Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את כול הUPDATES שיצאו אחרי SP2 (Mcft wxp pro ) לצורך התקנת כמה תחנות ... תודנ מראש
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי עשיתי התקנה חדשה (לא שדרוג) של ויסטה, על ידי הכנסת הדיסק של ויסטה כשהמחשב עולה. התקנתי על מחיצה נפרדת, בלי ליגוע במחיצה של XP. עכשיו, כשהמחשב עולה, אני רואה רק את התפריט של ויסטה. XP נעלם! ואני בצרות צרורות כי הויסטה לא מתפקד לי טוב. איך אני יכול לתקן את הבוט שייתן לי גישה לXP שוב? בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את VISTA שנמצאת על כונן D ואיתה נמצאים עוד הרבה דברים חשובים שלי.. איך ניתן למחוק אותה ידנית? מבלי לפרמט..
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך אני משנה את הנתיב ברג'יסטרי שהוא לא יגש לדיסק התקנה של win כשמוסיפים משהו למערכת אלא שיגש לתיקיה בכונן מסויים במחשב ששם נמצאת תיקיית ההתקנה של WIN??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה הכי כדאי. חוץ מזה, עשיתי חיפוש באתרי סיקורים(כדי לראות סיקור כמובן...) ולא מצאתי סיקור ל 64 ביט מלא שתומך בעברית וכולל אופיס 2007. מישהו מצא? בקיצור, איזה סיקור הכי כדאי לקרוא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר רציית ללפרמט את המחשב ובאמצע הפרמוט המחשב נתקע לי. פתחתי את המחשב מחדש והגעתי למסך כזה של בחירת הווינדוס שבו רוצים להשתמש במידה ויש 2 ווינדוסים מותקנים. הבעייה אצלי שיש שם 2 אפשרויות כאלה: 1. Microsoft Windows XP Professional 2. Microsoft Windows XP Professional - Setup האפשרות השנייה מציקה לי מפני שכל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב נשאר על האפשרות הזאת למשך 3 שניות ואז נכנס אלייה אוטומטית ומפני שמחקתי את קבצי ההתקנה של ה-windows שרציתי להתקין, המחשב נותן תקלה ואז שאני לוחץ על מקש כלשהו הוא עושה ריסטרט. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיפטר מהמסך הזה ופשוט להגיע ישירות לWindows XP המותקן אצלי כבר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת.. סתם ככה, כל הפעלה מעלה את הCHECKDISK לכונן C (הPRIMARY מוגדר בכלל על D). לא יודע מתי זה התחיל. מעלה את זה אחרי מסך הטעינה של XP.. Windows XP Home SP2
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום ה-XP קרס לו לפתע, ומאז בכל הפעלה של המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair אני רוצה להעלות את ה-XP בשביל לעשות system restore או במקרה הפחות טוב לטעון קובץ IMG שעשיתי אחרי ההתקנה (אי אפשר בדוס). ניסיתי להיכנס ב-Safe Mode או בהגדרות אחרונות שעבדו - והתקבלה אותה הודעת שגיאה. ניסיתי להיכנס למצב repair דרך דיסק ההתקנה, אבל חוץ מלבדוק את ה-HD ב-chkdsk לא מצאתי שם משהו מועיל. רעיונות איך להציל את המערכת ייתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחדש חדש עכשיו הוא נכנס לווינדוס הכל טוב ויפה אבל בשורת איפה שהשעון וזה עולה לי סמל "הוצאת חומרה באופן בטוח" הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/276a36f591.JPG מישהו יודע על מה השגיאה הזו בדיוק? ויש לי עוד שאלה עשייתי מחיצה חדשה (דרך Norton PartitionMagic 8.0) אני רוצה לתת לה אות D אבל הוא לא מראה את האפשרות הזה בתוכנה אולי יש דרך אחרת לשנות את האות של הכונן?
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה על כוננן D כאשר את XP התקנתי בכונן C . אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב בעיה של זיהוי דרייברים יש לוח אם של gigabyte ga-m55plus-s3g( כרטיס קול וחיבור לאניטרנט ). האם פירמוט של כונן D לשם הסרה יפגע בהתקנה של XP. תודה .
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך אני נפתר מזה? מאיפה אפשר להוריד פאץ' עדכני?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עד כמה מעבדים WINDOWS XP תומך, ואיך אני יכול לבצע בדיקה כדי לדעת זאת דרך חיפוש ב-WINDOWS XP? תודה לענוים אני אשמח לתשובה נכונה ומהירה. נ.ב, יותר חשוב לי הדרך, איך לראות נתון של כמה הוא תומך ב-WINDOS XP ללא תוכנה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 18:36:09 שלום חברים זה מאוד חשוב לי בבקשה :s05:
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בפסח אני אקנה מחשב שיכיל 8800GTS 640MB e6600 2GB 250GB יהיה כדאי ל להתקין ויסטה או להשאר עם XP (ואם אפשר אז נימוקים בתשובות...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי VISTA HOME PREMIUM לצד XP. אז אחרי ההתקנה זה כתב שהוא בודק את ה PERFORMENCE של המחשב חיכיתי בערך 10 דקות עד שהוא בדק, וזה היה נראה כאילו המחשב לא "חושב" בכלל, כלומר הנורה לא הבהבה... אחרי זה, זה עשה את זה ואז היה לי מסך שחור כזה ריק חיכיתי שוב 10 דקות ואז זה עבר ל PREAPARING YOUR DESKTOP, ואני מחכה כבר 15 דקות וזה פשוט לא עושה כלום. האם זה ככה אצל כולם או שיש לי בעיה? הייתה לי את הבעיה הזאת לפני והתקנתי את VISTA שוב זה עדיין עושה את כל התהליך הזה ממש לאט. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? עריכה: הצלחתי להתקין אבל עדיין הכל פשוט בקושי זז... אני לוחץ על COMPUTER ואני צריך לחכות חצי שעה! וזה באמת בלי הגזמה עד שהוא יכנס.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-