Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את התקיה I386 כדי לשנות שפה בווינדוס אקס פי? אין לי את הדיסק של ווינדוס למי ששואל ואין לי מאיפה להביא
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
סליחה על הבורות. לא מובן לי האם התכנה הזו באמת עוזרת בשדרוג מ- XP ל- WIN7 ? אם כן איך וכמה זה עולה לנו? אם דנתם כבר בעניין הזה- אשמח לקבל קישורים על איך עושים זאת...
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן חברה. חיברתי את הN95 8GB והמחשב זיהה אותו והכל מצויין. אבל ! אמורה להיות אופצייה שנקראת DEVICE STAGE שמראה על מיני פרטים על המכשיר כמו בפוסט הזה http://www.gearlog.com/2009/01/windows_7_device_stage_working.php בלינק הזה הווינדוס הוא עדיין בבטא ואצלי הוא RTM..ככה שאני לא יודע אם מיקרוסופט השמיטו את התמיכה בזה או לא..כי אצלי הוא פשוט לא מראה כלום..רק את הplug&play הרגיל כמו שהיה בויסטה יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows 7, נתקלתי עד כה פה ושם בכמה באגים, אבל זה אחד רציני. כשאני נכנס לאתרים עם סרטוני פלאש, כשאני מעביר את הקרוסר על הסרטון האתר קורס. מופיע לי החלון הזה של פתרון הבעיות שלא תורם לכלום. ניסיתי להתקין את הפלאש פלייר של אדובי אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול שני מסכים כחולים בשעות שונות (12:45 ו- 17:23). לאחר בדיקת קבצי Minidump מתברר שהבעיה היא בקובץ parport.sys (מצ"ב הלוג). מה עלי לעשות כדי לתקן קובץ זה / לתקן מסך כחול זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני לא מבין באמת למה למיקרוסופט לשחרר בעתיד הקרוב מערכת הפעלה חדשה כאשר אנשים רק מתחברים למערכת הקיימת חוץ מזה שהיא גם אהודה על הרבה אנשים ולא יחליפו אותה בקלות ... ובכל זאת לא משנה מהם הסיבות הכלכליות שהם חשבו עליהם אתמול הודלפה לאינטרנט גרסת בטא של המערכת החדשה WINDOWS 8 הצצה מהירה באתרי סיקורים והורדות די אמינים תמצאו הורדה שלה לא הספקתי לקרוא עליה ולא כלכך התעניינתי לאחרונה במה שהולך אז אני גם לא יודע מה החידושים במערכת למרות שאני באמת לא מעודכן אבל עדיין חושב שלא הרבה יודעים על זה אז אני מעדכן קצת את חברי הפורום בידיעה עריכה : חחחחחח אני מסיים לכתוב את הפוסט ואני רואה בחדשות למעלה שכתבו על זה כבר לפני יומים חח אז סליחה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי, חבר שלי נתקל בבעיה עכשיו. המובי מייקר לא עבד לו אז הוא עשה ריסטרט למחשב. כשהמחשב נדלק מחדש עלה המסך של בחירת יוזר, והוא ראה שהיוזר שלו נעלם ורק יוזר בשם Admin נשאר והוא לא יודע את הסיסמה אליו. למישהו יש מושג איך היוזר נמחק פתאום ? והאם כל הקבצים שהיו ביוזר ובמחשב נמחקו ביחד איתו ? ואפשר לפתוח יוזר חדש דרך מסך בחירת המשתמש ? ה-Windows שלו לא מקורי, יכול להיות שזאת הבעיה ? יכול להיות שזה וירוס ? אשמח לתשובות, נועם
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כאשר נכנסים לתיקיה יש אפשרות לראות את פריטי התיקייה בצורה של רשימה או משבצות וכו'. נניח שסימנתי שאני רוצה שפריטי התיקיה יוצגו בצורה של רשימה. כעת אני רוצה שהגדרה זו תחול על כל תיקייה שאפתח. ב-XP ידעתי לעשות את זה. בוינדוס 7 משום מה ההגדרה הזו לא מתבצעת באותה צורה ואני לא מוצא את הדרך לעשות זאת
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן יש אופציה בWIN שנקראת PARENTAL CONTROL ואשר מאפשרת בין היתר להחיל הגבלות מסוימות על חשבונות משתמשים. אחת מן ההגבלות האלה היא שעות פעילות - TIME LIMITS. הבעיה היא שכרגע האופציה הזאת רק מונעת מהמשתמש להתחבר אם זה מעבר לשעות הפעילות. אבל אם הוא מחובר זה לא נועל את המשתמש או מנתק אותו. וזה בדיוק מה שחסר לי. לא ראיתי אופציה כזאת שמופיעה שם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או איזה תוכנה אחרת שעושה את זה? ( כמובן שאני יעדיף שזה יהיה במסגרת WIN אבל אם אין אפשרות אז גם תוכנה תספק את המבוקש...). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש ב Address Toolber ב- Taskbar שלי. הבעייה שלי שנשמרו לי שם כל מיני כתובות שאני מנסה למחוק ופשוט לא מצליח! לדוגמא: //gmail.google.com/gmail //www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3,00.html עקרונית שאני מוחק את ההיסטוריה באקפלורר זה מוחק את רוב הכתובות, אבל יש כמה שפשוט לא נמחקות.. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חברה , אני שובר את הראש למעלה מ 6 שעות וללא פתרון , קיבלתי את הנייד החדש שלי fujitsu amilo 7440 עם winxp sp2 english enabled ( עבדו עליי !) אני מנסה להתקין את xp hebrew sp2 או xp hebrew pro אך ללא הצלחה , ההודעה שאני מקבל היא שהוא לא מזהה את ההרד דיסק שהוא SATA מבדיקה הבנתי שהוא צריך דרייברים של ה SATA וזאת אוכל לטעון אותם אך ורק בעזרת הורדת הדרייברים ל דיסקט ואז מייד בהתחלת ההתקנה יש ללחוץ על F6 כדי לכוון אותו לדיסקט זה . אך בנייד החדש הזה אין כונן דיסקטים ואין לי מושג אין אני עובק את המיגבלה הזאת . נאנ עזרו לי , האם יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
זה פשוט מדהים עד כמה הבעיה הזאת שיגעה אותי! האקספלורר עושה בעיות מאז שנכנס לי ווירוס ועכשיו, אחרי שטיפלתי בווירוס, והאקספלורר נשאר פגום (הוא עושה בעיות עם ג'אווה, ז"א כמעט כל אתר לא עובד) אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש ופשוט לללאאאא מצליח כבר שעות אני מנסה איכשהו לתקן! ניסיתי לעבוד עם נטסקייפ, אבל הרבה אתרים שאני חייב אותם לא עובדים כגון האתר של בנק לאומי. (ניסיתי גם AVANT ועוד כמה...) ניסיתי כבר להתקין JAVA ועדיין לא עובד! למישהו יש רעיון איך להסיר סופית את האקספלורר בשביל להתקין אותו שוב? (REPAIR גם לא עובד) או סתם רעיון איך זה יעבוד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי את המדפסת שלי (HP 7260) ומופיע לי מין אייקון כזה בצד(האייקון שמודגש) מה אני אמור לעשות שם ואיך אני מעלים אותו?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחב ואני אל מצליח לאתר אותה שבגללה הוא עושה ריסטרטים פתאומייים ואפשר בהגדרות לעשות שבעת קריסת המערכת ישמר קובץ שמכתוב בו מה מקור הבעיה ואני אל יודע איפה הוא שנמר.... תדוה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מזה יומים המחשב שולח דואר באופן עצמאי למספר כתובות מצומצם המכילות וירוס. יש לי WIN XP HOME אנטי וירוס מעודכן (לא גילה לי וירוס). עשיתי סריקת וירוסים אוןליין באתר של MCAFEE ולא גילה לי דבר. די ברור לי שיש לי תועלת או שמהו כזה במחשב. אשמח לקבל עצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לעיתים רחוקות אני נתקל במסך כחול שמחייב לעשות ריסט וגם אני מזהה שהדיסק קשיח נכבה (נשמע טק כזה)זה היה קורה לי בעבר במיוחד שההיתי מפעיל את מצלמת האיטרנט. אבל פיתאום זה קרה לי היום סתם ככה . רציתי לשאול האם זה לדעתכם בעייה בחומרה דפוקה או משהו התוכנה. המחשב שלי זה פנטיום 4 3G זיכרון 256X2 לוח של asus עם bios מעודכן והוא בן שנה וקצת (ככה שאין אחריות) צרפתי צילום של המסך הכחול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי Windos XP... מה אני עושה עם ההתקן הזה???
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
להפעיל את ה notepad כדי לערוך משהו פתאום אני רואה Datei Bearbeitem Amsicht שזה קובץ , עריכה , ועוד משהו התחלתי לחקור וגיליתי שזה קובץ שרץ במקום ה notepad הרגיל. הדבר המוזר הוא שחיפשתי את כל העתקים שלו על ה הארדיסק אפילו ב dllcache מחקתי אותם והוא ממשיך להופיע. עוד קצת מחקר גיליתי שקוראים לוירוס housecall אבל norton כרגע לא יודע איך להתמודד איתו. תזהרו
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב, יש לי כמה שאלות: 1) האם המעבד 64 ביט של AMD (או זה של אינטל שיצא בקרוב), ינצל את אופציית 64 ביט שיש לו במערכת הפעלה של 32 ביט? 2) האם במערכת הפעלה של 64 ביט, מעבד של 64 ביט יעבוד יותר מהר ויותר טוב? 3) האם במערכת הפעלה של 64 ביט יהיה אפשר להפעיל אפליקציות של 32 ביט, בלי מצב מיוחד (לא בצורה גרועה שה XP מציע...), ובלי להגדיר הגדרות מיוחדות? (במערכת הפעלה של 32 ביט אפליקציות של 16 ביט לא עובדות היטב). 4) מה עדיף: הטכנולגיה של Intel - Hyper Threading , או הטכנולוגיה של AMD - Hyper Transport? למה?(אני יודע מה הם עושים, אני רק רוצה לדעת מה עדיף) תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP SP2 לאחר שעבדתי עם הWIN הזה כבר כמה חודשים והכל היה בסדר. הפעם כל 20 דקות או יותר המחשב עושה BOOT לבד . יש למישהו רעיון מה לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-