עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך מגדירים שברירת המחדל ב'צייר' בשמירה תהיה JPG ושהמיקום יהיה בשולחן עבודה ולא בתיקיית התמונות שלי? התיקיות המוזרות שמתקינות את עצמן לבד-איך מוחקים לגמרי את אאוטלוק, מסנג'ר ו NET MEETING? לא התקנתי אותם. הם הותקנו לבד וגם איך משנים שהשעון בסרגל המשימות לא יציג PM או AM? למשל עכשיו הוא מציג 10:25 PM ואני רוצה שזה יהיה 22:25

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by pitter,

אני משתמש ב windows vista home premium 64 bit אני מנסה לייצור יוזר חדש במערכת (standard user) עבור אחותי הקטנה, "Roni". ברגע שאני לוחץ Create account אני מקבל את השגיאה שמופיעה בצילום מסך. למישהו יש רעיון למה? כל התווים תקינים, בדקתי שאני באנגלית ולא בשפה אחרת ועדיין זה לא עובד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. עדכון בבלוג הרשמי של מיקרוסופט חשף את תאריך ההשקה ל-Anniversary Update של חלונות 10, ואז הוסר 11 חודשים של זמינות חינמית עבור חלק גדול מהמשתמשים (לצד לחצים והצקות בלתי פוסקים) סייעו למערכת החלונות 10 החדשה לשבור את כל השיאים בשוק, ולצבור מעל ל-300 מיליון מחשבים שבהן היא מותקנת, לנתח שוק של בין 15 ל-20 אחוזים מיקום ה-PC כולו. כל זה עתיד להשתנות במידה בלתי מבוטלת בעוד כחודש מהיום, כשבמיקרוסופט יעמדו בהצהרה המקורית שלהם ויפסיקו להציע את הגירסה החדשה כשידרוג חינמי לבעלי חלונות 8 וחלונות 7 (במקום זה תהיה זמינה גירסת Home במחיר של 120 דולר) – ומה שיסמל את השינוי האסטרטגי הזה יהיה עדכון חדש ומאסיבי העונה לשם המתבקש Anniversary Update. אם להתבסס על פוסט בבלוג הרשמי של ע…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מיקרוסופט שיחררה אתמול את גרסת ה-Tech Preview של מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למעוניינים אמיצים - כמובן שניסינו ואלו הרשמים שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-10-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f/

5. החלטתי ליצור גרסאת ווינדוס לעצמי כאשר בגרסא הזו כמובן יהיו את כל התוכנות הבסיסיות והעדכונים. אני הולך לבצע את זה ב-Nlite עם מישהו מכיר משהו טוב יותר, אשמח להתעדכן. היה אתר שבו אפשר היה להוריד את כל חבלת העדכונים שיצאה עד X מישהו מכיר את האתר? מישהו יודע איך מבצעים שינוי THEMES ואולי גם תמונה במאפיינים.... (מושתל בקובץ ההתקנה..) בכלל טיפים וכל מיני עדכונים למי שיש... תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR 2100, WIN XP וכשלא קורה כלום, בדסקטופ, 200mb מזה בשימוש!!! זה כמו שישאר לי 50mb פנוי עם 256mb RAM אבל כשהיה לי 256mb RAM היה לי בין 100 ל-180 פנוי, ככה שמקסימום 150 היה בשימוש. כאן המינימום בשימוש זה 200, זה יותר גרוע לפעמים. חוץ גם ה-Page File על איזה 180mb. כשלוחצים על Processes אין יש איזה 30 פעילים שכולם ביחד לא מתקרבים אפילו ל-100mb... מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן???

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by matizami,

הלפ טופ שלי התחיל להיות נורא איטי בזמן האחרון(הפעלה, כיבוי,הרצת תכונוות). שמתי לב שיש הרבה ישומים רצים ברקע הנה ישומים שעולים עם האיתחול, יש משהו שאפשר לבטל? הנה רשימה של הישומים במנהל המשימות. לא זהיתי משהו שיכול להיות וירוס

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  8. Started by computer_freak,

שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה

9. רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  10. אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by redking12,

אני לא יודע פה זה המקום ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא, אבל זה משך את העין שלי. אני לתומי פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק אם יש איזה משהו שמעט את המחשב, ואז אני עובר ללשונית הביצועים ופתאום אני שם לב שבזיכרון הפיזי אין שום זיכרון שהוא free כביכול והכל נמצא על chached. האם זה טוב? זה רע? מה עושים עם זה? תודה! הנה תמונה: http://img528.imageshack.us/img528/7220/49651638iz9.png

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by Ro-K,

קראתי תמדריך של תחזוקת המחשב והורדתי את כל התוכנות והכל ועדין זה לא ממש השפיע על ביצועי המחשב..נשאר חרא מתי שאני מפעיל תמחשב יש לי רק משהו כמו 40% זיכרון פנוי..איך זה יכול להיות? כי רק הפעלתי תמחשב, זה לא אמור להיות בסביבות 70-80% פנוי? עד עכשיו התבאסתי שקניתי AMD לכל החברים יש פנטיום 4 שאמור להיות מקביל לביצועים של המחשב שלי אבל במציאות זה לא ככה... מישהו יכול להמליץ מה לעשות...? תודה...

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by mtnb,

שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  14. שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7. למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit. מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה. המפרט: מעבד E8400 זיכרון G.Skill 4 GB 800 כרטיס NVIDIA GTX 275 הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית. משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit. כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים. האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי? האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit? ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eegg,

יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. אהלן! בזמן האחרון רציתי לקנות מחשב לשימוש משחקים מאוד כבדים ומצד שני תוכנות יומיומיות. היום הייתי בחנות מחשבים ונתקלתי בבעיה. מצד אחד, יש משהו שלא נתון לויכוח - אני צריך 4 ג'יגה זיכרון. 4 ג'יגה זכרון דורשים ווינדוס שיידע לקרוא אותם כלומר מערכת הפעלה של 64 ביט. היום בחנות אמרו לי שה-64 ביט תעשה לי בעיות התאמה עם הרבה תוכנות ושהרבה מאוד מהן לא ייעבדו על המערכת הנ"ל. כך שאני לא יודע מה לעשות- אם להתקין 32 או 64 או בכלל ישנה אפשרות לחלק את ההארדיסק ל-2 ולהתקין עליו את שתי המערכות. כך שאני אוכל להפעיל כל אחת בנפרד בהתאם לשימוש (נראה לי קצת מסובך). אז מה לעשות??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. Started by bubugu,

שלום איך אני מתקין DX10 במחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by liran2003,

שלום. לאחרונה הבחנתי ביישום בשם edlm2(נמצא בתיקיית system32) שנפתח מדי פעם ברקע ווינדוס עשרות פעמים. הרצתי את adaware ואת spy sweeper, אך הן לא מצאו שום דבר חריג. האם מדובר בווירוס? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  21. http://img363.imageshack.us/my.php?image=49657687yo7.jpg הנה תמונה שתמחיש את התופעה (כבר הרבה זמן ששמתי לב שה- TASKMANAGER נפתח פעמיים או שלוש למרות שפתחתי אותו פעם אחת ) ה-NOD מצא 4 וירוסים [אחרי הרבה סריקות איתו], מעניין . הבעיה הסתדרה אני חושב הבעיה ממשיכה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by ilia121,

אהלן, יש לי ויסטה הום פרימיום, שמתי לב שאם יש לי יישום שנתקע, דוגמא uTorrent, אני לא יכול לסגור אותו דרך ה-TaskManager וגם לא דרך TaskKill... קראתי ברשת שזאת בעיה לא רק אצלי... מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה.

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  23. כאשר כותבים דואר חדש (אפליקצית הדואר בממשק המטרו) הטקסט לא מיושר לימין.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Yaron2012,

שלום, ב- Win 10 תפריטי יישומים מיושרים לשמאל. שינוי הגדרות ב- "Tablet PC Settings" משפיע על תפריט ההקשר בלבד. איך ניתן ליישר תפריטים ראשיים לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  25. היי, איך פותרים בעיה זו?,ולמה זה קורה? לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO. תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.