Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני ניכנס לשרת UPDATE והןא אומר לי שאין עידכונים לומרות שעכשיו סיימתי להתקין את המערכת איך לסדר את זה? ושאני לוחץ על איכון או מנסה לגרור משהו המחשב מתעלם ממני מה לא בסדר? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום מחשב dell inspiron 6400 אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה XP הוא מזה לי את כונן C ב2 ג'יגה וזהוא למרות שה כונן הוא בגודל 120 אך לשעות שהוא יזהה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חבר שלי מחק קובץ מההוספה הסרה של עידכון הווינדווז ואחרי הפעלה מחדש זה מציג שגיאה של קובץ DLL והווינדווז לא עולה האם צריך לפרמט או שישנה פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב, שלפני שמופיעה הקטע של טעינת הוינדואוס מופיעה לי הודעה Booting From C:\Windows\ Invalid Boot.INI fike אין לי מושג למה זה פיתאום הופיעה... משהו אולי יודעמה הבעיה? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, את המפרט למחשב שלי אתם יכולים לראות בצד, עד עכשיו השתמשתי בויסטה X64 ויש לציין, מערכת מעולה ! הכל עובד מהר, יפה יותר, שימושי יותר ואיכותי יותר אך לצערי אני צריך לחזור לXP עקב אי תאימות עם הטלויזיה שלי (המחשב מחובר לטלויזיה ולא למסך)... בקיצור, מחקתי את המחיצה של ויסטה, יצרתי מחיצה חדשה, באתי להתקין XP והוא רושם לי איזה שגיאה, כאילו קצבים של ויסטה עודמותקנים על המחשב למרות שפרמטתי אותה... מה עושים ? חיפשתי המון בפורום, בגוגל, אך לאמצאתי משהו שיעזור לי (מצאתי כמה דברים, אך לא שימושים למקרה שלי)
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אנשים , עשיתי חיפוש לכל מה שקשור ל AERO ולא מצאתי דבר. בכל מקרה , עכשיו סיימתי להתקין את הויסטה (בינתים נראה מדהים , עוד לא ניסיתי משחקים) רציתי לדעת איך אינ מפעיל את ה AERO? זה built in במערכת הפעלה? או תוכנה צד שלישי שאני אמור להתקין? תודה על העזרה. עריכה : אממ , רק כדי שאני יהיה בטוח Aero זה המצב הזה שכל החלונות זזים? שאני יכול לעבוד עם העכבר בלבד ? שלמשל אם אני גורר חלון , והוא פוגע בחלון אחר , זה כאילו דוחף אותו קצת הצידה? שאני יכול למשל לתפוס כמה חלונות ביחד , ואז גרירה מהירה של העכבר סביבם תסמן אותם... יש לכם בכלל מושג על מה אני מדבר? חחח (אני אשתדל להביא לינק לוידאו שראיתי , אני חושב שזה זה)
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני שאלות: 1. האם ניתן לחסום בווינדוס אקס פי פרופצ'יונל את קבצים של הווינדוס כלמור שלא לכל אחד יהיה גישה אליהם וגם חסימת הורדה של דברים שיכולים לסכן את המחשב מפני וירוסים, כי לחבר שלי יש שני אחים קטנים וכמעט שלוש פעמים בשבוע יש לו תקלה בגלל הדברים האלה... יש דרך לפתור אותה? 2. לחבר אחר יש ווינדוס אקס פי, האם ניתן להתקין בנוסף לאקס פי ווינדוס 98? זה יצור בעיות או שהם יוכלו לעבוד יחד? אם ניתן להתקין מישהו יכול לרשום לי את הדרך שאני יתקין את הווינדוס מבלי לפגוע בווינדוס אקס פי... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
קניתי היום את המחשב הנייד הראשון שלי של דל, התקנתי את הדרייבר של טביעת האצבע ואני לא מוצא איך משתמשים בו פעם ראשונה שלי שאני רואה WIN7 אחרי שנים עם XP אם למישהו יש מושג איך אני קובע את הסיסמא ליוסר בעזרת ההתקן אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול onboard realtek AC'97 כרגע, וכשאני מנסה לשמוע בווינאמפ קובץ midi,אני מקבל את ההודעה הבאה בדקתי בהגדרות של הכרטיס קול, ובכרטיסיית ה Audio למטה ב"midi music playback" מסומן לי "כלום" (התא ריק) וכשאני פותח אותו יש לי שם Microsoft GS Wavetable SW Synth ונגיד ואני בוחר אותו, ומאשר ופותח מחדש את ההגדרות הוא נעלם וחוזרת הבחירה של ה"כלום". ניסיתי כמה וכמה פעמים להתקין מחדש את הכרטיס קול ואת הדרייברים שלו ושום דבר לא עוזר - אותה ההודעה כל פעם.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם! שידרגתי מחשב והוספתי לוח אם של גיגהבייט ומעבד אתלון 2000, התקנתי WIN XP ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי מסך כחול לשנייה אחת ( לא מצליח לראות מה כתוב...) ולאחר מכן המחשב מבצע RESET לבד ה - WIN עולה ונרשם כי במערכת שוחזרה בעקבות תקלה קריטית ומופעים הקבצים הבאים כבעייתיים: c: windows\minidump\mini031303-01.dmp c: docume~1\locals~1\temp\wer1.tmp.dir00\sysdata.xml מי שיודע למה משמשים הקבצים האלה ועד כמה הם קריטיים במערכת ולמי שיודע איך לפתור את הבעיה, אודה לו באם יעזור לי. בברכה ירון.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ביטול הפעלת קובץ עם הפעלת המערכת וגם בעבודתה הקובץ CTFMON כל הזמן מופיע לי בהפעלה של המחשב וגם כל הזמן בסיים משימה נמצא ואני לא מצליח למחוק אותוווו משם ניסתי ב MSCONFIG וגם דרך הריגסטרי עשיתי חיפוש על השם שלו איפה שכתוב מחקתי וזה עדיין ממשיך מה עושים הקובץ הזה מעצבן אותי והוא לא אמור לפעול
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי חברה, אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית. על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה.. האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קיבל צורב חדש ואחרי החיבור של הצורב כל אותיות הכוננים התנו זאת אומרת כונן D שהיה כונן רגיל הפך להיות כונן ה-CD וכונן ה-E שלו שגם היה כונן רגיל הפך לכונן הצורב והשאלה שלי היא איך אפשר דרך ה-WIN להחזיר את D ו E שיהיה כוננים רגילים זאת אומרת פשוט לשנות את אות הכונן דרך ה-WIN אני זוכר שאני עשיתי את זה פעם אבל שחכתי איך... מדובר ב-WIN XP PRO תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מסיבה שלא ברורה לי, כשאני נכנס לתיקיית הסרטים שלי, קבצי AVI, ולוחץ עליהם פעם אחת (לפעמים גם בלי ללחוץ עליהם) - הExplorer.exe שלי מודיע על התרסקותו ומתחיל מחדש. זה קורה שוב ושוב בכל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים. למה זה? מה עושים? זה לא תמיד היה ככה.... מתחנן לעזרתכם, ניר.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בוקר אור אנשים.. אני רוצה ליצור partition שהוא recovery , לדוגמא במקום לשפוך כול הזמן image אז ככה אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם שלו בלי הבעיה.. (כמו שמקבלים מחשב נייד ויש שם pattition שמחזיר את המערכת למצב התחלתי ככה אני רוצה לעשות) אשמח למדריך בנשוא (לא מצאתי משהו מוצלח בגוגל).. מישהו ניסה את זה ?? יום טוב ותודה רבה ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס הציע לי בעצמו דרך ה AUTOMATIC UPDATE להתקין SP3. זה בטוח? לא יהיו שום בעיות?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי IE7, ואני לא מצליח לבצע UPDATE לווינדוס אז חשבתי לחזור לגירסה של 6 הבעיה היא שאני לא מצליח, עשיתי REMOVE מהתפריט של הלוח בקרה (החלק של WINDOWS COMPONENTS) וניסיתי להתקין את הגירסה 6 אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול כי גירסה חדשה יותר מותקנת על המחשב. מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה מופיעה לי הודעת שגיאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר.ואז יש שלח/אל תשלח דו"ח שגיאות. מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני לוחץ על RUN ואז על CMD והוא נותן לי את השגיאה הזאת: http://img293.imageshack.us/img293/8475/command0kt.jpg ניסיתי גם COMMAND והוא לא נותן...עכשיו רציתי להיכנס לרג'יסטרי והוא נותן לי את אותה שגיאה רק שבסוף במקום COMMAND.COM הוא רושם REGEDIT.COM... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-