עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם, לאחרונה היה לי וירוס על המחשב שגרם לאייקונים שלי להיעלם בהארד דיסק הנייד גם אחרי שהסרתי אותו, הקבצים שם רק אי אפשר לראות אותם. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. הקובץ\הטקסט לא נגזר\מעותק גם אי אפשר לגרור קבצים... ווינדאוס אקס פי...

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. Started by Blackend,

אתמול ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים של איי טי איי וקיבלתי מסך כחול שניסתי להפעיל את המחשב מחדש. הסרתי את הדרייורים אבל מאז שאני לוחץ על המחשב שלי לוחק לו בערך שתי דקות להראות את הכוננים ...או שהוא נתקע וזהו ... ךמישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

4. Started by moshen1169,

מופיעה לי מסך כחול וכתוב בו:driver irql not less or equel

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by harry,

שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  6. היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by coorva,

יש לי מצלמת sony שאני מחבר ב- usb למחשב והוא מזהה אותה. בד"כ כשהייתי מחבר אותה למחשב היה ניפתח לי חלון ששם הייתי בוחר להשתמש ב- microsoft camera and scanners אבל לאחרונה לא ניפתח לי שום חלון. גם כשאני עומד על ה"כונן" של המצלמה והולך למאפיינים ול- auto play ומגדיר שתמיד זה יפתח דרך ה- microsoft camera זה לא עוזר וההגדרות חוזרות בחלון של ה- auto play ל- music files. האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. אחרי כל פרמוט מחדש האינטנרנט נתקע וגם הווינדוס נתקע עד שאני עושה עידכונים.למה זה האינטרנט נתקע אחרי כמה דק' וגם המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "אל תשלח" ואז זה קורה הבעיה נפתרת שאני מוריד מוווינדוס אפדייט את התוכנה הראשונית להתקנת עידכונים ה1 מ3 הזה וזה קורה בהרבה מחשבים שפירמטתי למה ההוונדוס והאיטנרנט נתקע עד שלא עושים את העידכון הזה?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by Vergilius,

שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  10. איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל! אני רוצה להפוך דיסק של XP PRO שיעשה בוט מהדיסק בעלייה של המחשב! שמעתי שאפשר אבל אני לא בטוח???? בתודה ניבב

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

הקנתי ויסטה אחרי יומים התקנתי XP (במחיצה אחרת) אבל עכשיו אני לא יכל לחזור לVISTA! אני יודע שיש את המסך הזה שהמחשדב עולה ואז אתה בוחר לאיזה WIN להכנס... אבל אי אפשר מXP לVISTA כי הם נמצאים בסך אחר... למישהו יש פיתרון? נראה לי שיש לי פתרון.: קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>ערוך עכשיו זה מסומן לי שאני יכל לבחור במערכות נוספות וכו' אבל שוב זה לא עובד מהסיבה שרשמתי למעלה.... מה שכן חשבתי אולי אני יכניס בשורה של הWINDOWSים את הVISTA ואז הוא כן יתן לי..... מה אתם אומרים? יעשה בעיות/יעבוד? ואם אתה חושבים שיעבוד מישהו פה יכל ללת לי את ה"כתובת" של VISTA? (אתם צריך לעשות אתזה קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by Os.Master,

היי, הזמנתי לעצמי עוד שני גיג'ה זיכרון מה שזה אומר שהולך להיות לי 4 גיג'ה כרגע אני מערכת הפעלה 32 ביט וידוס ויסטה השאלה שלי היא אם אני עובר לגרסאת ה 64 של ויסטה אני צריך לפרמט שוב או שאני יכול להתקין על מה שקיים כרגע וזה ישנה רק את הקבצים שהוא צריך

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. היי אני יודע שזה אולי נשמע מוזר אבל כשאני מפעיל "עומס רציני" על הרשת, כמו נניח פותח הרבה דפים, מעלה הרבה לינקים, עושה כל מיני TWEAKS לרשת ככה שתעלה דברים ברקע וכו'. חלונות VISTA מידי פעם מגמגם. השאלה שלי האם יש איזה שהוא PATCH כמו שהיה לחלונות XP שתקין בעית HALF OPEN CONNECTION בTCP, גם לחלונות VISTA? או משהו דומה לפחות? פשוט נראה כאילו הVISTA "נחנק" כתוצאה מעומס מסויים עליו (משהו שברור לי לא צריך לקרות, במחשב חלש מן המחשב הזה פי כמה וכמה שהרצתי בXP לא הייתה שום בעיה)

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  17. יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והווינדוס לא עלה... המסך הכחול עובר במהירות, כך שאינני מסוגל לקלוט את הבעיה... בקיצור האפשרות היחידה שלי היא לפתוח את הווינדוס בסייף מוד SAFE MODE ניסיתי להתקין את התוכנה WinDbg שמומלצת אצלכם באתר לפענוח בעיות מסכים כחולים ולא הצלחתי, הווינדוס מעלה לי חלון שבו כתוב Windows Installer: "The system administrator has set policies to prevent this installation" כמובן שניסיתי להתקין דרך חשבון האדמין וגם דרך חשבון משתמש רגיל, בשני המקרים הוא העלה את אותו חלון... מישהו יכול לעזור? לייעץ? כל תגובה תבורך... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by dingo,

למה הXP לוקח לי הרבה זיכרון explorer = 38..220 RAM iexplorer = 52.320 RAM כל השאר תקין אבל המחשב עובד ב 384 RAM קבוע. הורדתי את כל הדברים בMSCONFIG ניקיתי תולעים סוסים וכו מעוד אפשר ? AMD 3000 + 64 bit 512 RAM gforce 6600 gt 256 hardisk 160

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by danielk9,

הי משום מה איני מצליח להתקין את גירסת ה directx10! פשוט אין לי מושג למה? נסיתי דרך 1001 קבצי התקנה שהורדתי דרך הרשת וגירסה אינה עובדת... הוא רושם לי שהגירסה של הD9C נמצאת... (גם הפונקציות של D10 אינם עובדות) אולי בגלל שהיא לא עובדת על XP? מפרט: INTEL CELERON D 2.66 (755 GIGABYTE 891 P 8800 GTS 62G 512 תומך D10 2 GB 400 HZ HD.DVD........ וכמובן XP SP2 PRO כולל כל העדכונים ודריבר אחרון של NVIDIA בנוסף אשמח עם משהו יוכל לתת כן לינק פעיל לD10 ולא דרך האתר של מקרוסופט.... ענה עזרו לי :-[ :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by 111111,

לפני כמה ימים באתי להתקין SP2 אך הודאת שגיאה הודיעה לי שאני צריך וינדוס באנגלית כדי להתקין את העדכון הנ"ל (יש לי וינדוס בעברית ) רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בנידון? האם יש אפשרות להחליף את השפה ללא מחיקת כל הקבצים במחשב ? או שיש SP2 להתקנה בוינדוס עברי? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by zobb,

קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by A1eX,

השאלה בכותרת.. שמתי לב שהוא שוקל כ2.5GB יקרים מאוד. האם ישנה אפשרות להסיר את התוכנה הזו?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

אולי היה על זה כבר דיון אבל רציתי לשמוע את דעתכם איזה ווינדוס טוב יותר למשחקים ויסטה או XP PRO? אני רק יודע שוויסטה יותר כבד

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.