Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף תיקיות לתפריט התחל לאיפה שיש את התיקיות של המחשב שלי המוזיקה וכו' איך עושים את?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לאחותי יש לה מצלמה פיליפס בדגם 680 לא מזהה ויסטה במחשב נייד. ניכנסתי לאתר פיליפס,ומצאתי דרייבר והורדתי מלצלמה,אבל יש רק תמיכה XP או ME או 2000.נסיתי להתקין בויסטה ולא הלך ולא מזהה.נסיתי לגשת לדרייברים של ויסטה ולעשות ידני. ומצאתי דרייבר של ויסטה מלצלמה פיליפס בדגם 680.והיתקנתי אותו.אבל שמתי לב במנהל התקנים יש ב- audio יש דרייבר מלצלמה קול. ודבר שני דרייבר וידאו לא מזהה אותו.מוזר.אגב: בחלונות שלי XP מזהה אותו לבד ועובד טוב ללא צורך תוכנה דרייבר.והוידאו והקול עובדים ותקינים. למה ויסטה לא מזהה דרייבר שיש בה בתוך ויסטה מלצלמה פיליפס שלי? משהו לא בסדר בויסטה.איך פותרים את הבעיה הזאת? שהמלצלמה מחוברת למחשב. בויסטה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב דרייבר וידאו מלצלמה פי…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע בשעה טובה קנינו לפטופ חדש של דל שהגיע עם דיסק של 7 המיועד רק ל"התקנה מחדש" ורק למחשבים של "דל" (או לפחות זה מה שהם כותבים). מה אתם חושבים שהסיכוי שאני יצליח להתקין אותו אצלי על הדסקטופ? מישהו ניסה משהו כזה? יש לי גם בעיה שהדיסק הוא 7-64bit ואני זוכר מפעם קודמת שניסיתי לעבוד עם 64bit שלא הכל ממש עובד כמו שהוא אמור, האם זה עדיין נכון? האם יש סיבה היום לא להתקין את ה64?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום, אמא שלי מורה ואני יכול לקנות בזכות זה xp בזול כמו שאתם יודעים בטח... השאלה שלי היא על כמה מחשבים מבחינה טכנית אפשר להתקין את הxp שאני קונה. לא ממש חשוב לי אם אני יעבוד לפי הרשיון שלהם או לא, רק מבחינה טכנית. הכוונה אם לדוגמה אני יתקין למחשב של אמא שלי ושל אח שלי, ואח שלי יחליף מחשב, ואמא שלי תפרמט עוד 100 פעם, ואני יתקין גם לסבא שלי... האם באיזהשהו שלב הwga יגיד לי שהווינדוס לא חוקי? בעיקרון מה שאני רוצה זה מערכת הפעלה למשפחה שלא צריך לפרוץ עם קראקים למינהם. לא מעבר לזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בחלונות 7(ככל הידוע לי - איןזה משנה בעצם). רזולוצית טלוויזית ה-LCD שלי היא 1366X768 לפי הכתוב בחוברת הרשמית. בחוברת כתוב גם, תחת הקטגורי PC compatibility, רזולוציה 1360X768. ניסיתי את האחרונה והטלוויזיה עברה למוד 1080i50HZ והצג לא כיסה את כל התמונה - כלומר לא רואים את הקצוות(פספוס של 1-2 סימני עכבר בכל דופן). ניסיתי את 720P, אשר נחשב למומלץ בחלונות 7 בתפריט ויצא אותו דבר לגבי הקצצות, חות מהעובדה שהטלוויזיה עברה למוד של 720P50HZ. אני לא מבין את הקושי פה, מוע הטלוויזיה לא יולה להתנהג כמו מסך מחשב נורמלי וזהו, פשט להראות את התמונה pixel-to-pixel וזהו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין במחשב הנייד ויסטה (פירמטתי את המחיצה שבאה עם המחשב) אבל הכונן האופטי לא קורא DVD אלא רק CD, כך שעכשיו אני עם אקס פי .. רציתי לשאול איזה דרך יש לעשות boot שהוא לא מהדיסק אלה מדיסק און קי או מדיסק קשיח חיצוני ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב לתיקון בשביל שיחליפו לי הארדיסק פנימי וכשאספתי אותו הוא הגיע בלי ווינדוס(כמובן כי לא נתתי להם את הדיסק)ואז אחרי שהתקנתי את הווינדוס(מקורי) המחשב נכנס לsafe mode הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הראוטר (שמחובר בכבל למחשב והנורות מראות שהכל תקין)ובגלל זה אין לי בו אינטרנט וגם הוא לא מזהה את ההארדיסק החיצוני שגם אצלו דולקת הנורה שהוא מחובר למחשב.אין לי אפשרות לבחור בין הsafe mode להפעלה רגילה כי המחשב נכנס ישר לsafe mode. אשמח אם מישהן יוכל לעזור לי בבעיה הזאת. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הלכתי לישון בשעה 1 בלילה והשארתי תמחשב דלוק ושאני קם אני רואה תמחשב שהוא הפעיל תעצמו מחדש ורק כרגיל אני לוחץ אישור והמחשב עולה... המחשב עולה כרגיל שומעים תרעש הזה שהוא עולה.. אבל לא רואים תשולחן עבודה ולא התחל לא כלום אז אני עשיתי מנהל משימות ואז משימה חדשה ורק הצלחתי לעלות תאינטרנט שלי... בבקשה זה דחוף מה עושים אני לא רואה כלום??? כלום.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קראתי מסמך של WORD ורציתי להעתיק תמונה לשולחן עבודה אז עשיתי העתק ושבאתי להדביק אותה בשולחן עבודה הוא שאל אותי משהו על ACTIVE DESKTOP או משהו כזה אז אמרתי לו כן ופתאום כל האיקונים על השולחן עבודה נהייו אפורים (כאילו כולם מסומנים) מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מהו בקצרה הזכרון הוירטואלי? איך הוא משפיע על הביצועים של המחשב? מה הערך המומלץ אם יש לי ג'יגה זכרון פנימי? האם זה טוב לחלק אותו לשני כוננים או שעדיף על כונן אחד? ???
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים. אני משתמש במחשב שלי בחשבון של ווינדוס מוגבל. קרי לא ADMIN. איך אני יכול לתת אישור לחשבון לצרוב דיסקים בתוכנת נירו, כי כרגע אני לא יכול אלא אם אני נכנס כ- ADMIN.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
באמת בויסטה צריך לעשות הרבה פחות ריסטרטים שמתקינים תוכנות וכו'?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מע' ההפעלה 2000 תהא טובה עבור Celeron A 500Mhz עם זיכרון SDRAM של 256MB ?? ואם לא אז איזו מע' הפעלה הכי מומלצת למחשב זה..? תודה !
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב נייד של DELL וכאשר אני מוחק קבצים הם נמחקים ישר ולא עוברים לפח האשפה (הגדרות פח האשפה ב-properties בסדר) ויש לי תקייה ריקה עם שולחן העבודה שמסרבת להימחק גם בSAFE MODE וגם על ידי ה UNLOCKER עזרה בבקשה....
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך לפתוח סיסמא במחשב נייד שיש לו סיסמת כניסה (הקוד עובד ע"י טביעת אצבע). (מי שהיה בעל המחשב נפטר, ואני מנסה לעזור לפתוח את המחשב) תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם SATA HD ואני לא מצליח להתקין אותו... קראתי שאני צריך להתקין דרייברים ל-SATA והשאלה שלי היא האם יש GENERIC DRIVERS ל-SATA?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מבלי למחוק את הvista -יש לי מחיצה פנוייה-כך שבאיתחול אוכל לבחור מבין שניהם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי AMD 4200+ DUAL CORE ואני לא יודע אם הוא נחשב כמעבד של 32 ביט או 64, חבר שלי אמר לי שAMD זה אמור להיות 64 ביט אבל התוכנה EVEREST אומרת ליד המעבד שלי (x86) שמצביע על 32 ביט ככל הידוע לי... מישהו בבקשה יכול לעזור ולומר לי אם אני צריך לקנות 32 או 64 ביט? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-