Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב תקנתי לפני כמה שעות מע' חדשה על הישנה שהייתה לי (שהתקלקלה - לא היה באפשרוית לפרמט) נניח ששם היוזר של במחשב היה פעם BOBY - אז כשהתקנתי מחדש תווינדוס אזהוא אומר בסוף ההתקנה לבחור שמות פרופילים ובחרתי תשם שלי כמו שהיה פעם (כמו שאני אוהב) - BOBY. בגלל שהיתה כבר קיימת התקיה הזאת הוא יצר אותה כ BOBY.BOBY ולדוגמא את ה"All Users" שהיה גם פעם יצר כ"All Users.WINDOWS" - באסה שתי שאלות: האם אני יכול למחוק בבטחה את הALL USERS הישן ואת הBOBY הישן ? שאלה שניה ויותר חשובה לי היא אם אני יכול לשנות את השם של הBOBY.BOBY לBOBY מבלי ליצור פרופיל חדש ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אם אתם לא בטוחים, לחצו קליק ימני על My Computer ובחרו ב-Manage. פתחו את Local Users and Groups ואז את Users, לבסוף לחצו דבל-קליק על שם המשתמש שלכם ובדקו את רמת ההרשאות תחת הלשונית Member Of.? Prog.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
חבר שלי צריך עזרה, הוא הדליק את המחשב והכל נראה ככה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הקובץ הזה מאפס את הגדרת ברירת המחדל של תצוגת הקבצים בויסטה מתצוגת "רשימה" לתצוגת "סמלים" ממש כמו באיקספי http://rapidshare.com/files/117560428/reset-vista-folders.zip
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כל הפרסומות FLASH וכו' מהבהבים לי כל פעם שיש אותם נגיד אני נכנס לוואלה אז כמעא כל האתר מהבהב יש לי נגן FLASH מה אפשר לעשות זה מעצבן...
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הדרישות מערכת שלו ועם כדי לי להתקין אותו
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הרכבתי היום מחשב חדש (לוח אפוקס 8RDA3+) יחד עם כונן SATA של WD 80GB, עכשיו הכל מחובר נכון והכונן מזוהה ע"י המחשב, אבל שאני מנסה להתקין עליו WINDOWS XP (הגירסא החדשה של הSERVICE PACK 2 - אם זה קשור), ההתקנה אומרת לי שהיא לא מזהה HD ויוצאת. פיספתי משהו בתהליך? באג ידוע? PLZ HELP!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים, הופיעה לי בעיה בזמן האחרון, כאשר אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לHD נייד או להיפך, יוצא מסך כחול, מתחילה ספירה עד 100 בקפיצות של 5, נדמה לי שזיהיתי שכתוב בתחתית המסך dumping memory או משהו דומה לזה. יש למישהו מושג מה יכול להיות הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלו את זה אבל הפתרון לזה היה לקנות את הדיסק האמיתי אבל אני לא רוצה לקנות אותו אין פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס?? והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)?? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התוכנה הזו שאיני יודע איך נכנסה למחשב מציירת מלבן נקודות צמוד לעכבר. סרקתי את המחשב עם גירסת ניסיון של norton 360 ולא גילה כלום. התקנתי את התוכנה של adawre, וסרקתי איתה גם זה ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא קוראת. האם מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש רעיון איך לפתור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני משתמש בVISTA ואני רוצה לבטל כמה תוכנות לא נחוצות ואני ללא מעוניין שיעלו בעת הפעלת הוינדאוס אני יודע שיש בXP פקודה בהפעלה msconfig אבל הויסטה לא מצאתי משהו דומה לזה.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-