עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם האדיבה להתקנת שפה נוספת עברית על מחשב נייד שמותקננת בו מע' הפעלה וויסטה פרימיום 64 ביט במחשב דל שנרכש זה עתה בחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by bennash,

אני סוף כל סוף הצלחתי לשדרג לחלונות 10 אבל התגלתו (מה הנקווה של התגלו והרבות של התגלתה?) בעיות: 3.11) אני לא מצליח לצאת מתוכניות לא פעילות במנהל משימות. 95) אני לא מצליח לתזמן 5 דקות של רקיעי שולחן עבודה מתחלפים. 98) המצביעים מXP לא נמצאים במסך הכניסה. 2000) כל הסמלילים (לוגו) של הקבצים והתיקיות מXP נמחקו. ME) אני לא מוצא איפה אני שם ערכות נושא למחשב. XP) אני לא מצליח לנקד פתאום. Vista) אני לא מצליח לשנות גופן, צבע גופן, צבע פס כותרת... בחלונות. 7) אני לא מצליח לחבר כונן רשת בחיבור USB עם DOK לD--Link VDSL N 6740U לפי הגדרות בחוברת. 8) אני לא מצליח להגן על הדפדפן Edge באמצאות האנטי וירוס שלי. 10) אני לא מצליח להוריד סרטונים ושאר קבצים בדפדפן Edge דרך I…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by alienboo,

שלום אנשים ... מי יודע / מכיר אם יש איפושהו תוכנה דומה ל system restore של win xp אבל ל 2000 ?? תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by dvd21,

שלום רציתי לדעת איך אני מעיף את הבלונים המיותרים האלה לדוגמה שאני מיתחבר לאינטרנט מופיע בלון "אתה מחובר לאינטרנט..." עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה שאלות על זה נ.ב אני אשמח עם תביאו לי תמונות של איך מפתח הרג'סטרי ניראה תודה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  6. למרות שהאימיול,מסנג'ר,ICQ,ווינדוס מדיה פלייר,קספרסקי שבקושי תופס מקום והפיירפוקס עובדים ?? http://img226.imageshack.us/img226/5952/taskmangu0.jpg

7. Started by Kfir2,

אין לי מושג איך או למה, אבל פתאום הסאונד חזר לפעול. אפשר לנעול.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by Parallel,

אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. Started by mccartney,

שלום לכולם! בצפייה בתוכן ספרייה במצב Details ישנה עמודת Size אשר מציגה את גודלם של הקבצים אך לא את גודלן של התיקיות. למישהו ידוע איך ניתן להציג את גודלן של התיקיות במצב זה? תודה, מקרטני

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by hagay,

כרגע כל פעם שאני לוחץ על קישור להורדת סרט מהאינטרנט זה פותח לי ישר את המדיה פלייר ופותח את הסרט דרך המדיה פלייר.. איך אני יכול לעשות שכשאני לוחץ על הקישור ההורדה זה יוריד לי את הסרט ולא רק יפתח אותו??

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  12. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by pure perfection,

יש בעיה בוינדוס במחשב של אבא .. הוא התחיל להתיקע במסך הפתיחה , כשהוא נכנס עשיתי סריקת וירוסים והסרתי אותם .. אבל הבעיה לא נפתרה . עשיתי "רייביאר" מהסידק של הוינדוס גם לא הצליח . כשאני נכנס לוינדוס הוא רושם לי שיש תקלה חמורה והוא צריך להתכבות , אחרי כמה דקות הוא עושה ריבוט עצמאי . מה זה יכול להיות ?? אפשר לתקן את זה בלי להתקין וינדוס חדש ?? תודהה

14. Started by Shasoosh,

אני מעוניין להסיר את הכוננים שנמצאים תחת התפריט של "קליק ימיני - SendTO" ניסיתי את הטוויק שצירפתי פה אבל הוא לא ממש משפיע.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  15. win-xp-pro בשורת משימות יש את המגן עם האיקס האדום שמתריע על בעית אבטחה. הוא ממליץ להדליק את הWINDOWS FIREWALL . כשאני מנסה להפעיל מתקבלת הודעה : we're sorry. the sequrity center could not turn on windows firewall וממליץ להדליק אותו לבד דרך הלוח בקרה. מנסים>הודעת שגיאה: due to unidentified problem windows can not display firewall settings . אם למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך לתקן את זה.....

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. שלום, שאלה פשוטה אך לא לגמרי ברורה לי עדיין: האם המחשבים החדשים שיוצאים היום מחייבים שאתקין מערכת הפעלה 64 ביט או שתמיד תמיד אפשר להפעיל עליהם גם 32 ביט? רכשתי את זה: http://www.fujitsu.com/sg/products/pc/notebooks/aseries/ah531/specs.html אבל שואל גם באופן כללי: האם יש מצב שאי אפשר להתקין על מפרט כלשהו מערכת הפעלה 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום לכם קניתי מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח אם: תוצרת MSI דגם G31MF דיסק קשיח: 200GB SATA II 7200 RPM 8MB Samsung זכרון פנימי: 1024MB (1GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: LG DVD X20 Light Scribe כרטיס מסך: PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB עכשיו השאלה שלי היא כזאת. רצוי להתקין עליו vista X32 או x64 ואם אפשר גם להגיד לי למה בבקשה כי אני רוצה לדעת. תודה רבה ויום טוב לכם.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by wow,

למה כשאני עושה ריסטרט תמיד נפתח לי חלון כזה של איזה תוכנה (למרות שסגרתי אותם לפני) ואם אני לא עושה END NOW זה לא עושה ריסטרט? מה הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by gshhar,

אני רוצה להתקין WINDOWS XP PROFESSIONAL,האם יש איזה אתר בעברית שמסביר איך מתקינים?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by aviv00,

היי אני משתמש ב SERVER 2008 לייתר דיוק אבל הם אותו דבר כמעט יש לי 64ביט אני מנסה לעדכן את כל הקונטרלרים אבל הם נשארים על התאריך הישן 2006 והגירסה גם ישנה 8 במקום 9 מה אפשרות לעשות ניסתי גם MANUALLY וגם עם התקנה של ה Chipset

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. אני פשוט לא יכול למחוק אותה התקיה ריקה אבל אני לא יכול למחוק אותה וכל פשעם שאני מנסה אני מקבל את השגיה שמשתמשים בה כעת ואי אפשר למחוק אותה! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. נתקלתי בתופעה, לא יודע אם זה רק לאחרונה... אבל אני כמעט משוכנע שזה לא היה כך בעבר. למרות שבביוס ה P&P O/S מוגדר על NO ולכרטיס המסך מוענק IRQ 11 (ע"פי ה Pci Listing לפני ה Boot Sequence), ללא שום Share עם התקנים אחרים, מערכת ההפעלה משום מראה שכ' המסך חולק את IRQ 9 ביחד עם בקרי ה USB, כ' הרשת וכ' הקול. בעבר כרטיס המסך ישב בדד על IRQ 11, בלי שום חלוקה, אני כמעט בטוח בכך. אם תוכלו לברר אצלכם מה המצב, ולומר לי על מה עומד ה P&P O/S בביוס, אעריך זאת מאוד. *בשביל להגיע למצב הזה ב"מנהל ההתקנים", לחצו על View בסרגל הכלים העליון ובחרו ב"Resources By Type". תודה.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  25. יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.