עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים, במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים של 500GB: האחד מחולק ל-C ו-D, השני חדש, Unallocated, טרם פורמט. האם כשאני מפרמט את הכונן השני, ותהיה, לפחות כעת, מחיצה אחת של 500BG, לבחור Primary Partition או Extended Partition? מה למעשה ההבדל? מה זו מחיצה לוגית? במה לבחור? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by DJ GuyGIvant,

אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.

3. Started by R0tem1,

אני על ויסטה. אחרי שהתקנתי את הSP1, כשאני לוחוץ על קונטרול אלט דליט אני מגיע לאותו חלון עם אפשרויות שהייתי בו תמיד אבל האפשרות של לפתוח את מנהל המשימות נעלמה זה לא נורא כי גם לא ממש צריך אותו בויסטה וגם יש תוכנות אחרות שעושות את זה.. סתם מסקרן אותי איפה הוא?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  4. אני לא מבין באמת למה למיקרוסופט לשחרר בעתיד הקרוב מערכת הפעלה חדשה כאשר אנשים רק מתחברים למערכת הקיימת חוץ מזה שהיא גם אהודה על הרבה אנשים ולא יחליפו אותה בקלות ... ובכל זאת לא משנה מהם הסיבות הכלכליות שהם חשבו עליהם אתמול הודלפה לאינטרנט גרסת בטא של המערכת החדשה WINDOWS 8 הצצה מהירה באתרי סיקורים והורדות די אמינים תמצאו הורדה שלה לא הספקתי לקרוא עליה ולא כלכך התעניינתי לאחרונה במה שהולך אז אני גם לא יודע מה החידושים במערכת למרות שאני באמת לא מעודכן אבל עדיין חושב שלא הרבה יודעים על זה אז אני מעדכן קצת את חברי הפורום בידיעה עריכה : חחחחחח אני מסיים לכתוב את הפוסט ואני רואה בחדשות למעלה שכתבו על זה כבר לפני יומים חח אז סליחה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  5. Started by Wiz01,

יש לי XP PRO , SP2 ובכל פעם שהוינדוס עולה זה מביא לי מסך בצבע כחול שרושם : \systemroot\windows\system32\AutoChk.exe program not found - skipping AUTOCHECK אחרי שתי שניות המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה עם הוינדוס.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. יש לי שרת עם windows server 2003 R2 STANDARD עכשיו אני רוצה לשלוט עליו מרחוק עם עד 3 מחשבים נידים בו זמנית. אפשרי? או שאני חייב טרמינל?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by eladbu,

יש איזו פעולה משורת הRUN שבודקת אם מקוריות הקבים של XP וגו דורשת את הדיסק וממש ברח לי הצירוף משהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. שלום לכולם, מקודם רשמתי באנגלית עקב בעיה בuser מסוים בXP אבל פתחתי עכשיו user חדש במחשב שלי ואני יכול לכתוב בעברית,אז אני עורך.(עם היוזר החדש בגדול המחשב עובד,רק אין את הקבצים הגדרות ותוכנות של היוזר הקודם,והאינטרנט זז קצת לאט מה עושים?) למי שלא הבין (ובצדק חח) את האנגלית הלא משהו שלי , הינה תיקצור בעברית : היה לי יוזר במחשב שרציתי לשנות לו את השם,שיניתי,אבל ראיתי שעדיין התקייה ההיא ב כונןC נשארה עם היוזר הקודם,וקוקי מתחילים גם עם שם היוזר הקודם,אז ניסיתי ידנית לסדר את זה ובטעות מחקתי משהו והיוזר הזה נהרס לגמרי. אין בו עברית,אי אפשר להפעיל בו שום תוכנה,האינטרנט בו לא סוחב,שום דבר לא עובד,אפילו הסל מחזור שלו לא עובד,פשוט נהרס טוטלית. אם אני לא טועה מחקתי מס' קבצים בתקיית ה…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. אחי שיחק עם הווינדוס ושם את המסך עם הסיסמא שבה בוחרים : Guest adminastartor איך מבטלים את הצורך הסיסמא?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  10. Started by MODI,

היה לי פיירפוקס בXP אז עשיתי EXPORT למועדפים וזה עשה לי דף HTML עם כל המועדפים שלי. עכשיו פירמטתי ויש לי VISTA עם IE7, איך אני מעביר את המועדפים שלי לשם?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Menuval,

שלום, אני עתיד לקבל בקרוב מחשב העונה למפרט הבא: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין עליו ע"מ למקסם את הביצועים (בעיקר למטרות גיימינג) אשמח להצעות והתנסויות שלכם, תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by shoeyal,

שלום התקנתי NETSCROLL WIRELESS ולאחר התקנה מופיע לי במנהל ההתקנים עם ! וERROR 32 , מס" נסיונות להתקין מחדש לא עזרו הורדת הדרייבר החדש גירסא 1.04 לא עזרה. במיקרוסופט הציעו http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/install/hh/install/troubleshoot_1db31e91-3f29-4eab-9ee8-25a584e6acaa.xml.asp הבנתי מה ביקשו אבל איך אדע איפה בREGISTRY ובדיוק איזה שדה לשנות וכמו כן איזה ערך להכניס(טוב לגבי האחרון בטח אם זה 0 אז לשנות ל-1 אבל מה לגבי שאר השאלות שלי) למישהו יש רעיון הצעות ? נ.ב בדרייבר אין קבצי INF לכן לא ניתן לעשות עדכון ידני אלא רק להשתמש ב SETUP

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

אם יש לי מחיצה ראשית אם( XP ( NTFS ומחיצה נוספת עם FAT32 - ה XP עבד יפה בלי בעיות ניסיתי להתקין WIN98 והיו לי שם מלא בעיות אבל בשלב שהוא שאל אם לפרמט אז יצאתי וביטלתי את ההתקנה עכשיו מה שקורה זה שהמחשב לא עולה גם לא ה XP אני מנסה להתקין שוב אתה ה98 ואני לא מצליח בתענה שהוא לא יכול לפרמט 1. אך אני מתקין את ה98 על ה XP ? 2. האם החומר על ה XP הלך? - אך אפשר לחזור מצב חברה אני משש צריך עזרה!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by idans94,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם X50GL של ASUS עכשיו שאני מנסה להתקין וינדוס XP אני מקבל את ההודעה הזאת http://www.siz.co.il/down.php?i=2znnrnelewjw.jpg ואני לא יודע מה לעשות דרך אגב על המחשב מותקנת vista bussines תודה לכל מי שיעזור

15. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב חדש ולהעביר מידע. אחרי שחיברתי את הכאבלים במארז, מה אני צריך להגדיר בביוס ? ואיך אני ניגש לכונן האורח ? ועוד שאלה על הדרך, יש לי נסיון רק עם WIN98, לפי מה שהבנתי בדיסק התקנה של XP יש את האפשרות לעשות FDISK, זה אומר שאני לא צריך להשתמש בזה שהשתמשתי ב-WIN98 ? והאם אין צורך ככל בכונן דיסקטים כשאר מתקינים WINXP, ז"א הוא עושה ישר BOOT מה-CD ונותן לי את כל הפאשרויות שאני צריך, כולל פורמט וFDISK? תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  16. ברשותי חלונות 98 וחלונות XP מה כדאי

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by shai11,

יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  18. התקנתי ווינדווס על המחשב החדש שלי ואין לי את רשימת התוכנות שמותקנות ב-add / remove programs. יש לי את החלון אבל אין שם תוכנות ! מה עושים ? איך מתקנים ? תודה

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  19. שלום לכם, לאחרונה היה לי וירוס על המחשב שגרם לאייקונים שלי להיעלם בהארד דיסק הנייד גם אחרי שהסרתי אותו, הקבצים שם רק אי אפשר לראות אותם. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Electric Boom,

לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …

21. Started by harry,

שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  22. היום התקנתי WINDOWS XP על המחשב, הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי להכניס דיסק של WINDOWS XP ולנסות לשדרג את ה WINDOWS (עד עכשיו אני לא מבין למה), ההתקנה התחילה לעבוד ביצעה אתחול למחשב והגיע למצב שיש מסך שחור ולמטה יש קו שמתמלא לפני שההתקנה עצמה מתחילה אז לפני שהקו מתמלא עד הסוף הוא נתקע ולא זז, חיכיתי כמה זמן שום דבר לא קרה אז עשיתי אתחול למחשב ומאותו רגע אחרי שהמחשב מזהה את כל הדיסקים קשיחים וכוננים מופיע לי חלון בחירה בין WINDOWS XP ל WINDOWS XP SETUP אם אני לא בוחר שום דבר אז הוא נכנס ל WINDOWS XP SETUP ושוב מסך שחור עם קו מתמלא למטה שנתקע לקראת הסוף. אז השאלה היא איך לבטל את המסך בחירה הזה ושהמחשב יכנס ישר ל WINDOWS XP ולא יעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  23. Started by rino,

שלום לכולם ראיתי באתרים שונים גרסת WINDOWS XP בתצורת 64BIT. האם מדובר במערכת הפעלה מותאמת למעבדי AMD 64BIT ? האם זו מערכת הפעלה רשמית או שינוי שמישהו עשה למקור?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by BloodFist,

יש לי בעיה מאז שפירמטתי את המחשב, לא יודע בדיוק איך להגדיר את הבעיה ומה היא לדעתי... אבל המחשב עולה לאט, במסך טעינה השחור הוא שם בסביבות החצי דקה (פעם אולי 5 שניות) ברגע שיש עומס הכי קטן הוא פשוט קרוב לקריסה, וכל זה לא היה פעם... למישהו יש רעיון מה הבעיה פה? (מקווה שזה הפורום המתאים) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים