עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by quepasa,

יש לי מחשב עם 4 גיגה זכרון לפי מה שהבנתי אני צריך מערכת הפעלה של 64 ביט אבל שמעתי שיש ממש בעייה למצוא דרייברים או בכלל להעיל תוכנות ותכניות שהם יחסית בסיסיות לשימוש יום יומי במחשב אז: 1) האם זה נכון 2)האם אני ירגיש את ההבדל בין מה שאני מפיק היום מהזכרון למה שאני אפיק עם 60 ביט 3 מה עדים ויסטה או XP בתצורה הזו?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by TectoR,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21069 עם המחשב הזה, האם להתקין ויסטה? אם כן, איזו גירסא? שיגעתי אתכם קצת, אבל זהו הסוף מתקרב תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  3. בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש כולל קונטרול סנטר והטלויזייה לא מזוהת בccc. שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. יש לי מחשב HP COMPAQ DC7800 CONVERTIBLE MINITOWER ולאחר התקנה של ויסטה אולטימייט, המחשב לא מזהה לי את הכרטיס קול (שהוא מובנה על הלוח אם) ועוד רכיב שנקרא SM BUS הורדתי והתקנתי את כל הדריברים הדרושים מהאתר של HP וזה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. אהלן התקנתי ויסטה אולטימייט ומשום מה הוא לא קורא לי את הכרטיס מסך החיצוני גיפורס 7300 במקום זה הוא מראה לי התקן סטנדרתי. התקנתי את הדרייבר של הגיפורס ועדין אותו דבר אני אובד עצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. יש לי ויסטה ביזנס מקורי שהורד תחת רישיון אקדמי מהאתר של מיקרוסופט (קובץ ISO) אבל אני לא מצליח להבין אם זאת גירסת 32 ביט או 64 ביט באתר מסיבה כל שהיא זה לא כתוב ואני לא רוצה לפרמט את המחשב ולגלות שהתקנתי את גירסת 32 ביט דרך אגב בשם של בקובץ כתוב X86 ואני יודע שזה מתיחס בדרך כלל ל 32 ביט אבל גם 64 ביט וגם 16 ביט זה על אכיטקטורה של X86 אז בקיצור איך אני בודק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tgen,

יש כבר תאריך מדוייק ליציאת הגרסא העברית של ויסטה?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  8. שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by Xstyle,

שלום יש לי בעיה בויסטה אני לא יכול להחליף שפה במקלדת מאנגלית לעברית בICQ זה אוטומטית מוגדר לעברית ובכל שאר המחשב זה הכול אנגלית ואני לא יכול להחליף שפה לא משנה מה אני עושה וגםם נעלם לי ה LANGBAR אם אני ניכנס ללוח בקרה עושה שהוא יופיעה הוא עדיין לא מופיעה מה אני עושה תצילו אותי!!

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  10. כל המחשבים אצלנו במשרד מרושתים יחד ועובדים עם XP. לאחרונה קנינו לפטופ אותו אנחנו מעוניינים לחבר אלחוטית לרשת המשרדית, ונשארה השאלה איזה ויסטה לקנות, כי נאמר לנו שהHOME EDITION אולי לא יעבוד. האם זה נכון, ואם צריך את הPRO אז אודה אם גם תלוו את התשובה בהסברי התקנה, כדי שלא נקנה לשווא.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yoxo,

יש לי מחשב שקניתי לפני שנה בערך ומותקנת עליו WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT לא משנה איזה משחק אני מריץ יש קירטועים מידי פעם וקשה לשחק בצורה נורמאלית גם עם אני מריץ על מינימום הגדרות הבעיה נשארת. יש לציין שבXP זה לא היה קורה והכל עבד חלק! המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון כרטיס מסך 8800GTS 320 הדרייברים מעודכנים וגם SP1 אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by IME3,

אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. תופעה ממש מוזרה! יש לי אופיס 2007 בויסטה במחשב נייד מצליח לפתוח מצגת שנישמרה באופיס 2003 < מהתקליטור ישירות כשאני מעתיק את התיקייה עם המצגת > לשולחן העבודה בויסטה ומנסה לפתוח את קובץ הPP > זה כותב לי שהוא משובש - מנסה לשחזר - נתקע ועוד סרטים למה זה קורה ? קבצי אופיס אחרים ובכלל כן נפתחים לי ( כמו וורד ןPDF) איך פוטרים את הבעייה הזו ? THX

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by lipa,

שהיה לי XP והמחשב היה ב-OC הכל עבד מצויין ויציב , ברגע שהתקנתי ויסטה המחשב עבד ממש גרוע (מלא הודעות שגיאה) ולקח לי זמן להבין שהבעייה מה-OC , ברגע שהחזרתי את ההגדרות בביוס ל-default הכל הסתדר וברגע שהחזרתי את ההגדרות ל-OC כל הבעיות חזרו , ניסיתי לשחק עם ההגדרות בביוס והצלחתי להגיע רק ל-FSB של 360 יציב לעומת 411 ב-XP , בכל מקרה הציון בחומרה נשאר תמיד זהה (כמובן שכל פעם אני לוחץ על "עדכן את התוצאה שלי") בקיצור ויסטה ו-OC הולכים ביחד ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by davidz85,

שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by thebigman1977,

שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by eladn,

היי חברים התקנתי לפני ימים אחדים חלונות ויסטה ונתקלתי בבעיה די מוזרה. כשאני מנסה להיכנס לצ'אטים ברשת (נענע,תפוז וכו), אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור תיקיה בשם i2i משהו תחת program files. כמובן שההודעה הזו לא הופיעה במערכת ההפעלה הקודמת (XP) האם מישהו נתקל בהודעה הזו ויכול לסייע לי? אציין כי התקנתי פקד Active X כפי שנתבקשתי בתחילה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by d pro,

למה ה lsm Local Session Manager Service לוקח כל כך הרבה זכרון

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. מצאתי כתבה בוואלה שאומרת איך להשתמש בויסטה בלי אקטיווציה ל-120 יום. לא הבנתי איך אני עושה את זה. מישהו יכול להסביר בבקשה? http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1059764

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by aviv00,

אני משחק ב QUAKE 3 עם ויסטה אבל זה חשוך מדי והבהירות נמצאת על מקס מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by myjunkmail0000,

התקנתי וינדוס ויסטה (אחרי שכל הזמן היה לי XP) הכל עובד טוב רק שהויסטה ממש טוחן את הארדיסק... אני משאיר את המחשב דלוק בלילה להורדות ואני ממש שומע אותו עובד... בטלתי את כל ה SERVICES הלא נחוצים (INDEX,SEARCH וכו')... אבל עדין טוחן את הארדיסק... מה עושים? האם יש איזה משהו בויסטה שגורם לו להפעיל את הארדיסק ללא סיבה מיוחדת???

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by motocar,

שלום לכולם! יש לי מחשב די נחמד ורציתי לשאול אותכם איך הוא יסתדר אם ויסטה AMD Athelon Dual Core 3800 512mb X2 של ראם EVGA 7900 GTX כדי לשים ויסטה בכלל?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by IlanF,

אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by kinggil,

ויסטה יפעל רק עם מעבדיי 64?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. Started by Devil Servant,

חח מצטער שאני מתווסף לשלל ה"ויסטה ירוץ על...." אבל זה באמת חשוב לי. ויסטה ירוץ על (חחח) מקסטור 40G 5400RPM? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.