Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 התקנות של וינדוס XP במחשב ואני רוצה למחוק אחת איך אני עושה את זה ??
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בנייהם ואם יש לי מעבד ליבה כפולה עדיף להשתמש ב X64? זה לא אמור להיות יותר "עומס" במערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של 160 ג'יגה עכשיו כך פעם שאני מנסה להתקין עליו WIN XP או 2000 ההתקנה נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזאת Setup has determined that Drive C: is corrupted and cannot be repaired. To quit setup press F3 הבעייה היא לא בדיסק בקשיח כי הצלחתי כבר להתקין 98 ו ME אגב הלוח מזהה רק 136 GB מתוך ה 160 נסיתי כבר הכל התקנה, שדרוג, פירמוט ארוך וקצר FAT32,NTFS,XP+SP2 כלום לא עוזר??? בבקשה תעזרו לי דחוף... אגב מצאתי באתר של MICROSOFT את השגיאה אבל לא את הפתרון קבלו לינק: http://support.microsoft.com/?kbid=315679 בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! יש לי בעיה... כל פעם שאני מתקין ווינדוס XP , אני מתקין גירסה באנגלית ואז מתיקן פאצ' MULTI LANGUAGE על מנת לשנות את התפריטים לעברית... במחשב האחרון שעשיתי את זה הוא יצר לי מצב שהחלק מהווינדוס באנגלית וחלק בעברית...למשל הSTART MENU בעברית והMY COMPUTER באנגלית... יש לציין שהתקנתי כמו תמיד ואף פעם לא הייתה לי בעיה....ברגע שהתקנתי את הMULTI LANGUAGE הכל היה בעברית וזהו... מה אני יכול לעשות???
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום . לאחר ביצוע איתחול למחשב ,מערכת ההפעלה xp home וכל מיני תוכנות חיוניות הותקנו במחיצה [C]. ברצוני להתקין את כל תוכן המולטימידה במחיצה [D] אשר כרגע היא ריקה לחלוטין. לפי הבנתי ,בכדי לנהל תיקיות כגון : my music \my picturs וכו. עלי ליצור את תיקיית המערכת Documents and settings ותחתיה את תיקיות המשנה My Documents וכו. האם זה נכון ? .ואם כן , איך אני יוצר אותם .
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי את ISASS.EXE על פי ההבנה שלי והחומר שמצאתי הדבר הזה הוא טרויאני , איך אני נפטר ממנו. הוא גרם לכיבוי המחשב שלי בעזרת התרסקות עצמית . הצילו!!! S.O.S
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. כל עוד אני גולש באינטרנט- החיבור תקין, אבל ברגע שאני עוזב את המחשב ליותר מ-10 דקות, הוא מתנתק לי ואי אפשר להתחבר בפעם השנייה בכלל. מישהו יודע למה זה? 1) יש לי XP 2) המודם הוא ALE 130 3) ניתקתי את כל האופציות של חיסכון בחשמל ומצבי שינה 4) אני מחובר לבזק בינלאומי בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, כיום במחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP וקיימים בו 2 הארדיסקים: הראשון בעל נפח של 250 GB, והשני בעל נפח של 640 GB. כעת רכשתי כונן חדש של 1TB. אני מעוניין לחבר אותו למחשב, לפרמט אותו (NTFS), להעתיק אליו את כל המידע שאני מעוניין לשמור ולנתק אותו מהמחשב. לאחר מכן אני רוצה לפרמט את שני הכוננים הישנים ולהתקין על הכונן של ה-640 GB את מערכת ההפעלה WIN 7. לאחר ההתקנה אני מעוניין לחבר את הכונן החדש. השאלה שלי האם המידע שהעתקתי אליו יהיה נגיש ממערכת ההפעלה החדשה? האם כאשר אני מפרמט אותו צריך להגדיר משהו לפני כן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מוזר. היה XP, והכל היה בסדר. החלפתי ל-7, וכל פעם שאני מחבר DOK או HDD חיצוני, הוא מזהה לי אותו כ-USB1, ומודיע שהתקן זה מסוגל לביצועים מהירים יותר. לוח - Asus P5GD2-X התקנתי דרייבר לצ'יפסט מהאתר של Intel, וזה לא עוזר. עריכה: סליחה - טעות שלי. משום מה ה-USB2 היה Disable ב-Bios. לא יודע למה. בכל אופן - הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני סגרתי תוכנה OFFICE 2003 או תוכנות אחרות זזו לאט... גם אינטרנט של מיקרוסופט IE אני לא מצאתי בעיות מחשב שלי... בבקשה מה בעיה פתרון...
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם SATA HD ואני לא מצליח להתקין אותו... קראתי שאני צריך להתקין דרייברים ל-SATA והשאלה שלי היא האם יש GENERIC DRIVERS ל-SATA?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום3 שאיננו מחובר לאינטרנט והוא משמש לעבודות משרדיות ולצפייה בסרטים. מותקן עליו WIN98. האם כדאי לי לשדרג ל- WIN98SE? זה יתרום במשהו לביצועים?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום וברכה, הפכתי את הפלאפון שלי למודם (Motorola Defy) ועכשיו מעוניין להתחבר דרך המחשב למודם הזה. כלומר לעבוד עם האינטרנט של סלקום. איך אני עושה זאת? נ.ב. יש לי Windows 7.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה ). שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר. אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם היא פועלת כמו xp הרגיל והאם חייבים להשתמש בדרייברים שמיועדים ל 64bit או שאפשר גם ברגילים, ומה קורה עם משחקים ושאר תוכנות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היי. אני גולש בנייד שלי בעבודה ואתמול כשניסיתי לכבות את המחשב, היתה לי הודעה שמישהו מחובר אלי. היום כשחיברתי אותו שוב לרשת המחשב שלי נמצא בשיתוף עם מחשבים אחרים. איך אני יכול לבטל את זה, ולחסום את השיתוף לגמרי שאף אחד לא יוכל להיכנס למחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היי אנשים , עשיתי חיפוש לכל מה שקשור ל AERO ולא מצאתי דבר. בכל מקרה , עכשיו סיימתי להתקין את הויסטה (בינתים נראה מדהים , עוד לא ניסיתי משחקים) רציתי לדעת איך אינ מפעיל את ה AERO? זה built in במערכת הפעלה? או תוכנה צד שלישי שאני אמור להתקין? תודה על העזרה. עריכה : אממ , רק כדי שאני יהיה בטוח Aero זה המצב הזה שכל החלונות זזים? שאני יכול לעבוד עם העכבר בלבד ? שלמשל אם אני גורר חלון , והוא פוגע בחלון אחר , זה כאילו דוחף אותו קצת הצידה? שאני יכול למשל לתפוס כמה חלונות ביחד , ואז גרירה מהירה של העכבר סביבם תסמן אותם... יש לכם בכלל מושג על מה אני מדבר? חחח (אני אשתדל להביא לינק לוידאו שראיתי , אני חושב שזה זה)
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. יש לי ICQ 5, וכשאני מדליק את EMULE הICQ מתחיל כל פעם להתנתק ולהתחבר. יש איזה שהיא דרך למנוע שזה יקרה? זה קרה לי גם ב ICQ יותר ישנים כמו 4 ו 2003 תודה
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי Windos XP... מה אני עושה עם ההתקן הזה???
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-