Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לילי טוב לכולם..! אז ככה אני רוצה לפרמט את המחשב כי יש בעייות טוב יש לי שאלה במה הכי טוב לשמור "גיבוי" של הכונן הקשיח..?בזיכרון נייד,בדיסק,כרטיס דיכרון במשהו אחר ..? תודה לעוזרים.!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי ווינדוס vista חדש, ויש לי בעיה בהתקנה. אני לא מצליח להפעיל את הדיסק לפני שווינדוס XP עולה. ניסיתי לעשות שהכונן יהיה הראשי ולא ההרד דיסק, אך ללא הצלחה. הוא פשוט לא רושם press any key to ... תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אני עוד מעט מקבל מחשב חדש. ובSATA2 מתקינים רגיל? אני רק מגדיר שה-CD יהיה ראשון ב-BOOT?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום3 שאיננו מחובר לאינטרנט והוא משמש לעבודות משרדיות ולצפייה בסרטים. מותקן עליו WIN98. האם כדאי לי לשדרג ל- WIN98SE? זה יתרום במשהו לביצועים?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום אני הרדתי את התוכנה הזותי ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו! בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי את הבעיה הבאה כשהוא מנסה להיכנס לחומת האש של ווינדוס: מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לסדר את זה? תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
יש לי 2 התקנות של וינדוס XP במחשב ואני רוצה למחוק אחת איך אני עושה את זה ??
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
במחשב של אחותי השולחן העבודה אינו מופיע ובמקומו ישנה הודעה שגיאה "אין אפשרות לאתר רכיב זה.הפעלת הישום זה נשכלה מכיוון שלא אותר browseui.dll התקנה מחדשה של הישום עשויה לפתור בעיה זו.". כיצד אני פותר את הבעיה? ישנה עוד דרך חוץ מלפרמט את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני עובד עם ווינדאוס XP PRO, ויש לי עוד 3 חשבונות במחשב חוץ משלי! כל אחד מאיתנו אוהב לסדר את הרזולוציה במחשב שלו בצורה שונה, ומה שמעצבן הוא שאם א' משנה את הרזולוציה אצלו היא משתנה לאותה אחת גם אצלי בחשבון! וזה נורא מציק כל פעם לשנות רזולוציה בחזרה לאחת שאני הגדרתי אותה, ואז להתחיל לסדר את האייקונים שעל שולחן העבודה (הסדר משתנה עם שינוי הרזולוציה). זה עניין של דקה, אבל בכל זאת משהו מציק אחרי כמה זמן. יש לכם מושג איך לסדר את זה שכל אחד יגדיר את הרזולוציה אצלו מבלי שזה ישפיע על החשבונות האחרים?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר כשאני מנסה להפעיל תוכנה/משחק קופצת לי הודעה שאומרת: {שגיאת ישום} אתחול תקין של הישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את הישום. חשבתי לסרוק ספייווארים ווירוסים אבל גם האנטיוירוס לא עולה וממש לא מתאים לי לפרמט עכשיו את המחשב, יש דרך לפתור תבעיה ללא פרמוט? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום. יש לי ICQ 5, וכשאני מדליק את EMULE הICQ מתחיל כל פעם להתנתק ולהתחבר. יש איזה שהיא דרך למנוע שזה יקרה? זה קרה לי גם ב ICQ יותר ישנים כמו 4 ו 2003 תודה
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884 vewy nice!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשמנסה לצפות בקבצים ב כונן d ו e מקבל שגיאה וניסגרת התיקייה מה הסיבה לכך תודה מקובץ השגיאה <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="GRABMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="advapi32.dll" SIZE="616960" CHECKSUM="0x8E9BCF02" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.2180" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" FILE_DESCRIPTION="Advanced Windows 32 Base API" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="Microsoft® Windows® Operating System" FILE_VERSION="5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)" ORIGINAL_FILENAME="advapi32.dll" INTERNAL_NAME="advapi32.dll" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corp…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת חלונות profeshonal xp צפיתי בסרט דרך תוכנה bplay ועשיתי איזה שהיא פעולה לא ברורה :הפעלתי את הsubtitle ואחר כך עשיתי פעולת save הקובץ נשמר,אך מאז לא ניתן למחוק את הקובץ (שבשם שלו מופיע גם ShareReactor אולי זה קשור) .בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הסרט או למחוק המחשב פשוט קורס הוא ניהיה ממש ממש איטי ולבסוף נתקע והוא בנוסף גם רושם לי הודעה שמישהו משתמש בקובץ. ניסיתי את כל הפעולות שאני שאני מכיר לנסות למחורק את הקובץ לדוג" :הפעלתי את המחשב מחדש בלי להתחבר לאנטרנט ,מחקתי את כל תוכנות שיתוף הקבצים, ניסיתי למחוק לאחר שהפעלתי את המחשב במצב של safe mode , סגרתי את כל התוכנות שפועלות אם הפעלת המחשב,בדקתי אנטי וירוס ואין לי וירוס. בקיצור אני לא יודע מה לעשות המחשב פשוט קור…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. כל עוד אני גולש באינטרנט- החיבור תקין, אבל ברגע שאני עוזב את המחשב ליותר מ-10 דקות, הוא מתנתק לי ואי אפשר להתחבר בפעם השנייה בכלל. מישהו יודע למה זה? 1) יש לי XP 2) המודם הוא ALE 130 3) ניתקתי את כל האופציות של חיסכון בחשמל ומצבי שינה 4) אני מחובר לבזק בינלאומי בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי את ISASS.EXE על פי ההבנה שלי והחומר שמצאתי הדבר הזה הוא טרויאני , איך אני נפטר ממנו. הוא גרם לכיבוי המחשב שלי בעזרת התרסקות עצמית . הצילו!!! S.O.S
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בקיצור השאלה שלי היא כזאת ... כל פעם שהייתי לוחץ על איזה לינק אז היה נישאר על הלינק הזה מן סימון שהרגע לחצתי עליו ... היו מן נקודות על זה וכך זה היה עוזר לי לדעת על איזה לינק לחצתי לפני .... עכשיו זה נעלם , אני לוחץ על לינק ואין שום סימון שלחצתי עליו ... כלומר עם למשל אני עושה Shift+לחיצה על העכבר לפתיחת חלון חדש . בקיצור אני רוצה להחזיר את הדבר הזה עם זה אפשרי ... Windows XP Pro SP1
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-