Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד IBM R40E כשהמערכת הפעלה גומרת לעלות עולה לי השגיאה הבאה: STOP : C0000135 {unable to locate component} This application has failed to start because Winsrv was not found. Re-Installing the application may fix the problem ניסיתי את המדריך עם הקובץ Kernel32.dll וכל זה ושום דבר לא עובד. פורמט אני יכול לעשות, אבל אני חייב כמה מהקבצים שיש בהארד-דיסק ואני גם לא יכול להוציא את ההארד - דיסק.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
ישנה פקודה ב CMD שמאפשרת הכנסת דיסק XP והוא עושה סריקה על אמיתות הקבצים
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי נשרף לא מזמן... אני רוצה להעתיק קבצים מהספרייה שהיתה "המסמכים שלי" בהרד דיסק הישן, אבל כרגע יש הרד דיסק חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס) ואני לא מצליח לגשת לספריה (אין גישה). מיותר לציין שמערכת הקבצים היא NTFS. מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hackers Find New Vista Activation Crack תקראו את התגובות שלי שם תחת הניק extremely well להבין מדוע מיקרוסופט הולכת לנצח, לדעתי הענווה, במלחמה הזאת, ומדוע אפילו אנחנו בני ישראל (99% פיראטים בדם) נלמד להתעלות מעל עצמנו ולשלם על לפחות חלק מהתוכנות של מיקרוסופט בשנים הבאות. כן, כן, תתכחשו לאמת כמה שבא לכם. נדבר עוד 5 שנים, טוב פושפושים? ועוד כתבה מעניינת בנושא: lllll 25 Shortcomings Of Vista lllll
-
- 273 תגובות
- 41.5k צפיות
-
-
אני ממש מעונין להתקין את הVISTA על המערכת שלי יש לי לוח ASUS P5W DH עם בקר RAID אני רוצה להתקין את הויסטה על הRAID דרייבר לא מצאתי, יש פתרון לזה?:\ זה יכול לעבוד ככה? כרגע עם XP זה עובד נהדר אשמח לתגובות או משהו שהתקין כבר על RAID דומה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם אני יוכל לעשות רשת אלחוטית בין מחשב עם XP למחשב עם VISTA? ולא יהיה בעיות.. מה כולל בתוכו הAERO?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, התנתי Windows Vista ובמצבים של עומס קורה שהמסך נהיה שחור למרות שהוא עובד ויש קול (בסרטים למשל) וכדי להחזיר הכל בחזרה צריך לעשות רסטרט. זה תלוי בכרטיס מסך? (יש לי ati radeon 9200se?) מעבד AMD Athlon 2500+ XP זיכרון DDR 512 400MHz
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשב עשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיה אשמח לקבל פתרונות
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם כל הוירוסים שנכתבו ל- XP/2000/NT, משפיעים באותה מידה גם על ויסטה?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הבעיה הישנה הסתדרה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221313.msg1942386#msg1942386 אבל עכשיו, רק כשאני ב EXPLORER דרוש ללחוץ פעמיים רצוף על ALT+SHIFT בשביל להחליף שפה.. מאוד מעצבן..
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מסך WIDESCREEN LCD בעל רזולוציה טבעית של 1440x900 + כרטיס מסך GF6200 ובאפשרויות של הבחירת רזולוציה פשוט אין לי אופציה לרזולוציה כזו. מישהו מכיר את הבעיה או איך לתקנה?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש איזה בן אדם שאני מכיר יש לו ווינדוס לא מקורי אז הוא לא יכול להתקין WMP11? אם יש תשובות אז לפרטי..... תודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בין ה HOME PRIMUME לבין ה ULTIMATE ? למשתמש בייתי המשחק במשחקים,צופה בסרטים מוזיקה ואינטרנט מה כדאי יותר ולמה ?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-