עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שחכתי את הסיסמא בויסטה מה ניתן, לעזאזל , לעשות? אני כבר משתגע תעזרו לחבר בצרה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. אני שידרגתי מחשב נייד של ASUS עם מערכת Windows 8 מולטי שפות, המחשב היה בעברית, לאחר העדכון לתערכת 8.1 המערכת בשפה האנגלית, השפות הנוספות נעלמו, כעת לא יכול להחליף בין השפות כפי שהיה ותקוע עם אנגלית, אפשר לשחזר את המערכת, עם זאת האים אפשר לשמור את המערכת ולחזור לעברית הצילו.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by mz155,

איך אני קובע כמה מקום בדיסק הקישח הsystem restore יקח בוינדוס ויסטה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. שלום קודם כל אם אני קורא לדברים בשמות הלא נכונים אז סליחה, כי אני לא מבין גדול בזה. אז יש לי שתי שאלות 1) יש לי שני כוננים (ובקרוב אני יקנה כונן בעל קיבולת יותר גדולה)1 של 150 גיגה ואחד של 10 גיגה, איך שהבנתי הווינדוס הותקן ב10 וכל תוכנה שמופעלת ישר ניתקעת בגלל שאין מקום בC (כונן ה10 גיגה) איך אני גורם שתוכנות שמופעלות "יעמיסו" על הD שיש בו הרבה מקום ולא על הC שאין בו מקום? 2 ) יש תקיה זמנית(TEMP) והיא נימצאת אצלי בC וכמו שצייינתי אין בכונן הזה מקום וכל פעם אני מחלץ תוכנה/משחק אז זה עובר לתקיה לבנתיים עד שיסיים לחלץ (אם אני קורא לזה נכון) איך אני משנה את מיקום התיקיה שתהיה בD ולא בC שאין בו מקום? תודה איציק

5. Started by assaf990,

במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mistaarvim,

יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by bd,

ביטול הפעלת קובץ עם הפעלת המערכת וגם בעבודתה הקובץ CTFMON כל הזמן מופיע לי בהפעלה של המחשב וגם כל הזמן בסיים משימה נמצא ואני לא מצליח למחוק אותוווו משם ניסתי ב MSCONFIG וגם דרך הריגסטרי עשיתי חיפוש על השם שלו איפה שכתוב מחקתי וזה עדיין ממשיך מה עושים הקובץ הזה מעצבן אותי והוא לא אמור לפעול

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by fuck off,

יש לי WIN7 גרסת home premium 32. אני רוצה לשדרג ל64. הכל חוקי. הבנתי שאפשר להתקין 64 ללא כל בעיה עם אותו הרישיון, ושעל הדיסק של ההתקנה יש גם את ההתקנה של ה64, אנ לא ראיתי את האופציה הזו מעולם. חשבתי להוריד פשוט ולהתקין עם הKEY שלי, אבל אני לא בטוח שזה יעבוד. יש רעיונות? עצות? תודות לכם!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by IlanF,

נעלמו לי 10 גיגה במחיצה E, בדקתי עם TREESIZE וגיליתי שהתיקיה found.000 מכילה את ה-10 גיגה האבודים שלי.. בסייר הקבצים אני לא רואה את התיקיה הזאת, אבל TREESIZE מראה שהיא קיימת.. מה זאת התיקיה הזאת ולמה היא תופסת לי 10 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. שלום. אחרי פירמוט מחשב P3 והתקנת ווינדוס XP מצאתי את הדבר הזה לא מותקן במנהל ההתקנים. מה זה ואיך מסדרים אותו ? אציין שאין לי את הדיסק של לוח האם (מחשב ישן...). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום אני יודע שקיימת תוכנה כזאת שמשנה אם אני רוצה את השפת ממשק של הווינדוס מאנגלית לעברית.. מצאתי אותה וקוראים לה : multilanguage user interface Windows Xp ככה קוראים לה? עכשיו רציתי לדעת האם היא ניתנת להורדה או האם היא בתשלום ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mat77,

שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. הצבתי סיסמת כניסה ל - WINDOWS וכשהקשתי אותה בהפעלה מחדש של המחשב היא לא מתקבלת ע"י המחשב ואני לא יכול לעבור אותה ולעלות ל WINDOWS. מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by Kurt,

יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. עכשיו אתה יכול לכבות את המחשב כמו בישנים למה הוא לא מתכבה לי לבד כמו פעם ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by mei,

רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by mazam,

מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. שלום, במחשב של חבר שלי יש בעיה קטנה. הוא פירמט את המחשב, התקין את Windows XP SP2 כולל כל עדכוני האבטחה, המערכת עלתה כרגיל. כאשר הוא התקין אנטי וירוס(NOD 32) המערכת ביצעה Restart ונתקעה במסך העלייה של Windows, הסיר את NOD והתקין מקאפי, ושוב - המערכת נתקעת במסך העלייה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. יש לי עבודה מאוד סיזיפית ומשעממת שאני אמור לעשות על הרבה מערכות. חיפשתי איזושהי תוכנה שאוכל להקליט את פעולותיי לשמור אותן ואז להריץ את אותו תהליך על מערכת אחרת עם שינויים קלים בעיקר בטקסטים שונים. האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו מנסיונו? מן מקליט macro איכותי שניתם גם לערוך אח"כ את המקרוס ולשנות טקסטים. הורדתי כל מיני תוכנות כאלה מהרשת אבל לא הצלחתי למצוא תוכנה שיכולה לעשות את העבודה בצורה טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אממ אוקיי אז ככה לאחרונה ידשתי את האינטרנט לאחר תקופת הקפאה ממושכת ושמתי לב שעם חיבור האינטרנט הופיע לי מספר תהליכים.. אשר לוקחים לי הרבה משאבים מן המערכת כדוגמא: isafe.exe vsmon.exe וה internet explorer התחיל להשתמש בכ120 מגה ראם.. פתאם ה svhost מופיע לי כ10 פעמים וכל, מישהו יודע איך אני יכול להגבי תוכנות אלה בכמות המשאבים וכל'? בתודה מראש, דור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by kkffiirr,

שלום, ניסיתי לארגן הקלטה פנימית בויסטא עם תוכנת הCAMSTASIA STUDIO ולא הייתה לי אפשרות כזו. בדיקה בהגדרות ההקלטה גילתה שחוץ ממיקרופון וLINE IN, וCD AUDIO שהיו מנוטרל, אין אפשרות של הקלטה פנימית מה שאני מחפש זה דבר מקביל לSTEREO MIX שהיה לי בXP. מה לעשות? הציעו לי לחפש אם יש DISABLED DEVICES שהוא לא מראה, ובכן, אין כלום. עדכנתי דרייברים! לוח אם ABIT fatal1ty f-i90hd ואני משתמש בכרטיס שעל הלוח. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by tal.hwzone,

שלום יש לי בעיה עם משונה עם המחשב. מותקנת אצלי מערכת הפעלה windows xp pro ולאחרונה יש לי תקלה: לאחר ניתוק מהאינטרנט נתקעת מערכת ההפעלה (נשארת תמונת הרקע ללא האייקונים) ןהמחשב נתקע. בחלק מהמקרים המחשב מאתחל עם נגיעה על מקש כלשהוא ובמקרים אחרים אין בריריה אלא לעשות restart מהכפתור. הדבר היחיד שלמדתי על התקלה הוא שהיא מתרחשת אך ורק לאחר ניתוק מהאינטרנט - בדיוק חצי שעה לאחר הניתוק. אשמח לשמוע על הסברים אפשריים ועוד יותר על פתרונות. בתודה מראש טל לא בטוח שקשור אבל שווה לציין: כשאני בודק ב-event log אחרי כל תקלה כזאת, יש הודעת אזהרה: The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.