Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני צריך WINDOWS 98 מקורי אבל אני צריך את זה עכשיו אז אני יכול להתקין אותו מעותק לא מקורי ואז לקנות את המקורי אחרי יום או משהו?? זה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי 1 : רציתי לשאול בנוגע לאפשרות : "לוח בקרה" -> "אפשרויות נגישות" -> *צליל -> *" הצגת צליל " . מה עושה האפשרות הזאת , ( לפי ההסבר של " עזרה " בווינדוס לא הבנתי ) . 2: אם אני רוצה לפתוח תוכנה באופן אוטומטי אחריי שאני סוגר תוכנה אחרת . ( לדוגמא : אני מפעיל " שולה המוקשים " ורוצה שאייך שאני יצא מזה תפתח אוטומטית תוכנה אחרת ) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני יודע, זו שאלה טיפשית, אבל אני באמת לא מצאתי את האופציה הזו בשום מקום. אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת עם הכניסה ל-WINDOWS, ואני פשוט לא מוצא את האופציה. לכל מי שיכול לעזור, תודה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הboot screen שלי הפסיק לעלות לפני חודשיים . והמסך תמיד נפתח רק שנכנס ל WINDOWS . זה היה מונע ממני להיכנס ל SAFE MODE או להגדרות של הלוח אם . אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך , בשביל להתקין גרסא חדשה . ואחרי הריסטרט הWINDOWS הפסיק לעלות . עכשיו אני לא יכול להיכנס לsafe mode או להתקין את המערכת ההפעלה מחדש . עזרה בבקשה אני אובד עצות .
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת שאני לא מצליח לפתור, על הלפטופ שלי מותקנת ווינדוס ויסטה המחשב כולו באנגלית עם תמיכה במקלדת בעברית הקטע המוזר הוא שאם נגיד אני מקליד משהו בNote pad בעברית שאני רוצה לשמור את זה מופיעה לי הודעה מוזרה (מצורף תמונה של ההודעה) כמוכן בהרבה תוכנות ובין השאר בITUNES אין לי תמיכה בעברית האם חסרים לי פונטים או שזאת בעיה אחרת? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה אליכם, לחבר שלי יש מחשב עם מפרט : AMD XP 1800 לוח אם - GIGABITE 7VTXE 256 זכרון פנימי DDR 266 60 GB HD GEFORCE 3 TI 200 GIGABITE מערכת הפעלה WIN98 SE הבעיה שלו קוראת בכול מערכות ההפעלה שהוא התקין (גם XP) והבעיה היא שהמחשב מאיט במיוחד בזמן העתקה ממחיצה למחיצה, בזמן צריבת דיסק (צורב SONY 24*10*40) הדבר מתבטא שכשמזיזים את העכבר או החלון בזמן העתקה או צריבה או כול פעולה מסויימת רואים את זה בפרימים ונשארים סימנים והמחשב עובד באיטיות רבה, ולדעתי ולדעתו למפרט כמו שלו לא אמורה להיות הבעיה, למה זה קורה ומה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
בכל מיני תוכנות למשל כמו nvidia , זה אמור להיות בעברית אבל רשום סימני שאלה , מה צריך לעשות כדי שלא יהיה סימני שאלה תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מכניס את המחשב למצב שינה(נדמה לי שהוא מעביר זיכרון מההארד דיסק לזיכרונות אני לא בטוח) הכל כבה המאווררים האורות והכל... ואז פתאום בלילה אני קולט שהוא דולק...(מאווררים ואורות) אבל העכבר והמקלדת לא דולקים וכשאני מדליק את המסך אין כלום...בקיצור אני מאתחל את המחשב...(ובדרך כלל הOC נופל) והמחשב כאילו עבר קריסה... פתרונות מישו?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האים אפשר להתקין sp1 לוויסטה בעיברית לאחר הוספת חבילת שפה באנגלית
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי בהגדרות וגם בעזרה של הפקס איך להתגבר על מצב של קו תפוס. איך אפשר לקבוע הגדרות של קו תפוס כמו לחייג אחרכך, נודניק או כל משהו אחר? (ובבקשה לכל החכמים, אל תגידו לי לקנות תוכנת פקס, תודה) d
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום התקנתי NETSCROLL WIRELESS ולאחר התקנה מופיע לי במנהל ההתקנים עם ! וERROR 32 , מס" נסיונות להתקין מחדש לא עזרו הורדת הדרייבר החדש גירסא 1.04 לא עזרה. במיקרוסופט הציעו http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/install/hh/install/troubleshoot_1db31e91-3f29-4eab-9ee8-25a584e6acaa.xml.asp הבנתי מה ביקשו אבל איך אדע איפה בREGISTRY ובדיוק איזה שדה לשנות וכמו כן איזה ערך להכניס(טוב לגבי האחרון בטח אם זה 0 אז לשנות ל-1 אבל מה לגבי שאר השאלות שלי) למישהו יש רעיון הצעות ? נ.ב בדרייבר אין קבצי INF לכן לא ניתן לעשות עדכון ידני אלא רק להשתמש ב SETUP
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש ל WINDOWS VISTA מוכן להתקנה בלפטופ(ב HD),איך אני מתקין אותו ?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להפוך את Explorer לדפדפן הראשי שלי במקום Mozilla Firefox??
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
AMD Althon XP 2500+ 1.8GHz 1024MB Memory DDR 512x2 512MB NVIDIA GeForce 7600 GS- AGP8x ASUS M.Board מה אתם אומרים וויסטה תעבוד לי על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום שאני גולש בחלק מהאתרים או אפילו בתוצאות חיפוש של כמה תוכנות אני מקבל כתב גיבריש במקום אנגלית איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי לכם, אני נתקל בתופעה מוזרה למדי - מציג הגופנים המובנה של חלונות (11 pro, מהדורה עברית) מציג גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים. מה צריך לעשות כדי לשנות את זה? * מדובר בהתקנה חדשה של מערכת ההפעלה (רצה על המחשב כחודש בערך). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
משום מה העותק של הווינדוס שלי מזהה כלא עובר אקיווישן.. למרות שכאשר אני נכנס למאפיינים של המחשב שלי כתוב לי ש" WINDOWS IS ACTIVATIED"... אני לא יכול להפעיל שום דבר (משחקים,תוכנות)... משהו עודנתקל בזה? צריפתי תמונה שתסביר את המצב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום פרמטתי את המחשב ונתקלתי בבעיה שלא הייתה לי לפני הפרמוט מערכת ההפעלה שלי היא XP כמובן כשאני פותח את הoutlook express הוא עושה לי sign-in אוטומטית - לא רוצה את זה!!!! יש לי רק 7 חברים במסנג'ר ואני פותח אותו פעם ב.... בדר"כ אני משתמש בICQ הצ'ק בוקס של sign in automatically לא מסומן! וגם בלשונית preferences לא מסומנים run this program when windows starts וגם allow this program to run in the background מי יודע מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות, 3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה אי…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הויסטה שהורדתי לדיסק DVD ולעשות ממנו BOOT כדי להתקינו.. איזה תוכנת צריבה אני צריך ואיך אני עושה את זה.. נ''ב יש לי nero7 ???
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-