Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כשמנסה לצפות בקבצים ב כונן d ו e מקבל שגיאה וניסגרת התיקייה מה הסיבה לכך תודה מקובץ השגיאה <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="GRABMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="advapi32.dll" SIZE="616960" CHECKSUM="0x8E9BCF02" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.2180" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" FILE_DESCRIPTION="Advanced Windows 32 Base API" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="Microsoft® Windows® Operating System" FILE_VERSION="5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)" ORIGINAL_FILENAME="advapi32.dll" INTERNAL_NAME="advapi32.dll" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corp…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שמותקן בו חלונות XP PRO. בעת העליה של המחשב הוא מגיע למסך של שולחן העבודה ואז לוקח לו מלא זמן עד שאני יכול להפעיל את אינטרנט אקספלורר ועוד תוכנות. אני אתאר את הבעיה קצת יותר תכף. העניין הוא שאמרתי שאולי הבעיה היא במשתמש הספציפי הזה ובחששותי אכן צדקתי מכיוון שכאשר אני הגדרתי משתמש חדש אחר והפעלתי דרכו את המחשב העליה של המחשב הסתיימה במהירות מאד גבוהה יחסית למשתמש השני. השתמשתי בתוכנה BOOTVIS כדי לבדוק האם יש איזה שהוא משהו שגורם לעליה האיטית של המחשב אבל מבחינת BOOTVIS העליה של המחשב מסתיימת תוך 45 שניות אבל בפועל המציאות קצת הרבה יותר נוטה לכיוון השלוש דקות. ניטרלתי את כל התוכנות שעולות בעליה של חלונות ובמשתמש החדש הרצתי את כולן ועדיין במשתמש הישן זה עלה …
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התיבה הקטנה הזו לחיפוש בצד ימין למעלה כשנכנסים למחשב שלי או לכל מקום אחר נעלמה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי LAPTOP ואני רוצה לדעת איך אני מקבל את ה WIN7 ובמה זה כרוך? תודה
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי דעה (מניסיון) לגבי מערכת ההפעלה הזאת....השימושים בה הם דיי ברורים לי ודי נחוצים לי, אני רואה טלוויזיה HOT דרך כרטיס טלוויזיה ,עורך מוזיקה, הקלטות בקיובייס אבל חוטא כמו כולם ומשחק משחקים . רציתי לדעת מה עדיף בשבילי, והאם המערכת תהיה יציבה לכל השימושים הנ"ל כולל תמיכה בדרייברים.? אז.. XP PRO או XP MEDIA CENTER??? תודה לכל העוזרים..
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק סיפריה ברגיסטרי אשר מסרבת להמחק ביסום REGEDIT? תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אין לי איתחול של המחשב. מה עושים כדי לסדר את זה? לדעתי, לא היה משהו יוצא דופן לפני שהבעייה עלתה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי אתמול, עשיתי repair מדיסק מקורי של ווינדוס, ועכשיו קודם כל המחשב פתח לי משתמש חדש, והעביר לי את המשתמש הישן עם כל הדברים וההגדרות של התוכנות למשתמש "מוסתר", כזה שמופיע רק במצב בטוח. אני יכול לגשת לדברים דרך Documents And Settings, אבל מנסיון קודם וגם עכשיו שמתי לב שכמה תוכנות כבר התחילו לעשות בעיות בגלל הבלבול שנוצר על המשתמש החדש. עוד בעיה שצצה פתאום, שהכי דחופה לי, זה שפתאום הכרטיס קול ורשת שלי לא מזוהיים ע"י המחשב בכלל, ואני לא מדבר על דרייברים, ניסיתי להתקין דרייברים ועולה לי הודעה שאין ההתקן מחובר למחשב. אני בטוח שהורדתי דרייברים מתאימים, זה ממש לא בעיה. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך מזוהה כמו שצריך, וגם עידכון דרייברים עבר בהצלחה. אני אודה לכל מי ש…
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: קניתי דיסק סיגייט עליו רציתי להתקין מחדש את ה XP שהיה לי. אז לאחר התקנת הSP1, וה SP2 , וכל האופדייטים והדרייבים והשאר (ארוך ומייגע), גיליתי שהחל משלב מסוים (אחרי עידכון SP3) אין באפשרותי להתקין הרבה דברים במחשב (טעות NSIS או משהו), וזה כולל את העידכונים עצמם. שום דבר לא עזר, אז החלטתי לנסות להשיג העתק XP בטורנט... מצאתי אחד יפה ולכאורה נקי והתקנתי אותו, ופועל יפה מאוד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפתח של הXP המקורי בשביל ההעתק של הוינדוווס ה"פיראטי" שהתקנתי? שאלה נוספת, שנוגעת גם לנושאי תוכנה: ההעתק הפיראטי הגיע עם ה ANTIWPA גירסה 3.4.6, כפי שנאמר ברשימת האלמנטים שהוספו למערכת, וההעתק פועל עם אפשרות לעידכונים ללא שום צורך באקטיבאציה. עכשיו הת…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
כאשר אני עושה הפעלה מחדש המערכת נשארת על המסך שלפני ההפעלה מחדש ושם נתקעת, ואני צריך ללחוץ על כפתור ריסט. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. המחשב שלי כרגע עובד עם windows 7 ultimate 64bit ואני מעוניין להתקין windows server 2008 r2 בdual boot . הייתי שמח אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא למשל : מספיק לחלק את הארדיסק למחיצות או שצריך הארדיסק פיזי נוסף ? צריך תוכנות עזר ? ואיך עושים זאת בדיוק ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מוזר. היה XP, והכל היה בסדר. החלפתי ל-7, וכל פעם שאני מחבר DOK או HDD חיצוני, הוא מזהה לי אותו כ-USB1, ומודיע שהתקן זה מסוגל לביצועים מהירים יותר. לוח - Asus P5GD2-X התקנתי דרייבר לצ'יפסט מהאתר של Intel, וזה לא עוזר. עריכה: סליחה - טעות שלי. משום מה ה-USB2 היה Disable ב-Bios. לא יודע למה. בכל אופן - הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני עובד בתוך DOMAIN ואני ה ADMIN אחרי העתקת הפרופיל למחשב החדש , אני רוצה להחזיר את הOWNDERSHIP ליוזר שעבד עליו במקום אני רואה רק את היוזר של ה ADMIN - אני יודע שיש פעולה דרך ה Command שעושה זאת השאלה איך
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. שמתי לב שהוא שוקל כ2.5GB יקרים מאוד. האם ישנה אפשרות להסיר את התוכנה הזו?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש כונן DVD וכשאני רוצה לראות סרט אני לא מצליח. הורדתי את העדכון האחרון (10) בכדי שאולי זה יפעל אבל עדיין אותה הבעיה. אני משתמש ברמת צבע גבוהה 32 סיביות, וגם במחשב של אחי אותה רמת צבע אבל אצלו זה עובד. ההודעה שמקפיץ לי: אין לי מושג מה לעשות. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המציקה הזו. תודה רבה. מצטער אם לא שמתי את זה בפורום המתאים, אם לא אנא העבירו את הנושא לפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין דרייבר של מצלמת אולימפוס במחשב עם WIN98 ולא הצלחתי זכור לי שהייתה פעם בעיה עם 98 ו-USB, האם צריך לשדרג ל-SE בשביל תמיכה ב-USB ? או שגם הגרסא הרגילה תמכה ב-USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני מוצא את המספר הסידורי של נערכת ההפעלה win xp home זה המספרים והאותיות שכותבים שמפרמטים את המחשב בהמשך ההתקנה יש לי וינדוס חוקי אבל אבדתי את הספח שמודבק עליו המספר סידורי יש מצב שאפשר למצוא את זה בוינדוס? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב בו מותקן WINXP HOME והוא לא שלי ולהתקין מחדש. מה עלי לגבות ואיך? החמור הזה בעל המחשב אין לו מושג מה חשוב לו באמת ומה לא !!! כתובות דואר + הודעות, דרייברים (במקרה ולא אמצא וכך אחסוך לי שיטוט מיותר ברשת) וכו... וכמובן ואיך לא איך מחזירים למקום את הגיבוי? אשמח לקבל עוד עזרה וטיפים שאני לא יודע עליהם
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב עולה, מגיעים אייקונים (XP) ואז לוקח בערך 2 דקות עד שאפשר להפעיל תוכנה מסויימת - זה בקצרה. המחשב חדש לגמרי, התקנתי תוכנות שונות והכל היה בסדר, עד שנדפק המודם adsl usb ובזק החליפו לי למודם רשת, eci router b focus 270 pr ומאז החלה התופעה. בתחילה היה מותקן נורטון שעלה עם איקס אדום - ואחרי 2 דקות עובר למצב פעיל אז חשבתי שהבעיה בנורטון, אבל לא! התקנתי את קספרסקי - וגם כאן רק לאחר 2 דקות הוא הופך לפעיל. בדקתי services וגם msconfig ולא מצאתי שום דבר חריג, וכמובן שהמחשב נסרק גם על ידי תכנת וירוסים און ליין וגם אוףליין, וע"י ספייבוט ואד אווור... אני חושב להתחיל לבדוק בביוס..אבל לא יודע איפה להתחיל. ממי תבוא הישועה? תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה ). שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר. אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-