עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by blue_wolf,

שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by zy2000,

תודה .

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by topgun,

לאחרונה שמתי לב שלפעמים, אחרי שאני גולש זמן מסוים, הסמלון ב-taskbar של החיבור לאינטרנט (שאמור להראות ככה הופך למשהו כזה: (כשלפעמים הצבע של המסכים מהבהב במין טורקיז כזה, כמו שיש באייקון הרגיל) למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by Rrafi,

אני רוצה להתקין במשחב הישן שלי windows 98 אך אני עושה את זה..?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  5. לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Satlan,

מה זה הקובץ הזה בכלל ? HTTP.sys מה הוא עושה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by dolev-r,

מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64. איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by tigerz,

היי חבר'ה יש לי בעיה מאוד מעצבנת בווינדוס אקפלורר (לא אינטרנט אקספלורר), כל פעם שאני נכנסת לאקספלורר אחרי זמן מה הוא מודיע לי על תקלה בווינדוס אקספלורר. ונותן את ההודעה המעצבנת הזו אם לעדכן את המערכת או את מיקרוסופט.... וסוגר לי את האקספלורר, אבל לא את ה-IE חשוב לציין שזה ווינדוס XP פרו SP1. מה אני עושה בשביל להוריד את זה? ויש לי גם את כל העידכונים האפשריים מהאתר של מיקרוסופט בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות. נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp ( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל "Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם חיפשתי וחיפשתי ב-windows xp שלי ולא מצאתי את הסיפריה הזאות ורציתי לשאול שתי שאלות 1.איפה היא? 2.אם מצאתם אותם איך אני נגבה אותם ישנה איזו תוכנה לעשות את זה או שזה ב-windows xp

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by rosesr,

אני ניכנס לשרת UPDATE והןא אומר לי שאין עידכונים לומרות שעכשיו סיימתי להתקין את המערכת איך לסדר את זה? ושאני לוחץ על איכון או מנסה לגרור משהו המחשב מתעלם ממני מה לא בסדר? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by urik,

היי רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור פעולת מאקרו כלומר שבצירוף מקשים כלשהו יכתב האי מייל שלי לדוגמא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, לא הייתי בטוח אם לשייך את הנושא ל IT ואם כך הדבר מתנצל מראש. ברשותי Windows 7 Ultimate ו Windows Server 2008 R2 המותקנים יחד כ Dual Boot הגדרות הוירטואליזצייה בביוס הוגדרו כולן ל Enabled מערכת ההפעלה Windows 7 מזהה וירטואליזצייה Vt-x וניתן ע"י כך לאפשר הדמיה של מספר Cores ועוד.. עם Virtualbox Windows Server 2008 R2 אינו מזהה וירטואליזצייה (ניסיתי גם עם Hyper-V ו Virtualbox) הלוח אם: MSI h77ma-g43 מעבד: i7-3770 הדבר היחידי שעולה בדעתי שישנה בעיה עם וירטואליזצייה ו DualBoot כי את ה Windows 7 התקנתי בראשונה. וירטואליזציה בודק עם הכלי הנחמד Securable.exe האם ישנו משהו שעליי לאפשר ב Server 2008? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by yuval1983,

בוקר אור אנשים.. אני רוצה ליצור partition שהוא recovery , לדוגמא במקום לשפוך כול הזמן image אז ככה אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם שלו בלי הבעיה.. (כמו שמקבלים מחשב נייד ויש שם pattition שמחזיר את המערכת למצב התחלתי ככה אני רוצה לעשות) אשמח למדריך בנשוא (לא מצאתי משהו מוצלח בגוגל).. מישהו ניסה את זה ?? יום טוב ותודה רבה ;D ;D

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  15. הכתב במקרים מסוימים לא מספיק שחור ועבה, מה עושים? אני מדבר לא רק על החלונות אלא יותר על הדפדפן למשל פיירפוקס

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. Started by rino,

כשאני מכניס דיסק לכונן הDVD אני מקבל הודעת ACCESS DENIED מה הקטע שלו ??

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by ma4351,

אני קונה ויסטה אולטימייט 64ביט בעברית ורציתי לדעת האם יש אפשרות כזו שהיא באה עם sp1 או שאני צריך להוריד את הsp1 אחרי ההתקנה ממיקרוסופט אפדייט ואם היא באה עם הsp1 אז איך אני יודע אם מה שאני קונה בא עם הsp1 ?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by Speed Demon,

כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  19. זאת בעיה חוזרת ונשנית בכונן החיצוני שלי. הוא מחובר בממשק FIREWIRE 800, ומדי כמה זמן אחרי שהוא נכנס למצב סטנדביי, הוא פשוט קופא. הדרך היחידה להחזיר אותו לחיים היא לנתק אותו פיזית מהחשמל ומה FW. זה הכונן עצמו או משהו שלא הגדרתי כמו שצריך במערכת ההפעלה?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום לכולם. יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד. יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה. בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה? בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה מותקן על המחשב. זאת ההתקנה השניה שלו כבר אחרי שהראשונה קרסה מסיבות לא ברורות. יש לי שאלה. לפני הפירמוט בהתחלה שהייתי שם את המחשב על מצב שינה הוא ממש היה נכבה כזה המאווררים היו נכבים וכו' הוא לא היה עושה רעש לא כלום... ועכשיו [לאחר ההתקנה השניה] שאני עושה מצב שינה הוא סך הכל מכבה את המסך =\ מישהו יכול להסביר לי אולי איך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אוקיי אז כונן F סתם כונן עם שטויות שאני רוצה לפרמט , אבל לא יכול ביגלל שהווינדוס 7 חושב שהוא system אבל C אמור להיות לדעתי * את C אי אפשר לפרמט יש אפשרות לשנות את זה כדי שאוכל לפרמט אותו..? תמונות http://i27.tinypic.com/35mqo34.png http://i27.tinypic.com/4qie82.png

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  24. לפני יומיים התקנתי WIN7 הכל טוב ויפה, ואז פתאום האייקונים של הכוננים הקשיחים שלי התחלפו לזה: http://i29.tinypic.com/33krey9.jpg ניסיתי ריסט, לשנות את ערכת הנושא כלום לא עוזר. והאייקונים שצריכים להיות קיימים כי כשאני עושה REFRESH בדף של המחשב שלי הם מופיעים לשנייה ואז חוזרים למצב כמו בתמונה. אני יודע שזה לא בעיה כזו קריטית, אבל עדיין בא לי שזה יהיה כמו שצריך אז אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.[br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 11:58:13 יופי הצלחתי לסדר את זה, פשוט מחקתי את קבצי ה AUTORUN.INF שהיו בכל אחד מהכוננים ועשיתי ריסט והסמלים חזרו למצבם הרגיל.תודה בכל מקרה, ואפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. היי לכולם. התבקשתי לעזור למישהו שנראה שהמחשב שלו תקוע בבעיות שבושם אופן הוא לא הצליח לפתור. (גם על ע"י תיקון או restore point) לפני שאני נוגעת במחשב רציתי לוודא שאני זוכרת את הכל נכון ולא פספסתי דבר כך שלא אגרום צרות נוספות. בעקבות בקשתי הוא גיבה את כל הקבצים החשובים. כעת ארצה אוו לנסות איכשהו לפתור בעזרתכם את הבעיה, או מה שלאחר כל מה שעשה ולא הצליח עושה רושם כפשוט יותר, - לפרמט אותו ולהתקין את ה- XP- home שלו מחדש. 1. ברשותו xp-home oem מקורי עם sp2 אם אני זוכרת נכון, בדיסקים מהסוג הזה אין צורך בדיסק בוט נוסף וניתן להתקין את ה- XP ישירות. האם אני זוכרת נכון או שבכל אופן יש סיכוי שאינו כולל בוט. היה וכן, האם עלי לחפש משהו מסויים? 2. הפלופי במחשב ההוא בוטל (מי צריך פלופי ה…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.