Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי דרייבר של מודם usb מותקן במחשב. מערכת הפעלה: xp home edition יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ואני רוצה להסיר אותו. הבעייה היא שאני לא מצליח להסיר את הדרייבר (הוא נותן לי הודעת שגיאה) ולכן אני רוצה להסירו ידנית ולא מצליח להסירו מלוח הבקרה. בקליק ימני עליו יש לי רק: "פתח" או "צור קיצור דרך". מישהו יודע אני מסיר אותו משם?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש את ווינדאוס ומגיע לשולחן העבודה, שתי הודעות מרגיזות מופיעות לי אחת אחרי השנייה. צירפתי תמונות. איך אני יכול להעלים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני התקנתי וינדוס 7 והוא ניכנס לי למצב שנה כל פעם ןמבטל את ההורדות אך אני מבטל את המצב הזה ? ויש לי בטא 7100 והוא רושם לי הרבה פעמים שגיאות וגם אחרי מצב שנה למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
בכונן E שלי יושבת מערכת ההפעלה. אל תשאלו אותי למה אבל הייתי ממש מטומטם (וצעיר) כשפירמטתי את המחשב לפני שלוש שנים והקצאתי לכונן שעליו יושבת מערכת ההפעלה 9 ג'יגה (בלבד!!!). עכשיו מה שקורה לי הרבה פעמים זה שיישומי אינטרנט (מגה-וידאו לדוגמא) מורידים את הסטרימים (stram) שלהם לכונן זה ויש לו בו רק עוד 100 מגה :-\. העברתי כל דבר אפשרי משולחן העבודה לאחד משני הכוננים האחרים שלי אבל עדיין יש לי רק 100 מגה ב E. השתמשתי באשף של ווינדוס לנקות את הכונן, מחקתי סל מחזור, מחקתי קבצים זמניים- כל מה שיכולתי! יש אפשרות להרחיב את הכונן (אולי עם איזה תוכנת וירטואליזציה כלשהי) ללא פירמוט? תודה רבה רבה רבה לכל עוזר!!! הבעייה הפכה לקריטית ביותר! מי שימצא לי פתרון לבעייה הזאת יהיה האלוהים…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי AMD 4200+ DUAL CORE ואני לא יודע אם הוא נחשב כמעבד של 32 ביט או 64, חבר שלי אמר לי שAMD זה אמור להיות 64 ביט אבל התוכנה EVEREST אומרת ליד המעבד שלי (x86) שמצביע על 32 ביט ככל הידוע לי... מישהו בבקשה יכול לעזור ולומר לי אם אני צריך לקנות 32 או 64 ביט? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי ווינדוס vista חדש, ויש לי בעיה בהתקנה. אני לא מצליח להפעיל את הדיסק לפני שווינדוס XP עולה. ניסיתי לעשות שהכונן יהיה הראשי ולא ההרד דיסק, אך ללא הצלחה. הוא פשוט לא רושם press any key to ... תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק אחד 500GB מפוצל ל-2 פארטישנים. אני רוצה להתקין וינדוס 7 בתור נסיון על הכונן השני. זה אפשרי לעשות את זה שיהיה 2 וינדוס בו זמנית מבלי לפגוע בתוכן ובהתקנות הקיימות כרגע ?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שממש מבין. יכול להיות שזה גם לפורום רשתות למרות שזה יותר קשור למערכת הפעלה. ווינדוס (XP או 2000) תומכות באיחוי חבילות IP רק אם הזמן בין הראשונה לאחרונה הוא כ-2 דקות (120 שניות). אם אני רוצה לשנות את זה צריך להוסיף לרגיסטרי ערך IpReassemblyTimeout ולשים בו ערך גבוה יותר. (תחת TCPIP איפשהו שם) אחרי RESET למחשב זה אמור לעבוד, אבל זה לא... מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לשנות את התכונה הזו של איחוי חבילות שתהיה גדולה יותר (למשך זמן ארוך יותר)??? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב נייד של DELL וכאשר אני מוחק קבצים הם נמחקים ישר ולא עוברים לפח האשפה (הגדרות פח האשפה ב-properties בסדר) ויש לי תקייה ריקה עם שולחן העבודה שמסרבת להימחק גם בSAFE MODE וגם על ידי ה UNLOCKER עזרה בבקשה....
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כמה שאלות למומחים במערכת הפעלה X32 דבר ראשון, בכל מקום אני קורא מערכתהפעלה של X32 תזהה עד 3 גיגה וכבר ממזמן ישנן מערכות X32 win2003 Datacenter Edition אשר תומכת עד 128 גיגה של זכרון אחרי חפירה הבנתי שזה בגלל ה PAE Physical Address Extension (אותו xhpur למה מערכות הפעלה כמו LINUX, BSD, osx וכו יכולות לעבוד עם יותר מ 4 גיגה זיכרון )ה תוכנית בודד יכולה להשתמש עד 2 גיגה מזיכרון ישנה אפשרות לשנות זאת ל 3 גיגה על ידי פעולות מסוימות (אם יהיה ביקוש אני יפרסם מדריך בעברית עם תמונות ) ועכשיו לסיכומו של נושא אם מערכת הפעלה שלי(x32) תזהה 4 גיגה של זכרון אוכל להגדיר לו PAE ל 4 גיגה ? בתקווה שכל האשכול קריא וקל להבנה אם ישנה בעייה אני ינסח שוב תודה ויום טוב נ.ב האם כמות זיכרו…
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום עשיתי דפרג לכונן הקשיח והוא מסיים כאשר הדפרג לא מגיע לרמה גבוהה (26%) לאחר הדפרג עשיתי בדיקה והוא אומר לי שהכונן קשיח זקוק לדפרג לאחר דפרג! ניסיתי עם תוכנה חיצונית אחרת וקורה אותו הסיפור מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם WIN7 ENT. הכל עובד מצויין, רק כאשר אני מעתיק משהו לכונן חיצוני USB, גם מקורא כרטיסים וגם מדיסק קשיח - המערכת הופכת להיות איטית מאד. בזמן ההעתקה כל פעולה נמשכת המון - פתיחת חלון פשוט לוקחת כמה שניות. הכל איטי מאד, ממש ממש נתקע. חסמתי את האנטי וירוס, זה לא ממנו. CPU נמוך מאד, לא קשור לביצועים, םשוט משהו כשמעתיקים מכונן כלשהו של USB הופך את המערכת למשהו בלתי ניתן לעבודה. לדוגמא - פתיחת פוטושופ שבד"כ לוקחת 2 שניות לוקחת חצי דקה. ממש אפשר לראות את האייקונים מצטיירים להם לאט לאט... ניסיתי להעתיק גם בעזרת TOTAL COMMANDER וגם בעזרת EXPLORER מחשב: I7 920 לוח ASUS P6T 12 GIG G-SKILL WD BLACK 1T X2 דרייברים אחרונים בהכל. תודה על כל עזרה.[br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת אולי אל תהרגו אותי אני בסך הכל רוצה קצת חיים יותר נוחים אני עובד בעבודה עם WIN98 (אבל בבית עם XP וזה אותו דבר ) עם תוכנת OUTLOOK EXPRESS גרסה 6 כל העדכונים לWIN מותקנים אני לא עובד עם PREVIEW PANE - חלונית תצוגה מקדימה מחשש לVIRUS אני בסך הכל רוצה כשאני עושה דאבל קליק על הודעת אימייל - שתפתח בחלון שיהיה על כל המסך כי זה נפתח בחלון חלקי כזה נכון אני יכול ללחוץ דאבל קליק על שורת הכותרת או על הריבוע כדי לקבל חלון מלא אבל כשאתם קוראים הרבה הודעות ביום זה כבר הופך למספר לא מבוטל של קליקים.... ניסיתי לראות בהגדרת של OE וגם של הWIN - FOLDER OPTIONS ולצערי לא הצלחתי לסדר את זה למי יש רעיון???? אולי אתם יכולים לקרוא לי מפונק אבל אני אשמח לקבל עזרה ממי שיודע
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב בעל דיסק SATA וללא פלופי, הבעיה היא שבתחילת ההתקנה צריך להכניס דיסקט עם הדריבר בשביל שההתקנה תזהה את הדיסק הקשיח, למחשב הזה אין פלופי וגם אין אפשרות לחבר לו אחד. מה עוד אפשר לעשות? תודה.
-
שלום לכולם מותקן אצלי ויסטה 32 אולטמייט וכל הזמן מופיעה לי שגיאה של ברור לי מה המקור שלה אני מצרף תמונה חייב עזרה בדרך כלל היא קופצת שאני רואה וידאו באינטרנט אבל לא רק [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שמעו בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב, כשאני עושה משהו במחשב קופצת לי ליפעמים הודעה כלשהיא שנימצאת כל כך מהר שאפילו אני לא מספיק ליראות איך היא ניראת אני רק ראיתי לשניה שזה קשור לחיבור האינטרנט וגם כשאני מנותק זה לא קורה הכי מעצבן זה כשאני משחק, זה קורה כל 5 דקות וזה מעצבן רצח אני משחק ופיתאום זה יוצא לי ל WINDOWS כלומר ממזער לי את המשחק יש לכם מושג מה זה ואיך לטפל בזה? עשיתי סריקות של כל מיני תוכנות לא רצויות במחשב שום דבר...
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני עובד עם VISTA ULTIMATE X64 . לפעמים כשאני מכבה את המחשב, התהליך של כיבוי לוקח עד דקה+ ולפעמים הוא נכבה תוך מספר שניות. זה קורה גם אחרי פירמוט כשמערכת הפעלה עוד לא מלוכלכת בכל מיני דברים והתקנות. אם מישהו יודע מהי הסיבה לכיבוי ארוך ואיך אפשר למנוע את זה אני מאוד אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הנה התמונה: http://img249.imageshack.us/img249/57/15201765.gif עבדתי מלא מלא זמן עם XP ובחיים לא נתקלתי בדבר הזה.. שלא נדבר שזה בכלל נראה כמו איזה וירוס . אז..מישהו נתקל בזה פעם או שזה וירוס ? תודה
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפתוח סיסמא במחשב נייד שיש לו סיסמת כניסה (הקוד עובד ע"י טביעת אצבע). (מי שהיה בעל המחשב נפטר, ואני מנסה לעזור לפתוח את המחשב) תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-