Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים!!! אז ככה... כשאני מכבה את המחשב או מפעיל אותו מחדש יש לי הודעת שגיאה שקשורה לקבוץ הבא MediaAccK.exe "{אתחול קובץ dll ניכשל} אתחול היישום נכשל מאחר שתחנת החלון כבתה" אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני יודהה לו מאוד פשוט... נ.ב ניכנסתי לתיקיה בפרוגראם פיילס של Media Access ושם נמצאים אצלי הקבצים האלה: Info MediaAccK סיומת exe MediaAccC.dll MediaAccess סיומת exe תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב שיהיה לכולם :-)
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הוינדוס (עם SP2) והבעיה שלי היא שאני לא שומע קולות בכלל חוץ מהמדיה פלייר....
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב אני באמת מקוה שזהו אכן הפורום הענייני ביותר לתוכן ההודעה. כמו שרובכם פה יודע יש בדפדפן של האקספלורר אפשרות של השלמה אוטומטית של תיבות טקסט וכד'. יש לי אתר שהמון אנשים נכנסו מהמחשב שלי אליו. אני לא רוצה למחוק את כל הרשימה (את זה אני יודע לעשות!), אלא אני רוצה לעשות "סלקציה" ולנפות השלמות מסויימות. אני חושב שההסבר ברור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כרגע במותקן אצלי vista 64bit ultimate אני רוצה לשדרג ל win7 64bit ultimate אני יודע שאפשר לשמור את כל ההגדרות שכרגע נמצאות אצלי... אבל מה זה כולל? תוכנות שמותקנות ב C (ויסטה מותקנת עליו) יפעלו כמו שצריך גם? מה אתם ממליצים? לשדרג או להתקין מחדש ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מעולה לאדמינים של סרברים יופי...האם הגרסה הרגילה שלו טובה גם למשתמש ביתי,משחקים חמור ואינטרנט(אני לא מתאים לזה אבל בכל זאת),על אף שאין הרבה דברים שתומכים בו כרגע...?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הוינדוס98, לא בטוח אם SE(ביום שלישי שעבר), אני מקבל הודעה" וינדוס זיהה שגיאה ברגיסטרי. וינדוס יפעיל מחדש את המחשב ויתקן את הבעיה". הבעיה היא, שהוא כל הזמן מוצא שגיאות ברגיסטרי. אתמול הרצתי סקאנדיסק, הוא אמר שהוא מצא שגיאות ותיקן את כולן. היום כשפתחתי את המחשב בוקר זה לא קרה, אבל אחה"צ זה הופיע שוב. הבעיה היא שהוא כל פעם מוחק את כל הרג'יסטרי ומשחזר את זה להפעלה הראשונה של הוינדוס, ככה שצריך להתקין ולעדכן הכל מחדש! הצלחתי למנוע את זה היום אחה"צ כשהפעלתי את המחשב מחדש, לחצתי F8 ובחרתי NORMAL, ואז הוא עלה בלי הבעיה, אבל אני לא יכול להמשיך לעשות את זה. למישהו יש דרך לתקן את זה? אם לא, אני אפנה לתמיכה של מייקרוסופט. למען הסר ספק, הוינדוס הותקן מתקליטור חוקי עם סי…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שמותקנת בווינדוס ,שמפעילים אותה דרך "התחל הפעלה" ומשם ניתן לנטרל תוכניות שלא יעלו עם הדלקת המחשב.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: התקנתי אקס פי פרו - ואני לא יכול לכתוב בעברית בכל מה שקשור לאינטרנט. לדוגמה: בוואלה , אני לא יכול לעשות חיפוש בעברית , וגם את מה שכתבתי כאן העתקתי מהאי סי קיו. כבר ניסיתי: 1. להכנס ל קונטרול פאנל לשפות ולהוסיף 2. לשנות באקספלורר את השפה או להוסיף מה שמשונה זה שאני יכול לכתוב במחשב עברית וגם במסמכים. בקיצור , עזרה דחוף למי שיכול , אודה לכם מאד. ואם נתקעתם צרו קשר - שמח לעזור!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הי זה אולי נשמע כמו שאלה מטומטמת אבל....טוב היא באמת מטומטמת אבל אני לא יודע אז אני שואל: אני רוצה win7 home באנגלית אבל עם תמיכה בשפה העברית. (אחרי התקנה או הגדרה מסוימת) כלומר שכל מערכת ההפעלה תהיה באנגלית, למשל יהיה לי "START" ולא "התחל" כשלוחצים על כפתור הוינדוס, אבל שאני אוכל לקרוא ולכתוב מסמכי WORD בעברית ולהקליד, לתת שמות לקבצים בעברית, לכתוב בפורומים בעברית וכ"ו. ולהיות מסוגל להחליף מהר בין השפות ע"י CTRL+SHIFT או כל צירוף מקשים אחר. כמו ב XP ובעצם כמו בכל מערכות ההפעלה של וינדוס. יש אפשרות כזאת? לגרסאת ה HOME של וינדוס 7 יש אופציה כזאת , נכון?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתכוון היום להתקין WINDOWS 7 64BIT. ואני רוצה להכניס את ההארדיסק החדש שקניתי ולעשות RAID 0. שני הHDD הם Seagate 32mb 500GB כך שיווצר טרה במהירות גבוה, אני גם מגבה הכל על כונן נייד כל הזמן אז האובדן לא מפריע לי. ראיתי שצריך את כל הקטע של הדרייברים בהתקנה של הווינדוס ואין לי כונן דיסקטים, מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד היום הוא סירב לקבל (מודיע שהקובץ עלול להיות מסוכן ולכן לא ניתן לקבל אותו) ואז הייתי מקבל את הקבצים בצורה אחרת (אי מייל או ICQ) וזה היה מעפן אבל לא נורא עכשיו הוא קיבל לי את הקובץ (שעה הורדה) ורק אחרי שהוא התקבל הוא פתח לי חלון שהקובץ עלול להזיק לי למחשב ולכן נחסמה אליו הגישה (@#$^$%%$#^%!!!!!) ניסיתי לעשות חיפוש אחר הקובץ ולא מצאתי, ניסיתי לראות אם הוא בסל מיחזור והוא לא שם, פעם הבאה אני אבקש לקבל דברים רק בZIP מהמסנג'ר אבל לגבי הקובץ הזה מישהו יודע איפה הוא יכול להיות ואיך אם בכלל אפשר לשנות את "ההגנה" של מייקרוסופט על המחשב שלי מפני מפגעי המוזיקה במסנג'ר ? נ.ב. מידע: XP PRO SP2 גירסאת מסנג'ר : 7.0.0813
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הוא לא מופיע בביוס ... אין לי שם Cool n Quiet יש איזה דרך לבטל?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנדפק לו לוח האם. לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שכנראה שהתקלה גם שיבשה את מערכת ההפעלה (Windows XP). על ההארד דיסק יש לי חומר חשוב שאין לו גיבוי והוא נמצא בספריית My Documents. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק כדיסק נוסף למחשב אחר, אבל אני לא יכול להיכנס לסיפריה בגלל שהווינדוס היה מוגן בסיסמא. בגלל שאני לא יכול לדעת אם מערכת תעבוד אחרי שהמחשב יתוקן, רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את ההגנה על הסיפריה כדי שאני אוכל לגבות את החומר שנמצא על ההארד דיסק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הבעיה היא שלכל אתר שאני נכנס אני מקבל את הבעיה הבאה:"אירעה שגיאת זמן ריצה האם ברצונך לבצע איתור באגים?" שורה 32 "שגיאה:אין אפשרות להפעיל קוד מתוך script פנוי" צריך את עזרתכם דחוף
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
(בחינם)? האם שווה להוריד עכשיו??? האם זה יעשה בעיות עם core2 dou ? האם זה יכול לגרום איזה שהו נזק למחשב??? או שעדיף להישאר עם ה-XP ? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-