עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Crash5,

מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

איך אני מקבל : * Microsoft Certification ID * Access Code https://mcp.microsoft.com/Authenticate/Migrate/Migrate.aspx?ReturnUrl=https://mcp.microsoft.com/mcp/default.mspx? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by LIOR42,

יש לי מחשב נייד ורציתי לעשות פורמט איך אני מבצע זאת?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by maor848,

אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by pecanman,

שלום מותקן אצלי java sun ועדיין בהרבה מאוד מקרים שאני מנסה להריץ javascript שומדבר לא עולה לי. יש למישהו פיתרון בשבילי?? תודה!

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by tmn,

שלום רב לפני כמה שעות מחקתי את הויסטה והתקנתי מערכת הפעלה חדשה שגם היא ויסיטה הבעיה שבמערכת הקודמת היה לי קובץ של כ400 תמונות מאוד חשובות השאלה שלי האם אני יכול לשחזר את הקובץ לאחר הפירמוט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. Started by avil055,

מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 114508534,

אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם . כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם . מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן . תודה [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professi…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  12. אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by avidan28,

שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. יש כמה תוכנות שהצלחתי להתקין בעבר על הXP ועכשיו אני לא מצליח... כאשר אני לוחץ על קובץ ההתקנה מופיע לי הודעת השגיאה: מה זה אומר? ויש אפשרות לתקן את זה? בתודה מנור

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by manevra,

על המחשב מותקנת גירסה אנגלית של windows 2000 pro שיום אחת קרסה וגרמה לפקודת NTDETECT לצאת מכלל שימוש ביצעתי repair של ההמערכת (עד כאן הגורם) ומאותו הרגע כל תפריטי המערכת ליתר דיוק בינתיים רק קאזה ואיסיקיו הפסיקו לתמוך בפונט עיברי ניסיתי להתקין את התוכנות מחדש אך לשווא בתקוות תגובה "גואלת" MANevra נ.ב סרגלי המערכת כן מציגים עברית

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by idang,

שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by yossi21,

יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by janan,

שלום חברים פירמטי הרבה פעמים סוגים שונים של מחשבים דיסקים שונים וכו. קרה לי מקרה שחבר עשה עידכונים ונכבה המחשב עקב נפילת מתח מאז הווינדוס לא עולה ונשאר בלופ. העברתי את המידע מהדיסק למחשב אחר ועכשיו כשאני מנסה לפרמט כל דרך של פירמוט אני מגיעה לאותו מצב בו יש עליה מהדיסק מגיע לחלון של הווינדוס ועושה לופ שוב? משהו מכיר? מדובר במחשב hp dv6 נייד. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by roeesnir,

Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

יש לי ווינדוס 64 ביט מלא והכל עכשיו אני שואל אם שווה להתקין אותו או לא יש לי הכל מתאים..

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by Stranger,

הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by simon15,

שבת שלום חבר'ה .. השבוע נתקלתי בבעיה במחשב .. והבעיה היא : שכל פעם שאני נכנס לדף אינטרנט עם הרחבה כלשהי או אפילו באייסי קופצת לי הודעת script .. ומוצגת השאלה הבאה : " אירעה שגיאה ב script בדף האם ברצונך להמשיך להפעיל קבצי script בדף זה ? " בקיצור הודעה מעצבנת .. ולא משנה אם אני עושה כן או לא .. הדף פשוט לא עולה או סתם נתקע תוך כדי אשמח לעזרה ממי שיכול לעזור .. בתודה מראש .. שמעון.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חבר שלי ניתקע....המחשב שלו עולה עד הקטע שהוא מגיע לטעינת XP ואז זהו הוא לא זז משם יותר...מחשב סופר על ככה שאין בעיה עם המחשב...הוא עורך ווידאו. וגם DJ..הווינדוס פתאום לא עולה לא והוא מכניס את הדיסק פירמוט והוא לא מגיב ולא כלום....יש דרך לפרמט? זה קצת דחוף

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by ROTCOR,

שלום מאז ששדרגתי לwindows 7 יש לי בעיות בכמה וכמה משחקים ישנים שאני רוצה להפעיל אותם ואני לא יכול מכיוון שהם דורשים windows xp בגללל שיש לי ultimute התקנתי xp mode אבל הבנתי שהוא לא כל כך טוב בהפעלת ישומים גרפים וכך קרה שניסיתי לשחק במשחק בxp mode ללא הצלחה מה גם שxp mode לא מזהה את הכרטיס מסך שלי. יש לכם איזשהו פתרון ? יכול להיות שזה בכלל לא הגיוני ורלוונטי ואני מדבר שטויות אבל חשבתי על האפשרות של ליצור שתי מערכות הפעלה דיסק קשיח אחד של windows 7 ודיסק קשיח שני שלי windows xp שבו יותקנו משחקים שמותאמים רק למערכת הפעלה הזאת אבל המשחקים יפעלו אם הדיסק הקשיח של windows 7 הוא יעלה ראשון בboot ? או שבכלל עדיף ליצור שתי מחיצות בדיסק קשיח אחד שעל כל אחת מהמחיצות יותקן מערכת ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. בכונן C מערכת הפעלה XP ןאשר אננה עולה בכונן D מערכת הפעלה VISTA ואשר בה אני רוצהלאחר הפעלת המחשב מופיעות לי 2 האופציות .כיצד ניתן לבטל את ה XP תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.