Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף תיקיות לתפריט התחל לאיפה שיש את התיקיות של המחשב שלי המוזיקה וכו' איך עושים את?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בעיה שצצה לה שלשום במחשב של בת דודתי ולא הצלחתי לתקן את זה ככה : פותחים חלונות לא משנה מה , כאשר ממזערים זה לא מופיע בTASK BAR למטה ...כדי להגיע לזה זה רק דרך ALT+TAB ניסיתי הכל ...להזיז את הטסק באר ...לשנות שם בהגדרות מראה תצוגה ...להוסיף להוריד שעון ,וכו לשחק שם עם הכל (כפתור ימיני בטסק באר ואפשרויות) ניסיתי להסיר את כל הוואג'אאראס מהמחשב שלא צריך לבטל כל סרויס לא נחוץ מ TASK MANAGER....להחזיר את הWINDOWS ל LAST KNOWS CONFIGURATION .... להפעיל בSAFEMOD ...וירוסים וטרויינים כמובן . הממ למישהו יש עוד רעיונות ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב, אני מנסה להתקין xp sp3 על WD 320 sata. בלוח יש חיבור ל-sata, אממה.. הביוס מזהה אותו כ-scsi, חפרתי מעט וראיתי מה הסיבה - ושאני אמור בעת ההתקנה להשתמש בדיסקט שהכנתי מראש וללחוץ F6, איפה לעזאזל אני מוצא את הדרייברים הנחוצים כדי להתקין את את ה-Xp? אשמח לתשובות מהירות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
חברה המחשב אמור להגיע עוד מעט ואין לי מושג איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לשים...מה כדאי...אקס פי 64 ביט או ויסטה המוכר בחנות אמר שלאקס פי יש ים באגים אבל גם לויסטה יש..מה אתם אומרים.. אגב זה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884 vewy nice!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחב ואני אל מצליח לאתר אותה שבגללה הוא עושה ריסטרטים פתאומייים ואפשר בהגדרות לעשות שבעת קריסת המערכת ישמר קובץ שמכתוב בו מה מקור הבעיה ואני אל יודע איפה הוא שנמר.... תדוה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע? תודה!
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של וינדוס 98 וחוברת, אבל על החוברת מאחור רשום "להפצה עם מחשב אישי חדש בלבד". מה זה אומר? המחשב אמור ללכת לעבודה של אבא שלי כך שזה חשובשיהיה רשיון תקין וחוקי. ולא קנינו את הדיסק ביחד עם המחשב, כלומר שזה לא רשום בקבלה של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום,המחשב מאז אתמול לא עולה לי,שאני נכנס לווינדוס הוא עושה לי כמה שגיאות עם הקובץ SHELL32.DLL עכשיו נראה לי הוא נמחק או משהו אז מצאתי לינק לקובץ הזה עכשיו הקטע שאני בכלל לא יכול להכנס לווינדוס ובסוף הוא מבקש ממני לעשות ריסטרט או להכנס ל Administrator , איך אני נכנס ל Administartor? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ברשותי חלונות 98 וחלונות XP מה כדאי
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3200 ורציתי לרכוש עכשיו את ה AMD X2 4400 (סוקט 939 ) האם מהלך כזה יצריך ממני התקנה מחודשת של הויסטה או זה שקוף?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לקנות מערכת הפעלה חדשה VISTA. עכשיו עבדתי תקופה של חודש + עם גירסאת ULTIMATE והיא עבדה בסדר גמור. כל עוד פעלו 2-3 תוכנות המערכת עבדה יציב בלי להתקע, מעבר לזה הורגשו ירידה בביצועים וכו... האם יהייה שיפור בביצועים לעומת גירסאת ULTIMAT בגירסאת PREMIUM? מפרט למטה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה קטנה. יש לי 2 מסכים: אחד בעל רזולוציה 1080x1920 ומסך נוסף 720x1360 אני עובד ב-extended mode, כיוון שהרזולוציות שונות ו-Clone משבש את התצוגה במסך של ה-720. הדבר לא נוח: 1. במסך ה-extended אין taskbar. 2. כל תוכנה שאני מפעיל מהמסך ה-extended מופיעה במסך הראשי, אלא אם כן אני מזיז אותה חזרה ואז היא "זוכרת", אחרי שאני חוזר למסך הראשי בלבד, התוכנה שוב "שוכחת". בעיקרון האידיאל בשבילי שיהיה משהו בסגנון Clone, או לפחות שיהיה taskbar, ושתוכנות ידעו להשאר במסך ממנו הדלקתי אותם. לדוגמה: MPC-HC יודע להשאר באותו המסך כשמדליקים אותו. תודה. כדי שיהיה ברור למה אני צריך את זה: המסך שהוא full HD זה מסך 22" שאני עובד איתו. ומסך HD-Ready זו טלויזיה תלויה בחדר, ככה שאני בערב מ…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היום התקנתי WINDOWS XP על המחשב, הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי להכניס דיסק של WINDOWS XP ולנסות לשדרג את ה WINDOWS (עד עכשיו אני לא מבין למה), ההתקנה התחילה לעבוד ביצעה אתחול למחשב והגיע למצב שיש מסך שחור ולמטה יש קו שמתמלא לפני שההתקנה עצמה מתחילה אז לפני שהקו מתמלא עד הסוף הוא נתקע ולא זז, חיכיתי כמה זמן שום דבר לא קרה אז עשיתי אתחול למחשב ומאותו רגע אחרי שהמחשב מזהה את כל הדיסקים קשיחים וכוננים מופיע לי חלון בחירה בין WINDOWS XP ל WINDOWS XP SETUP אם אני לא בוחר שום דבר אז הוא נכנס ל WINDOWS XP SETUP ושוב מסך שחור עם קו מתמלא למטה שנתקע לקראת הסוף. אז השאלה היא איך לבטל את המסך בחירה הזה ושהמחשב יכנס ישר ל WINDOWS XP ולא יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח הראשי במחשב שלי, זה שעליו נמצאת מערכת ההפעלה. היה לי עליו win xp sp1. חיפשתי חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי ולא מצאתי את האפשרות ליצור דיסקט אתחול של windows. ניסיתי לחשוב על דרכים אחרות וכשניסיתי אף אחת לא פעלה. בסופו של דבר עשיתי דיסקט אתחול של PartitionMagic8, שמעלה לי את התכנה דרך DOS ומשם פירמטתי. כשהכנסתי את דיסק ההתקנה של WIN המחשב לא זיהה אותו בכלל. לקחתי את ההארדיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. במחשב האחר הכנסתי את דיסק ההתקנה והתקנתי את הWIN עלההארדיסק של המחשב הראשון. כשלקחתי את ההארדיסק חזרה וחיברתי אותו למחשב הראשון, מערכת ההפעלה עדיין לא עלתה לי והוא נתן לי את ההודעה של NTLDR is missing מה גם שכשהפעלתי את המחשב השני הוא הציג שאלה לאיזה…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
סליחה על שאלת התם אבל מה ההבדל המהותי בין windows xp pro ו home adition?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 BIT ו4 גיג'ה זיכרון, התקנתי SERVICE PACK1 כי שמעתי שככה זה ינצל את ה4 גיגה וכשאני בודק "במחשב שלי" אז באמת רשום 4 גיגה אבל במנהל משימות רשום 3.25 גיגה. אז כמה באמת יש לי ולמה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
איך אני יוצר כונן משותף על 98 לשיתוף עם XP )שני המחשבים מחוברים ברשת ורואים אחד את השני(
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
התקנתי היום Vista Ultimate 32 Bit, בצורה כזאת: 1. התקנתי את ה Vista. 2. מיד אחרי ההתקנה, עשיתי חיבור לאינטרנט, ועשיתי Windows Update. 3. התקנתי דייברים לכ. מסך, לוח אם, וכרטיס קול. 4. ביטלתי את ה UAC. 5. עכשיו אני הולך להתקין אנטיוירוס (הייתי צריך מוקדם יותר, מיד אחרי החיבור לאינטרנט) 6. ואחרי זה להתקין DX 9. שכחתי משהו?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול שני מסכים כחולים בשעות שונות (12:45 ו- 17:23). לאחר בדיקת קבצי Minidump מתברר שהבעיה היא בקובץ parport.sys (מצ"ב הלוג). מה עלי לעשות כדי לתקן קובץ זה / לתקן מסך כחול זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, הזמנתי לעצמי עוד שני גיג'ה זיכרון מה שזה אומר שהולך להיות לי 4 גיג'ה כרגע אני מערכת הפעלה 32 ביט וידוס ויסטה השאלה שלי היא אם אני עובר לגרסאת ה 64 של ויסטה אני צריך לפרמט שוב או שאני יכול להתקין על מה שקיים כרגע וזה ישנה רק את הקבצים שהוא צריך
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ב-XP כשמחברים 4.1\5.1 רמקולים ומנגנים מוזיקה, זה מנגן בכל הרמקולים (או לפחות ב-4), לטעמי זה נותן צליל יותר נעים (שבא מכל הכיוונים), כמו המוזיקה באוטו. אבל בויסטה לא הצלחתי לזה לגרום לעבוד, גם כשאני מגדיר את ה4.1, והוא נתמך בסרטים והאפקטים באים מכל הכיוונים, עדיין בניגון שירים (בכל הנגנים) זה עדיין מנגן רק ב2 רמקולים קדמיים. עקרונית זה הגיוני, כי סטריו זה רק 2 רמקולים, אבל עובדה שב XP זה לא עושה בעיה (ואפילו ברירת מחדל!). בקיצור מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי, בטעות לחצתי על מצב שינה בויסטה וכשאני רוצה להדליק את המחשב, המסך נשאר כבוי. אין לי דבר לעשות חוץ מלכבות אותו שוב ע"י לחיצה ארוכה בכפתור הכבוי, ועדיין הויסטה פשוט לא עולה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-