Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי עשיתי קצת OC למחשב(סתם שיחקתי עם זה) ראיתי שכן פועל ולא פועל וכו'. ואז אחרי זמן מה, קיבלתי מסך כחול (כלומר הOC לא הלך) טוב נו, זה קורה לי המון פעמים, אין בעיה. הלכתי לBIOS ושחזרתי הגדרות קודמות שיציבות ופועלות טוב. אבל מאז שעשיתי את זה, באופן מוזר החלונות VISTA שלי (64 ביט גרסת אולטימט), עולה הרבה יותר לאט! וגם יש תחושה שהכונן הקשיח שלי קורא ורושם הרבה יותר לעיתים תכופות! יש לציין שאני גם משתמש בREADYBOOST וכו'. נניח לפני זה, החלונות היה עולה ואפילו לא מראה לי מסך WELCOME, אלא ישר נכנס לDESKTOP וכל הDRIVERS (נניח זה של ATI או של ASUS) כבר היו טעונים. עכשו לוקח ממש הרבה זמן, גם אחרי שהDESKTOP עלה, עדיין לוקח איזה דקותיים עד שהם עולים! והכונן הקשיח עובד די הרבה. למישהו …
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב קופא לא במצב מסוים. גם בעליית המחשב, גלישה, כתיבת מסמכים וכדומה. התקנתי מחדש לאחר פירמוט את המחשב עם מערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין יש את אותה FREEZE. סרקתי את המחשב עם שני אנטי וירוסים ולא נמצא כלום גם ביצעתי סריקה עם תוכנת COMBOFIX והבעיה נשארה. לפי תוכנת everest אין לי בעיית חימום יתר, וגם שהמחשב נתקע המאווררים פועלים כרגיל. אני מנקה תדיר את המחשב מאבק. מה לפי דעתכם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? 90% מהזמן המחשב עובד כרגיל ללא בעיות. החומרה בת כ 4 שנים. מבחינת חומרה: Field Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (7 x 362) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Field Value Disk Drive WDC WD1002FAEX-00Y9A0 (931 GB, IDE) Field Value Optical Dr…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך חלונות בעברית, ובגלל שאין לי כוח להתקין דיול בוט עם מערכת נפרדת בעברית עשיתי קצת בירורים והבנתי שקיים דבר כזה MUI שמאפשר ליצור משתמשים עם ממשק חלונות גרפי בשפות שונות. הבעיה שאני לא מצליח להפעיל אותו, הורדתי כל מיני עדכונים בשעתים האחרונות מהאתר של מייקרוסופט אבל שומדבר לא באמת עושה משהו. אנשים בפורום אחר הפנו אותי לפה, ואמרו שזה לא כזה פשוט כמו להוריד עדכון ממיקרוסופט וזהו. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד? רק לצורך הבהרה: אני צריך שהיוזר שלי (האדמיניסטרטור) ישאר באנגלית, ושאני אוכל לפתוח יוזר חדש עם ממשק עברי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הכל התחיל מכך שהמערכת העלתה חלונות כחולים- העלתי שוב ושוב את החלונות עד שהדבר נעלם. ברגע שזה נעלם, המערכת עלתה נורא נורא באיטיות ואז המקלדת והעכבר (S510, לוג'יטק) חדלו לעבוד. הבאתי מקלדת ועכבר בחיבור פרמיטיבי (PS2) והם כן עובדים. בנוסף יצאתי ממלא תכניות ועכשיו החלונות עובד לא רא בכלל, רק שעדיין הוא לא מצליח לזהות בכלל את הסט האלחוטי, ובכלל בהתקנות הוא נתקע. כולל USB. בנוסף ישנו גם USB שדווקא כן עובדים, כגון: DOK. יש לי כמה תכנות שאני עובד איתן בשוטף- כדלהלן:Spyware Doctor, CCleaner, Glary Utilities, Malwarebytes' Anti-Malware, , SUPERAntiSpyware, Soluto, SpyHunter. המחשב פעל ממש טוב, עד התקנת התכנות החדשות:Glary Utilities, Soluto, SpyHunter. העניין הוא, שנזקים באו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. במשך חודש שלם ויסטה ואקס פי עובדים זה לצד זה באופן מושלם. עכשיו במשך שלושת הימים האחרונים עבדתי על האקס פי באופן רצוף ללא איתחול וכשקמתי הבוקר ועשיתי איתחול הופיעה התפריט בחירה בין ויסטה ואקס פי ובחרתי באקס פי ובאופן בלתי מוסבר האקס פי חדל לעלות כלומר איך שאני בוחר באפשרות לעלות אקס פי אני רואה מסך שחור עם סימן בצד שמאל למעלה וזהו. עישיתי איתחול כדי לנסות ולהגיע ל safemode אבל גם זה אינו עובד. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה. אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בFTP של מערכת ההפעלה חלונות XP (המובנה עם דפדפן הקבצים). איך אני יוצר קיצור דרך שאני לוחץ עליו והFTP נפתח ? ניסתי לעשות: לחיצה ימנית>חדש>קיצור דרך> הכנסתי את הftp://..... אבל הוא פתוח לי את זה עם פיירפוקס. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קורס לי מערך הווינדוז אקספלורר (האקספלורר שמשמש לשיטוט בתוך המחשב) בכל פעם שאני מעביר קבצים בין תיקיות, לעיתים גם ללא סיבה ברורה. הוא כותב לי שהוא נתקל בבעיה וצריך להיסגר. ניסיתי לתקן את הבעיה עם GLARY UTILILITIES וגם PC TUNE UP, אך ללא הועיל, כולל ניקוי הרגיסטרי. כמו כן נראה שיש לי עומס מאוד גבוה על המעבד - 90% ומעלה בזמן ששום תוכנה לא פועלת. יש לי XP, עם מחשב שנקנה לפני שנתיים עם רכיבים איכותיים, ולכן לדעתי בזמן מנוחה הביצועים שלו צריכים להיות חלקים (כפי שאכן היו פעם). לעזרתכם אודה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועזבו את זה שכל קישור שאני לוחץ עליו החלון לא נפתח בגודל מקסימום על כל המסך, קישורים שאמורים לפתוח חלונות בגודל מסוים שהוא יותר גדול מגודל רגיל - נפתחים בגודל ממוצע ומסוים מאוד. הפקודות שנמצאות בדף האינטרנט שאמורות לשלוט על גודל הדף הנפתח לא עובדות. וזה בעיקר מפריע בכניסה לצ'אטים מתקדמים כמו של נענע ותפוז - הכניסה כן מתבצעת אבל איאפשר לראות את כל הדף כולל שורת ההתכתבות ככה שאיאפשר להשתמש בצ'אטים אלה כלל. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה ? או שעכשיו כל מתכנתי הצ'אטים צריכים לשנות את הצ'אט שיתאים לSP2 ? ואיך מגדירים את חלון אינטרנט אקספלורר שיפתח תמיד בגודל מקסימום ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/837112 לכל אלה שאמרו לי שהDX10 רחוק וקנו כרטיסי מסך יקרים אני מישתתף בצערכם :'( סתם אני רוצה להגיד אמרתי לכם למי שלא יודע הDX10 צריך לצאת באותו זמן שהויסטה יוצא וזה אמור ליפגוע הרבה בביצועים של כרטיסי מסך שלא תומכים בו חומרתית שהם מריצים מישחק שכן תומך בו ובחלק מהמיקרים יהיו פילטרים שירוצו רק בכרטיסי מסך שיתמכו בו חומרתית ככה שמי שקנה כרטיס יקר כמו 7800 -1800 וכו נידפק
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כלואמר להשתמש באינטאנט תודה רבה נעם
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, אין לי מושג למה. כל פעם שאני לוחץ על איזה שהוא לינק והוא פותח חלון חדש, החלון שאמור להפתח פשוט "מנסה להטען" ולא עולה.. גם כשאני עושה לחצן ימני של העכבר על איזה שהוא לינק ואז פתח בחלון חדש זה קורה... מה עושים?.. למה זה קורה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי אנשים,מישהו מכיר את התופעה? אחרי כמה זמן של עבודה עם המחשב או אם אני עוזב אותו וחוזר אני מתחיל לעבוד איתו ואז החלונות לא מגיבים,הם פעילים,כל התוכנות עובדות כרגיל, רק שאי אפשר להזיז אותם או לסגור, אז אני סוגר את התהליך explorer.exe ואז עושה הפעלה שלו מחדש באופן עצמאי, ואז הכל חוזר לעצמו. דבר נוסף שקורה יחד עם זה, הכפתור בחירה בעכבר פותח את התפריט(נגיד אני לוחץ על משהו הוא פותח את התפריט עם הפעולות העתק הדבק מאפיינים וכ"ו..,) זה נפתר ברגע שאני נותן קליק ימני ולוחץ על אחת האפשרויות לדוגמא קליק ימני ואז רענן על שולחן עבודה. יש למישהו מושג כיצד לפתור את זה? תודה רבה! דרך אגב,אני כרגע עם אינטרנט אקספלורר 8, כבר מחקתי אותו וגם את 7 והתקנתי מחדש,גם את הSP3 מחקתי,לא עזר...
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע אחרי פירמוט והתקנה מחדש של חלונות xp pro בהתקנה חילקתי את הדיסק לשני מחיצות, אחת 8 גי'גה למערכת הפעלה והשאר (30) להכל עכשיו אני שם לב, שהמחיצה השנייה, עם ה- 30 ג'יגה פשוט נעלמה. מופיע לי דיסק אחד של 8 גי'גה. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
סיפור קצת ארוך- אך אודה לעזרה, לפני שאפרמט את המחשב ואאבד מידע חשוב. לעתים הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא היה מתכבה. ואז לאחר שלחצתי על turn off, הייתי מכבה ''בכוח'' ע''י לחיצה למשך כשלוש שניות על כפתור ה- power. אתמול בערב, לאחר שלחצתי על turn off, המחשב התחיל להתקין עידכונים. לאחר כ- 20 דקות כאשר העדכון לא הסתיים (עדיין היה כתוב מתקין עדכון 1 מתוך 10). כבר חשבתי שהמחשב נתקע- ולכן שוב כיביתי ''בכוח'' את המחשב. מאז, כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש את הסימן ש- windows XP עולה אך לאחר מכן (כשאמור להופיע המסך עם שמות המשתמשים) יש מסך שחור. ניסיתי ללחוץ על F8 ולבחור את הגירסה האחרונה שבה המחשב עבר- וזה לא עזר. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE אך זה בכלל לא עולה, יש שורה שהמחשב נתקע עלי…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הזמן צצים לי BSOD מכל מיני סיבות, פעם זה הכרטיס רשת פעם המסך. כנראה שנפגעו מספיק קבצים מכל התקלות האלה שבסוף נהרס משהו קריטי (כנראה) ועכשיו winxp pro מסרבת לעלות. אני מפעיל את המחשב, המערכת עושה POST ואז יש אתחול מחדש, אחרי שזה קורה עולה המסך של "ווינדוס לא עלה בפעם הקודמת, תבחר אפשרות מהרשימה" שזה מגוון של safe mode load last known configuration וכו. לא משנה מה אני בוחר, התוצאה זהה, ריסטרט וחזרה לאותו מסך. מאוד מתסכל (גם safe mode עושה ריסטרט). יש לי גישה להארד דיסק דרך boot disk מה יכולה להיות הבעיה? איך לפתור? אני לא בטוח אם היה מופעל אצלי הsystem restore איך אני בודק אם זה היה מופעל ואיך אני עושה שחזור בלי להיות בתוך ווינדוס? זה ממש ממש מתסכל אותי. אין…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מטרידה מעט.. בעת טעינת הווינדוס (XP PRO) המחשב מגיע למצב שבו הוא על סף הכניסה לשולחן העבודה (מסך ה-welcome), אך בשלב זה הוא מתאתחל ואני צריך להפעיל את הסקן דיסק (שכמובן קופץ אוטומטית כי ווינדוס לא כובה כראוי בלה בלה). אחר כך הבעיה לא חוזרת על עצמה ואני נכנס לווינדוס ללא שום בעיות. מה שמוזר הוא שהבעיה לא מתרחשת בכל ריבוט אלא בערך כל שתי פעמים :\. עכשיו, עשיתי סריקות וירוס, ספייוור, בלאגנים.. לא יודע כבר מה לעשות. אתם הישועה שלי איך אני פותר את הבעיה המטרידה? בתודה מראש, אלון
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחרונה, במהלך השימוש במחשב כל כמה שעות המערכת מבצעת ניתוק (כל התוכנות הפעילות נסגרות כמובן) בלי לשאול את המשתמש או להודיע. האם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן למנוע את התופעה? אני לא מדבר על מצב רגיל של בקשת סיסמא לאחר זמן של חוסר שימוש אלא על ניתוק מלא ותוך כדי שימוש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לפטופ של העבודה שמחובר לדוקינג ואליו מחוברים 2 מסכי מחשב. בזמן עבודה הלפטופ סגור ואני משתמש בעצם ב2 מסכי המחשב שלי לצורך העבודה במסך הימני 90 אחוז מהזמן אני משתמש בטרמינל שדרכו אני מחובר למקום העבודה. כשאני לוחץ על חלון אחר שאמור להפתח במסך הימני הוא נפתח אבל מאחורי הטרמינל. מה שאומר שאני צריך למזער את הטרמינל כדי לראות אותו. אני רוצה שכל אפליקציה או חלון שאלחץ עליו יעלה לקדימה של המסך. לפעמים זה קורה אגב , אני פשוט לא יודע מה גורם לזה לקרות ומה גורם לזה שלא לקרות פתאום. אשמח שכל פעם שאלחץ על תוכנה/אפליקציה/חלון הוא פשוט יבוא ל FRONT אשמח לעזרה תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-