עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. האם מישהו מפה מכיר תוכנה במצב דוס, שתומכת ב-NTFS וניתן להעתיק ממנה קבצים בתווים בעברית, לכונן אחר, פשוט יש מלא תוכנות, אבל רובן לא תומכות בעברית.. ורק קבצים מסויימים ניתן להעביר... האם מישהו מכיר? שניתן ליצור דיסק בוט עם התוכנה שתעלה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות, 3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה אי…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by SHAY951,

אני רוצה לשנות את ה-BOOT SCREEN ב WIN XP , ויש לי תוכנה שאמורה לעשות את זה. עכשיו, שאני נכנס לחלק בתכנה שבו אמורים לשנות את ה BOOT SCREEN יש איזו אזהרה כזו, משהו על גיבוי הקבצים של ה-WINDOWS. עכשיו רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף את ה BOOT SCREEN גם אם אני עושה את זה בעזרת התכנה ? (כי אני יודע שלבד זה די מסוכן) יכול להגרם מזה איזשהו נזק לוינדוס? (או שהוא יכול לא לעלות בכלל?) תודה.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by evyatarla,

שלום לכלם! יש לי מחשב נייח עם XP עליו וניסיתי להתקין חדש [XP] כשההתקנה נמצאת בדיסק און קי. התחיל את ההתקנה סבבה ואחרי כמה דקות חזרתי ויש מסך כחול וזהו משם אני לא יכול להתקדם יותר, עשיתי ריסטרט, והוא מתחיל וחוזר לאותו מצב. האם זה קשור בגרסה של ההתקנה או מה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. Started by -iTaY-,

התאריך שWindows7 יוצא זה בסוף חודש ה10 נכון? כי ראיתי שמלא באתרי הורדות שכתוב הורדה windows7 גרסא סופית וזה, מה זה יצא כבר? הוא שזה סתם?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by elior021,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאה המעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוח מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש אליאור

7. Started by dj shay 30010,

היה לי תתצוגה המקדימה ו ויסטה כמו בתמונה ופתאום נעלם מישהו יודע איך מחזירים את זה

8. Started by RKK,

אני רוצה להתקין ויסטה ורציתי לשאול מה עדיף: 1) לעשות פורמט ל C..ולא לגעת ב D ו E 2) לעשות פורמט לכל המחשב אני מעדיף לעשות רק ל C אבל שמעתי שזה יכול לעשות בעיות..זה נכון?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by 10GaZ,

שימו לב לשורת הכותרת ואפשרויות הניווט והתיקייה שפשוט נעלמו להן סתם ככה נמאס כבר מהXP, מת לעבור לWIN7 אבל אני מפחד מבעיות תאימות.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by r1v,

מה פירושם של ה-x64 וה-x86 ? תודה למי שיענה, ומי שיודע להרחיב יותר על איך זה משפיע בתחום המשחקים שירחיב. תודה !

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  12. טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional? התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה). אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו. על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן. מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Aviram,

בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by zobb,

קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by A1eX,

השאלה בכותרת.. שמתי לב שהוא שוקל כ2.5GB יקרים מאוד. האם ישנה אפשרות להסיר את התוכנה הזו?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. שלום.. יש לי מחשב נייד של חברת IBM וכיום היא לנובו(אגב, לא ממליץ לכם לקנות מחשבים שלהם) כעבור שנתיים החלה תופעה של NUMBER LOCK, לא היה אפשר לבטל זאת וגם החלו בעיות עם הכרטיס קול.. ניסימו המון דרייברים.. וכלום(לא יכולתי לשלוח לאחריות כי היא נגמרה) ואז גם הUSB לא עבד.. עשיתי שיחזור להתחלה.. יש מין כפתור כזה שמשחזר להגדרות יצרן.. גם לא עזר.. אפילו ניסיתי כמה פעמים. בסוף שלחתי לתיקון ואמרו שהלוח תקול.. אבל עולה כ1000 ש"ח. אז בסוף הוא שילמתי לו 600 ש"ח על כרטיס PCMCIA עם 4 USB וכ.קול חיצוני בUSB של CMEDIA וכשהוא חזר מהתיקון, היו בעיות עם הWIN.. אז ניסיתי לשחזר להגדות יצרן הלא הייתה אפשרות(זה נקרא ACCESS IBM) אז קניתי גם WIN PRO RETAIL בישביל לפרמט ולהתקין מחדש.. פי…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  18. עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת: Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו.. 512MB 667Mhz 160GB ASUS PX5L Nvidia Point of view 7100GS המערכת השנייה היא במיפרט שלי. במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות) במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר) ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשו…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by Tzion,

יש לי דיסק מקורי של וינדוס 98 וחוברת, אבל על החוברת מאחור רשום "להפצה עם מחשב אישי חדש בלבד". מה זה אומר? המחשב אמור ללכת לעבודה של אבא שלי כך שזה חשובשיהיה רשיון תקין וחוקי. ולא קנינו את הדיסק ביחד עם המחשב, כלומר שזה לא רשום בקבלה של המחשב.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by אנדרי07,

יש לי וינדוס SP3 בעיברית והוא בדרך כלל התעדכן אוטומטית. לאחרונה אני לחצתי שיתקין את העדכון שהורד וההעדכון התחיל ובסוף הופיעה לי השורה הבאה:"עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB950759 " . למישהו יש מושג איך הכל זאת אני מתקין את העדכון הזה?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

מה זה ! היא לי מלה דברים BF2 דריברים ועוד מלה לאיפה זה נעלם? בו נגיד אני ירצה להתכין דריברים חדשים לכרטיס מסך או משהו כזה? אני לא יוכל למחוק תקודמים?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by Rhx,

שלום,המחשב מאז אתמול לא עולה לי,שאני נכנס לווינדוס הוא עושה לי כמה שגיאות עם הקובץ SHELL32.DLL עכשיו נראה לי הוא נמחק או משהו אז מצאתי לינק לקובץ הזה עכשיו הקטע שאני בכלל לא יכול להכנס לווינדוס ובסוף הוא מבקש ממני לעשות ריסטרט או להכנס ל Administrator , איך אני נכנס ל Administartor? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by felad,

היי יש לי בעיה בחיפוש של WUNDOWS 7 בעברית פעם הייתי כותב טקסט בחלונית שמופיעה בעת לחיצה על START והוא היה מראה לי רשימה של קבצים שיש בהם את אותו טקסט. אבל עכשיו לא מופיעה רשימה של קבצים, יש את הסוג כלומר בתוצאות מופיע למשל: תמונות וקבצים אבל לא את שם הקובץ וכשאני לוחץ על קבצים יש שגיאה: אין אפשרות לפתוח קבצים אלה. ניסיתי לשחק קצת עם INDEXSING אבל זה לא עזר. רעיון ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by narlat1,

שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש וכל מכשיר USB שאני מחבר, המחשב מתריע לי שההעברה יכולה להיות מהירה יותר אבל אני צריך להתקין את התקן של USB 2.0 אבל הוא לא נותן לי קישור בשביל להתקין את זה...עזרו לי בבקשה ואימרו לי איך להתקיןן את זהההההההה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by Prometheus,

התקנתי במחשב Windows 2000 Professional SP1. יש לי במחשב IDE Controler בכרטיס PCI של Silicon Image SiI 0680 ATA/133 Controller. Windows 2000 לא מזהה את הבקר (ואת הדיסקים הקשיחים המחוברים אליו). הורדתי driver לבקר מהאינטרנט (לא מהאתר הרשמי של החברה. הם אומרים שאין להם driver להורדה), אבל Windows 2000 לא מאפשר להתקין אותו בתואנה שזה לא driver מתאים. האם למישהו יש driver לבקר הנ"ל עבור Windows 2000? חשבתי שאולי התקנה של service pack חדש תפתור את הבעיה. אבל, אני לא יודע איזה service pack להתקין. ל-Windows 2000 יש 4 service packs. האם אני צריך להתקין ישר את service pack 4? או להתקין אותם לפי הסדר, כלומר: להתקין את service pack 2, אח"כ את service pack 3 ולבסוף את service pack 4?…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים