עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomer_et,

שלום חברים, כמו שמופיע פה בפוסטים שעולים מדי פעם, גם לי יש לאחרונה בעיה עם ה-svchost שטוחן לי את המחשב ויכול להגיע לגדלים של 1.5G... עצרתי לחלוטין את השירות של windows update אך המצב לא השתפר. משום מה אני לא מצליח להעלות תמונת מסך של רשימת השירותים הסוררים תחת אותו קובץ אז אני רושם מטה את רשימת השירותים: wuauserv winmgmt Themes SessionEnv SENS Schedule Profsvc LanmanServer iphlpsvc IKEEXT EapHost CertPropSvc Browser BITS AeLookupSvc יש לכם רעיון מי מהשירותים מעלה יכול לעשות לי את הצרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. היי. הבעיה מתוארת בנושא. אני בטוח שאתם מכירים את זה טוב. המחשב מעלה את הלוגו של XP ואז שוב חוזר לתפריט של נורמלי\סייף מוד. הפתרון הוא check disk ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. שלחתי את המחשב לתיקון בשביל שיחליפו לי הארדיסק פנימי וכשאספתי אותו הוא הגיע בלי ווינדוס(כמובן כי לא נתתי להם את הדיסק)ואז אחרי שהתקנתי את הווינדוס(מקורי) המחשב נכנס לsafe mode הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הראוטר (שמחובר בכבל למחשב והנורות מראות שהכל תקין)ובגלל זה אין לי בו אינטרנט וגם הוא לא מזהה את ההארדיסק החיצוני שגם אצלו דולקת הנורה שהוא מחובר למחשב.אין לי אפשרות לבחור בין הsafe mode להפעלה רגילה כי המחשב נכנס ישר לsafe mode. אשמח אם מישהן יוכל לעזור לי בבעיה הזאת. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. איך אני עושה שהקבצים שלי יהיו איישים ולא נתניים לקריאה על ידי משתמשים אחרים במחשב? Windows Vista U SP2

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  5. המפרט הוא: 1 x כונן DVD LG 16/48 Bulk (GDR8163B) = ¤150.34 1 x Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM (MOusbps2) = ¤55.67 1 x מסך 17' LG Flat T710BH 0.20 mm 1280x1024 (T710BH) = ¤695.94 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN, PSU 400W Thermaltake VB1400SWSI (VB1400SWSI) = ¤640.26 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤334.04 2 x Cooler 8 cm (Fan8) = ¤105.80 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray (A6430TVBP) = ¤762.74 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA (GA-K8NMF-9) = ¤489.92 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA (WD800JD) = ¤356.…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  6. Started by RKK,

אני רוצה להתקין ויסטה ורציתי לשאול מה עדיף: 1) לעשות פורמט ל C..ולא לגעת ב D ו E 2) לעשות פורמט לכל המחשב אני מעדיף לעשות רק ל C אבל שמעתי שזה יכול לעשות בעיות..זה נכון?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by the kon,

לפני חצי שעה בערך המחשב שלי קרס והופיע מסך כחול וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב, הWINDOWS איפס את עצמו. כל ההגדרות של המערכת נמחקו ועל השולחן עבודה מופיעים רק התוכנות שהיו מותקנות מקודם, תיקיית המסמכים שלי ריקה וקבצים שהיו שם לא נמצאים אבל בכונן C לא התשנה המקום הפנוי ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה אומר שלא נעשה שום שינוי מה אפשר לעשות? אני משתמש בXP

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  8. יש אפשרות לראות בווינדוס ויסטה את המצב באחוזים שאני עושה איחוי דיסק? (כמו בXP)

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by OverModer,

שלום צירפתי תמונה ורציתי לדעת או תוכלו לעזור לי שם מה לבחור מי שמבין ואפשר גם באייסיקו אז תעזרו לי בבקשה אני התקנתי את הווינדוז כי ממזמן כבר רציתי שיהיה לי מחשב שהוא שרת שיוכלו להיכנס אנשים והכל כמו קאנטר ושטויות.......

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. התמונה אומרת הכל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. מישהו יודע למה? ואיך לבטל את זה? זה דיי משגע אותי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברצוני ללמוד MCSA2003 וגם MCSE2003 ואני לא יודע אם לקחת קורס או ללמוד לבד??? בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by segevgabay,

לא ידעתי איפה לשים אז שמתי את ההודעה פה. בטעות מחקתי את סל המחזור מהדסקטופ! ואני לא מצליח להחזיר אותו? איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  14. היי , אז ככה בעקבות בעיית קירטועים שדוברה ונפטרה לפי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172959.0 נוצרה בעיה חדשה . בעיקרון לאחר שסידרתי את עיניין הזכרון הוירטואלי התחלתי לשחק והמשחק זרם בצורה יוצאת דופן ממש חלק ופתאום מסך כחול וריסטרט אז הנה זה מה שהצלחתי לקרוא מהקובץ שנוצר : Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+8d6e ) ולמי שמבין ויכול לתת פרטים נוספים אני מוסיף את הקובץ ... ואודה לו מאוד דרך אגב איך אני מעלה קובץ לוג לבדיקת תוכנות שעובדות לא בידיעתי ? [attachmen…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום... תראו... עידכנתי את המחשב במיקרוסופט... ואיכשהוא הגעתי לפלאגינס.... והתקנתי אחד של הסרראונד Surround 5.1 CSII Decoder V1.3 אני ממליץ לכולם... רק שאלה קטנה... הוא ממש אחרי 30 שניות סוגר ואומר שנגמר זמן הניסיון וחיפשתי שעות איך לרשום לו קוד... ולא מצאתי... זתומרת לעשות לו רג'יסטר מישהו יודע? עזרה...? תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. Started by masterseeker,

שמעתי שאפשר להפוך WINDOWS XP HOME ל PRO אולי אתם יודעים איך?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. Started by Xanadu,

שלום רב, בכל פעם שויסטה חוזרת מ-SLEEP הגלילה נעשית מאוד מאוד איטית (דרך הגלגלת של העכבר) ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעייה. אני יודע שאני אמור לשנות הגדרות צריכת אנרגיה של בקר USB אבל אני לא יודע היכן משנים את ההגדרה. האם מישהו מכיר את ה-BUG הזה? תודה על העזרה .... (יש לי vista ultimate וסט עכבר מקלדת אלחוטי של מיקרוסופט...)

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by OMRISH123,

אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by havoc-x,

טוב אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי עם הארד דיסק s-ata עם 80GB הכנסתי את הדיסקט הפעלה ובחרתי שיתמוך ב-cd rom (בתפריט) הכנסתי את הדיסק של win98 כתבתי d:\ אבל הוא לא קיבל את זה (לא יודע למה , יש לי רק הארד דיסק אחד) אז כתבתי e:\ ואז e:\win98\ena\setup.exe ואז המחשב בדק כל מיני דברים ונתקע באמצע משפט וכל מה שאפשר לעשות זה ללחוץ על reset או לכבות את המחשב חייב עזרה זה דחוף ד.א - אני כותב מהמחשב הישן אם רציתם לדעת.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by edeNF,

הייתי שמח אם מישהו שיש לו מפרט דומה לשלי ומריץ ויסטה יגיד לי איך זה רץ אצלו אני מתכוון להשתמש בגרסאת הHome Pre כשתצא. השתמשתי בכלי של מיקרוסופט והיה רשום שהכרטיס מסך שלי חלש בשביל ויסטה אבל יוכל להריץ בקיצור רציתי לדעת איך היא תעבוד על המפרט הזה: intel p4 3.00GHZ Asus P4S800MX-SE X SERIES 1 GB RAM Radeon 9200SE מארז וספק ג'נרים. בנוסף הייתי מעונין לדעת אם אני יוסיף עוד ג'יגה לזיכרון אז הביצועים ישתפרו בהרבה? (אני לא מתכוון לשחק ממש אלא יותר להפעיל הרבה יישומים ביחד.)

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by Moriz,

שלום אני לא מצליח לפתוח את הדואר האלקטרוני שלי. מקבל הודעת שגיעה : Outlook Express Outlook Express could not be started because MSOE.DLL could not be loaded איך ניתן לתקן זאת ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by amitey,

יש לי זכרון של 2.5M RAM . על כמה אני צריל לכוון את הזכרון הוירטואלי של המחשב? קראתי שזה יכול לשנות מאוד את מהירות התפקוד של המחשב.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by CTTA,

קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.