Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי vista home pre 64 והורדתי bittorrent בגירסתו העדכנית ביותר... כל פעם שאני מפעיל אותו המחשב נתקע לאחר כמה דקות ויש לרסטו.... זה קורה לי גם כשאני נכנס לmyspace אבל אני לא חושב שהבעיות קשורות... מישהו יכול לחשוב על סיבה או פתרון?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן מה שלומכם מישהו יכול להגיד לי איך מורידים את ה-safely remove hardware מה-msconfig? יעני איך זה רשום שם?? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש כונן DVD וכשאני רוצה לראות סרט אני לא מצליח. הורדתי את העדכון האחרון (10) בכדי שאולי זה יפעל אבל עדיין אותה הבעיה. אני משתמש ברמת צבע גבוהה 32 סיביות, וגם במחשב של אחי אותה רמת צבע אבל אצלו זה עובד. ההודעה שמקפיץ לי: אין לי מושג מה לעשות. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המציקה הזו. תודה רבה. מצטער אם לא שמתי את זה בפורום המתאים, אם לא אנא העבירו את הנושא לפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים אני לא בטוח אם הבעיה שלי שייכת לכאן או לפורום לינוקס. הבעיה היא כזאת: יש לי מערכת ויסטה אולטימייט מותקנת והתקנתי לפני כמה ימים גם לינוקס. כעת אני רוצה להסיר את הלינוקס, מאחר ולא הצלחתי פשוט מחקתי אותה מהכונן בו היא הייתה. הבעיה שנוצרה לי היא שכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא כאילו מנסה להציג את המסך בו ניתן לבחור את מערכת ההפעלה. אך מאחר וחקתי את הלינוקס הוא לא מוצא אותה אז הוא מציג הודעת שגיאה ונתקע. האם מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לכך. חשוב לציין כי מהייאוש עשיתי התקנה חוזרת של הויסטה וזה עדיין לא עוזר. בבקה עזרה.......
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חברה אני חדש פו ואני חייב מדריך לפורמט חייב דחוף ואם אתם יודעים אך אני מתקין SP1 ולא 2 תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קודם כל WINXP סוחב על הדבר הזה? מצאתי איזה גרסא קלה שלא הצלחתי בכלל לעלות בכל מקרה זה לא הנושא. אני מנסה להתקין, מגיע לאזור בחירת המחיצה להתקנה וההתקנה בכלל לא מזהה את ההרדיסק , היא מזה את הכונן פלאש בתור "C" כשבכלל מוגדרות על הרד דיסק של המחשב שני מחיצות C,D ומשומה ההתקנה מזהה את רק את הכונן פלאש למישהו יש פתרון? השתמשתי בUSB_MultiBoot_10 כדי לעשות את הפלאש BOOTABLE
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסלקום, מדובר במחשבים הניידים הקטנים לא ה-CD-ROM, עכשיו מכיוון שהם מגיע עם Windows עליו נמצאות מלא שטויות לא מעניינות אשר מעמיסות על המחשב, אני מעוניין לבצע פורמט, ולהתקין Windows Xp מחדש בשביל להכניס רק את השטויות שאני רוצה. עכשיו עקב כך שאין CD-ROM, אני לא ממש יודע מה לעשות אני יודע שזה עובד דרך דיסק און קי, השאלה כיצד בדיוק אם למישהו יש מדריך בנושא שאני אוכל לקרוא ולהשתמש בו זה יהיה מעולה, אני לא רוצה פשוט הגיע למצב שאני ניתקע באמצע, ולא יודע מה השלבים הבאים. תודה מראש, ושבוע טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול למחוק אותה התקיה ריקה אבל אני לא יכול למחוק אותה וכל פשעם שאני מנסה אני מקבל את השגיה שמשתמשים בה כעת ואי אפשר למחוק אותה! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום. ב"חוכמתי הרבה" מחקתי את הערך userinit מהרג'סטרי. עכשיו אני מגיע למסך הפתיחה של הXP, ולא יכול להיכנס. איך אפשר לשחזר ערך של רג'סטרי מבלי להיכנס למערכת ההפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
משהו נוראי, ניסיתי הכל. defragment להכל, לפייג' פייל ה-כ-ל. ניסיתי למחוק Prefetch ניסיתי פשוט הכל! מה אני עושה עם החארתה הזאתי? בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום , זו היינה הפעם הראשונה שאני מתקין HD SATA אז תענו לי במהרה אם אפשר. יש לי במחשב כונן 1.44 וה-BIOS מזהה את הכונן, אך ההתקנה של ה- WINDOWS לא ... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
היי היי, התקנתי ווינדוס אולטימייט כשדרוג לויסטה פרימיום, היו לי מחיצות לפני זה ומחקתי כל מה שהיה במחיצה השניה ובראשית לא נגעתי כי האמנתי שבמילא הכל ימחק, הרי עשיתי התאמה אישית (מה שאומר שהכל היה צריך ללכת) ובהפתעה גמורה אחרי השידרוג אני רואה פה תיקיה קטנה של כל החומר והקבצים שהיו לי בויסטה. איזו הפתעה בכ"מ, ההתקנה בוצעה ולהלן לשאלות: א. אני רוצה לשלוט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס, ושכחתי איך עושים את זה. אשמח אם יזכירו לי חברי הפורום כיצד אני שולט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס. ב. הסיבה הראשית שקניתי את האולטימייט היא הXP MODE שאני זקוק לה, היכן אני מוצא אותה בווינדוס או היכן אני מוריד אותה בכלל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של HP שזכאי לשדרוג ל7 בחינם אבל שאני הולך לHP אני רואה שאפשר לשלם על המשלוח רק בכרטיס אשראי באינטרנט ואני לא רוצה לעשות את זה יש דרך אחרת? גם אם זה כרטיס אשראי לא באינטרנט **מצטער אם זה לא שייך לפה אני לא הייתי בטוח אם זה לפה או לפורום מחשבים ניידים אם טעיתי תעבירו בבקשה**
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי. אני גולש בנייד שלי בעבודה ואתמול כשניסיתי לכבות את המחשב, היתה לי הודעה שמישהו מחובר אלי. היום כשחיברתי אותו שוב לרשת המחשב שלי נמצא בשיתוף עם מחשבים אחרים. איך אני יכול לבטל את זה, ולחסום את השיתוף לגמרי שאף אחד לא יוכל להיכנס למחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
באמת בויסטה צריך לעשות הרבה פחות ריסטרטים שמתקינים תוכנות וכו'?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך עזרה: על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד כמפורט למטה: יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מריחה של חלונות בעת גרירה מזעור וכו' בממשק הוינדוס כמו כן שאני משתמש למשל בראפיד מנג'ר אחרי זמן רנדומלי לגמרי התוכנה לא מתעדכנת מבחינה גרפית - למרות שהיא ממשיכה לרוץ כרגיל ורק אם אני מזיז את החלון או ממזער ומגדיל היא מתעדכנת פעם אחת ואז ממשיכה לקפוא גרפית. בקיצור יש בעיות של גרפיקה דו מימדית בממשק הוינדוס חוץ מזה תלת מימד וכאלה עובד מצויין. אני משתמש בRIVA TUNER ולא חושב שזה קשור לזה (אוברקלוקינג) נסיתי להוריד את זה והלחליף דרייברים למסך 100 פעם וזה לא עובד יש מצב שזה קשור לזכרון של הכרטיס מסך או לזכרון RAM מה לעשות ? אם אין פתרון אז איך אפשר לאבחן את זה ? l.lodel Name j Satellite P200 …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן מסך כחול במחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. המסך הכחול עולה באופן אקראי - פעם אחרי 3 ימים שהמחשב דלוק ופעם אחרי שעתיים. ניסיתי ווינדוס XP, ניסיתי ווינדוס 7 (שניהם 32 ביט) אפילו כמה פעמים וזה עדיין קורה. התקנתי את כל הדרייברים שיש ואת כל העדכונים שיש ועדיין זה לא עוזר. בדקתי את הזיכרון, את הדיסק הקשיח, את הלוח אם וכולם תקינים. מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי מעבד AMD Phenom II x4 965 לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון של Corsair תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-