Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לראות רק חלק מהעברית .....אני יכוך ךרשום בעברית .....אבל ב ICQ ובחלק מהאתרים והתוכנות אני רואה סתם סימנים.... אני פועל עם XP והתקנתי בו את כל השפות וגם עידכנתי FONTS אני לא יודע מה לעשות עזררררררררררררה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, קניתי זה עתה מחשב חדש. התקנתי עליו מס' תוכנות וכעת בעת ההפעלה הוא נותן לי הודעת שגיעה שאומרת שחסר DLL בשם jkknfctr.dll ובתקייה שכלל לא קיימת במחשב שלי (ניסיתי לגשת אליה ללא הועיל). לא נראה שכרגע במחסור בקובץ זה פפוגע בפעילות המחשב, והוא מתבטא בעותה הודעת שגיאה שמופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסתי גם לחפש את הDLL הספציפי הזה באינטרנט ולא מצאתי. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב WIN XP בכונן C: WIN 7 בכונן D: לאחר התקנה חוזרת של XP נעלמה לי האפשרות להכנס ל WIN 7 היה פה פעם מדריך איך לשחזר את זה בעזרת דיסק התקנה של WIN 7 ניסיתי לבד ומה שקרה בסוף זה שהצלחתי להכנס לWIN 7 אבל האפשרות להכנס ל XP נעלמה. התקנתי מחדש XP וכרגע חזרתי למצב של רק מערכת אחת . איך לשחזר לאפשרות של 2 מערכות הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי ווינדוס ויסטה בעברית ושאני בא להתקין אחריי שאני בוחר איזה כונן הוא רושם לי שהוא מעתיק קבצים ובערך ב50 אחוז זה נתקע פירסמתי תמונה למטה מישהו יודע למה זה קורה ומה הבעיה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חברה היום כאשר ניכנסתי לאתר lsdiods וניסיתי לקנות היה כתוב לי cookies not eanabld תם מבינים מה קרה ויכולים להסביר לי מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה הופיעו לי אייקונים מוזרים שאי אפשר למחוק או לעשות שום דבר אחר איתם, מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות איתם? בדקתי לתכונות ריגול ומחקתי את כולם זה עדיין נשאר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אני משתמש יחסית חדש בווינדוז 7 וניסיתי לאחרונה כמה גירסאות של האולטימט וכרגע אני משתמש באנטרפרייז החלפתי כמה פעמים עקב בעיית חומרה במחשב בכל מקרה... שתי שאלות איך יכול להיות שבאולטימייט דירוג המעבד שלי (אינטל דואל קור אי 7300) היה 6.5 ובגירסא הזאתי הדירוג הוא 5.1 אבל מה שיותר מטריד הוא הביצועים הגרפיים אני משתמש ב-אנבידיה ג'יפורס ג'יטיאס 250 והביצועי משחקים מקבל 6.8 שזה סבבה אבל הגרפיקה לווינדוז מקבל רק 2.9 המחשב שלי רץ ממש באיטיות ואני לא ממש מבין מה הבעיה למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ועברתי בדפים ולא מצאתי משהו יכול להגיד לי את השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, הזמנתי לעצמי עוד שני גיג'ה זיכרון מה שזה אומר שהולך להיות לי 4 גיג'ה כרגע אני מערכת הפעלה 32 ביט וידוס ויסטה השאלה שלי היא אם אני עובר לגרסאת ה 64 של ויסטה אני צריך לפרמט שוב או שאני יכול להתקין על מה שקיים כרגע וזה ישנה רק את הקבצים שהוא צריך
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע אם זה המקום המתאים לשאלה, מתנצל מראש אם לא. לפני כמה שנים ראיתי על ווינדוס 2000 (נדמה לי) אפשרות להגדרת פרופילי חומרה שונים אשר נבחרים לפני עליית מערכת ההפעלה ע"י מסך הדומה לדואל בוט. הדבר איפשר "לבטל" במערכת ההפעלה רכיבי חומרה ו"לאפשר" אחרים עוד לפני עליית המערכת כך שניתן היה למשל להתקין שני כרטיסי מסך בלוחות המאפשרים זאת אך שהמערת עולה היא תראה רק אחד מהם ע"פ בחירה. רציתי לדעת אם אני זוכר נכון ואם כן אז איך ניתן לעשות זאת במערכות החדשות יותר (XP/VISTA...) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי! אני רואה שאין דרך מובנת כמו בגירסאות הULTIMATE והENTERPRISE להחליף שפה מתוך המערכת. האם יש אפשרות אחרת? להתקין MUI או משהו בסגנון? אשמח מאד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן! אני מחקתי עכשיו את ווינדוס 7, ועדיין במסך הדלקה יש לי את האפשרות לבחור. אני זוכר שפעם היה פה דיון על זה, ומשהו אמר שהפתרון הוא לשנות משהו באיזה קובץ מערכת והביא תוכנה מויחדת ואני לא מוצא את זה! אם משהו מכיר/זוכר אז אני אודה לו אם הוא יתן פה את השם שוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני יומיים הסרתי את האנטי וירוס הישן במטרה להתקין גרסה חדשה יותר מיד בתום ההסרה הוינדוס מודיע שהוא גילה וירוס ונעל את המערכת במצב windows alert שבו אין כל אפשרות להגיע לכונן C ללוח הבקרה וכו... עשיתי פירמוט שעבר בהצלחה (windows xp home service pack 2) עידכנתי לחבילה ה3 אבל כל העידכונים שאני מנסה להתקין עכשיו נכשלים... בנוסף הוינדוס זורק אותי מתוכנות מסויימות שאבדו ללא רבב בעבר... יש פתרונות לבעיות אלה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט. כשאני פותח קבצים תמונות או מסמכים. ונסיתי לילחוץ עיגול (התחל) ולראות קיצורי מסמכים שהפעלתי מזמן.ואני לא רואה קיצורי דרך במסמכים. וגם אני רוצה לנקות קיצורי הדרך מסמכים. כמו שעושים בחלונות XP לוחץ קליק ימני על כפתור "התחל" ניפתח חלון תפריט ולוחץ על "מאפיינים" ניפתח חלון ולוחץ על "תפריט התחלה קלאסי" --> "התאמה אישית" ניפתח חלון: למעלה "תפריט התחלה" שורה שנייה כתוב: "כדי להסיר רשומות של מסמכים תוכניות ואתרי אינטרנט בהם השתמשת לאחרונה, לחץ על "נקה". יש כפתור לידו ניקרא: "נקה" ואיך עושים בחלונות 7 אפשרות כזאת לנקות קבצים? ואחרון איך מפעילים קבצים מוסתרים ולראות אותם,ואיפה נימצא קבצים זמניים ולימחוק אותם,באיזה תיקייה נימצא? בתודה מר…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שאני לוחץ על הnum lock יש צפצוף של מקשים דביקים ולא הבנתי איך לבטל את זה עברתי על כל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הוא ביקש ממני כבר פעמים לעשות ריסיט, אבל עכשיו הוא מבקש ממני לחכות 9 שעות ו 59 דקות עד הריסיט ואין לי אפשרות לביטול ! בבקשה תעזרו לי ! תודה מראש ! עריכה: הודעת השגיאה היא : The RPC Server is unavailable . חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי שמה את הפתרונות.. בבקשה עזרו לי ..
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Sup? I dunno what happened... I've just got home and I saw that I can't change the language on forums and stuf... Even when I try to switch it in the language bar - it does nothing... WTF?! 10X for helping.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-