Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבחירת WINDOWS VISTA האופטימלי בשבילי. יש לי 1 GB זיכרון. מעבד 2.6 DUAL CORE. כרטיס מסך GFORCE 7300 GS. אני רוצה שיהיה בויסטה AERO ואת כל שאר הפונקציות אבל אני רוצה גם להריץ משחקים על הויסטה ושהם יעבדו כמו ב XP(+-). אני צריך אותו גם בשביל עבודות עם VISUAL STUDIO וקצת אופיס מדי פעם. על איזו גרסא של ויסטה אתם ממליצים לי ללכת?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
-
שלום, כשאני מנסה להתקין תוכנות מופיע לי השגיאה שכתבתי בכותרת. יש לי ווינדווס אקס פי וזה קרה אחרי שמחקתי את ה Bs player מהמחשב. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל זה לא עזר. יש לכם אולי עצות איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים שלום !!! בעת התקנת ויסטה בשלב בחירת הכונן שעליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה, ברגע הלחציה על הכונן הוא נותן לי הודעת שגיאה : Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation. יש למישהו מושג כיצד מתגברים על הבעיה? תודה ושבת שלום ???
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם חושבים שיפתחו לזה (מודם ALE130 של GlobespanVirata) התקן מתאים? עזבו אתכם אם זה מודם דפוק או לא (חיפשתי בפורומים וזו בד"כ התגובה הראשונית). זה המודם שיש אצלי, ואני פשוט מעוניין שהוא יעבוד בויסטה. מישהו הצליח להפעיל אותו על המערכת שלהם? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
למרות שרובכם כאן כבר מדברים על וויסטה אני עדיין במועדון ה-5 של מחשבי הפנטיום 3. ומאחר וזו הסיבה, אני מוצא כי ממש קשה לי לגלוש בלי שהמחשב יצעק הצילו. ברשותי מחשב p-III עם 750 מגה ראם ו-HD 80 ג'יגה. אני מריץ עליו אקס פי פרו sp2. מישהו יכול להכוון אותי למדריך כיצד אוכל לבטל את כל התוספות והגרפיקה למינהן שמאיטים את המחשב. אני רוצה מחשב בתול מאופציות אבל שיהיה מהיר ויציב עד כמה שניתן. לגבי וירוסים/חומות אש/מזיקים/ותיקיות אשפה אני מסודר....תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן התקנתי XP PRO במחשב חדש שקיבלתי, והעברתי שירים מהמחשב הישן. בכל השירים - האותיות מהופכות לגמרי. הווינדוס באנגלית ... מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יהיה הפוך? בנוסף, באפשרויות שפה אין לי אפשרות לבחור שפת הקלדה עברית - מה עושים בשביל שכן תהיה אפשרות כזו? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאיזו גירסא הכי מינימלית של חלונות ויסטה יש את החלונות התלת מימדיים המגניבים ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברה אין לי דיסק של ויסטה עם בוט ואני רוצה להגיע לדוס .. מה אני עושה.. איזה תקליטון איתחול ?? איך אני מגיע בקיצור..? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריכה להיות שם אפשרות לתמוך בעיברית נכון? כלומר היא תהיה באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית כמו עם הXP.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/434675/windows_vista_aero_vs_linux_ubuntu_beryl/ האמת שהאופציה הכי פרקטית שיש שם ואין בויסטה זה לעשות ZOOM לאיזה חלק שאתה רוצה מהמסך (עם פילטרים) בלי קשר לאיזה תוכנה רצה (אפשר לעשות ZOOM לתוך סרט פלאש קטן באתר למשל וכל מני דברים אחרים).
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התמונה המצורפת מראה את הבעייה. תודה מראש לפותרי הבעייה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! תמיד כשהוינדווס עולה מופעלות איתו תמיד כמה תוכנות וזה מאט אותו ולוקח לו הרבה זמן לעלות...אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל את העליה של התוכנות מיד כשהוא מופעל(גם איך ב-xp וגם איך בויסטה). תודה!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכניס את המחשב למצב stand by/hibernate, הוא נכנס למצב הזה לכמה שניות ואז מעצמו חוזר למצב רגיל. מה לעשות? ולא, זה לא שאני מזיז את העכבר בטעות.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני עוזר למישהו לקנות מחשב חדש בסיסי (3800X2 + 1 GB RAM + 7100 gs). רציתי לדעת איזה גירסת ווינדוס כדאי לקנות לו ? יש את הווינדוס ויסטה בייסיק ב-500, את הווינדוס ויסטה פרמיום ב-640 או את ה-XP שאני לא יודע כמה תעלה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים בסיסיים של אינטרנט, משחקים פשוטים, וורד וכו'. לכאורה אני נוטה לכיוון הויסטה בייסיק, כי בטח ה-XP יעלה משהו דומה, אבל האם המחשב הזה חלש מדי עבורה? כמו כן, אומרים שהגירסה הזאת די גרועה ביחס לפרמיום, מה הם ההבדלים העיקריים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי בוינדוס XP SP2? אחותי הקטנה מתקינה כל מיני תוכננות ומשחקים אני רוצה לימנוע ממנה להתקין אותם בכונן C האם יש אפשרות לעשות זאת באמצעות הוינדוס? או שצריך תוכנה חיצונית? ואם כן איזה תוכנה מומלצת? בנוסף אני רוצה לחסום אותה מלערוך שינויים בוינדוס אני מעדיף שזה לא יהיה באמצעות פרופילים שונים, אני רוצה פרופיל אחד וכשאני אצטרך להתקין משהו אני אקליד סיסמה. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX. כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט. פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי. ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה). יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט. אגב הדרייבר של ה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-