Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר מריץ xp pro. כנראה שנדבקתי בוירוס כי המחשב איו מזהה את כונן C ב אקספלורר. רק אם אני הולך ל system\manage ומשם מגיע לכונן C זה אפשרי. מחפש כיוון לפתרון הבעייה המוזרה הזו
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי את הכלים ל XP אבל משום מה איפוס בקרים בויסטה לא ממש עוזר... אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה. האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אם יש לי מחיצה ראשית אם( XP ( NTFS ומחיצה נוספת עם FAT32 - ה XP עבד יפה בלי בעיות ניסיתי להתקין WIN98 והיו לי שם מלא בעיות אבל בשלב שהוא שאל אם לפרמט אז יצאתי וביטלתי את ההתקנה עכשיו מה שקורה זה שהמחשב לא עולה גם לא ה XP אני מנסה להתקין שוב אתה ה98 ואני לא מצליח בתענה שהוא לא יכול לפרמט 1. אך אני מתקין את ה98 על ה XP ? 2. האם החומר על ה XP הלך? - אך אפשר לחזור מצב חברה אני משש צריך עזרה!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד ששמרתי לפני כשעה. עכשיו אני מנסה לפתוח אותו ואופיס לא מצליח בטענה שהקובץ פגום. מישהו מכיר איך ניתן לשחזר את המידע? לפחות את חלקו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב חדש ולהעביר מידע. אחרי שחיברתי את הכאבלים במארז, מה אני צריך להגדיר בביוס ? ואיך אני ניגש לכונן האורח ? ועוד שאלה על הדרך, יש לי נסיון רק עם WIN98, לפי מה שהבנתי בדיסק התקנה של XP יש את האפשרות לעשות FDISK, זה אומר שאני לא צריך להשתמש בזה שהשתמשתי ב-WIN98 ? והאם אין צורך ככל בכונן דיסקטים כשאר מתקינים WINXP, ז"א הוא עושה ישר BOOT מה-CD ונותן לי את כל הפאשרויות שאני צריך, כולל פורמט וFDISK? תודה.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
I made a format yesterday, and i want to install SP2, can someone give me a direct link to the download ? BTW, it requires SP1? And what is the good way to install SP2, by the Windows Update or downloading and a manual installation? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה היה לי וירוס על המחשב שגרם לאייקונים שלי להיעלם בהארד דיסק הנייד גם אחרי שהסרתי אותו, הקבצים שם רק אי אפשר לראות אותם. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני יצרתי חשבון חדש ואני רוצה למחוק את השני איך אני מוחק זה וינדוס אקס פי בעיברית פרו
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows 7, נתקלתי עד כה פה ושם בכמה באגים, אבל זה אחד רציני. כשאני נכנס לאתרים עם סרטוני פלאש, כשאני מעביר את הקרוסר על הסרטון האתר קורס. מופיע לי החלון הזה של פתרון הבעיות שלא תורם לכלום. ניסיתי להתקין את הפלאש פלייר של אדובי אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
^ ממש מציק. מי שיודע למה או ממה זה נובע, אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני אמור לקבל את המחשב החדש , זה המרפט שלו : מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 926 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 394 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤ 24 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 429 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 407 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1514 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 אני לא יודע איזה מ…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק Spider-Man Friend or Foe בגרסת דמו מופיעה השגיאה הבאה : יש לי Vista Ultimate 32bit בעברית.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חיברתי את המודם של הכבלים וכל כמה זמן בזמן אקראי הוא עושה לי ריסטרט כל כמה זמן וזה משגע אותי והמודם מוחבר ב-USB וניסיתי לחבר אותו לכרטיס הרשת והוא פועל מצויין אבל רק בעיה אחת שאני חיברתי את 2 המחשבים שלי למודם אחד בשני הכניסות שאחד זה ב-USB ואחד בכרטיס הרשת וזה עם ה-USB מתכבה כל הזמן............למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה בחלונות XP?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום בווינדוס 7 התקנה חדשה כל פעם שאני כותב את האותיות הראשונות זה פתאום פותח את הסרגל חיפוש וממשיך לכתוב שם.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך נוספת של שליטה על ה line in בלי להיכנס לבקרת קול ו"משחק" עם העמודה של הline in? (ב-xp). הכוונה שהשליטה תהיה דרך מקשי המקלדת\עכבר, אם דרך תוכנה או דרך איזשהי הגדרה בחלונות או דרך משהו בסיגנון wizmo....
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה במחשב (אם תוכלו לראות פתחתי דיון על הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259753.new#new) אבל לא זה נושא הדיון הנ''ל. אני יודע איך לסדר זאת אבל זה יקרה רק אם אני אכנס לחשבון, אני יכול לראות את המסך עד טעינת הווינדוס ואז הוא מבקש סיסמה ומכאן אני לא רואה,בכדי לסדר את הבעיה אני צריך למחוק את הסיסמה (כי אין לי אפשרות להיכנס). יש דרך לאפס/למחוק אותה שאני לא במשתמש?, בתודה - MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי 2 התקנות ווינדוס כל אחת על דיסק פיזי אחר כל התקנה רואה את ההקנה השניה (שתיהם XP דרך אגב...) הכל טוב ויפה... אני מעוניין להעתיק תקיה מסוימת מהוינדוס הראשון לשולחן עבודה של הווינדוס השני אבל הקטע הוא שאני לא רוצה שזה יהיה חד פעמי אני מעוניין שכל פעם שאני ישנה את התוכן של התקיה הזאת, העותק בהתקנה שהניה של הווינדוס גם ישתנה (בהתקנה של הווינדוס השני אני לא משתמש הרבה אז לא מפריע לי שהדיסק הפיזי השני יכתוב כל פעם שהראשון כותב) כמו סוג של RAID 1 אבל רק עם תקיה מסוימת במקום כל הכונן או מחיצה שלמה מישהו יודע איך אני יכול לעשות (אם בכלל) דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי צג של סמסונג בן שנתיים 19'. היה לי ויסטה רגיל אולטימייט לפני חודש הייתי שם על מצב חיסכון שאחרי 5 דקות הצג נכבה ובאמת היה נכבה. לפני חודש פירמטתי את המחשב (לא החלפתי חומרה) התקנתי ויסטה אולטימייט SP1 מאז הצג לא נכבה במצב חיסכון (כ.מסך 8600GT בקרוב יוחלף ל9800GT כשתגיע ההזמנה) דרייבר הכי חדש שיש. מה אפשר לעשות לפתור את הבעיה?(שאר המפרט בצד) אני שוב מציין שלפני הפירמוט זה עבד.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
Windows XP PRO (@NTFS) הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט). עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\ תודה... ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-