Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
?‗‗?????? ???ד? ???ד? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני שאלות: 1. האם ניתן לחסום בווינדוס אקס פי פרופצ'יונל את קבצים של הווינדוס כלמור שלא לכל אחד יהיה גישה אליהם וגם חסימת הורדה של דברים שיכולים לסכן את המחשב מפני וירוסים, כי לחבר שלי יש שני אחים קטנים וכמעט שלוש פעמים בשבוע יש לו תקלה בגלל הדברים האלה... יש דרך לפתור אותה? 2. לחבר אחר יש ווינדוס אקס פי, האם ניתן להתקין בנוסף לאקס פי ווינדוס 98? זה יצור בעיות או שהם יוכלו לעבוד יחד? אם ניתן להתקין מישהו יכול לרשום לי את הדרך שאני יתקין את הווינדוס מבלי לפגוע בווינדוס אקס פי... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני חובב משחקים קלאסים ואני לא מצליח להפעיל אותם זה עולה ותוך שנייה יוצא, אם משחק עלה כבר אז הוא נתקע תוך שנייה אני יודע שיש בעיה עם תמיכה בדוס בווינדוס אקס פי אבל פעם זה עבד לי אז כנראה שיש משהו לעשות לא? :-\
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המחשב לא פותח כל מיני אתרים למשל את האתר הזה ואני כל הזמן חשבתי שיש איזושהי בעיה באינטרנט אבל היום אחרי שעשו לי רשת אני רואה שבמחשב השני הכל עובד זאת אומרת שזה לא באינטרנט מה אפשר לעשות? עוד בעיה שאני לא בטוח שהיא בווינדוס אבל התחילו להיות לי מסכים כחולים זה עושה מסך כחול אי אפשר לראות מה הוא כותב כי אחרי שניה הוא עושה ריסט מה זה יכול להיות? הווינדוס אולי או המחשב? אם אתה רוצים לדעת את המפרט הוא כתוב בפרטים תודה.
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו את זה בעבר. הנה מאמר מעניין הבוחן את מידת השפעתן של תוכנות שונות על זמן האתחול של Windows. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down מוסבר איך הבדיקות התבצעו ומה נבדק - יש 5 דפים למאמר. אל תחמיצו את עמוד המסקנות והמנצחת . . . Norton Internet Security 2006 כן: כבר פירסמו את זה כאן באתר. תודה למנגנון החיפוש המדהים של האתר.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב! במחשב שלי מותקן חלונות XP ויש בו רק משתמש אחד,אני,שהוא גם מנהל המחשב. חשבון המשתמש לא מוגן באמצעות סיסמא.בהפעלת המחשב מוצג מסך הפתיחה ובו עלי ללחוץ על חשבון המשתמש שלי על מנת להיכנס לווינדוס. איך אני מבטל את הכניסה הזאת ועושה שתהיה כניסה אוטומטית ללא צורך בלחיצה על חשבון המשתמש שלי? יש כאן רק משתמש אחד מנהל מחשב לא מוגן באמצעות סיסמא אז למה בכל זאת עולה מסך הפתיחה שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי במקום שהכניסה תהיה חלקה? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לאחר פרמוט הוינדוס,שמות המחיצות שונו. כונן C הפך לG. וכו'. איך אני משנה את שמותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במנהל המשימות כשאר אני מנסה לסגור אישזהו תהליך זה מראה לי את ההודעה: " לא הייתה אפשרות להשלים את הפעולה. הגישה נדחתה." (תמונה מצורפת). זה קורה לי בכל תהליך ולא רק בתהליכים של המערכת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע זה פשוט מחרפן אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום הסרגל של ההפעלה מהירה כל הזמן נעלמים לי שם האייקונים, וזה מציק לאללה, כל פעם אני צריך לסדר אותם מחדש להרחיב /להקטין אחרי שאני פותח את הנעילה וכו'. זה קורה בהפעלה מחדש של המחשב, קירסה של הEXPLORER וכדומה. ומסומן "הצג סרגל כלים של הפעלה מהירה" במאפיינים של "מאפייני שורת המשימות ותפריט ההתחלה". מה אני עושה ואיך אני נפתר מזה שלא יציק לי וישאר קבוע לחלוטין גם אם המחשב ילך לעזעזאל? תודה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
I instelld the win xp pro and i dont have hebrew input what can i do that i will have a hebrew support? tnx
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
Feed Headlines 1. איך אני מבטל Feeds מהרשימה שלי? 2. איך אני מוסיף Feeds חדשים? 3. איפה נשמרים ה-Headlines שירדו למחשב שלי, ואיך אני יכול לאפס אותם? 4. איך מבטלים את ההפעלה האוטומאטית של ה-Feed Headlines (אני רוצה שהוא יופיע על המסך, אבל יוריד Headlines רק כשאני אלחץ על האייקון הכתום שלו)? Weather כתוב לי "Service not availble in your language or region". האם יש אפשרות להפעיל את זה בישראל?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעברית קיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיך הדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא: Dumping phisical memory ******** :100 מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכם האם יש אפשרות להפוך את כל ה WIN לעיברית שמעתי דברים חלק אמרו שכן וחלק אמרו לא הבנתי שאת ה xp pro זה אפשרי ואת ה xp home זה לא אפשרי אמרו שגם hom עשו במקרה הזה מדובר בנייד מי שמכיר אחרי ניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום וחג שמח כל הזמן זה מסתדר ל לפי סדר לא כמו שאני רוצה. או שזה אוטומטי או שילד עושה זאת בטעות 1) האם ניתן לנעול את האייקונים על הדסקטופ? 2) האם ניתן לשמור/לגבות/לזכור אייקונים + מיקום? בתודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לי יש במחשב הביתי מאילוצים משפחתיים משתמשים (ילדים בבית) אולם לאחרונה לאחר שאני מקישה את הסיסמה, המחשב מתחיל לעלות ואז לפתע מאתחל את עצמו מחדש. ערכתי סריקה של וירוסים ורוגלות וקיבלתי ים של רוגלות. ברמה מקסימלית. וירוסים אין לי בכלל. כמו כן המחשב טוען בתוכנה של אדוור פרו כי היה לי שינוי ברגיסטרי. האם זה אומר לדעתכם כי עליי לעשות למחשב פירמוט ? עברה בכרך שנה מאז הפירמוט האחרון שעשיתי. אנא הושיעו.......!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מופיעה לי מסך כחול וכתוב בו:driver irql not less or equel
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם נייד שחירבשו לו את ה-FILE TYPES. כל קובץ EXE אני מנסה לעלות מופעל על ידי ה-WMP אין לי גישה ל-REGEDIT בגלל זה. איפה אני משנה להגדרות מחדל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
על פי מה שלמדתי אני יודע שהמעבד שלי תומך 64 ביט ואני יראה לכם תמונה הפעלתי את ה-VMware מכונה וירטואלית ואני מנסה לעלות את הווינדוס והוא רושם לי שהמעבד לא מתאים יש למישהו עצה בקשר לזה?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי XP Pro וכאשר ואני פותח קובץ txt חדש (לדוגמה), העברית הופכת לג'יבריש לאחר השמירה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי. הבעיה מתוארת בנושא. אני בטוח שאתם מכירים את זה טוב. המחשב מעלה את הלוגו של XP ואז שוב חוזר לתפריט של נורמלי\סייף מוד. הפתרון הוא check disk ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-