עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי WIN XP+SP2 ומחשב די ישן..(תראו את המפרט) עכשיו מאחר והמערכת למרות כל מאמצי עדיין לא רצה מהר, אני עושה סריקות נגד רוגלות טוראנים עם 3-4 תוכנות שונות לפחות פעם בחודש אני משתמש באנטי ויורס AVAST ופיירול סיגייט 5.6 עושה איכוי דיסק כל מה שאפשר אפילו הורדתי את כל מה שמעמיס על המחשב בMSCONFIG עכשיו אני רוצה לבטל את כל השירותים שרצים שאני ממש לא צריך אותם למשל יש לי כרגע 36 שירותים רצים בTASKMGR.. ואני רוצה לצמצם קצת.. אגב לכול מי שיגיד לי "תוסיף זיכרון" אז אין כזאת אפשריות יש לי 256MB 266MHZ וזה מה שיש עכשיו מישהו יכול לעזור לי לחסוך בזיכרון וירטואלי כי לא משנה כמעט מה אני עושה יש לי 30-40 MB פנוי (אני בודק את זה באוורט) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. מה ששמתי לב גם שאם אני עושה חץ ימני הSEARCH ראשון ומודגש וכנראה האופן אמור להיות ראשון ומודגש איך אני משנה את זה לרגיל ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by tigerex,

אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. היי! מערכת הפעלה WIN98 לאחר שאני לוחץ כיבוי,המחשב ממאן להתכבות הוא נתקע על "המערכת מבצעת כיבוי". תודה!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

6. Started by eladbu,

איך אני מבטל את מסך הפתיחה! לא מבקש סיסמה וכלום אבל פשוט רוצה שווינדואס ישר תעלה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by oxcide,

שלום,אחי הוריד תוכנה שמסירה קבצים מהמחשב ובטעות מחק קובץ מערכת שקשור לפתיחת קבצים מסוג EXE עכשיו אני לא יכול לפתוח שום קובץ בעל סיומת EXE ברגע שאני מנסה לפתוח זה נכנס לי לאפשרות "פתיחה באמצעות"... וממש לא בא לי לפרמט את המחשב כי הדיסקים וכל התוכנות לא אצלי אז אם מישהו יודע אני מבקש בבקשה עזרה דחוף תודה רבה רבה לכל העוזרים ולמגיבים! לילה טוב...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. שלום, לא מזמן רכשתי ראוטר חדש (D-LINK DI 704UP) המשמש גם כשרת מדפסות (יש לו חיבור USB למדפסת). התקנתי את התוכנה המצורפת לנתב המאפשרת לכל מחשב בבית להגיע למדפסת הרשת וזה עבד בלי בעיות למשך כמה ימים. (אני משתמש ב-Windows XP PRO sp2) המחשב הפסיק לתקשר עם המדפסת עקב בעיה בראוטר, חיברתי שוב את המחשב ישירות למדפסת (לא דרך הראוטר), מאז כמעט שלא ניתן להגיע לתפריט printers and faxes ב- control panel כדי לשנות את ההגדרות, מידי פעם אם אני מאתחל את המחשב אז יש אפשרות להגיע, אחרת החלון נתקע ב- NOT RESPONDING ולא מתאפשר לי להגיע לתפריט המדפסות. ניסיתי להתקין מחדש את הדריבר של המדפסת, החזרתי את המצב לקדמותו לפני התקנת הראוטר וזה לא עוזר. כמו כן, תוכנות אחרות מתחילות להתקע (בתדירות נמוכה…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by hassan88,

התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by Maor_T,

אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. יש לי SP! בווינודס אקס פי ואיני רוצה להתקין SP2 ויש לי בעיה כי זה אומר שהווינדוס לא חוקי לכן אני צריך עזרה להפוך את הווינדוס לחוקי... אז אפשר בבקשה מדריך להפוך אותו... ואמרו לי שאפשר עם קראק אז אפשר בבקשה קראק ..... *אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה על תנעלו רק תעבירו את זה פורום... .

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. שאני מנסה לסרוק התוכנה מודיעה לי שחסר הקובץ.מאיפה אני יכול להוריד אותו ולאיזה תיקייה הוא אמור להיכנס?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by rafi100,

תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים

15. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי בעיה . כל פעם שאני מוריד תוכנה או משחק כל שהוא דרך האקספלורר או דרך הפייר פוקס אז התוכנה או המשחק יורדים אבל אי אפשר להפעיל אותם כל פעם הוא רושם שיש בעיה אחרת . עם הקובץ מקובץ אז מתי שאני בא לפתוח אותו הוא רושם שיש בעיה עם הכיווץ והקובץ דפוק ,או שאם הוא יורד בתור exe אז הוא רושם שאי אפשר להפעיל אותו בגלל בעיה בקובץ עצמו ובדקתי את הבעיה עם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות בכדי לפתור בעיה זאת . איך אני אוכל לפתור מצב זה??? :'( :'( תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by wollmann,

אהלן, רציתי לדעת מהם בערך מחירי בחינות ה MCSE (MCP) ללא קורס כמובן. ואיפה ניתן להשיג את המחירים הזולים ביותר? (אני יודע שיש מלא אתרים ברשת, אבל מה שאני מוצא לא יורד מ $100, ואני יודע שיש יותר זולים) תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lharpaz,

הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  18. יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by montigo,

Windows XP SP2 לאחרונה צצה אצלי בעיה מעצבנת ביותר: כאשר אני מציג סרטים מסוג WMV, תוך כמה שניות, לעתים מיד, המחשב קופא לגמרי (לא מסך כחול, לא הודעת שגיאה, ווינדווס קופא והעכבר לא זז). שמתי לב שזה לא קורה ב-Windows Media Player 10, אבל זה קורה גם ב-Winamp, גם ב-Media Player 6.4, והכי מעצבן - זה קורה גם כשאני רואה סרטים ב-Streaming, כמו לדוגמה הכתבות של Ynet. למישהו רעיון למה זה יכול לקרות? אגב, לא החלפתי דרייבר של כרטיס מסך לאחרונה, מותקנים אצלי הדרייברים הסטנדרטים שבאים עם ווינדווס עבור כ. קול וכ. מסך (GeForce MX440 + SB Live).

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Spiritus,

אחרי שאחי הקטן יושב על המחשב, אני רואה עוד שלושה סרגלי כלים שונים על הדפדפן. כיצד אני מונע התקנות סרגלי כלים על האקספלורר ומבלי להסיר את הסרגל כלים של גוגל? יש המון תוכנות לסינון פורנוגרפיה, אשמח לקבל המלצה על התוכנה הטובה ביותר. TNX

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  21. לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by comablack,

אני מנסה לצאת לדוס ואני לא מצליח ניסיתי ליצור bootdisk אבל זה לא עובד ואין לי 6 floppy מישהו מכיר דרך אחרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Hitman_47,

מה שונה ווינדוס נגיד XP רגיל הום או פרו מאשר ווינודס סרבר ? מה אומר הווינודס סרבר ? זה וונדוס רגיל למישחקים תונות וכל זה (שימוש ביתי ) או שמע זה ווינדוס נטו לעבודה מישהו יכול לתת לי קצת הסבר? :s05:

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jgrab,

במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים