עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oev israel,

שלום ותודה מראש התקנתי XP PRO עברית וורד 2003. אני עובד הרבה עם COREL DRAW, ומה שקורה שכשאני מעתיק מלל מוורד לקורל, בכל סוף קטע התווים (נקודה, סימן שאלה וכדו') הופכים לתווים לועזיים, במקום להישאר בפונט עברי. כך גם לגבי מספרים וכדו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אני עובד עם קורל 8 ו-9. שאלתי במיקורוספט והם אומרים שהתוכנות ישנות ולא מתאימות לXP? קשה לי להאמין שהן לא מתאימות עד כדי העברת קבצי TXT פשוטים ביותר.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. היי טוב אולי כאן זה המקום לשאול, עברתי להשתמש בWIN7 מזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP מתוך הWIN , מה שמונע לדעתי הוא שהBOOT של הבחירה בין מערכות ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. Started by ac1240,

קניתי LAPTOP ואני רוצה לדעת איך אני מקבל את ה WIN7 ובמה זה כרוך? תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  4. אז ככה אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 (ULTI) הכול טוב ויפה שאני מריץ משחקים שהם לא ברזולוציה של הווינדוס חצי מהמסך שחור ובאמצע אני רואה את המשחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. : : : אני כימעט בתוך שזה בעיה של הגדרות.... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אני שומע רדיו בתוכנה RadioSure. אני בדרך כלל שומע רדיו רוסי ושמות השירים מתעדכנים בתוכנה אך השירים מוצגים בג'בריש. יש אפשרות לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by dj_horse,

שלום אני מנסה להפעיל משחק בויסטה שתומך ככל הניראה רק באקס פי.. הוא מראה לי שגיאה של בעיה בהרצת C4 ENGINE של הכרטיס מסך ורק באקס פי זה עובד. יש אפשרות להוריד תמיכה לויסטה?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Tomerm,

שלום לכולם. מישהו יכול לעזור לי לאתר מהיכן אני מוריד את ה SERVICE PACK 2 ? היה לי אותו ונאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. אני מבין שזו היתה גירסת BETA אבל היא עבדה נפלא, והתרגלתי אם תוכלו לעזור, אשמח. תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by holly man,

שלום לכולם איך משנים את האייקונים של תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס? אני רוצה שהתקיות של תיבת הדואר הנכנס היוצא וכו יהיו סמלים שאני אבחר? תודה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. כשאני לוחץ על my computer ->properties הוא מזהה 4. כשאני לוחץ run ->dxdiag הוא מזהה 3. המערכת היא Vista 64 bit תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by TermiNal,

שלום לכולכם, בזמן האחרון כאשר אני נכנס לאתר של סלקום ואז לאזור בו אפשר לשמוע רינגטונים אני נתקל בבעיה מעצבנת! כאשר אני לוחץ על הכפתור הקטן שכביכול אמור להשמיע לי את הצלצול האינטרנט נתקע ועליי לצאת מהאקספלורר ולהיכנס שוב ולכן אנלא יכול לשמוע רינגטונים באתר ומידי פעם בא לי להוריד אחד או שניים. ממה נוצרת הבעיה? תודה..

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by kobi10,

מותקן אצלי כרגע windows xp pro. האם אפשר להתקין את הvista על הxp (והאם זה כדאי) או שצריך לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את הvista?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by 111111,

לפני כמה ימים באתי להתקין SP2 אך הודאת שגיאה הודיעה לי שאני צריך וינדוס באנגלית כדי להתקין את העדכון הנ"ל (יש לי וינדוס בעברית ) רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בנידון? האם יש אפשרות להחליף את השפה ללא מחיקת כל הקבצים במחשב ? או שיש SP2 להתקנה בוינדוס עברי? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  15. כ5 שנים ללא פרמוט (המערכת היא XP מן הסתם). אני לא רוצה לפרמט מכמה סיבות שאחת מהן היא שפשוט יש לי יותר מדיי דברים חשובים מותקנים ואין לי זמן וכוח להתקין הכול מחדש.האם יש דרכים רלוונטיות שפועלות על מנת לשפר את מהירות מערכת ההפעלה וזמן העלייה שלה? ניסיתי כל מיני תוכנות כגון tuneup utilities 2009,אבל הן לא עזרו גם לאחר שעשיתי דפרגמנט להארד דיסק וגם לאחר שניקי רג'יסטריי וחסמתי כמה תוכניות מעלייה יחד עם המערכת.יש לכם רעיונות\עצות? תודה רבה

16. Started by RJ1,

לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by guymay,

הboot screen שלי הפסיק לעלות לפני חודשיים . והמסך תמיד נפתח רק שנכנס ל WINDOWS . זה היה מונע ממני להיכנס ל SAFE MODE או להגדרות של הלוח אם . אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך , בשביל להתקין גרסא חדשה . ואחרי הריסטרט הWINDOWS הפסיק לעלות . עכשיו אני לא יכול להיכנס לsafe mode או להתקין את המערכת ההפעלה מחדש . עזרה בבקשה אני אובד עצות .

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. מה גורם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור את זה? הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

19. Started by gabig12,

שלום יש לי בעיית SPYWARE במחשב הוא פותח לי כל מיני דפים כמו OLDGAMES אתרי מכירות ואתרי סקס ניסיתי הרבה תוכנות להסרה ואף אחת לא עוזרת: ADAWARE SPYBOT MICROSOFT ANTI SPYWARE ANTIVIROS של סיימנטק איך אני יכול להעיף את הספייור? בבקשה אני חייב עזרה דחוף! זה משגע אותי

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by LaraCroft,

היי רציתי לדעת מה ההבדל בנייהם ואם יש לי מעבד ליבה כפולה עדיף להשתמש ב X64? זה לא אמור להיות יותר "עומס" במערכת? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. לפני יומיים התקנתי WIN7 הכל טוב ויפה, ואז פתאום האייקונים של הכוננים הקשיחים שלי התחלפו לזה: http://i29.tinypic.com/33krey9.jpg ניסיתי ריסט, לשנות את ערכת הנושא כלום לא עוזר. והאייקונים שצריכים להיות קיימים כי כשאני עושה REFRESH בדף של המחשב שלי הם מופיעים לשנייה ואז חוזרים למצב כמו בתמונה. אני יודע שזה לא בעיה כזו קריטית, אבל עדיין בא לי שזה יהיה כמו שצריך אז אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.[br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 11:58:13 יופי הצלחתי לסדר את זה, פשוט מחקתי את קבצי ה AUTORUN.INF שהיו בכל אחד מהכוננים ועשיתי ריסט והסמלים חזרו למצבם הרגיל.תודה בכל מקרה, ואפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח.....(מפרט בצד) עכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס על הויסטה, איך אני מתקין אותו?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. לאחרונה שמתי לב ש-utorrent מאט מאוד את המחשב. הורדתי את process explorer (תוכנה מעולה אגב) וראיתי שה-utorrent תופס 15-20 אחוז מה-CPU וה-Deferred Procedure Calls (DPC) תופסים גם 20-30 אחוז CPU. זה מאוד לא נורמלי, בד"כ לא מרגישים את ה-utorrent.. כנראה שזה קשור לחיבור רשת/אינטרנט עצמו אבל לא הצלחתי לגלות מה הסיבה. חיפשתי בגוגל וקיבלתי תוצאות שאמרו לחקור את הקרנל. אני לא ממש מבין בזה. האם מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by esaly,

שלום חבר'ה! יש לי בעיה... כל פעם שאני מתקין ווינדוס XP , אני מתקין גירסה באנגלית ואז מתיקן פאצ' MULTI LANGUAGE על מנת לשנות את התפריטים לעברית... במחשב האחרון שעשיתי את זה הוא יצר לי מצב שהחלק מהווינדוס באנגלית וחלק בעברית...למשל הSTART MENU בעברית והMY COMPUTER באנגלית... יש לציין שהתקנתי כמו תמיד ואף פעם לא הייתה לי בעיה....ברגע שהתקנתי את הMULTI LANGUAGE הכל היה בעברית וזהו... מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  25. יש לי את ISASS.EXE על פי ההבנה שלי והחומר שמצאתי הדבר הזה הוא טרויאני , איך אני נפטר ממנו. הוא גרם לכיבוי המחשב שלי בעזרת התרסקות עצמית . הצילו!!! S.O.S

• 4 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים