Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רציתי דעה (מניסיון) לגבי מערכת ההפעלה הזאת....השימושים בה הם דיי ברורים לי ודי נחוצים לי, אני רואה טלוויזיה HOT דרך כרטיס טלוויזיה ,עורך מוזיקה, הקלטות בקיובייס אבל חוטא כמו כולם ומשחק משחקים . רציתי לדעת מה עדיף בשבילי, והאם המערכת תהיה יציבה לכל השימושים הנ"ל כולל תמיכה בדרייברים.? אז.. XP PRO או XP MEDIA CENTER??? תודה לכל העוזרים..
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס להתקנה ולוחץ אנטר לכניסה הוא אומר לי שאין לי דרייבר לHD מותקן על המחשב שלי רציתי לדעת אם הבעיה הHD שצריך להחליף או שיש דרך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על my computer ->properties הוא מזהה 4. כשאני לוחץ run ->dxdiag הוא מזהה 3. המערכת היא Vista 64 bit תודה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64ביט. ברשותי לוח-אם ASUS P5B. הורדתי מהאתר של ASUS את הדריבר של ה-SoundMax , זה בטא וזה לווינדוס 7. שומעים סאונד, גם שמעתי לפני שהתקנתי (לאדע איך), בכל מקרה, הדריבר לא עובד טוב, במשחקים לדוגמא פשוט שומעים שהוא לא מסוכרן טוב על המשחק, לדוגמא במשחק - Pro Evoltuion Soccer, שומעים את השדרן מאוד מאוד חזק ביחס לשאר המוסיקת רקע, במשחק עצמו יש אפשרות להוריד את הסאונד לשדרן בנפרד ולשאר הסאונד בנפרד, אז גם שאתה מחליש אותו בקושי שומעים את הסביבה, ורק אותו מאוד חזק, משהו לא דופק טוב. (עבד מצויין ב-XP) יש פתרון אולי? מישהו היה עם בעיה דומה? ואני חייב להשתמש בדריבר של SoundMax ? (גם כשהסרתי אותו וכרגע אני עם איזה HD AUDIO כלשהו שמגיע עם הווינדוס או עם אחת העדכונים שע…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אם אני ישים על המחשב שלי עכשיו שהוא XP WIN98 יש לי כרגע מחשב : Amd 3200+ 939 mother board: Gigabyte k8n3u Nforce 3 Geforce 6600 GT. זה יהיה לי מהיר ... אבל השאלה אם יפעלו לי משחקים ? או יהיה לי שגיאות או כדי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Windows.XP.x64.Pro.REAL.WORKING.PROPER.READ.NFO-XiSO האם זו הגרסא ? היא שוחררה רשמית? כדאי להוריד ולהתקין?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני למשל מעתיק תיקיה מסויימת ממקום למקום או מעביר אותה ל-DISK ON KEY. איפה אני מוחק את כל ההיסטוריה\קובץ LOG או מה שזה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי אתמול, עשיתי repair מדיסק מקורי של ווינדוס, ועכשיו קודם כל המחשב פתח לי משתמש חדש, והעביר לי את המשתמש הישן עם כל הדברים וההגדרות של התוכנות למשתמש "מוסתר", כזה שמופיע רק במצב בטוח. אני יכול לגשת לדברים דרך Documents And Settings, אבל מנסיון קודם וגם עכשיו שמתי לב שכמה תוכנות כבר התחילו לעשות בעיות בגלל הבלבול שנוצר על המשתמש החדש. עוד בעיה שצצה פתאום, שהכי דחופה לי, זה שפתאום הכרטיס קול ורשת שלי לא מזוהיים ע"י המחשב בכלל, ואני לא מדבר על דרייברים, ניסיתי להתקין דרייברים ועולה לי הודעה שאין ההתקן מחובר למחשב. אני בטוח שהורדתי דרייברים מתאימים, זה ממש לא בעיה. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך מזוהה כמו שצריך, וגם עידכון דרייברים עבר בהצלחה. אני אודה לכל מי ש…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי בעבר פתחיתי תרד על מחשב נייד שקיבלתי מבית (http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml)gateway אני לא מרוצה הויסטה שקבלתי איתו וזה מציק לי ואני רוצה לחזור לXP את איך שאני מרי. את ההתקנה הוא אומר לי שהוא לא מאתר כונן קשיח ומחייב אותי לסגור תהתקנה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי , סרגל הכלים בתחתית המסך במחשב שלי הוא תמיד מהבהב , מה הסיבה האם אני יכול לשנות הגדרות על מנת שיפסיק להבהב , תודה.......
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני משחקים ומגדיר את הכפתור shift שיהיה פעולה כלשהי בכל מקרה זה תמיד יוצא לי מהמשחק באמצע שאני לוחץ על הכפתור 8 שניות רצוף או כמה פעמים רצוף, איך אני מפסיק את זה לתמיד שזה לא יהיה פעיל?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ setup.exe שלא קשור לשום תוכנה, אם אני מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי שהוא לא ישום חוקי של WIN32 ואם אני מנסה למחוק הוא אומר שהקובץ נמצא בשימוש... (יש לי ווינדוס XP) חפשתי בתוך כל ה Processes הפעילים במחשב והוא לא מופיע באף אחד מהם... כנ"ל לגבי הרג'סטרי... למישהו יש מושג איך למחוק את זה???
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש ל WINDOWS VISTA מוכן להתקנה בלפטופ(ב HD),איך אני מתקין אותו ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לפתור בעיה דחופה, כאשר אני מפעיל את המחשב, ה ms-dos מבקש דיסק של וינדוס xp רק כאשר אני מכניס את הדיסק למחשב, הווידוס עולה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…
-
יש לי בעיה בשבוע האחרון ה WINXP עושה ריסט לעצמו הוא לא מודיע הודעה על 60 שניות עד לאיתחול או כל דבר אחר אלא פשוט המחשב נכבה ומופעל מחדש . חשוב לציין שהסרתי את ההגדרה שיש בWINXP שכאשר הוא נתקע או נופל הוא יכול לעשות איתחול מחדש כמו כן ב BIOS הסרתי את ההגדרה כאשר המחשב מתחמם יותר מידי לעשות איתוחל. יש לי אנטי וירוס NORTON 2004 והוא לא מצא וירוס וגם לא התקנתי שוב דבר חדש במחשב מה היא הסיבה לשיגעון החדש של המחשב .
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח הוא נותן לי קבצי RAR הורדתי את WIN RAR הוא פתח לי תיקיות רבות. במקרה אחר הוריד לי קובץ ISO מה זה הקובץ הזה ? אני חייב לצרוב לפני פתיחת המשחק? תודב
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התקנתי win7 באמת אחלה של ווינדוס ממש מרוצה אבל יש לי בעיה אחת הסונאד אצלי לא בסדר אני שומע מאוזניה אחת ואחת לא וניסתי לחבר גם רמקולים וגם מרמקול אחד כן ואחד לא בדקתי בהגדרות של הכרטיס והכל והכל טוב ! גם האיזון אני לא מבין מה הבעיה עם זהעוזר הלוח שלי הוא p35ds3l
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב! כל דבר שאני פותח אז המחשב אומר לי שהקובץ פגום ויש לפתוח את ה Check Disc.. מה אני אמור לעשות חוץ מלפרמט? האם מישהו נתקל בבעיות האלה ומה עשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך אני עושה שהוא יהיה שעון של 24 שעות? כי עכשיו יש לי עד 12 עם AM ו-PM, ואני רוצה עד 24. תודה.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי יוזר אחד במחשב,ללא צורך בסיסמא... כל פעם שאני לא נוגע במחשב יש סקרין סייבר ולאחר 20 דקות המסך בסטנד-ביי -סנדרטי אצלי.. בזמן האחרון הופיע תופעה שכאשר אני מזיז את העכבר כדי להפעיל את המחשב (במצב סקרין סייבר או מסך סגור) אני נזרק עם צליל מציק למסך של בחירת היוזר (כמו לחיצה על winkey+L).. וזה מאוד מציק! אגב.. windows xp pro SP2 ולפי אדאוור וספייבוט S&D ולפי נורטון.. אני נקי.. נראה מה קספרסקי יגיד יש לכם פיתרון? תודה חברים!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח אחד מחולק ל 2 מחיצות עכשיו במחיצה אחת יש לי XP ובמחיצה השניייה VISTA . נמאס לי מויסטה ... איך אני מוחק אותה בלי לפגוע בXP?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-