עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BloodyW,

האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by Ronin13,

מישהו יודע עם זה מכיל גם דיסק של 32 ביט? למיטב ידיעתי גרסאות RETAIL מכילות את שני הדיסקים (32 ו- 64) תודה.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by aribrukman007,

ניסיתי היום להתקין את windows7 ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה אחרי שזה נכנס לחלון ההתקנה, מגיע לשלב האחרון (finishing installation) המחשב מאתחל את עצמו בחזרה, ופשוט לא עולה, כל המסך נשאר שחור ניסיתי שוב להתקין מחדש, ניסיתי גם גם להתקין על כונן אחר, שום דבר לא עזר ניסיתי גם לעלות ב safe mode זה נכנס לחלון בו כתוב: windows is preparing for first use ואז מופיע חלון בו כתוב שאי אפשר לעלות במצב בטוח, ואז שוב, המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by mc_elad,

שאלה1: אם אני יכול להתקין ווינדוס 7 על הווינדוס שיש לי(ויסטה הום פרימיום 64ביט)...הכוונה היא לא יהיה לי שתי ווינדוסים אלה שבמקום ויסטה יהיה ווינדוס 7 ושהקבצים שקיימים במחשב לא ימחקו או משהו...---האם זה אפשרי??? שאלה2: יצא לווינדוס 7 כבר עידכונים??....כי בדר"כ יש לווינדוס כשהוא רק יוצא ים שגיעות ותקלות ... :alcoholic:

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. יש winxp pro עברית בהתקנה הראשונה ואח"כ שודרג לאנגלית עברית עם SP2 (תפריטים של וWINDOWS באנגלית ובאופציות שפה שתיהן מופיעות ) קיצור ניסיתי להתקין ICQ עברית כל התפריטים(של ההתקנה עצמה - עוד לא התקנתי! ) - בג'יבריש כשניסיתי להתקין את האנגלית קיבלתי שגיאה שאי אפשר להתקין אותה (not a valid win32 application) -אולי בגלל הליבה הכפולה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Charybdis,

אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by BABA_Z_Z,

יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by MATOK,

כאשר אני מדליק או מכבה את המחשב מופיע לי משתמש בשם אדמינסטרטור אני מעוניין שהמחשב יעלה אוטומטית ללא אישורים למיניהם..יש לי WIN XP PRO SP2. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by The Dom,

two weeks ago i wrote a messege here about having no hebrew ...and again i have no hebrew ...now i know what is the reason for that: when my comp got stuck and i manually restarted (pressed the button) and when my comp came up i had a messege http://img222.imageshack.us/img222/9987/messegeerrornc7.jpg how do i solve this problem?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by asi9999,

שלום , האם ניתן לבצע שדרוג מ-WINDOWS7 פרוץ ל-WINDOWS 8 מקורי (כמובן ששניהם 64 ביט), בעזרת המערכת שנמכרת כיום ב- 39.99$ ברשת ? האם אני מתבקש להעביר את המס הסידורי האותנטי הקודם של ה- WINDOWS 7 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by LoveStoned,

יש לי מזל נאחס רצח , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by gor84,

שלום לכולם... אני מחפש גרסא חוקית של ה PREMIUM, כי נדפק לי המחשב... יש לי סיריאל חוקי... תודה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by haviv822,

אהלן חברה... קניתי מחשב חדש, ואין לי כרגע כונן אופטי שאני יכול להתקין את הוינדוס דרכו, איך אפשר לעשות boot דרך USB ? איך להכניס 'נכון' את הוינדוס לזכרון USB ? ובביוס ראיתי כמה אפשרויות ל first boot.. hdd usb fdd usb ועוד כמה אני לא בדיוק זוכר.. מה לבחור?

• 2 תגובות
    • 8.7k צפיות
  16. אחרי שהיו לי המון בעיות להתקין את הWIN על איזה מחשב הוא מעלה לי בתחילה את התפריט שנותן לי לבחור OS , כאילו יש שני התקנות של WIN על הHD. איך מבטלים את זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by Kitzony,

למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by matizami,

לפני כמה שבועות "הלך" לי ההארדיסק בלפטופ. מכיוון שהייתי בחו"ל באותו זמן, ביקשתי מטכנאי מקומי שיתקין לי וינדוס 7 באנגלית עם עם תמיכה בעברית. אני לא יודע מה הוא עשה אבל הוא התקין את עם מקלדת בעברית. כלומר אין לי למטה את הסמל של EN/HE. אלא סמל של מקלדת. כדי להחליף שפה אני עובר ע"י CTRL+SHIFT ולא אלט שיפט. האמת לא כזה הפריע לי, כבר התרגלתי לכפתורים החדשים. אבל עכשיו התקנתי אופיס 2013 בעברית ואני לא יכול לכתוב בעברית. כלומר הוא כותב בסדר הפוך (ראי). איך אני יכול לסדר את הוינדוס שיתמוך בעברית כמו שצריך? צירפתי תמונה מאופיס שאין עברית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by anavim,

שלום רב ! גיליתי שכאשר אני מתקין את המערכת לזיהוי קול , שירות בשם : sapisrv.exe נטען באופן אוטומטי כאשר המחשב עולה וגורם להאטה מטורפת של המחשב. 1.איך מורידים את ה -service הזה ? 2.איך עושים uninstall לזיהוי קול ? תודה .

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. קניתי מחשב נייד ללא כונן {GOGABOOK} אין כונן CD והוא ללא מערכת הפעלה... יש לי התקנה של WIN7 על דיסק שהוא BOOT מה אני צריך לעשות איך להעלות את זה ל-DOK?! תודה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  22. אז ככה, קניתי ווינדוס 7 חדש גסרת home premium שהיא בעברית אבל אני רוצה לשנות את זה לאנגלית כדי שהכל יהיה באנגלית והכפתור של ה"התחל" יהיה בצד שמאל ושבכללי הכל יהיה בצד שמאל. עכשיו נכנסתי לאן שצריך כדי לשנות את זה ואין לי בכלל את האפשרות הזאת שם זה פשוט ריק. וניסיתי לעשות עידכונים כדי להוריד חבילות שפה אבל בעידכונים הוא לא מראה לי שום דבר בנושא של שפות. ובנוסף כשאני מחליף בין השפות ע"י לחיצה alt+shift זה לא משתנה לי בשורת משימות וזה תמיד נשאר על EN. אז מה אני עושה בקשר לשתי הבעיות האלו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. הכוונה היא כאילו יש דרך פשוטה כמו ב98 להכין דיסק איתחל ואז לדבר עם הדוס ולמחוק הכל ואז להתקין לא משו מסובך עם להוריד קבצים מסויימים וכל מני בוטים כאילו אני רוצה לפרמט את הכל שלא יהיה כלום וגם שלא תיהיה מערכת הפעלה כמובן שיש לי אחת חוקית בעיברית כדי להתקין אותה על המחשב. אם למישהו יש פיתרון שירשום אותו כאן ואני יודה לו מאוד. ועוד דבר אל תגידו תשתמש בחיפוש כי השתמשתי ולא מצאתי דרכים שאני מבין.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. שלום הורדתי מדריך לתוכנה החת והקוץ DOC היה בZIP אז אמרתי לו לפתוח את הקובץ בתקיה. עד עכשיו זה בסדר אבל כשאני בא למחוק את התקיה הוא רושם לי הודעת שגיאה."אין אפשרות למחוק את הקובץ:אין אפשרות לקראו מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". נשאתי אותי לפתוח שוב את הZIP לאותה תקיה אבל יש את אותה בעיה(אין כלום בתוך התקיה כול התוכן נימחק) וגם אי אפשר להזיז את התקיה אך אני מוחק את התקיה הזאת? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.