Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חברה התקנתי אתמול windows millennium ואחר כך win xp והכל עבד טוב עכשיו היתי מחובר כל הלילה לאינטרנט ובבוקר ריציתי לעשות ריסיט וזה לו עבד עד עכשיו אני צריך כל הזמן לילחוץ על הריסט של המארז כדי שזה יעשה לי ריסט חברה אני משתגע מה אני עושה :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לאחר הסרת הWINDOWS MASSENGER והתקנת MSN 5 במקומו, כשאני מנסה להפעיל את הסיוע מרחוק הוא רושם לי את הדבר הבא: "כדי להבטיח שהתכונות של סיוע מרחוק, שיתוף יישומים ולוח ציור יפעלו ב- MSN Messenger גירסה 5.0 ואילך, נא שדרג את Windows Messenger לגירסה 4.7 ואילך. כדי לגלות היכן ניתן למצוא את השדרוג, נא לחץ על תפריט עזרה לעיל, לחץ על הפקודה נושאי עזרה וערוך חיפוש באמצעות המילה "שדרוג"." האם יש דרך אחרת להפעיל את הסיוע מרחוק מהמחשב שלי למחשב למחשב רשת? אני פשוט מעוניין להשתמש בסיוע מרחוק במחשב הלקוח שלי ברשת ביתית של שני מחשבים אז איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין את ה4.7 חזרה?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האחד הוא המחשב ה"ראשי" עליו אני עובד והשני הוא הנייד. אני רוצה שכאשר אני לוקח את הנייד, יהיה לי את כל המיילים של WINDOWS LIVE MAIL מהמחשב הראשי (התוכנה כמובן מותקנת גם על הנייד) וכן את כל התכולה של תיקיית MY DOCUMENTS. הגודל של התיקייה הזו אצלי הוא כמה ג'יגות ואני רוצה לסנכרן רק את השינוי בתיקייה ולא להעתיק את כולה כל פעם שאני לוקח את הנייד.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מבלי למחוק את הvista -יש לי מחיצה פנוייה-כך שבאיתחול אוכל לבחור מבין שניהם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
יש לי Vista ultimate Sp1 64bit וה Windows Aero נעלם .. ניסיתי לעשות שחזור מערכת ועדיין לא עזר חשוב לציין שהצבעים הם 32 סביות המסך ברזולוציה טבעית + קצב רענון טבעי אגב, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים.. אם לא אז תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן עידכון הSP1 יש לי ULTIMATE X64 -הורדתי את הכל עד לפני העידכון המסיבי עצמו,וב-19% משום מה הוא מקבל שגיאה שהוא לא מצליח להוריד קוד שגיאה 80070002 ניסיתי לעשות לפי ההצעה שלהם לפתרון הבעיה-למחוק את כל הקבצים הזמניים של העידכונים-זה לא עבד-הוא הגיע ל-19% עוד פעם והפסיק-וכל פעם שאני מנסה להגיד לו לנסות שוב פעם-הוא נמצא מלא זמן על 0%, פתאום עוברר ל-19,אחרי שתי דקות נותן לי שגיאה. יש למישהו מושג מה לעשות עם העידכון?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש ב- Win XP Pro ומשום מה בזמן האחרון כשאני מפעיל את התוכנה אז מופיע מסך הפתיחה שלה ואני צריך לחכות איזה 20 שניות עד שהתוכנה עצמה נפתחת.. פעם זה היה פועל לי מייד ומסך הפתיחה היה נעלם תוך שנייה... איך אפשר לסדר את הבעיה? ודרך אגב ה- Windows Messenger מבוטל אצלי..
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
Feed Headlines 1. איך אני מבטל Feeds מהרשימה שלי? 2. איך אני מוסיף Feeds חדשים? 3. איפה נשמרים ה-Headlines שירדו למחשב שלי, ואיך אני יכול לאפס אותם? 4. איך מבטלים את ההפעלה האוטומאטית של ה-Feed Headlines (אני רוצה שהוא יופיע על המסך, אבל יוריד Headlines רק כשאני אלחץ על האייקון הכתום שלו)? Weather כתוב לי "Service not availble in your language or region". האם יש אפשרות להפעיל את זה בישראל?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, התקנתי איזה התקן IRDA USB עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים שלו בגרסא אחרת אבל כל פעם שאני עושה עדכון דרייברים או הסרה שלו והתקנה מחדש עם הדרייברים החדשים הוא מזהה אותו עם השם הישן של ההתקן ודורש את הדרייברים הקודמים איך אפשר להעיף התקנים לתמיד מהמחשב אחרי התקנה אחת? ניסיתי ברג'יסטרי ולא ממש הלך.. מחקתי כל מה שקראו לו כמו ההתקן אני מצרף פה בכתוב את הקובץ דרייברים שהתקנתי אוליי תוכלו לעזור לי לנקות לפי הקובץ את כל השינויים שהוא הכניס למחשב שלי? מקווה שהבנתם בכלל מה אני רוצה חחח תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
: : : אני כימעט בתוך שזה בעיה של הגדרות.... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני שומע רדיו בתוכנה RadioSure. אני בדרך כלל שומע רדיו רוסי ושמות השירים מתעדכנים בתוכנה אך השירים מוצגים בג'בריש. יש אפשרות לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO SP1. אני משתמש כבר זמן רב באתר של Windows Update וכאשר אני לוחץ על הקישור אני מגיע לאתר עידכון בעברית. לפני כמה ימים הגעתי משום מה לאתר העדכון באנגלית ובעל עיצוב קצת שונה. לא יודע למה זה קרה - אני פשוט רוצה לחזור למצב הקודם. מישהו יכול להגיד לי איך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה פשוט מדהים עד כמה הבעיה הזאת שיגעה אותי! האקספלורר עושה בעיות מאז שנכנס לי ווירוס ועכשיו, אחרי שטיפלתי בווירוס, והאקספלורר נשאר פגום (הוא עושה בעיות עם ג'אווה, ז"א כמעט כל אתר לא עובד) אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש ופשוט לללאאאא מצליח כבר שעות אני מנסה איכשהו לתקן! ניסיתי לעבוד עם נטסקייפ, אבל הרבה אתרים שאני חייב אותם לא עובדים כגון האתר של בנק לאומי. (ניסיתי גם AVANT ועוד כמה...) ניסיתי כבר להתקין JAVA ועדיין לא עובד! למישהו יש רעיון איך להסיר סופית את האקספלורר בשביל להתקין אותו שוב? (REPAIR גם לא עובד) או סתם רעיון איך זה יעבוד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב, יש לי כמה שאלות: 1) האם המעבד 64 ביט של AMD (או זה של אינטל שיצא בקרוב), ינצל את אופציית 64 ביט שיש לו במערכת הפעלה של 32 ביט? 2) האם במערכת הפעלה של 64 ביט, מעבד של 64 ביט יעבוד יותר מהר ויותר טוב? 3) האם במערכת הפעלה של 64 ביט יהיה אפשר להפעיל אפליקציות של 32 ביט, בלי מצב מיוחד (לא בצורה גרועה שה XP מציע...), ובלי להגדיר הגדרות מיוחדות? (במערכת הפעלה של 32 ביט אפליקציות של 16 ביט לא עובדות היטב). 4) מה עדיף: הטכנולגיה של Intel - Hyper Threading , או הטכנולוגיה של AMD - Hyper Transport? למה?(אני יודע מה הם עושים, אני רק רוצה לדעת מה עדיף) תודה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Windows 7. ביצעתי חיפוש בפורומים, והגעתי למסקנה שאני לא היחיד שמאוכזב מ- Windows Live Movie Maker, הגרסה החדשה והפחות איכותית של ה- Movie Maker של Windows Vista, שבאה יחד עם ה- Windows 7. לצערי החיפוש לא העלה תשובה חד משמעית לשאלתי. אני מעוניין "לחלץ" את האודיו של סרט מסוים לקובץ אודיו. אני די בטוח שבגרסה הקודמת היתה אפשרות כזאת (בכלל, עבודה עם אודיו לחוד ווידאו לחוד), ותקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, האם אפשר להוריד את הגרסה הקודמת איכשהו ל- Windows 7? אם לא, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית הכוללת את האפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד רצינית שהורסת את ההנאה מהמחשב. אחרי הפעלת המחשב והעלאת מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO המחשב ממש קופא להמון זמן, וכשאני בודק את המשימות שרצות במערכת יש כמה משימות של svchost.exe ואחד מהם הוא זה שתוקע את המחשב וגורם לעומס על המעבד, ומהרגע שאני סוגר אותו המחשב רץ כרגיל. הקובץ הזה לדעתי הוא לא וירוס כי כשהרצתי סריקה במחשב יש לי רק קובץ אחד כזה בדיוק, והוא נמצא בתייקיית הווינדווס ב SYSTEM32. מה אפשר לעשות, איך אני מטפל בבעיה? אני סומך על הדעה המקצועית שלכם, תודה רבה לכל העונים והעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
לחבר שלי היה וירוס במחשב והוא רצה לפרמט. הוא התקין Partition Magic כדי לעשות מחיצה ולגבות את כל הקבצים . אחרי שלחץ על APPLY (המחשב היה על מצב בטוח) המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר, הוא מגיע לשלב של הטעינה לאיזה 5-7 שניות וחוזה למסך של הבחירה בין מצב-בטוח או מצב נורמלי. מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ההתקנה נתקעת לי ב39 דקות ואני מקבל שגיאה חמורה ניסיתי גם להתקין וינדוס 7 וגם שם ההתקנה מסתיימת אבל הוינדוס עצמו לא עולה והוא כותב שחסר קובץ מסויים ושאני ינסה לעשות REPAIR ניסיתי לעשות אבל זה גם לא עזר אם מישהו בבקשה יכול לעזור תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש - מחשב מדהים! מפרט : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 Western Digital 500Gb 16MB AAKS WD 300GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail מעבד עבר OC והוא נמצא על 3.2 כרגע, המחשב פשוט מדהים מכל המובנים. אבל יש בעיה קטנה אחת , מין סוג של "איבוד אייקונים…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להתקין עליו windows 7 / xp? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-