עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bluemail,

1 ) תוך כמה זמן מיקרוסופט תובעים טכנאי שהתקין וינדוס לא חוקי ? ( בשביל למסור לו דרישת שלום ממני . הנה הקישור למי שלא מבין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204337.0) 2 ) קיבלתי היום הודעה על שהוינדוס שלי לא חוקי בגלל שאני לא יכול להתקין על (המנייק התקין פרו ויש לי ביתי ) הישן . כמה זמן אני יכול לעקב את זה ? פשוט איני רוצה לפרמט לפני ויסטה יצא

2. Started by wooper,

היי אני מנסה להתחבר למחשב מרוחק השאלה למה זה דורש credentials בשביל להתחבר? אין לי סיסמא במחשב וגם למחשב מרחוק אין

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by prigat_a,

1234

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כרגע יש התקנה במחיצה C שבכונן הישן - 'old-C' בכדי להתקין את ה OS בכונן החדש על האות C, אצטרך לנתק את הישן מהמחשב.ולהגדיר את החדש בביוס כעדיפות בוט ראשונה, כך שבסופו של דבר אקבל 'new-C' כשהבוט עולה מהכונן החדש. בשלב זה כשאחבר את הכונן הישן, 'old-C' כבר לא יזוהה בגלל שינוים שדרושים בקבצי הבוט של 'new-C', וכן שינוי האות של old-C ל- D לדוגמה. אבל איך משנים אות למערכת הפעלה (אם בכלל זה אפשרי)? והאם דרוש שינוי נוסף פרט ל boot.ini? [ישנה גם אפשרות שלא כ"כ מועדפת עלי והיא העברה של כל התכנים והתוכנות מ old-C ל new-C (או יותר גרוע - התקנה החדשה שהיא למעשה אימאג' של הישנה) וכך אוכל פשוט לפרמט את old-C..]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. השתלט לי על אתר הבית שלי אתר בלתי רצוי של חיפוש שמקושר ל אתר שלmicrosoft שמציע לי תוכנה spyware להורדה. ניסיתי להוריד את האתר על ידי חיפוש spyeware עם תוכנה spyware adware גירסה 7 וזה לא הצליח ,המחשב שלי ניהיה מאוד מאוד איטי ואני לא מצליח להפטר מהאתר הזה . בבקשה איזה פתרון יש ואיך לבצע. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית ובשבועיים האחרונים קורה לי לעיתים תכופות שבזמן גלישה באינטרנט עם האקספלורר, (לא מופיע רק באתר ספציפי) מופיע חלון: internet explorer has encoutered aproblem and needs to be close error signatre: appname:iexplore.exe appver 6.0.2600.0 modname:mshtml.dll the following files will be included in this error report: c:\docume~1\admini~1\locals~1\temp\WERBE.tmp.dir00\appcompat.txt אין אצלי קבצי ריגול ואין וירוסים. באתר של מייקרוסופט הפתרון לבעייה הוא הסרת ה- smart tags מה- add\remove prog והסרת הסימון של enable smart tags תחת tools-internet options-advance אלא שאצלי במחשב לא מופיעים שניהם בכלל. האם יש למישהו פתרון??

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. המחשב נכנס למצב שינה ואמור להתעורר רק בהזזת עכבר. אבל משום מה הוא מתעורר לי כל יום בשעה 13:00 כאשר לפי ה EVENT LOG סיבת התעוררות היא RTC. לפעמים הוא חוזר לישון אחרי 2-3 דקות (אמור לישון אחרי 120 דקות, ולפעמים יש בעייה יותר רצינית שאני לא מצליח לקבל תמונה על המסך (מסך LCD-TV חיבור DVI-HDMI) - גם לחיצה קצרה על כפתור ה POWER לא עוזר ואני חייב לכבות אותו אגרסיבית (לחיצה ארוכה). ביטלתי את כל הדברים ב TASK SCHEDULER ביטלתי עדכונים אוטומטיים ביטלתי MEDIA CENTER UPDATE לא עוזר... 1. למישהו יש מושג למה הוא מתעורר ב 13:00 בגלל "RTC" ? 2. מישהו נתקל בבעייה שמחשב חוזר מ SLEEP ואין תמונה במסך? VISTA SP1 (לפי ה REL NOTES SP2 לא פותר בעיות שקשורות ל SLEEP) GIGABYTE EP45-DS3R ביוס אחרון …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הופעתו של מכשיר ראשון מסוגו שמריץ את מערכת ההפעלה מבוססת הענן של גוגל עשוי להיות המסמר האחרון בארון הקבורה של אנדרואיד לתחום זה לכתבה

9. היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  10. 2 מחשבים חדשים אחד 32bit שני 64 ושנהם יש אותה בעיה windows is doing the update and the problem start after the reboot only way out of it was to load safe mode and it auto restor to befor the update אחרי חיפוש בgoogle יש הרבה אנשים שזה קרה להם אבל אני לא מוצא פיתרון ברור חוץ מ להמתין במשך 10 שעות וכן ניסיתי להתקין אותם אחד אחד לא ממש עזר מקווה שמשהוא פה יודע אך לתקן את זה תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by manga05,

היי התקנתי 2003 ואני רוצה לשחק בו warcraft3 מה אפשר לעשות? ב NVIDIA יש רק 64 ביט, ולי יש 32 ביט אז זה לא יעבוד וניסיתי את הדרייבר של XP וגם הוא לא עובד - אומר שזה לא מתאים יש לי כרטיס מסך 7100GS יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא איכפת לי להעיף ת 7100GS ולהשתמש בו - אבל גם בשבילו אין דרייברים... זה לוח 915G

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. אז ככה, נכון לעכשיו, במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים, כאשר האחד מפוצל ל c עליו מותקן ה windows xp ו d , וכונן נוסף z. האם אני יכול לפרמט את המחיצה c של הכונן הקשיח הראשון ולהתקין עליו windows 7 ולאחר מכאן כשמערכת ההפעלה תעלה, כל הקבצים שבמחיצה d ובכונן z ישארו כמו שהיו ויעבדו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pssheba,

אינני מכיר היטב את ה XP. התקנתי אותה אצל מישהו והתבקשתי לתת שמות 5 USERS שונים. כעת, עם ההפעלה, המערכת מאפשרת כניסה לאחד ה USERS שרשמתי עם ההתקנה. ברצוני לשנות שם של USER ואינני יודע כיצד. מישהו יכול לעזור לי? תודה !

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  14. היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by pssheba,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום, עברתי ל win7 וחוץ מלהשמיע זעקות מצוקה אינני עושה מאום. בימי XP העליזים כשרציתי לשמור ב notepad קובץ html, נכנסתי ל folder options וביטלתי: hide ms-dos extension. ב win7 כשאני שומר קובץ abc.html בנוטפד, הווינדוז הופך לי אותו ל abc.html.txt. ב organize אין לי את האפשרות לבטל hide ms-dos extension. אז מה עושים ? בוכים ? מישהו יואיל לעצור את זרם הדמעות ?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by GB,

שלום לכולם. ישנם אתרים (לא כל אתר) שאני פותח דרך האקספלורר שבהם מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: "אירעה שגיאה ב- Script בדף זה". תעזרו בבקשה . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by Xthread,

הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש

18. זה אומר שזה תקין?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  19. שלום לכולם ניסיתי להתקין היום תוכנה מסויימת, וקפצה לי השגיאה: unable to execute file in the temporary directory חשבתי שזאת בעיה של הרשאות בתיקיית temp (קצת מוזר לי כי לא נגעתי בהם), אבל יש למערכת הרשאות מלאות לתיקיה היום גם ניסיתי לעדכן את המ"ע הפעלה שלי והעדכונים כשלו, אני חושד שזה גם קשור לבעיה הזאת אשמח לדעת מה יכול לגרום לבעיות הללו תודה רבה

20. Started by Ibrow-Now,

היא באמת יותר נוחה מ2000 ? כדאי לעבור ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by duzap,

איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי כאן נייד [לא שלי] שנראה לי יחסית ישן. המפרט: AMD TURION 64 2.0GHZ 512 L2 CASHE RADEON XPRESS 1100 SEAGATE 120 לא יודע איזה 512 DDR2 על המחשב מותקן WIN XP והוא פשוט לא זז,אפילו בפעולות פשוטות. רציתי לדעת אם אני יפרמט וישים לו WIN 7 האם הוא יזוז??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by liranss,

שלום אני לא יכול למחוק תוכניות מסוימות מהוספה הסרה של תוכניות יש לי WIN XP.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  24. בחיי מחשב נייד חדש של אייסר לא מבין למה זמן העלייה כל כך איטי...כמעט ולא התקנתי כלום!>וכמעט 3 דקות! רגיל לעבוד עם אנטי וירוס NOD32 ...ולא עם נורטון.....אולי הנורטון תוקע לי את זמן העלייה של המחשב ?

25. Started by Idan-h,

תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.