עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by d1v,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נ…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שלום לכולם, במחשב שלי יש שני דיסקים-קשיחים-חיצוניים של 2TB כול אחד מהם, (חצי ריקים), ובפנוכו של המחשב יש דיסקשיח של חצי-טרה שבו מותקן הסיסטם ועוד דיסקשיח של אחד-טרה, שהוא 90% ריק........ילדתי החיילת האמיצה, ביקשה שאביא לה עוד דיסקשיח ביגלל חוסר מקום...אז מאחר והדיסקשיח הפנימי שלי של אחד-טרה ריק אצלי, החלטתי לחסוך 300שקל ופשוט לתת לילדה את הדיסקשיח של חצי-טרה....אבל על החצי-טרה מותקן הסיסטם שלי...אז מאחר ויש לי את תוכנת הגיבוי-שיחזור הנהדרת אקרוניס-2012, פשוט מאוד עשיתי CLONE מהדיסקשיח הקטן שעליו מותקן הסיסטם, לדיסקשיח הגדול הריק, כדי לתת לה את הקטן....כשסיים ה-CLONE בהצלחה, ניתקתי את הכבלים של הקטן, שעליו היה הסיסטם ועשיתי ריסטארט למחשב עם אמונה רבה.....אלא שהמאניוק פיתאו…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by avihneo,

מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 מחיר לאחד:350 כרטיס מסך:ATI RADEON X1600PRO מנוע גרפי:ATI RADEON X1600PRO חברה:ATI זיכרון:512Mb DDR2 קלוק מנוע:500MHz קלוק זיכרון:540MHz סוג חיבור:PCI-Express טלויזיה:TV OUTPUT קיים זי…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by MetalB,

לא יודע מה קרה פתאום זה קרה אני חושב אחרי auto updates שהוינדוס התקין... יש איזה 5-6 הודעות שגיאה אחד אחרי השני זה הראשון: could not load or run "'c:\documents' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry וזה השני: could not load or run "'and' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry ויש עוד כמה כאלה ניסיתי system restore ניסיתי ccleaner, registry clean expert כלום לא עוזר רק שלשום עשיתי פורמט למחשב :\

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by mainframe,

היי...התקנתי מע' הפעלה XP עם SP1 ועדכנתי אותה ל SP2. אני עובד עם משתמשים לוקאלים לכל אחד. אחרי שעדכנתי ל SP2, קורה לי לעיתים קרובות (לא תמיד) כשאני עושה לוגין ליוזר, שהמחשב עושה ריסטרט. הסתכלתי ב event viewer וב DUMP, וראיתי שהפרוסס שגורם לזה הוא ה winlogon.exe. ניסיתי להסיר את ה SP2, ולעשות מלא לוגינים והבעייה נפתרה, אבל עכשיו שהתקנתי שוב SP2, הבעיה חזרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת הבעיה הזאת? (הבנתי שיש וירוס כזה אבל כנראה זה לא המקרה שלי) (זה קטע מהודעת השגיאה ב EVENTVWR: ‏‏תקלה ביישום , גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול winlogon.exe, גירסה 5.1.2600.2180, כתובת התקלה 0x00026bf9‏.‏‏)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. שלום לכולם. אחרי שהרצתי עדכון ב Windows Update והוא התקין איזשהו עדכון מתקדם ל Internet Explorer 6 שאמור לכלול עדכוני אבטחה ודברים כאלו (היה ב Critical Updates) נוצרה אצלי בעייה במקומות בהם צריך לכתוב עברית שם. למשל, ב Login לכל מיני אתרים. כשאני מנסה למלא שדות טקסט באתרי אינטרנט, הפונטים שמופיעים לא דומים לשום שפה מוכרת, ולפעמים האותיות העבריות מופיעות אך לא במקומן הטבעי. לדוגמה בלחיצה על האות "י" תיכתב האות "א" ובמקרים של לחיצה על אותיות אחרות יכתבו סימנים שאינם אותיות כלל. הבעיה מופיעה רק באתרים כלומר בדפי אקספלורר. בכתיבת עברית ב-WORD או באפליקציות אחרות אני לא נתקל בשום בעיה בפונטים. כמו כן, אם אני כותב עברית נאמר ב ICQ ואז מעתיק לתוך חלון הטקסט באקספלורר, הכל בסדר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם יש לי תוכנת אנטי וירוס-AVG. לפני יומיים עלתה לי הודעה אבטחה של WIND שם נאמר שמאגר המידע של התוכנה לא מעודכן.הורדתי את העידכונים האחרונים אבל ההודעה נשארה. אז חשבתי אולי התוכנה ישנה או נגמר הרישיון שלה למרות שאני יודע שאין לה מגבלה כזאת.היא חינמית. בקיצור הורדתי את הגרסה של ה 30 יום ועדכנתי את המאגר ושוב ההודעה עדיין שם.מה שעוד מוזר זה שבתוכנה כתוב שהרמת עידכון של של המאגר מידע בן 62 יום,העידכון שהייה בתאריך הלא הגיוני של 24.3.06 והבדיקה האוטמטית שאני עושה כל יום נגד וירוסים נחשבת כתאריך 24.5.06 מה!!!!!!!!!!!! הרצתי תוכנת אנטי SPYWARE שנתנה תוצאה שהיה קובץ שעשה OVERRIDE בתוכנת AVG מחקתי את הקובץ עם התוכנה, הבעיה לא נפתרה ומאז אני גם לא רואה את הקובץ הזה שוב מה ל…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. שלום אנשים... איך אני מחזיר את האייקון של החזרה לדסקטופ שהיה לי למטה? כי כל פעם שאני רוצה לחזור לדסקטופ אני צריך להוריד את החלונות אחד אחד וזה מציק תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. אני מדבר על הקוד בדיוק לפני שהווינדוס עולה?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  11. פירמטתי היום את המחשב והעברתי את שתי המחיצות (C ו-D) מ-FAT32 ל-NTFS. עשיתי CONVERT לכונן D, ואז העלתי את הדיסק התקנה של XP PRO, מחקתי את המחיצה הראשית ©, פירמטתי חדשה כ-NTFS ועשיתי התקנה של חלונות מחדש. מה שראיתי אחרי ההתקנה, זה שחלק מקבצי ה-BOOT יושבים בכלל על D באופן מוזר... אני מדבר על הקבצים: boot.ini ntldr NTDETECT.COM VIRTPART.DAT הקבצים האלה נמצאים רק בכונן D ולא נמצאים ב-C. עד כמה שידוע לי זה אמור להיות ההיפך (רק ב-C). אני מפחד למחוק אותם ולגלות אח"כ שהמחשב לא עולה... מצד שני, אני כזה פרפקציוניסט ופדנט שאני לא יכול לראות קבצי BOOT שוכבים ב-D... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by ALÞHA,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  13. שלום לכולם, זו בעייה סופר קטנה אבל סופר מעצבנת. ממתי שפרמטתי את המחשב כשאני עושה copy paste לקבצים, אין בעייה להדביק אותם לתיקייה אחרת, אבל הם נכנסים לשם ומתערבבים עם יתר הקבצים ולא רואה אותם מסומנים כמו קודם. כך שבעצם אם אני מעתיק כמה קבצים לתיקייה בה יש כבר כמה מאות קבצים אני צריך להתחיל לחפש אותם ידנית. מישהו מכיר פתרון לבעייה?

14. Started by veredaniel,

אני יודעת שאפשר להוציא את הcd key מXP השאלה היא איך מוציאים מ2003 server אה ומדובר במערכת חוקית

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by RoyShefy,

עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by yogev_23,

באיחור לא אופנתי השתדרגתי לויסטה (התקנה חלקה) איך נפתרים מהמסך המעצבן הזה שמופיע בערך בכל התקנה ולפעמים גם סתם בפתיחת תוכנות? "A program needs your permission to continue" ואז יש אפשרות לבחור Continue או Cancel. אני האדמין במחשב אם זה משנה. 2. לפעמים כשאני יוצא מהיוזר שלי לSwitch User, ברגע שאני לוחץ על כפתור הSwitch User מתקבל מסך שחור. המחשב לא נכבה, אפילו שומעים לפעמים קולות של המערכת מהרמקולים אם לחצתי על כפתור שמפעיל את הנגן. אבל המסך שחור לגמרי ואין שום אפשרות לצאת ממנו חוץ מכיבוי דרך החשמל.. יש פתרון? (או שwin7 זה הפתרון) תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by hellfire03,

השאלה המקורית היא האם יש דרך בעזרת שורת הפקודה למנוע ולאפשר טעינה של הסוללה האמת היא שאני שואל בגלל שאם אני לא טועה (יש כל מני סיפורים) שעדיף להוציא את הסוללה בנייד בזמן טעינה כדי לשפר את אורך החיים שלה נכון?/לא נכון? קראתי שלתיום יום אוהבות שטוענים אותן כל הזמן (לא לתת להן להיגמר) אבל מצד שני שמעתי שעדיף להוציא את הסוולה כי זה מזיק לה (חום ודומה) או שבכלל אין לי במה להתעסק כי ניהול הטעינה של WIN 7 מצוין ולא צריך לדאוג? בכל מקרה אשמח לתשובה אפילו לאחת השאלות אריה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by nir_varon,

היי הורדתי חבילה של icons בשביל windows XP אבל כל הקבצים שהורדתי הם קבצי PNG. אני לא מצליח להחליף את הIcon-ים הנוכחיים כי הוא לא מזהה לי את הקבצים. מישהו יכול להגיד לי איך משתמשים בקבצי הPNG כicons? תודה!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by Alex89,

המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  21. היי לכולם אז אחרי ש"שדרגתי" שלל רכיבים שונים במחשב ישן (ביותר מדי כסף וללא הצדקה אמיתית) ופתחתי דיון כמעט בכל פורום אפשרי פה (יותר מדי זמן פנוי..) נשאר לי לשאול על מערכת ההפעלה. כרגע מותקן על המחשב ווינדוס XP והמחשב עובד סבבה לגמרי. השאיפה היא להתקין ווינדוס 7 (32? 64?) ברור לי שהמחשב יריץ ווינדוס 7, זאת לא השאלה. השאלה, מנסיונכם ומהידע שלכם, האם המחשב יעבוד בצורה טובה ונעימה או שיהיה איטי בצורה שתגרום לגעגועים ל-XP.. המפרט: מעבד E2180 (ישודרג בקרוב ל-E8400) לוח פשוט Asus P5GC-MX/1333 3GB DDR2 667 (2+1) 2HD של WD 160GB GT240 512GB עוד שאלה שקשורה.. כרגע יש רק 3GB זיכרון DDR2 (סטיק של 2GB ועוד סטיק של 1GB). אני נמנע כרגע מלשדרג ל-4GB (המקסימום שהלוח תומך), כי הבנתי שו…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

What programs are recommended in order to save the whole comp in good shape...? I mean in each and each area.. registry, comp cleaning, defrag.. give me the names or links to the needed programs i really want to avoid the possibility to make format Thnx !

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by -Tal-,

היי יש לי WIN7 64bit ultimate אני רואה ב windows task manager Physical Memory(MB) Total: 4094 Cached: 2896 Available: 2860 Free: 7 למה זה רושם שזמין לי רק 2860? אם יש לי 4096 ? אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by אביחי,

יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by omri_ro,

כל פעם שאני נכנס לאחת ההודעות בפורום אני מקבל ERROR MSG בסיגנון: כאשר שורות הLINE והERROR משתנות כל פעם הכל התחיל לפני כיומיים כשהתקנתי OFFICE איכס פי ובטעות התקנתי את הFRONT PAGE וחשבתי שהסרה שלו תפתור את הבעייה(אבל לא) קיצר, איך אני עושה לדרק DISABLE או כל פתרון אחר יתקבל בברכה(זה כבר מוציא אותי מדעתי!)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.