Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הורדתי RC1 מקובץ ואני לא מצליח לפתוח אותו מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני ממש מעונין להתקין את הVISTA על המערכת שלי יש לי לוח ASUS P5W DH עם בקר RAID אני רוצה להתקין את הויסטה על הRAID דרייבר לא מצאתי, יש פתרון לזה?:\ זה יכול לעבוד ככה? כרגע עם XP זה עובד נהדר אשמח לתגובות או משהו שהתקין כבר על RAID דומה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מסך חדש.. וכמובן שהתקנתי ויסטה 32ביט אולטימייט הבעיה היא שהגרפיקה של הממשק לא ממש כמו שמראים אותה.. למשל הכל צריך להיות חי או שאם פותחים כמה חלונות זה יהיה תלת מימד.. אין כלום.. הכל רגיל.. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון קניתי מחשב חדש עם התקנה תקינה דרייברים תקינים הכל נהדר אני לא רואה שום תקלה כלשהיא מבחינת חומרה לכן אני כמעט בטוח שזו בעיית תוכנה אחרי מספר ימים של אימיול שהיה מחובר ומוריד תקין הופיע לי מסך כחול שאמר TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts" אני מתאר לעצמי שזה קשור למספר החיבורים החצי פתוחים ?שיש באימיול ושיש פאץ' מסוים צד ג' שפותר את זה רציתי בבקשה להתיעץ אילו הגדרות אתם רשמתם באימיול ועל איזו גירסה אתם ממליצים? כמו כן האם הפאץ' ההוא אמין וניתן לסמוך עליו תודה רבה וסליחה שחפרתי
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ? והאם אחד מהם משאיר את האינטרנט פתוח, ז"א שאם יש לי הורדות אני יכול לשים על אחד מהם וזה ימשיך להוריד, כי בSTANDBY זה לא עבד. והאם יש דרך אחרת לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. ב"חוכמתי הרבה" מחקתי את הערך userinit מהרג'סטרי. עכשיו אני מגיע למסך הפתיחה של הXP, ולא יכול להיכנס. איך אפשר לשחזר ערך של רג'סטרי מבלי להיכנס למערכת ההפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתקין בנוסף לXP ווינדוס נוסף. יש לי 2 שאלות: מה עדיף? WINDOWS 7 או ויסטה? והאם יש אפשרות להתקין אותו במקביל על כונן C מבלי למחוק את הישן? תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
וכן יש לי כבר את SP1 מותקן.. פשוט ללכת לאתר של מיקורסופט ולהוריד עצמאית?
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ויסטה 64. בעבר הייתי משתמש ב-WMC והכל היה בסדר. התקנתי את הקודק האחרון VistaCodecs_v532 ועדיין אני נמצא בבעיה שאני לא שומע כלום. אם אני מנגן מוזיקה מתוך ה-WMC אז יש סאונד, אבל אם אני מנגן סרט אין סאונד וגם אין את הסאונד של האפקטים של התפריט או כשה-WMC עולה. בכל תוכנה צד שלישי או Windows media player 11 אני מנגן מוזיקה וסרטים בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו? תודה. גיל.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. איך אני יכול לבנות או להשיג קובץ תשובות בצורה פשוטה ולא מסובכת להתקנת הפצה בעזרת WDS 2008, ניסיתי ליצור קובץ תשובות בעזרת AIK זה לא יעיל ומאוד מורכב. אני לא כזה מבין גדול ב XML אם מישהו יוכל להביא לי מדריך טוב בנושא אני ישמח מאוד. בתודה, צחי
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איזה ווינדוס ויסטה הוא טוב? יש את Ultimate Home premium Home Basic איזה גרסא הכי מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין windows vista x64 ultimate על מחשב dell Vostro השאלה אם יש הבדל כלשהו עם ווינדוס שהחברות מתקינות על הלפטופ כאשר קונים אצלהם חוץ מהאיקון במחשב שלי...?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
WINDOWS XP PRO SP3 משהו מוזר, אחרי הדלקת המחשב או RESTART הכל עולה כרגיל למעט ה firewall של ה windows. אני נכנס לאחר מכן ומפעיל אותו ידנית, אבל ברגע שמכבים את המחשב או עושים RESTART ה firewall חוזר למצב של "לא פעיל" ניסיתי לתקן ע"י RUN: NETSH FIREWALL RESET וקיבלתי את חלון הדוס הריק והודעת שגיאה המצ"ב : ניסיתי גם לבדוק אם הסרוויס הזה פועל אוטומטית או ידנית או תמידית תחת RUN -> services.msc Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) כל אלה נמצאים במצב אוטומטי: Network Connections Security Center Windows Firewall Event Log מה אומרים המומחים :s05:
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה, קניתי מתאם USB שניתן לחבר כל HDD. דרך המתאם (USB), אני יכול להפעיל את ה-HDD כפריימרי, שיעלה לי את הווינדוס אוטומוטי? משהו נוסף, אם אפשר מדריך להתקנת WIN דרך DISK ON KAY .. תודה רבה, אמיל.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מנסה להתקין Windows 7 64bit ע"ג כונן של 1TB. אך במסך בחירת הכונן להתקנה מופיע רק כונן אחד, בנפח 100GB. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
במחשב הבא: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ @ 1809 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 1024 MB System RAM הוא עומד בדרישות המינימאליות של WIN7 אבל השאלה שלי היא האם מומצלץ להתקין עליו אותה?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת: ישנם אתרים קבועים שאני נכנס אליהם (חלק מהם פורומים), ויום אחד בהיר הם מפסיקים להתעדכן. הבעייה באה ליידי ביטוי בכל מיני סוגים של אתרים (לא בהכרח פורמים). מה שקורה זה שהאתר פתאום מפסיק להתעדכן: אני נכנס יום למחרת, והאתר נראה בדיוק כמו ביום הקודם. אני נכנס שבועות אחרי, ועדיין אין תגובה באתר. ולא מדובר באתר יחיד (כך שזה לא נראה כבעייה באתר עצמו). יש כמה וכמה אתרים בעייתיים. יש לציין כמה דברים כאן: 1. אלה אתרים מאוד דינמיים, כך שאין מצב שאני טועה והם לא אמורים להתעדכן. האם אמורים להשתנות כל הזמן... זה יעודם. 2. אחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את ווינדוז מחדש, פתאום האתר מעודכן, נושם ואין שום בעייה. אחרי כמה זמן הבעייה חוזרת. 3. רוב האתרים הבעייתיים רשומים אצלי…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הקובץ\הטקסט לא נגזר\מעותק גם אי אפשר לגרור קבצים... ווינדאוס אקס פי...
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לכאן או לפורום תוכנה, אבל אני מניח שלכאן. בכל מקרה, שמתי לב כבר פעמיים, שהמחשב שלי עמד על אחוז ממש גבווה של ניצול מעבד כשהוא היה סתם על הדסקטופ ולא עישתי כלום (וזה לא הגיוני כל כך ל2.6C שלי...) , וכשניכנסתי לטסקמנג'ר לראות מה לוקח את כל המשאבים הופיע שם בכרטיסייה תהליכים (השניה) תהליך בשם ccpxysvc.exe תחת משתמש system. מישהו יודע מה זה, ומה זה עושה??? אם אני מסיים את התהליך הזה (סוגר אותו), אז חלונות ממשיכה לפעול, אבל אני לא יכול יותר להתחבר לשום אתר באינטרנט עד שאני מפעיל מחדש את המחשב...
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-