עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיה שצצה לה שלשום במחשב של בת דודתי ולא הצלחתי לתקן את זה ככה : פותחים חלונות לא משנה מה , כאשר ממזערים זה לא מופיע בTASK BAR למטה ...כדי להגיע לזה זה רק דרך ALT+TAB ניסיתי הכל ...להזיז את הטסק באר ...לשנות שם בהגדרות מראה תצוגה ...להוסיף להוריד שעון ,וכו לשחק שם עם הכל (כפתור ימיני בטסק באר ואפשרויות) ניסיתי להסיר את כל הוואג'אאראס מהמחשב שלא צריך לבטל כל סרויס לא נחוץ מ TASK MANAGER....להחזיר את הWINDOWS ל LAST KNOWS CONFIGURATION .... להפעיל בSAFEMOD ...וירוסים וטרויינים כמובן . הממ למישהו יש עוד רעיונות ? תודה .

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by KRS1,

טוב זה לא מדוייק: באמצע עבודה שוטפת של המחשב ( אינטרנט, תוכנת טורנט, מוזיקה - דברים כאלו) המחשב פשוט מתחיל את עצמו מחדש. לרבע שנייה יש מסך כחול של שגיעה ואז הוא יוצא מהמערכת... אין לי מושג מה הבעייה ( windows xp sp2)..... לפי דעתי זה קשור לתוכנת הטורנט (UTORRENT), יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by The Ball,

לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  5. כותרת ^^ כל פעם שאני עושה קליק ימיני על קובץ exe כלשהו זה קורס ומבקש ממני לעשות ריסטרט אקספלורר הבסיסי של ויסטה. זה ה Error שאני מקבל Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: explorer.exe Application Version: 6.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918e5d Fault Module Name: StackHash_129f Fault Module Version: 6.0.6001.18000 Fault Module Timestamp: 4791a7a6 Exception Code: c0000374 Exception Offset: 000b015d OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 129f Additional Information 2: 10c58cf1e8e51a2b8c4d23f0927041a8 Additional Information 3: 0e9b Additional Information 4: 15e2e7cc918a7…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by fatalica,

יש לי שני מחשבים, כל אחד במיקום אחר (בבית אחר) ולכל אחד IP קבוע אחר אני רוצה לעשות תקית שיתוף ביניהם (כמו שיש ב WINDOWS תקיות שיתוף כנכנסים לרשת הביתית איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. Started by Sygnus,

שלום יש לי מערכת xp professional אני מעוניין לעשות דיסקט אתחול כמו שהיה ב 98 על מנת להיכנס להגדרות של הפרטישן, מחיקת מחיצות' הגדרת מחיצות כ fat 32 או אחרות איך ניתן לעשות זאת ?

8. Started by Pimpy,

שלום, יש לי ויסטה וה- SIDEBAR (הסרגל עם הגדג'טים) לוקח לי הרבה מאוד משאבי מערכת. לשם השוואה: אצל חבר שלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 8,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 5,000K. אצלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 50,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 20,000K. להבהרה המחשב שלי יותר חזק משל חבר שלי בלא מעט ויש אותם גאדג'טים...(יש מפרט למטה) אני ממש מקווה שמישהו יודע למה אבל אין לי מושג ואפילו כיוון למה זה קורה!!!! תודה רבה רבה!!!! נ.ב המפרט שלי (מחשב חדש): INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by H A Q,

קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. שלום לכם, היום כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי התראה כי אין מקום בכונן C לאחר חפירה ארוכה בכונן C גיליתי 3 קבצים מוסתרים בתיקייה c:\windows בשמות 5 , s , y מצ"ב תמונה scr1 הקבצים לפי התיאור הינם קבצי System ואיני מצליח למחוק אותם. גם כשמחקתי אותם ב-Dos, הם חזרו לאחר הפעלה מחדש למחשב. משבדקתי בתוכנה TaskInfo מה משתמש בקבצים ומונע ממני למחקם - נמצא Proccess בשם System שמשתמש בהם (מצ"ב תמונה scr2) למישהו יש רעיונות איך להיפטר מהקבצים האלו? לפני שהפעלתי עכשיו את המחשב, היה לי כמעט 4 ג'יגה פנוי, ועכשיו הם לקחו את זה! תודה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. האייקונים בצד שמה איפה שהשעון גדלו בערך פי 2 ואין לי מושג איך לסדר אותם זה ממש מכער את המחשב ואני צריך עזרה..

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by prozaq,

מה קורה חברים ? עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ... יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ? תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by dsane,

סליחה על שאלת התם אבל מה ההבדל המהותי בין windows xp pro ו home adition?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. התקנתי Windows 7 הוא מזהה את כל החומרה בצורה מושלמת האם עדיין יש צורך להתקין את הדרייברים מהדיסקים?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by felixb,

שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by semuel_t,

אני משתמש ב- Win XP Pro ומשום מה בזמן האחרון כשאני מפעיל את התוכנה אז מופיע מסך הפתיחה שלה ואני צריך לחכות איזה 20 שניות עד שהתוכנה עצמה נפתחת.. פעם זה היה פועל לי מייד ומסך הפתיחה היה נעלם תוך שנייה... איך אפשר לסדר את הבעיה? ודרך אגב ה- Windows Messenger מבוטל אצלי..

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by SeeYouInHell,

לא יקרה כלום אם אני אתקין 64 BIT על מחשב עם 1G RAM נכון אני יודע לא מומלץ אבל יש לי גירסא מושלמת (אין לי כוח להוריד 32) וגם זה ממש אבל ממש זמני עד המחשב החדש וכן המחשב שלי תומך ב64 פשוט בwindows adviser הוא אומר שרצוי שיהיה 2GB לOPTIMAL אז כאילו זה סתם שטויות הרי הוא יעבוד כמו 32 עם 1GB ככה שזה לא באמת משנה נכון?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by moo2004,

רציתי לדעת האם זה אפשרי? האם אפשר להריץ Internet Explorer 6 על מערכת ההפעלה Windows vista? אם כן האם זה יבוא במקום (על חשבון) IE7 או בנוסף?? :s05:

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. אהלן חבר'ה... מחשב חדש בא ואיתו באו כל הבעיות... המערכת הפעלה מאוד לא יציבה, התהליך EXPLORER קורס לפחות פעמיים בכל פעילות של המחשב, כאשר אני יוצא ממשחקים בצורה מסודרת קופצת לי הודעת שגיאה, שגיאת 623 כאשר אני מנסה ליצור חיבור אינטרנט ועוד שלל תקלות משונות... אבל מה שבאמת מציק לי, הוא הריסטים הפתאומיים שקורים לי לפחות פעמיים ביום, ללא כל סיבה נראית לעין. זה יכול לקרות בזמן שאני משחק, וזה יכול לקרות סתם תוך כדי גלישה באינטרנט... כמו כן, לאחר הריסט כאשר הוא טוען את מערכת ההפעלה ומגיע למסך ה Welcome הוא מבצע שוב ריסט, ובפעם הבאה ה WIN מוכן לעלות. לאחר שה WIN עלה קופצת הודעת שגיאה משהו Unexpected... בקיצור ממש מוזר! צירפתי לפה את הקובץ MINIDUMP שהוא יוצר לאחר הריסט, אני אודה מא…

21. יצרתי מחיצה חדשה משטח לא מנוצל אך לא הגדרתי לה פורמט (לצורך התקנת mac ‎‏ במקביל לxp) הגדרתי את המחיצה כactive ‎‏ לאחר ריסט המחשב לא ביצע בוט לווינדוס אז הכנסתי את הדיסק שלו, נכנסתי לrepair‏ הכנסתי את הפקודה fixboot c‏ אבל זה לא עוזר ונראה לי שכל ההארד דיסק נדפק , עכשיו בהדלקה רשום לי: NTLDR is missing ‎‏ ומשם רק אפשר לעשות ריסט מקווה לעזרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  22. יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Okopel,

שלום לכולם! הטכנאי שלנו (שלי...) עושה פרמוט מיוחד שלוקח לו מספר דקות בלבד! לפי מה שהבנתי, בפעם הראשונה שהגעתי אליו הוא עשה פרמוט מלא, עשה "תמונה" לכונן (לפי הבנתי, שמר את כל קבצי המערכת בקובץ גיבוי) וכל פעם שיש וירוס, הוא שם את הקבצים מהתמונה במקום קבצי המערכת הנגועים וכך נמחק הוירוס וזה כמו פרמוט. רציתי לשאול איך עושים את זה... אשמח אפילו למידע כללי ואני כבר אחפש יותר מידע. תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. Started by pincher77,

שלום לכולם, התקנתי Windows XP Pro+SP2 והוספתי את החבילת עברית משום מה חלק מהווינדוס עדיין נשאר באנגלית ולא הכל כתוב בעברית.. למה? הלכתי להגדרות שפה סימנתי הכל עברית - לא עזר עדיין. נגיד במקום שיהיה כתוב "המסמכים שלי" כתוב עדיין מיי דוקיומנטס וכאלה... לא מבין מה הבעיה פה ולמה זה לא הופך את כולו לעברית.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  25. כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים