עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Riquelme,

שלום יש לי מחשב עם מעבד 1.86GHZ וזכרון 4GB DDR2.השאלה שלי איזה גירסה של 7 עדיף להתקין עליו,32 ביט כדי להקל על המעבד היחסית חלש או 64 ביט כדי לנצל את כל ה4GB בזכרון או שאולי בכלל כדי להתקין XP של 64 ביט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by elior021,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאה המעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוח מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש אליאור

3. Started by asaf_a,

אני משתמש בVISTA בגירסת ה64 ביט ומסיבה לא ידועה נעלמה לי העברית. העברית מופיעה כמותקנת אך בתוכנות רבות במקום עברית מופיעים ריבועים ריקים וגם כשאני מנסה לכתוב בעברית בתוכנות אלה מופיעים ריבועים. אחד המקומות היחידים שבהם עדיין נשארה העברית היא בדפדפן ובגלל זה אני מצליח לכתוב את ההודעה הזאת בעברית. בדקתי שהויסטה תומכת בתוכונת בעברית (non-unicode) ועדיין שום דבר לא עוזר. כאשר התקנתי את הויסטה הכל היה בסדר והבעיה הופיעה לפני כמה ימים (השתמשתי בויסטה כמעט חודשיים). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. איך אני עושה שהקבצים שלי יהיו איישים ולא נתניים לקריאה על ידי משתמשים אחרים במחשב? Windows Vista U SP2

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by atomic rooster,

אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by 10GaZ,

שימו לב לשורת הכותרת ואפשרויות הניווט והתיקייה שפשוט נעלמו להן סתם ככה נמאס כבר מהXP, מת לעבור לWIN7 אבל אני מפחד מבעיות תאימות.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, לא הייתי בטוח אם לשייך את הנושא ל IT ואם כך הדבר מתנצל מראש. ברשותי Windows 7 Ultimate ו Windows Server 2008 R2 המותקנים יחד כ Dual Boot הגדרות הוירטואליזצייה בביוס הוגדרו כולן ל Enabled מערכת ההפעלה Windows 7 מזהה וירטואליזצייה Vt-x וניתן ע"י כך לאפשר הדמיה של מספר Cores ועוד.. עם Virtualbox Windows Server 2008 R2 אינו מזהה וירטואליזצייה (ניסיתי גם עם Hyper-V ו Virtualbox) הלוח אם: MSI h77ma-g43 מעבד: i7-3770 הדבר היחידי שעולה בדעתי שישנה בעיה עם וירטואליזצייה ו DualBoot כי את ה Windows 7 התקנתי בראשונה. וירטואליזציה בודק עם הכלי הנחמד Securable.exe האם ישנו משהו שעליי לאפשר ב Server 2008? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by iurkin,

אני הייתי כזה מפגר(למרות שבכל זאת הרגשתי שזה יום חרא) והחלטתי להתקין את החבילה שמשנה את המראה של הווינדווס XP למראה של VISTA. בינתיים הכל בסדר. אני מכבה את המחשב והולך לשיעור. אני חוזר הכל סבבה. הבעיה מתחילה שהחלטתי לנסות תמונה של BOOT של VISTA ויצא לי שזה צבעים מגעילים. טוב, אני פותח את המחשב ומחליט שאני מוחק את כל המראה המגעיל הזה ופתאום מה אני רואה??????? שהווינדווס שינה לי את כל הסדר של האייקונים ותבינו שכל המסך שלי מלא באייקונים ואני הייתי רגיל לזה חצי שנה. אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( אני כל הלילה בכיתי ואני מנסה למצוא פיתרון. ואין לי שום גיבוי על המחשב. אני עומד להתמותת. :'( :'( :'(…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  9. יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by eladbu,

מישהו יודע כיצד אני חמזיר את ה open with עם קליק ימני כי זה פשוט נעלם לי

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by UV1,

אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיה מה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים? הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת והאם זה ייעמיס על המחשב הרבה?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by 921nadav921,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש נקי מטרויינים. במידה והרצה לפרמט אותו בעתיד, איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  14. סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

15. Started by zodiac,

לפני זמן מה פירמטתי את המחשב שלי, ולאחר מכן התקנתי XP פרופשונל. מאז מסכי הצאטים באף אתר לא עולים לי. ניסיתי להתקיון SP1 אבל הוא מודיע לי חגיגית שמכיוון שה-XP שלי לא מקורי לא ניתן להתקין עליו SP1 הלכתי לאתר של SUN והורדתי את ה- J2RE-1_4_1_02WINDOWS-I586-I ?(שאני לא יודע אפי' מה זה) וגם זה לא עוזר. ראיתי שהשאלה לגבי הנושא כבר נישאלה בעבר, אבל מהתשובות שניתנו לא כ"כ ברור מה אני בדיוק צריך להוריד. ולכן לא יכולתי להיעזר בתשובות הקודמות אשמח אם תתנו לי לינק ישיר בתוספת שם המוצר שאותו אני צריך להוריד. בתודה zodiac

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. היי, יש לי שאלה, קניתי מתאם USB שניתן לחבר כל HDD. דרך המתאם (USB), אני יכול להפעיל את ה-HDD כפריימרי, שיעלה לי את הווינדוס אוטומוטי? משהו נוסף, אם אפשר מדריך להתקנת WIN דרך DISK ON KAY .. תודה רבה, אמיל.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. מה הכי כדאי. חוץ מזה, עשיתי חיפוש באתרי סיקורים(כדי לראות סיקור כמובן...) ולא מצאתי סיקור ל 64 ביט מלא שתומך בעברית וכולל אופיס 2007. מישהו מצא? בקיצור, איזה סיקור הכי כדאי לקרוא? תודה.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by coorva,

שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשיחים כל אחד מהם 250GB הראשון במערכת הפעלה רגילה XP והשני ריק וחדש ורציתי להתקין ויסטה והתקנתי ...... שמתי שם משתמש וסיסמא ..... והויסטה מוכנה ושמתי סיסמא בשביל להכניס למערכת וזה שומר ת'הגדרות ונכבר לבד ... ופיתאום נוצא בעיה גדולה שרשום BOOTMGR IS COMPRESSED וניסיתי להתקין מחדש ת'הויסטה ויוצרה אותו הבעיה ??? האם זה גם קורה לכם ת'הבעיה כזאת?? תעזירו לי זה די דחוףף בתודה מכל לבי

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  20. שלום לכם קניתי מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח אם: תוצרת MSI דגם G31MF דיסק קשיח: 200GB SATA II 7200 RPM 8MB Samsung זכרון פנימי: 1024MB (1GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: LG DVD X20 Light Scribe כרטיס מסך: PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB עכשיו השאלה שלי היא כזאת. רצוי להתקין עליו vista X32 או x64 ואם אפשר גם להגיד לי למה בבקשה כי אני רוצה לדעת. תודה רבה ויום טוב לכם.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by MDK,

אני לוחץ על מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים וזה פשוט נתקע עכשיו כשהDAEMON TOOLS פתוח, פועלת ברקע תוכנה שקוראים לה DRWTSN32.EXE כשאני סוגר אותה הEXPLORER נסגר...או לפחות או הכפתורים והכל נעלם וצריך לעשות F5.... יש למישהו מושג מה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by jj516,

אהלן אנשים יש לי בעיה אליכם, לחבר שלי יש מחשב עם מפרט : AMD XP 1800 לוח אם - GIGABITE 7VTXE 256 זכרון פנימי DDR 266 60 GB HD GEFORCE 3 TI 200 GIGABITE מערכת הפעלה WIN98 SE הבעיה שלו קוראת בכול מערכות ההפעלה שהוא התקין (גם XP) והבעיה היא שהמחשב מאיט במיוחד בזמן העתקה ממחיצה למחיצה, בזמן צריבת דיסק (צורב SONY 24*10*40) הדבר מתבטא שכשמזיזים את העכבר או החלון בזמן העתקה או צריבה או כול פעולה מסויימת רואים את זה בפרימים ונשארים סימנים והמחשב עובד באיטיות רבה, ולדעתי ולדעתו למפרט כמו שלו לא אמורה להיות הבעיה, למה זה קורה ומה אפשר לעשות?

23. Started by wow,

למה כשאני עושה ריסטרט תמיד נפתח לי חלון כזה של איזה תוכנה (למרות שסגרתי אותם לפני) ואם אני לא עושה END NOW זה לא עושה ריסטרט? מה הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  24. שלום חיפשתי ולא מצאתי בהגדרות וגם בעזרה של הפקס איך להתגבר על מצב של קו תפוס. איך אפשר לקבוע הגדרות של קו תפוס כמו לחייג אחרכך, נודניק או כל משהו אחר? (ובבקשה לכל החכמים, אל תגידו לי לקנות תוכנת פקס, תודה) d

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  25. Started by tzr84,

שלום לכולם, המפרט שלי בצד... אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1. חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים