Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חברה שיש בה הרבה מחשבים ורוצה להתקין WIN מחדש צריכה לפרמט מחשב מחשב ? בטוח יש דרך קיצור לכל זה. איך מתקינים WINDOWS מחדש כשיש למעלה מ50 מחשבים למשל?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איזה גרסאת Windows אתה משתמש? (במידה ויש יותר מאחת בחר את העיקרית)
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי מספר פעמים להתקין WinXP על מחשב חדש ובכל פעם ההתקנה נעצרת עם הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק קובץ מסוים. בהתחלה חשבתי שהדיסק פגום אז השתמשתי בדיסק התקנה אחר, הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי כמה פעמים את שני הדיסקים ובכל פעם קיבלתי הודעת שגיאה על קובץ שונה שלא ניתן להעתיק. חשבתי שהבעיה היא אולי בכונן האופטי, אבל גם עם כונן CD אחר הבעיה חזרה על עצמה. אולי חשוב לציין שמותקנים שני דיסקי SATA ב-RAID1. אשמח לקבל כל רעיון שיש לכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חוזר על עצמו כל פעם, אני םשוט מחפש את זה בנרות, מצאתי את ה-ophcrack הזה, נכנסתי לאתר, אבל הקטע שאני לא יודע איזה מהתוכנות להוריד או אטיזה קובץ ISO להוריד ואני גם לא יודע איך להשתמש בדיסק שמכינים מהקובץ הזה, או שזה פשוט וזה עושה את זה אוטו' אם אפשר אנשים לתת קישור ישירות ו להסביר בדיוק מה צריך להוריד תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לא משנה איזה תקיה אני פותח זה פותח לי את הנגן WINAMP זה קרה :-\ אחרי שראיתי כאן משהו פתח הודעה על איך לשנות סקין לתיקיה ואני לא יודע מה עשיתי!! איך לסדר את זה? :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם נייד שחירבשו לו את ה-FILE TYPES. כל קובץ EXE אני מנסה לעלות מופעל על ידי ה-WMP אין לי גישה ל-REGEDIT בגלל זה. איפה אני משנה להגדרות מחדל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב ש-utorrent מאט מאוד את המחשב. הורדתי את process explorer (תוכנה מעולה אגב) וראיתי שה-utorrent תופס 15-20 אחוז מה-CPU וה-Deferred Procedure Calls (DPC) תופסים גם 20-30 אחוז CPU. זה מאוד לא נורמלי, בד"כ לא מרגישים את ה-utorrent.. כנראה שזה קשור לחיבור רשת/אינטרנט עצמו אבל לא הצלחתי לגלות מה הסיבה. חיפשתי בגוגל וקיבלתי תוצאות שאמרו לחקור את הקרנל. אני לא ממש מבין בזה. האם מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אחותי קנתה מחשב חדש ויש לי ווינדוס XP בסיסי ללא העידכונים- וניסתי להתקין אותו וכשהוא מגיע למסך הכחול אז הוא יוצא מההתקנה והוא רושם במסך כחול אחר שהקובץ pci.sys לא נמצא או משהו כזה (הודעת שגיעה שהווינדוס בד"כ רושם) מה אני עושה- יכול להיות שצריך להתקין את האקספי עם החבילת עידכונים?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, קיניתי מחשב נייד של Dell לפני כחודשיים. המחשב מצוייד ב- Windows 7. בכל המצבים שניסיתי המחשב עובד בסדר גמור (גלישה, אופיס, סרטים, הורדה וכו') מלבד כאשר אני מפעיל את ה- Remote Desktop. אני משתמש בו לשם חיבור לשרתים של העבודה. העבודה דרכו היא איטית להחריד, כל הקשה על עכבר או מיקלדת נמשכת כמה שניות עד דקה ולא ניתן לעבוד בצורה כזו. חושב לציין, כי יש ברשותי נייד ישן יותר של lenovo מדגם T61 (המצוייד ב- XP) ומשם החיבור לאותו שרת מרוחק עובד מצויין ומהיר. ניסיתי "לשחק" עם כל הקונפיגורציות של ה- Remote Desktop, להוריד חומת אש (של Windows ושל אנטי וירוס), להפעיל חומת אש - כלום. זה לא שינה למהירות. אודה על כל עצה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מהו הקובץ בWIN2000 שקובע את תצורת המערכת כמו msconfig בWIN XP תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הסרתי את הנורטון והתקנתי NOD32 ולמרות זאת יש לי 2 פרוססים שלא נמחקים. nvsvc32.exe nod32krn.exe הראשון תמיד מופיע לי באיתחול ולמרות שהסרתי אותו ב-MSCONFIG ותמיד צריך להסירו ידנית, והשני לא נחמק לי ולמרות שאינני רוצה בהפעלתו של NOD32 תמיד ברקע. (והוא לא פועל ברקע, אבל הפרוסס קיים). מה לעשות כדי למחוק ?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כשהתקנתי win XP לא הוספתי עברית ולכן אני לא יכול לכתוב בעברית. אני חייב לפרמט ? או שאפשר להוסיפ ? ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האייקונים בצד שמה איפה שהשעון גדלו בערך פי 2 ואין לי מושג איך לסדר אותם זה ממש מכער את המחשב ואני צריך עזרה..
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה קורה חברים ? עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ... יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ? תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מתחת הסמלים שבשולחן העבודה, יש שכבה כזו מגעילה של צבע מתחת לכל סמל. איך מורידים את השכבה, ועושים שמתחת יהיה כמו "צל" שחור כזה, אבל חזק? כמו ב Windows XP Home Edition.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב לגמרה אני מתקין את וינדוס הכל בסדר שמסיים ועושה ריסט למחשב זה עושה לי את הפעלה של וינדוס ואז מסך שחור יש סימן של העכבר ככה זה כבר שעה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש בלי ווינדוס.. יש אפשרות לצרוב עכשיו את ווינדוס בלי שום קובץ רק דיסק שיש בו ווינדוס(XP) אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן... יש לי בעיה שאני מאין שאף אחד לא נתקל בה אבל מקווה שיש מישהו שיכול לפתור אותה.. אז ככה: אני לא מצליח להכנס לתיקיות כל תיקיה מסוג-file folder זה מכיוון שאני נגעתי באפשרויות תיקיה ושם באפשרות של -file folder וכאשר נגעתי שם בפעם הראשונה לא הצלחתי להחזיר את זה לברירית מחדל שהיא פותחת את התיקיה בלי שום בעיה כרגיל.. הכוונה שלוחצים פעמיים על העכבר אז אתה נכנס לתוכן התיקיה כמו שאצל כולם... כאשר אני נגעתי שיניתי שם את האפשרות ואני לא מצליח להכנס לתיקיות האלו.. ניסיתי ליצור אפשרויות חדשות אבל רק הסתבכתי יותר כי אני לא מצליח למחוק את החדשות.. יש לי אפשרויות רק לפתוח את זה עם winamp אבל אני רוצה את הרגיל.. אני חושב שאפשר לשחזר דרך ה-regedit אבל בפעם האחרונה שנגתע שם הי…
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה, High Definition ALC883. בהתקנה Vista הוא לא זוהה והייתי צריך להתקין Audio Controller עדכני של Realtek כדי שיהיה לי סאונד. לא הייתי עושה מזה כזה ענין, הבעיה שלחבר שלי שיש לו בדיוק אותו לוח אם כמו שלי ה Vista כן זיהה. לעוד מישהו היו בעיות בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-