עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בס"ד שלום לכולם! לפני כמה זמן, הדלקתי את המחשב וגליתי להפתעתי שסמלי שורת המשימות ב Windows 7, הפוכים. מה ניתן לעשות? מערכת ההפעלה במחשב חוקית. בתודה מראש, אוהד. [attachment deleted by admin]

2. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. או שקודם אני חייב להתקין XP ורק אז VISTA כדי שהמערכת תזהה 2 מערכות הפעלה ,לזכרוני זה המצב ....

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקן ואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב... והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ziv124,

יש לי וינדוס 7 דיסק מקורי הבעיה שאני מכניס אותו למחשב ועושה הפעלה מחדש הוא לא רושם לי את ה Press any key to boot זה פשוט עושה הפעלה מחדש רגילה מה אני עושה?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by עידן20,

חבר'ה תגידו לי מה הכי טוב ולא עושה בעיות איזה חלונות הכי טוב windows xp עברית אול windows xp אנגלית

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by netivi,

Hello all , I just upgrade my windows to winfows vista ultimate ... all the programs run perfect and the internet connection. the only big problem that my sound off and all seen ok in the configuration i try to update the drivers with the program " Driver Scanner" and i finish the update procces & restart the computer but nothing with the sound . please tell me step by step what to do. thankx Barak

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולא ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. שלום כולם! התקנתי את ווינדוס 7 (גרסת ה-64 ביט) על הווינדוס ויסטה "הום פרימיום", התקנתי זאת בצורה של שדרוג. כרגע יש בהארד דיסק שלי תיקייה עם הקבצים והתוכנות של הווינדוס ויסטה ונקראת: ווינדוס אולד. האם אני יכול למחוק תיקייה זאת מההארד דיסק? גיביתי את כל הקבצים משם. האם זה יכול לגרום לבעיות חומרה במחשב? תודה מראש לעונים, ארד גונן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ironman112,

מישהו יודע איך אני יכול להראות בוינדוס כמו בלינוקס את הטמפ של המעבד?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם קבלתי את העדכון המיוחל לא מזמן ומערכת ההפעלה שודרגה מ-Win8.1 Pro חוקית ל-WIN10P בנוסף נרשמתי לעדכוני מפתחים בשביל לקבל את העדכונים החמים ביותר. הבעיה היא כזו..קבלתי מגה עדכון (שלקח 40דק) ולאחריו גיליתי להפתעתי שמערכת ההפעלה "שונמכה" לגרסת הPRO Insider Preview. למי זה עוד קרה?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Idan-h,

התקנתי את וינדוס 98 באנגלית ולא מצאתי דרך להוסיף עברית. מחיפוש פה באתר הבנתי שצריך גרסה עברית: Hebrew Enabled. האם באמת לא ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by QQQ,

יש לי קובץ DLL שאיכשהו נעלם לי מwindows/system32. מישהו יכול בבקשה להעלות לי לאיזה שרת את הקובץ 'shellapi.dll' (נמצא ב: C:\WINDOWS\system32). תודה.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  18. ברצוני להכין סקרפיט להוספת יוזרים חדשים לדומיין ,שליוזרים יש מספר מאפיינים: הדומיין שלי הוא :WOODGROVEBANK.com אני רוצה להכניס אותם לOU שייצרתי בשם NEWOU תחת SUB.ב(AD) א.הכנתי קובץ טקטס בשם users.txt ,ובו רשמתי לצורך העניין:שם היוזר,שם התחברות חדש,טלפון,סיסמא רשמתי את הפקודה הבאה: For /f "token=1,2,3,4,5, delims=" %a in {c:\users.txt} do dsadd user "cn=%a %b,ou=sub,ou=new ou,dc=woodgrovebank,dc=com" -samid %c -upn %c@woodgrovebank.com –pwd %d –fn %a -ln %b -tel %e משהו בסינטקס לא תקין, והפקודה נותנת שגיאה לגבי ה SAMID שלא מכיר את הפקודה, אם אפשר לרשום לי את הפקודה עם הסינטקס הנכון- פקודה שמוסיפה יוזריםחדשים לדומיין שלוקחת את הפרטים מהקובץ ומגדירה אותם אוטמטית. תודה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי SSD חדש (כמו כולם) ןהתקנתי WIN 64 על מחיצה של 20GB שחשבתי שתספיק. עד אתמול היו לי בערך 10GB פנויים בC. אחרי שהפעלתי את עידכוני המערכת וירדו כמה עידכונים הסיפריה שוקלת בערך 10GB. כבר ביטלתי hibernation, paging, restore אין לי מה לבטל יותר. אני לא יכול לעשות כלום בC וזה בעיה גדולה. מה עושים? האם אני חייב להתקין WIN מחדש ולוותר על המחיצות? אם אני מסיר את כל העידכונים האם הסיפריה תקטן חזרה או כבר אבוד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סקר

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. היי חבר'ה, במערכות ההפעלה הקודמות הייתי עושה את זה בלי בעיה באמצעות win+tab+arrow key אבל משום מה זה לא מצליח ב windows 10. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שעובד. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  23. אני מקבל את ההודעה הזו ולא יודע מה לעשות. Search for a driver for your hard disk controller Your hard disk controller has stopped working properly because a compatible driver isn't available for this version of Windows. ויש לי הארד דיסק טרה של WD ואין לי מושג מה הדרייבר..ועוד משהו שאני עושה גיבוי לקבצים ב64 ביט איפה זה שומר? יש לי לוח אם GA-P55A עם היציאות של usb 3, ממה שהבנתי זה משהו בלוח אם שלא מזוהה? כשאני התקנתי את המערכת הפעלה לא שמתי את הדיסק של הדרייבר של הלוח, המערכת זיהתה את הלוח לבד. וגם את הכרטיס מסך 460gtx הווינדוס לבד הציע לי דרייבר. עכשיו בלוח הבקרה של וווינדוס זה מביא אותי לאתר הזה של מרווול שאני אוריד משם דרייבר, מה זה לעזעזעל המרוול הזה? זה קשור ללוח אם? …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני פשוט אבוד... הנורטון מסרבר למחוק אותו... חיפשתי בגוגל ולא ממש הבנתי משהו איך להוריד מהאתר של סינמטק\מיקרוסופט... חייב עזרה איך למחוק אותו, הנורטון מקפיץ לי המון הודעות שהמחשב נגוע בזה אבל לא מוחק אותו :\ ומצטער אם זה מתאים יותר לתוכנה מאשר לפה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by shirNoshe,

ואללה,היום קרה לי משהו שאני עוד משפשף את העיניים שלי. חבר הביא לי מחשב פנטיום 3 עם כונן קשיח ועליו WIN98.על המחשב שלו לאחר עלית ה-WIN הוא כאילו קורס ומנורת ה-HD לא מפסיקה להבהב,צריך לאפס..בלה..בלה.בקיצור לא ניתן לעבוד על המחשב. אמרתי לו,שמע..בוא ניקח את הכונן שלך למחשב שלי(זה שבמפרט) ונראה אם הביוס ומע' ההפעלה שלי מזהה,ואז ננסה להציל את החומר שלו. בקיצור עלה וכו' וצרבתי לו את כל החומר החשוב. עכשיו,אמרתי לו בוא נעלה את המע' שלך ונראה מה יקרה,הוא אמר בחיים לא יעלה לך מהכונן שלי על המחשב שלך,אמרתי לו..צודק!אבל..!!בוא ננסה. ניסינו והופ.. מע' ההפעלה שלו עלתה!אומנם במצב בטוח,אבל עלתה כמו גדול!עכשיו אני מנסה לבדוק מה דפוק שם.. איך יכול להיות שכונן קשיח ממחשב פנטיום 3 עם ח…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.