Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הארד דיסק אחד 500GB מפוצל ל-2 פארטישנים. אני רוצה להתקין וינדוס 7 בתור נסיון על הכונן השני. זה אפשרי לעשות את זה שיהיה 2 וינדוס בו זמנית מבלי לפגוע בתוכן ובהתקנות הקיימות כרגע ?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אחרי שאין פעילות במחשב הוא נרדם כאילו מתכבה ואז לוחצים אל כפתור הפעלה במארז והוא נידלק עוד פעם ..אני אני מבטל את זה ???
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי אני יודע שזה אולי נשמע מוזר אבל כשאני מפעיל "עומס רציני" על הרשת, כמו נניח פותח הרבה דפים, מעלה הרבה לינקים, עושה כל מיני TWEAKS לרשת ככה שתעלה דברים ברקע וכו'. חלונות VISTA מידי פעם מגמגם. השאלה שלי האם יש איזה שהוא PATCH כמו שהיה לחלונות XP שתקין בעית HALF OPEN CONNECTION בTCP, גם לחלונות VISTA? או משהו דומה לפחות? פשוט נראה כאילו הVISTA "נחנק" כתוצאה מעומס מסויים עליו (משהו שברור לי לא צריך לקרות, במחשב חלש מן המחשב הזה פי כמה וכמה שהרצתי בXP לא הייתה שום בעיה)
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רואה וכותב מצויין בעברית , אבל משום מה כשאני מוריד קבצי txt שכתובים בעברית אני מקבל אותם תמיד בגיבריש. לפי דעתי זה בגלל שהם מקודדים ב ansi במקום ב utf-8 אבל איך אני יכול לשנות את ההגדרה הזאת בתור ברירת מחדל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
הורדתי RC1 מקובץ ואני לא מצליח לפתוח אותו מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שאלה פשוט.... תראו כאן בתמונה... http://img404.imageshack.us/img404/1299/64878623.jpg מה אלו החירבושים האלו ב-4?... ואיך אני משנה את זה? המטרה היא לשנות את מיקום תיקיית ה-TEMP לדיסק הקשיח המהיר יותר שלי (הסיבה מובנת מאליה..). תודה רבה לכולם!!! :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי Windows XP Pro+SP2 והוספתי את החבילת עברית משום מה חלק מהווינדוס עדיין נשאר באנגלית ולא הכל כתוב בעברית.. למה? הלכתי להגדרות שפה סימנתי הכל עברית - לא עזר עדיין. נגיד במקום שיהיה כתוב "המסמכים שלי" כתוב עדיין מיי דוקיומנטס וכאלה... לא מבין מה הבעיה פה ולמה זה לא הופך את כולו לעברית.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה בעיה אינטרנט לא עולה...אני לא מצא בעיות וגם תוכנות סורקים ועוד..... הפעלה windows 98 se. אני אצל בת דודה שלי.... בבקשה פתרון מהיר....
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קובץ בmsn messenger, וכשאני מתבקש לבחור את הקובץ אותו אני רוצה לשלוח, אני צריך לחפש בתקיות במחשב, יש למישהו דרך לשנות את התקייה שבה זה נפתח אוטומטית? אפילו תוכנת tweak תהיה בסדר. תודה מראש, קובי.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב ומאז כשאני בודק את רמת השימוש בCPU יש כזה חלק אדום וחלק ירוק [ראו תמונה]. לא יודע אם זה קשור לזיכרון...מה זה אומר? תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני לא מבין באמת למה למיקרוסופט לשחרר בעתיד הקרוב מערכת הפעלה חדשה כאשר אנשים רק מתחברים למערכת הקיימת חוץ מזה שהיא גם אהודה על הרבה אנשים ולא יחליפו אותה בקלות ... ובכל זאת לא משנה מהם הסיבות הכלכליות שהם חשבו עליהם אתמול הודלפה לאינטרנט גרסת בטא של המערכת החדשה WINDOWS 8 הצצה מהירה באתרי סיקורים והורדות די אמינים תמצאו הורדה שלה לא הספקתי לקרוא עליה ולא כלכך התעניינתי לאחרונה במה שהולך אז אני גם לא יודע מה החידושים במערכת למרות שאני באמת לא מעודכן אבל עדיין חושב שלא הרבה יודעים על זה אז אני מעדכן קצת את חברי הפורום בידיעה עריכה : חחחחחח אני מסיים לכתוב את הפוסט ואני רואה בחדשות למעלה שכתבו על זה כבר לפני יומים חח אז סליחה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, שאלה פשוטה אך לא לגמרי ברורה לי עדיין: האם המחשבים החדשים שיוצאים היום מחייבים שאתקין מערכת הפעלה 64 ביט או שתמיד תמיד אפשר להפעיל עליהם גם 32 ביט? רכשתי את זה: http://www.fujitsu.com/sg/products/pc/notebooks/aseries/ah531/specs.html אבל שואל גם באופן כללי: האם יש מצב שאי אפשר להתקין על מפרט כלשהו מערכת הפעלה 32 ביט?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי vista home pre 64 והורדתי bittorrent בגירסתו העדכנית ביותר... כל פעם שאני מפעיל אותו המחשב נתקע לאחר כמה דקות ויש לרסטו.... זה קורה לי גם כשאני נכנס לmyspace אבל אני לא חושב שהבעיות קשורות... מישהו יכול לחשוב על סיבה או פתרון?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא קשור לנורטון אינטרנט סקיוריטי. שמתי לב כשהמחשב עולה הוא צורך המון זיכרון וככל שהזמן עובר הוא צורך הרבה פחות. אני מדבר איתכם ברמה של צריכה כמו אימיול לאחר 10 דקות של הפעלה, בסביבות ה-56K. אחרי כמה זמן הצריכה יורדת ל- 8-10K. לפני שהסרתי את חבילת האבטחה של הנורטון, לא הייתה לי אפשרות לסגור את התהליך הזה, ועכשיו אחרי שהסרתי את נורטון, אני מצליח לסגור את התהליך הזה וזה לא משפיע לי על כלום. יש לכם מושג מה זה באמת? איך אני מעיף את זה שזה לא יעלה לי תמיד בהתחלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אחי שיחק עם הווינדוס ושם את המסך עם הסיסמא שבה בוחרים : Guest adminastartor איך מבטלים את הצורך הסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית SPYWARE במחשב הוא פותח לי כל מיני דפים כמו OLDGAMES אתרי מכירות ואתרי סקס ניסיתי הרבה תוכנות להסרה ואף אחת לא עוזרת: ADAWARE SPYBOT MICROSOFT ANTI SPYWARE ANTIVIROS של סיימנטק איך אני יכול להעיף את הספייור? בבקשה אני חייב עזרה דחוף! זה משגע אותי
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגעים אלו אני מנסה להתקין מערכת הפעלה, חוקית יש לציין, על המחשב אך הוא נותן לי שוב ושוב את ההודעה הזו: windows is unable to find system volume that meets its criteria insallation יש לציין כי רכשתי דיסק חדש baracuda 500GB מה יכולה להיות הבעיה? אוריה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תגידו , איך הויסטה פרימיום מתפקדת על 2 גיגה בייט זכרון 667 ?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp professional אני מעוניין לעשות דיסקט אתחול כמו שהיה ב 98 על מנת להיכנס להגדרות של הפרטישן, מחיקת מחיצות' הגדרת מחיצות כ fat 32 או אחרות איך ניתן לעשות זאת ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-