Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי. כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע: "מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ: ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה? ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו, יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק. האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובד…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות שדרוג(פרמוט) ושיניתי את דעתי ועכשיו כל ריסט המערכת נכנסת אוטומטית להתקנה של וינדוס גם אם הדיסק לא בפנים ואני צריך לבחור כל ריסט במערכת שמותקנת כבר....איך אני מבטל את ההתקנה כדי שהמערכת תכנס ישר לוינדוס? XP אגב
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני חושב אבל לא בטוח שהבעיה קשורה לגווה סקריפט כי כל מה שאני לוחץ למשל לראות פרטיים של מישהו באי סי קיו או תמונה שהיא בעצם לינק באתרים זה לא מפנה אותי אף פעם אנמ לוחץ וזה לא עושה כלום אפילו כשאני שולח הודעה בפורום פה יש למעלה את כל הסמליים ההלו אני לוחץ הוסף תמונה זה לא עושה ליי כלום צירפתי תמונה לדוגמא: http://www.zix.co.il/images/z-811441448.GIF עריכה: ב rapidshare.com בימקום השניות הוא רושם לי ERROR: Please enable JavaScript.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום ותוה מראש על העזרה. קניתי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו windows98. הבעיה היא שבשביל הwindows אני צריך כונן תקליטונים להכנסת תקליטון אתחול, ובמחשב הנייד אין כונן לתקליטונים (1.44). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
Couple monthes ago i saw a guide that tells you exactly what is the meaninhg of each service and if it safe to disable it, can someone please tell me where is it ? Thank you very much !
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי חברה, אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית. על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה.. האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
הכפתור כי המקלדת בכלל לא מגיבה...ממה זה נובע? המחשב פועל מעולה חוץ מזה שהרבה פעמים ובאופן רנדומלי כשהוינדוס נטען (כשיש את הקווים האלה שרצים) אז פתאום מופיע מסך שחור והמקלדת לא מגיבה בכלל (לא עוזר שום ctrl+alt+delete) וחייבים לרסט דרך הכפתור...למה זה קורה? גם בעבר זה קרה ומאז המחשב עבר כמה פירמוטים ושום דבר לא עזר זה מעצבן אני עוד שנייה בועט במחשב חח מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Q6600 8800GT 2GB, אני אוסיף עוד ככל הנראה יש לי עכשיו XP HOME 32 :-X מישהו אמר לי שQUAD וXP 32 לא הולכים טוב ביחד, זה נכון? וכבר יצא SP1 סופי?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Win XP אך כאשר הוא מנסה להכנס למנהל המשימות (בעזרת CTRL+ALT+DEL) רק כרטסת יישומים מופיעה לו, כלומר לא מופיעים לו שאר הכרטסות (תהליכים,שירותים, ביצועים, עבודה ברשת ומשתמשים). איך מסדרים את זה שכל הכרטסות האלו יחזרו לו ?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בוקר אור אנשים.. אני רוצה ליצור partition שהוא recovery , לדוגמא במקום לשפוך כול הזמן image אז ככה אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם שלו בלי הבעיה.. (כמו שמקבלים מחשב נייד ויש שם pattition שמחזיר את המערכת למצב התחלתי ככה אני רוצה לעשות) אשמח למדריך בנשוא (לא מצאתי משהו מוצלח בגוגל).. מישהו ניסה את זה ?? יום טוב ותודה רבה ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי קיבלתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו XP מדיסק שיש לי. בביוס זה מכוון על בוט מסידי ואז מהארדיסק אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא עושה disk boot failure. please please insert system disc and press enter. מה אני יכול לעשות כדי שהבוט מהדיסק של ה - XP יצליח?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Ctrl + Alt + Delete אמור להיפתח חלון הtask MANAGER, הבעיה שלי היא כאשר אני לוחץ את השילוב הנ"ל נפתח לי חלון בלי טאבים. החלון שנפתח מראה את השימוש של המחשב שלי בCPU וגרף שמתאר את זה, בלי טאבים בלי אפשרות לסגור תוכנות שנתקעו. תמונה של הבעיה : איך אני מחזיר את הtask manager הרגיל עם הטאבים ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מועניין להגביל משתמשים פשוטים מלמחוק קבצים. משום מה אין לי את תגית האבטחה כאשר אני בוחר "הגדרות" של ספריה או קובץ. איך אני מוסיף אותה?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היום עשיתי עדכונים והמחשב עושה לי בעיה אחרי שאני מתקין את העדכון Windows XP ?KB929338 ד"א יש לי Vista Transformation Pack 6.0 מותקן במחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot של הויסטה אחרי שהתקנתי את העדכון הנ"ל (Windows XP ?KB929338) שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot הרגיל של ה XP ואחרי כמה שניות הוא נתקע ולא עולה!! אחר כך אני מפעיל את המחשב במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לאתמול והמחשב עולה רגיל!! לעוד משהו זה קרה?? איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עליו WIN98 בזמן הSCANDISK הוא נותן לי שגיאה File allactor tables _____________________________________ ! aut of memory ! ! ! ! <ok> ! !____________________________________! חברה בבקשה תגידו מזה יכול להיות ? אני כבר נואש מלהתקין עליו משהוא וחבל לי על הנייד
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חברה המחשב אמור להגיע עוד מעט ואין לי מושג איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לשים...מה כדאי...אקס פי 64 ביט או ויסטה המוכר בחנות אמר שלאקס פי יש ים באגים אבל גם לויסטה יש..מה אתם אומרים.. אגב זה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ מישהו ניסה את זה ? מה הביצועים של זה ?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN XP 64 ואופיס 2003 - רישיון לחינוך עשיתי UPDATE ל WIN XP 64 והכל הלך חלק הבעיה היא כאשר אני רוצה לעשות עידכון לאופיס אני נדרש לאמת את התוכנה - genuine ולא מגיע לשב העידכונים, במקום זה אני מקבל חלון שכתוב בו: "בשלב זה, האימות אינו נתמך עבור גירסה זו של מערכת ההפעלה Windows, או עבור מערכת הפעלה זו שאינה מתוצרת Microsoft נראה שאתה משתמש במערכת הפעלה שתהליך האימות אינו תומך בה. אנו תומכים כרגע רק במערכות ההפעלה הבאות: Windows XP Home Edition Windows XP Professional Windows XP Starter Edition Windows XP Media Center Edition Windows XP Tablet PC Edition Windows Vista [0x80080206] " בדקתי ברשת פתרונות לבעיה ושום דבר לא עוזר היה מישהו שכתב ש WIN XP…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני לוחץ על RUN ואז על CMD והוא נותן לי את השגיאה הזאת: http://img293.imageshack.us/img293/8475/command0kt.jpg ניסיתי גם COMMAND והוא לא נותן...עכשיו רציתי להיכנס לרג'יסטרי והוא נותן לי את אותה שגיאה רק שבסוף במקום COMMAND.COM הוא רושם REGEDIT.COM... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-