Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
i have win 98 se on this computer and i can't find anywhere a patch of somesort to put hebrew on it so i can read and write Hebrew please help.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מערכות הפעלה על 2 כוננים שונים: על כונן IDE יש VISTA ועל כונן SATA יש XP עד כמה שאני יודע צריכה להופיע לי האפשרות לבחור איזה מערכת אני רוצה לעלות כאשר המחשב עולה. הבעיה היא שאוטומטית עולה לי ה-VISTA. האם זה קשור לכך שמדובר על 2 כוננים שונים ? דרך הגב, ה-IDE מחובר על slave (הצורב שלי מחובר כ-master) האם יש דרך לפתור את הנושא ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש ואני עוד מעט אמור לקבל אותו... 8) המפרט בערך כזה: מעבד: AMD ATHELON 3500 64Bit זיכרון: Kingstone 1GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT 256MB קודם כל אני מניח שכדאי לי להתקין ווינדוס XP 64bit, לא? ואם לא אז למה לא? דבר שני... מה לעזאזל אני אומר לעשות עם 250GB??? :-\ אמנם יש לי הרבה מאד סרטים ושירים אבל איך לדעתכם אני אמור לחלק את ההארד דיסק? מחיצה נפרדת לווינדוס ומנחיצה נפרדת לתוכנות ומחיצה נפרדת לסרטים, שירים ומשחקים? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שלתוכנות ולווינדוס יהיה אותה מחיצה ומחיצה נפרדת לשירים, סרטים, משחקים וכו'? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שבכלל כדאי לי סידור שונה? מה דעתכם? תודה מראש........ :-*
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להגיד לי מה הדרך הכי טובה להוציא תמונות ממסמך וורד? (שאני אומר "טובה" הכוונה מהירה וקלה...) תודה!
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה להכנס לניקוי דיסק וזה חושב לי בלי סוף תמונה: משהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בXP מוצאים אותו תוך שניה בהתחל.. עכשיו לא מוצאים את לחצן ההפעלה (RUN) איפה אז אפשר למצוא אותו בויסטה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502911 זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. יש לי יוזר אחד בלבד במחשב. משום מה בימים האחרונים בעת האיתחול של ווינדוס הוא מבקש ממני לבחור את היוזר. בעבר הוא היה עולה איתו כברירת מחדל. מישהו יודע איך לשחזר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני היתקנתי חלונות ויסטה בעברית עם רשיון מקורי פעם ראשונה. בסוף התקנה שמתי דרייברים והכל מוכן. אבל יש בעיה אני לא רואה התראה בסרגל משימות סמן מפתח לרישום רשיון באינטרנט למה לא מופיעה לי? חלונות לא מבקשת ממני לעשות הרשמה למה? כיצד אני יודע באם עשיתי כבר הרשמה באינטרנט? מה עושים? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו גירסה מומלצת למשתמש ביתי רוב העבודה על המחשב הינה גלישה/הורדות, צפייה בסרטים+קידוד, משחקים. איזו גירסה תתן ביצועים טובים אל מול יציבות?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
והאם זה תורם לביצועים .. ?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אם אני ישים על המחשב שלי עכשיו שהוא XP WIN98 יש לי כרגע מחשב : Amd 3200+ 939 mother board: Gigabyte k8n3u Nforce 3 Geforce 6600 GT. זה יהיה לי מהיר ... אבל השאלה אם יפעלו לי משחקים ? או יהיה לי שגיאות או כדי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מתוך כונן קשיח של 320 ג'יגה : כמה כדאי לתת בשביל עבודה חלקה ומהירה לזמן רב בהנחה שאני גם אתקין עליו כמה משחקים? תודה, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי Vista 64bit והוא מזהה לי רק את כרטיס הקול onboard. הכרטיס שהוא לא מזהה גם לא ב- Device Manager הוא Audigy Live SE ביצעתי עדכון והוא עדיין לא מזהה. באתר של Creative אין עדיין דרייבר להורדה ככה שזה גם יורד מהפרק. אשמח אם תעזרו לי. המשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מלא שאריות של תוכנות שפעם היו על המחשב ואני רוצה להסיר אותם.. מה עליי לעשות ? בנוסף... ישנה בעיה שלא כל התוכנות המותקנות עולות בסטרטאפ...[ליד השעון] כגון פיירוול ואנטיוירוס... ממה נובעת הבעיה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למי שיש win xp pro ורוצה להתקין ויסטה עם אפשרות למחיקה בטוחה בעתיד של אחת מהן. נתוני חומרה: דיסק פיזי אחד המחולק ל-two partitions.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 3 HD במחשב ו2 מהם הוא על FAT32 בעת פירמוט המחשב הוא לא מזהה לי תFAT32 למה? הHD הם 200 ויותר יכול להיות בגלל שFAT32 לא מזהה HD עם גודל מעל 200?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי הוא E6600,P5B DELUXE,2X1024 ST 800MHZ,LIBERTY 600W המחשב נמצא ב-OC של באס 400 ובסה"כ 3600MHZ יש לי ויסטה 32 ביט לא גירסת בטא אלא RETAIL ויש לי כל הזמן מסכים כחולים (רק היום במשך שעתיים היו לי ארבעה. מה יכולה להיות הבעיה ? ב-XP אני לא סבלתי ממנה. יכול להיות שויסטה לא יכולה להתמודד טוב עם OC ?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-