עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Shbd,

היום קמתי בבוקר לבדוק מה מצב ההורדה של משהו וראיתי שהמחשב לא מגיב. הפעלתי מחדש ושוב פעם לא מגיב, הפעם אחרי דקה, ה- windows פשוט "קופא" ואי אפשר לעשות כלום. ניסיתי להכנס ל- safe mod לבדוק קבצים חשודים או דברים, גיליתי winlogon.exe בתייקית ה- windows מה שלא נראה הגיוני. הקובץ הזה הוא רק ב- system32 מה גם שהוא לקח 100 אחוז CPU וידעתי שמשהו לא בסדר, הצלחתי למחוק אותו, אבל עדין לא נפתרה הבעיה. רק ב- SAFE MOD ה-windows לא "קופא". היתה בעיה כזאת לחבר שלי גם לפני חודש וגם שם התיאשתי ופירמטתי. האם גם במקרה הזה אין מה לעשות ופשוט לפרמט? (ד"א אין בעיה חומרתית או משהו זה בטוח!) חשוב לציין שהכל היה כשורה במחשב ועבד מצויין והשארתי אותו דלוק כמו כל יום ופשוט פתאום הוא החליט "לקפוא".

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by shay360,

שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. שלום, לפני שאתם מוחקים/מזהירים אותי אנא קראו את השאלה. האם יש בכלל MUI לוינדוס 2000? ואם יש , אפשר להשתמש בMUI של XP או שזה דיסק אחר שאותו אפשר להזמין דרך ממיקרוסופט? ניב, חברת PCTEC

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  4. חלק מה-DVD שקיימים אצלי לא פועלים על ויסטה, והם פועלים ב-XP. לדוגמא, טרילוגית שר הטבעות (מקורית) ונהג מונית (גם מקורי). למרות שרוב ה-DVD כן עובדים. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by Holy KaBaB,

היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP) הקבצים הם - sysdll.exe dslagent.exe האם אני יכול למחוק אותם ? הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט . בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfig זה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\a איך אני מתקן את זה ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  6. תודה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by miki_michal,

היי, כמה משתמשים אפשר לפתוח על xp באופן מקומי על המחשב שלי, עד 300 או יותר או מה הערך המקסימלי? תודה.

8. Started by shiranbi,

הי, מאז שהתקנתי את ווינדוס XP מחדש אני מקבלת מדי פעם מסך כחול עם ההודעה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לאחר restart ווינדוס נותן את המידע הבא: BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 805093FB OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 כל פעם זה שונה Error code 100000d1, parameter1 0000006e, parameter2 00000002, parameter3 00000000, parameter4 8639d1ff Error code 1000000a, parameter1 00000010, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80513437. Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 00000000, parameter3 b0445ce0, parameter4 00000000. הרצתי windiagnostic ולא מצביע על שום בעיה זה קורה בעיקר שאני מנסה לפתו…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. Started by eladbu,

יש לי דיסק של 160 גיגה שחולק ל 2*80 גיגה NTFS העניין הוא שאחד 80 גיגה ואחד 70 לאן נעלמו 10 גיגה.הכונן עצמו כובה למצב של סיסטם ריסטור אין עליו שום קובץ מערכת פעיל או pagefile איך אנימחזיר את ה 10 גיגה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Electric Boom,

בתיקיות של סרטים יש מין קיפאון כזה,אפילו כששמתי על list,בנוסף לכך ישנן בעיות משונות ביותר למשל לוקח לו מלא זמן לשים את הסמן על הקובץ שבחרתי,הבעייה העיקרית היא שלוקח לו ממש ממש המון זמן להעלות כל סרט-אף פעם לא קרה. אני נכנס לtaskmanager והוא מראה שהתכנה שאני מפעיל איתה ת'סרטים נמצאת כnot responding למרות שאחרי זמן מה(ארוך מאוד)הסרט עולה,ואפילו רץ חלק לאחר מכן. ניסיתי להסיר ולהתקין את הנגן שאני משתמש בו(mv2player) ואפילו להחליף נגן,שום דבר...אולי ראוי לציין שעשיתי repair כמה פעמים בלי לשנות התקנות... מה עושים איך אני מסדר את זה ומה הבעייה בכלל ??? זה גורם לעצבים רבים במהלך naruto - לא טוב בכלל!

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  11. מצורף צילום מסך כמו שאתם רואים, משהו במרווח של האייקונים לא תקין. האייקון הכי תחתון מגיע יותר מידי למטה ונסתר בחלקו על ידי שורת ההתחל. אם נסדר את זה כך שהאייקון מעליו יהיה האייקון התחתון ביותר, אז הוא לא יהיה למטה מספיק. מה שהכי מוזר שבד"כ אין את הבעיה הזאת, ורק לפעמים אחרי שאני מפסיק את השומר מסך [הסטנדרטי ביותר של הלוגו של XP מרחף] זה קורה. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by Mind_Reflection,

להפעיל את ה notepad כדי לערוך משהו פתאום אני רואה Datei Bearbeitem Amsicht שזה קובץ , עריכה , ועוד משהו התחלתי לחקור וגיליתי שזה קובץ שרץ במקום ה notepad הרגיל. הדבר המוזר הוא שחיפשתי את כל העתקים שלו על ה הארדיסק אפילו ב dllcache מחקתי אותם והוא ממשיך להופיע. עוד קצת מחקר גיליתי שקוראים לוירוס housecall אבל norton כרגע לא יודע איך להתמודד איתו. תזהרו

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by guy_pr,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. יש לי בעיה המחשב שלי חלש מידי בשביל כל שאר סוגי ה WIN ואני התקנתי WIN 98 FIRST EDITION מבלי שאני ידע לכך ועכשיו אני מעוניין להתקין WIN98 SECOND EDITION עליו, מה אני צריך לעשות, האם לפרמט? או שיש אפשרות לעשות UP-GRADE? ואיך אני יכול לדעת עם אני מתקין WIN98 SECOND מדיסק צרוב ? איך אני יודע שזה SECOND EDITION??? תודה מראש Some Thing...

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  15. מקרה: מחשב נייד עם שתי תחנות עגינה שונות, כל פעם מחובר למדפסת אחרת. שלחתי מסמך להדפסה בתחנה א', בגלל שהספולר היה עמוס המסמך עוד לא הודפס. בזמן זה העברתי את המחשב לתחנה ב'. אני רוצה שהדף יודפס בתחנה ב' בלי למחוק אותו לשלוח מחדש, מה עושים? זה לא קריטי לשום דבר פשוט תהיתי תודה מראש -abo

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by urik,

היי רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור פעולת מאקרו כלומר שבצירוף מקשים כלשהו יכתב האי מייל שלי לדוגמא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  17. Started by koz145,

יש לי בעיה בDEVICE MANAGER. שימו לב בתמונה : http://i43.tinypic.com/29dfn6r.jpg שניהם עם סימן קריאה[!] בצהוב. ניסיתי לעשות UPDATE לשניהם דרך לחיצה על לחצן ימני עליהם, אבל זה לא עזר. נכנסתי גם לאתר היצרנית [iNTEL] יש שם כלי שסורק דריברים חסרים, אבל זה מראה לי שכלום לא חסר. מה לעשות? הבעיה הזאת לא נותנת לי לעבוד עם ה DEMON TOOLS ולהתקין משחקים. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by guuner,

אני מנסה להתקין סקינים לW7 אבל לא ממש מצליח. זה נותן לי קובץ שלא נותן בכלל להשתמש באותו קובץ ולא כלום ואין לי משוג מה עושים עם זה. הנה האתר http://windows7themes.com/ איך אני משתמש בסקין?? תודה מראש אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  19. בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. Started by dvvon,

א.למה האינטרנט מתנתק לי? (מה זה החרא הזה) ב.אפשר להשאיר את הביטורנט פועל כי כל הכיף להוריד בלילה ולקום עם ההורדה וזה פשוט כיף שאין את הרעש והזיוני המוח פשוט מומלץ ואני צריך תגובה די מהירה כי אני רוצה ללכת לישון חח

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by niva401,

בפרמוט מחיצה בדיסק עבור מ"ה, כמה GB מינימום להקצות מעבר למה שתופסת מ"ה והתוכנות ?

22. Started by Bone-Breaker,

המחשב לא פותח כל מיני אתרים למשל את האתר הזה ואני כל הזמן חשבתי שיש איזושהי בעיה באינטרנט אבל היום אחרי שעשו לי רשת אני רואה שבמחשב השני הכל עובד זאת אומרת שזה לא באינטרנט מה אפשר לעשות? עוד בעיה שאני לא בטוח שהיא בווינדוס אבל התחילו להיות לי מסכים כחולים זה עושה מסך כחול אי אפשר לראות מה הוא כותב כי אחרי שניה הוא עושה ריסט מה זה יכול להיות? הווינדוס אולי או המחשב? אם אתה רוצים לדעת את המפרט הוא כתוב בפרטים תודה.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by .::Void::.,

שלום! יש לי בעיה במנהל המשימות כשאר אני מנסה לסגור אישזהו תהליך זה מראה לי את ההודעה: " לא הייתה אפשרות להשלים את הפעולה. הגישה נדחתה." (תמונה מצורפת). זה קורה לי בכל תהליך ולא רק בתהליכים של המערכת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע זה פשוט מחרפן אותי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. בס"ד שלום אני התקנתי וינדוס 7 והוא ניכנס לי למצב שנה כל פעם ןמבטל את ההורדות אך אני מבטל את המצב הזה ? ויש לי בטא 7100 והוא רושם לי הרבה פעמים שגיאות וגם אחרי מצב שנה למה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  25. פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים