Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני צריך WINDOWS 98 מקורי אבל אני צריך את זה עכשיו אז אני יכול להתקין אותו מעותק לא מקורי ואז לקנות את המקורי אחרי יום או משהו?? זה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מתכונן בימים הקרובים להזמין מחשב עם מפרט שבהחלט תומך בשמחה ב VISTA64 . יהיה לו 8GB זיכרון ומעבד Q6600 .. בקיצור אין בעיות לתמוך בויסטה..... הדילמה היחידה שלי היא אם לוותר על 64 ביט (ללכת על 4GB ) כי אומרים לי בהרבה מקומות שיכולות להיווצר בעיות עם כל מיני תוכנות ישנות יותר, אני צריך 70 אחוז לעריכה גרפית אבל גם ללימודים - MATLAB וכו'...... באמת יש בעיה של תוכנות? האם כדאי להתקין את המערכת הישנה שלי של XP במקביל על כונן נוסף? איך תתחלק העבודה? כלומר לשים את כל התוכנות של הXP על הכונן הנפרד? תודה רבה.... אנשים כאן מדהימים ועוזרים כל כך
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אוקי, אני כותב את ההודעה הנ"ל ביאוש כבד אחרי שמשעה 7 בערב עד 4 בלילה אתמול ניסיתי לתקן את הבעיה אך בלי כל התקדמות, אני מקווה שאחד משופעי הידע שפה יצליח לעזור לי כי המידע שנמצא במחשב חשוב לי כמעט כמו פרטי כרטיס האשראי שלי. אז ככה אתמול התקנתי את Vista Transformation Pack 4 (התקנתי גם IE7 אבל לא נראה לי שזה קשור.) התקנתי במצב בטוח והכל היה מצויין... עכשיו נכנסתי למשתמש שלי אחרי ההתקנה במצב רגיל והכל פעל לי כמו שצריך...סתם ראיתי את "יופייה העילאי" של מערכת ההפעלה החדשה ולפתע בוםםםםםם explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מצטערים על אי הנוחות. מרגע זה ידעתי שזה הולך להיות לילה ארוךך ארוך ומיגע.. אגב אולי זה מידע חיוני : AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModNa…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי 1 : רציתי לשאול בנוגע לאפשרות : "לוח בקרה" -> "אפשרויות נגישות" -> *צליל -> *" הצגת צליל " . מה עושה האפשרות הזאת , ( לפי ההסבר של " עזרה " בווינדוס לא הבנתי ) . 2: אם אני רוצה לפתוח תוכנה באופן אוטומטי אחריי שאני סוגר תוכנה אחרת . ( לדוגמא : אני מפעיל " שולה המוקשים " ורוצה שאייך שאני יצא מזה תפתח אוטומטית תוכנה אחרת ) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני יודע, זו שאלה טיפשית, אבל אני באמת לא מצאתי את האופציה הזו בשום מקום. אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת עם הכניסה ל-WINDOWS, ואני פשוט לא מוצא את האופציה. לכל מי שיכול לעזור, תודה
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבקשה אני כבר נואש, יש אצלי בעיה מרגיזה שהתחילה להופיע היום. יש לי תיקיה עם סרטים שנמצאים שם כבר הרבה זמן, ניסיתי לסדר אותם בתוך תת תיקיות כדי להכין לצריבה, פתאום קורה שאני נכנס לתיקיה והיא נסגרת לי אחרי כמה שניות, אח"כ הוינדוס התחיל לקפוא כל פעם שנכנסתי לתיקיה ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט מכפתור הכיבוי. ניסיתי להעביר חלק מתוכן התיקיה לתיקיה חדשה בנתיב אחר אבל הבעיה התפצלה גם לתיקיה החדשה, בנוסף ניסיתי להעביר לכונן D וגם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים וכלום, שחזור מערכת לא עובד משום מה, מחקתי תוכנות שהתקנתי לאחרונה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי להעביר חלק מהסרטים לסל המחזור כדי לבדוק אם זה סרט מסוים, אז מסתבר שלא ועכשיו אני גם לא יכול להוציא את הסרט בחזרה כי…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום... תראו... עידכנתי את המחשב במיקרוסופט... ואיכשהוא הגעתי לפלאגינס.... והתקנתי אחד של הסרראונד Surround 5.1 CSII Decoder V1.3 אני ממליץ לכולם... רק שאלה קטנה... הוא ממש אחרי 30 שניות סוגר ואומר שנגמר זמן הניסיון וחיפשתי שעות איך לרשום לו קוד... ולא מצאתי... זתומרת לעשות לו רג'יסטר מישהו יודע? עזרה...? תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
על פי מה שלמדתי אני יודע שהמעבד שלי תומך 64 ביט ואני יראה לכם תמונה הפעלתי את ה-VMware מכונה וירטואלית ואני מנסה לעלות את הווינדוס והוא רושם לי שהמעבד לא מתאים יש למישהו עצה בקשר לזה?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
עדכנתי התקנתי אבל אני לא מוצא אותו על השולחן עבודה שלי או כשאני לוחץ לחצן ימני על קבצי wmv עשיתי ריסטים הסרתי התקנתי מחדש, מה לא כלום לא עוזר לא מופיעה לי גם כשאני נכנס לשינוי רקע שולחן העבודה אפילו אופציה לבחור. בתוכניות המותקנות הוא נמצא אבל רק שם מישהו יודע מה עושים =\
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי פשוט רשיון חוקי של Vista Enterprise, ולא יודע חסר לי קצת הglam של ultimate כיוון שאני לא מתכוון באמת לקנות Ult, יש איזהשהי דרך להמיר את הרשיון לHome premium, לשדרג לAero בסכום סמלי, או להכניס אותו בכוח למערכת?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
לאחר חיפוש בפורום אני רוצה לשאול האם יש איזה שהוא פאטץ' או עדכון שיש עלי לעשות לXP SP3 כדי שמערכת ההפעלה תעבוד יותר טוב מצאתי באתר של מיקרוסופט פאטץ' כזה לSP2 אבל אני לא יודע אם זה מתאים גם ל SP3 או שSP3 כבר כוללת בתוכה את האופטימיזציה הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברגע מיזוער כל חלון במערכת ההפעלה (אינטרנט, תיקיות וכו') הוא נעלם ולא מופיע בשורת המשימות, ניתן למצוא אותו רק דרך ALT+TAB או מנהל המשימות ... מה אני יכול לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כשהתקנתי win XP לא הוספתי עברית ולכן אני לא יכול לכתוב בעברית. אני חייב לפרמט ? או שאפשר להוסיפ ? ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הורדתי יישום מהאינטרנט וכנראה שהיה בו וירוס שהאנטי וירוס לא תפס בזמן ומעכשיו כל פעם שאני פותח תיקיה כל שהיא במחשב יש לי פתאום רק את הרקע של המסך ואחרי כמה שניות חוזר לי המסך רק בלי התיקיות. לפעמים זה גם מוחק את היישום explorer.exe מהTask manager ואני צריך לפתוח אותו ידנית. האנטי וירוס שלי לא עלה על הוירוס. למישהו יש אולי פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הויסטה שהורדתי לדיסק DVD ולעשות ממנו BOOT כדי להתקינו.. איזה תוכנת צריבה אני צריך ואיך אני עושה את זה.. נ''ב יש לי nero7 ???
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי AMD 4200+ DUAL CORE ואני לא יודע אם הוא נחשב כמעבד של 32 ביט או 64, חבר שלי אמר לי שAMD זה אמור להיות 64 ביט אבל התוכנה EVEREST אומרת ליד המעבד שלי (x86) שמצביע על 32 ביט ככל הידוע לי... מישהו בבקשה יכול לעזור ולומר לי אם אני צריך לקנות 32 או 64 ביט? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חיברתי את המודם של הכבלים וכל כמה זמן בזמן אקראי הוא עושה לי ריסטרט כל כמה זמן וזה משגע אותי והמודם מוחבר ב-USB וניסיתי לחבר אותו לכרטיס הרשת והוא פועל מצויין אבל רק בעיה אחת שאני חיברתי את 2 המחשבים שלי למודם אחד בשני הכניסות שאחד זה ב-USB ואחד בכרטיס הרשת וזה עם ה-USB מתכבה כל הזמן............למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה בחלונות XP?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי מצלמת sony שאני מחבר ב- usb למחשב והוא מזהה אותה. בד"כ כשהייתי מחבר אותה למחשב היה ניפתח לי חלון ששם הייתי בוחר להשתמש ב- microsoft camera and scanners אבל לאחרונה לא ניפתח לי שום חלון. גם כשאני עומד על ה"כונן" של המצלמה והולך למאפיינים ול- auto play ומגדיר שתמיד זה יפתח דרך ה- microsoft camera זה לא עוזר וההגדרות חוזרות בחלון של ה- auto play ל- music files. האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב לתיקון בשביל שיחליפו לי הארדיסק פנימי וכשאספתי אותו הוא הגיע בלי ווינדוס(כמובן כי לא נתתי להם את הדיסק)ואז אחרי שהתקנתי את הווינדוס(מקורי) המחשב נכנס לsafe mode הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הראוטר (שמחובר בכבל למחשב והנורות מראות שהכל תקין)ובגלל זה אין לי בו אינטרנט וגם הוא לא מזהה את ההארדיסק החיצוני שגם אצלו דולקת הנורה שהוא מחובר למחשב.אין לי אפשרות לבחור בין הsafe mode להפעלה רגילה כי המחשב נכנס ישר לsafe mode. אשמח אם מישהן יוכל לעזור לי בבעיה הזאת. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
התקנתי לאחי לבקשתו XP במחשב שהיה לו כבר ויסטה בו זה מחשב נייד של HP כמובן לא מחקתי כלום והתקנתי במחיצה נפרדת הבעיה שאני לא יכול לבחור בין XP לויסטה בהתחלה ומופיעה רק XP בחלון הזה איך אני יכול לפתור את הבעיה ? כי הXP ישמש אותו רק ללימודים שהוא התחיל והויסטה זה המערכת הראשית שלו
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המתזמן יודע שיש לו 2 מעבדים? ועוד שאלה קטנה: צריך איזה פאץ' או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יצא לי ב UPDATE את ה SP2 אני עם מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE עם עברית
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-