עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי פשוט רשיון חוקי של Vista Enterprise, ולא יודע חסר לי קצת הglam של ultimate כיוון שאני לא מתכוון באמת לקנות Ult, יש איזהשהי דרך להמיר את הרשיון לHome premium, לשדרג לAero בסכום סמלי, או להכניס אותו בכוח למערכת?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by havoc-x,

טוב אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי עם הארד דיסק s-ata עם 80GB הכנסתי את הדיסקט הפעלה ובחרתי שיתמוך ב-cd rom (בתפריט) הכנסתי את הדיסק של win98 כתבתי d:\ אבל הוא לא קיבל את זה (לא יודע למה , יש לי רק הארד דיסק אחד) אז כתבתי e:\ ואז e:\win98\ena\setup.exe ואז המחשב בדק כל מיני דברים ונתקע באמצע משפט וכל מה שאפשר לעשות זה ללחוץ על reset או לכבות את המחשב חייב עזרה זה דחוף ד.א - אני כותב מהמחשב הישן אם רציתם לדעת.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי מכניס דיסק ווינדוס XP ומגדיר BOOT FROM DVD בביוס , גם ה7 וגם הXP 32 BIT והוא אומר שזה לא עושה לו BOOT מה לעשות ? תודה

4. הכוונה לרשימת השפות שניתן להוסיף ע"מ שתהיה תמיכה מלאה בכלל היישומים כמו שהיה בXP למי שהבין על מה אני מדבר..

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by parker8,

כשאני לוחץ כיבוי (SHUT DOWN).... עולה לי סיים משימה כזה של התהליך-explorer.exe... אם אני לא לוחץ ENTER המחשב לא נסגר.... זה קצת מציק... למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים או תמונות רק תגידו אני אנסה להשיג...

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by ROTEMan,

התקנתי את הקוסם המחיצות וניסיתי לחלק את המחיצות אך התוכנה תומכת רק בxp ובשאר המערכות הפעלה. איזה תוכנה או דרך יש כדי לפצל את הדיסק קשיח, כי יש לי דיסק קשיח אחד של 250 גיגה וזה מעצבן אותי שכולו נמצא בכונן אחד. תודה , רותם.

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by daniel0089,

היי, עברתי לוויסטה היום ואני מנסה עכשיו להתקין SP1...כאשר ההתקנה מסתיימת והמחשב עושה ריסטארט המחשב, המחשב עולה ואז מופיעה לי שגיעה שכתוב שהוא לא הצליח להתקין ומס' הבעיה היא: 0X800F0821 תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  8. אז ככה יש לית הסוס הטרוייאני בשם Qukart .S.4 הוא כול הזמן כשאני מכבה את הפיררואול הוא נידלק אז הוא מנתק לי את המחשב אחרי 40 שניות וריציתי לדעתאם יש FIX כולשהו לטויראן הזה? בבקשה שמישהו יעזור לי אני משתגע ממנו כבר :s05: :s05: שום אנטי וירוס ולא אנטי SPY לא יכולים לטפל בו אפילו אחרי FORMAT ברגע שהדלקתי את האינטרנט הוירוס שוב השתולל לו בבקשה תעזרו לי..

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  9. היי! אולי שמתם לב של אהייתי פה בזמן האחרון וזאת מפני שהמחשב שלי נדפק. בקיצור, התקנתי מחדש את הוינדוז, וכל המסמכים והכל נמחק. כל התקיות בPROGRAM FILES נמצאות אך לא מופיעות ברשימה של הSTART. למישהו יש מושג איך לתקן זאת? תודה!

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  10. שלום, חיפשתי רבות ברשת ולא מצאתי פאץ' שמתאים לי. יש לי Vista Ultimate 32bit + SP1 . מקווה שיש בכלל ל-SP1 .. תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. אני רוצה ש XP יכנס ישר ולא יציג לי את המסך הזה. ניסיתי ללכת ל- User Accounts ואז ל- change the way users log on or off מה אני מפספס? האם יש דרך קלה יותר? מה עלי לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

12. היי. הבעיה מתוארת בנושא. אני בטוח שאתם מכירים את זה טוב. המחשב מעלה את הלוגו של XP ואז שוב חוזר לתפריט של נורמלי\סייף מוד. הפתרון הוא check disk ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי INTEL I5 GTX275 2*2 DDR3 Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרגע אני על XP 32ביט אני חושב להתקין וינ 7 או וינדוס XP 64 ביט אני חושב ש המחשב לא רואה את כל ה4 ג'יגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. Started by idanohh,

כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  15. המחשב שלי היה בתיקון, והטכנאי התקין לי עוד ווינדווס. כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה שואל אותי לאיזה מהם אני רוצה להיכנס. איך אני מוחק אחד מהם?? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  16. ניסיתי לעשות שדרוג(פרמוט) ושיניתי את דעתי ועכשיו כל ריסט המערכת נכנסת אוטומטית להתקנה של וינדוס גם אם הדיסק לא בפנים ואני צריך לבחור כל ריסט במערכת שמותקנת כבר....איך אני מבטל את ההתקנה כדי שהמערכת תכנס ישר לוינדוס? XP אגב

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by moo2004,

רציתי לדעת האם זה אפשרי? האם אפשר להריץ Internet Explorer 6 על מערכת ההפעלה Windows vista? אם כן האם זה יבוא במקום (על חשבון) IE7 או בנוסף?? :s05:

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by Shbd,

היום קמתי בבוקר לבדוק מה מצב ההורדה של משהו וראיתי שהמחשב לא מגיב. הפעלתי מחדש ושוב פעם לא מגיב, הפעם אחרי דקה, ה- windows פשוט "קופא" ואי אפשר לעשות כלום. ניסיתי להכנס ל- safe mod לבדוק קבצים חשודים או דברים, גיליתי winlogon.exe בתייקית ה- windows מה שלא נראה הגיוני. הקובץ הזה הוא רק ב- system32 מה גם שהוא לקח 100 אחוז CPU וידעתי שמשהו לא בסדר, הצלחתי למחוק אותו, אבל עדין לא נפתרה הבעיה. רק ב- SAFE MOD ה-windows לא "קופא". היתה בעיה כזאת לחבר שלי גם לפני חודש וגם שם התיאשתי ופירמטתי. האם גם במקרה הזה אין מה לעשות ופשוט לפרמט? (ד"א אין בעיה חומרתית או משהו זה בטוח!) חשוב לציין שהכל היה כשורה במחשב ועבד מצויין והשארתי אותו דלוק כמו כל יום ופשוט פתאום הוא החליט "לקפוא".

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אני חובב משחקים קלאסים ואני לא מצליח להפעיל אותם זה עולה ותוך שנייה יוצא, אם משחק עלה כבר אז הוא נתקע תוך שנייה אני יודע שיש בעיה עם תמיכה בדוס בווינדוס אקס פי אבל פעם זה עבד לי אז כנראה שיש משהו לעשות לא? :-\

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  20. יש לי 50G בC 450G בD על C מותקנת XP אני רוצה להקתין ויסטה בנוסף לXP. איך אני יכל ליצור מחיצה חדשה E כך שיהיה בD 400 ועל E תשב ויסטה. איך אני יכל לעשות זאת? ואם אי אפשר האם אשפר להתקין על D ויסטה כך שכל הקבצים בD לא ימחקו?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  21. שלום אמממ .. ניסיתי היום להתקין את המדפסת, Canon BJC-4300 (ישנה, אבל עובדת כמו שצריך ;D), קיצר הדיסק של הדרייבר שיש לי מתאים רק לווינדוס 95/98, ניסיתי להתקין בכל זאת דרך הדיסק ולא עבד, אז נכנסתי לאתר של Canon והורדתי את הדרייבר לווינדוס אקס-פי שמתאים למדפסת הזו. התקנתי את הדרייבר, אבל המדפסת פשוט לא מופיעה לי ב - "מדפסות ופקסים". ניסיתי להוסיף את החומרה ידנית דרך הווינדוס עצמו בלי דרייבר, לנתק ולחבר שוב ושוב את המדפסת, להפעיל מחדש את המחשב, ופשוט שום דבר לא עוזר אין לי מושג מה לעשות .. כשאני נכנס ל - "מדפסות ופקסים" ולוחץ בצד על "הוסף מדפסת" זה מראה לי את ההודעה הבאה ואפילו לא נכנס לאשף ולא נותן לי לנסות להתקין את המדפסת : מה עושים ?! איך אפשר להתקין בכל זאת…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Mooosa2005,

הבעיה הכי מציקה שהיתה לי בחיים... היה לי office xp. מחקתי אותו והתקנתי office 2007 (לא בטא). עכשיו כל פעם שאני פותח את המסנג'ר נגיד, או את האופיס החדש, או ie7, מופיעה לי ההודעה הזאת- איך פותרים את זה!?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by shaiky,

לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. כבר 2 דיסקים של גרסאות שונות של ווינדאוס XP שאני מנסה להתקין ומשום מה זה לא מצליח אני עושה BOOT לדיסקים על המחשב הוא מתחיל את התהליך הראשוני ובאמצע מקבל מסך כחול משום מה. המחשב הוא חדש מחשב: MSI גרסה: PR601X תודה.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים