Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש באינטרנט להורדה חינמית את הסרגל כלים ISRAEL RADIO שמאפשר לשמוע רדיו של כל התחנות הישראליות. הבעיה היא שהסרגל יכול להיות מותקן רק ב IEXPLORER או ב WINDOWS EXPLORER ואם אני סוגר את החלון הפעיל אז אי אפשר לשמוע רדיו, האם יש דרך להעביר את הסרגל הזה לשולחן העבודה או לרשימת סרגלי הכלים שאפשר להפעיל משורת המשימות כדי שכל הזמן הדפדפן יעבוד - עניין של נוחות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro SP2 Hebrew איך אני מתקין כך שהווידוס יהיה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך אני פותר את הבעיה הנל? זה קופץ לי בזמן הדלקת המחשב ונהרס לי הEVENT VIEWER.. ואין לי מושג ממש למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכם אני דיי חדש בפורום מקווה לעזרה מכם אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שיש לי עכשיו נתקה לי בלי סוף ויש לי כרטיס מסך שכבר לא מוכרים אותו עכשיו יש לי Windos XP ואני ממש אוהב אותו וזה אבל חבר שלי אמר לי שXP לא קולט DX10 ושרק ויסטה קולט DX10 אז אני דיי חייב לקנות ויסטה אז לפני כמה זמן חבר שלי ואני דיברנו במסן והוא אמר לי שלאחותו קנו ויסטה והוא אמר לי יש בו מלא מלא באגים וממש לא שווה לקנות וזה הוא הכניס אותי לבאסה אין לי מושג מה לעשות אני שואל אותכם אם לויסטה (Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew) יש באגים וממש לא כדי לקנות את זה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי! תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך אני יוצר שתי מחיצות ממחיצה אחת בcomputer managment, אני רוצה לפצל ( לא את C ) לשתי מחיצות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להשתלט על המחשב השני שמחובר לרשת ביתית דרך ראוטר עכשיו עשיתי פינג ויש פינג תקין זה אומר שיש תקשורת עכשיו שאני נכנס לתוכנה של הווינדוס הוא מבקש ממני סיסמא בהתחלה לא היה לי סיסמא בווינדוס בדקתי קצת באתר וראיתי שאם אין לך סיסמא במחשב זה יוצר בעיה אז עשיתי סיסמא ועדיין הוא מבקש ממני סיסמא ושאני מכניס את הסיסמא הוא לא מתחבר לי ורושם "האישורים שלך לא פעילים" מישהו יודע אולי מה הבעיה זה משגע אותי ואני לא רוצה תוכנות אחרות אני רוצה להשתמש בתוכנה של הווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי בביתי את ה win xp pro ומאז יש לי בעיה בכיבוי - אני מקבל הודעה של "כעת ניתן לכבות את המחשב" בסיום. לפני כן היה לי win me ולא היתה שום בעיה. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כל פעם שאני צורב משהו נוצר קובץ כזה מה הוא עושה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום מתכוונת לקנות נייד של LENOVO בגלל שלמדתי על בשרי שלא תמיד מתאים לנייד WIN7 (האסוס 1005 שלנו זוחל זחילה מרשימה תחת 7) אשמח לדעתכם - האם במחשב המפורט בכ"ז כשאי להתקין 7 (במחיר מצחיק) או שעדיף XP? Windows® XP Professional מע הפעלה Intel Core™2 Duo מעבד T6570 סוג מעבד 2.1GHZ מהירות שעון 800MHz תדר 2MB L2 זכרון מטמון 2GB זכרון 800Mhz DDR2 6400 מהירות זכרון 250GB sata במהירות 5400RPM דיסק ???
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחר שהסרתי את התולעים אני מקבל הודעה: the fowlloing itames willnot remove C:\Windows\system32\winload.exe מה זה הקובץ הזה, אני משתמש בויסטא, דבר נוסף, גם לאחר שאני מסיר בעזרת התוכנה קבצים when u save בהפעלת סריקה נוספת הם נמצאים עוד פעם ומזוהים בתור regesrty keys או regesrty values
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא מבין משהו במת לאב כאשר אני ניגש לתיקיית העבודה אני רואה את כל הקבצים ..כאשר אני נכנס דרך ה EXPLORER אני לא רואה חלק מהקבצים. אני זוכר שזה לא קרה לי רק במט אב ..גם באימייול היה לי אותו דבר ...שדרך האמייול רואים קבצים ואילו ב VISTA נעלמים קבצים מה קורה פה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.kinguin.net/category/12974/windows-8-1-professional-key/ האם זו גרסה דגטלית? אני חושב שכתוב שם שהיא דגטלית , כתוב בתמונה DIGITAL PRODUCT האם אם אני קונה 8.1 אני יכול לשנמך ל8? הסיבה שאני רוצה לשנמך ,זה כי כשאני עדכנתי ל8.1 חלק מחלונות התוכנות היו ברזולוציה נמוכה ,החלונות היו נראים מטושטשים כאלו ולא חלקים כמו שולחן העבודה וחלונו של תוכנות אחרות (מסך FHD) וכשהחזרתי ל8 (3 פעמים עשיתי את המעבר) הכל היה תקין ב8 הרגיל .. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N550JV , יש לכם מושג על תקלה כמו שציינתי ? אין אפשרות לצלם את זה שיהיה ניתן להבחין בתמונה על מה שאני מדבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים תמונה במקום הרקע במסך הזה: http://img242.imageshack.us/my.php?image=scdd9.jpg איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום אני בעל ווינדוס XP חוקי כשאני בא לאתחל את המחשב ולהריץ את ההתקנה הוא מציג עבורי שגיאה וזה בעת בדיקת הקבצים בהתקנה השגיאה היא file acpi.sys error 32768 מה עושים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-