Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
האם נכון שמיקרוסופט אישרה להתקין גירסאות OEM גם על מחשבים משומשים? אני שאלתי כמה חנויות מחשבים והרוב אמרו לי שMS שינתה את הרישיון OEM שלה והיא מאפשרת גם למי שיש לו מחשב משומש/ישן לקנות גירסת OEM. מצד שני התקשרתי למיקרוסופט ואיזה פקידה אמרה לי שOEM מותר רק על מחשב חדש. מה קורה פה?! למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא אפשרות לבטל את השאילתה של האם להמשיך כאשר אני פותח תוכנה כלשהי או עושה פעולה לא רגילה... זה נורא מעצבן וזה מופיע ב50% מהדברים שאני מפעיל.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש את הבעייה הזו גם לחבר שלי. אני לא רואה התקנים חדשים ואני לא יכול לחבר דברים חדשים, זה לא מזהה אותם. גם את המחשב שלי לוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה! הסרתי תוכנות ואת כל מש שיש בהיתחול של המחשב ולא עוזר ואין וירוסים! במצב הכל עובד סבבה! זה מאוד מוזר.. אני לא יודע מה לעשות כבר ואני לא יכול לפרמט! תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מוזרה. אז ככה כל הדרברים של NVIDIA שהם לא רשמיים באים בלי התקנה מיוחד קובץ INF פשוט שאתה מראה לוינדוס איפה הוא נמצא והוינדוס מתקין לבד השפה של הדרברים היא נאגלית והכל טוב ויפה. עכשיו מגיעים הדרברים המקוריים עם ההתקנה שלהם והכל שאתה פשוט לוחץ על קובץ ה EXE ומחכה שזה יסמיים להתקין. וכמבובן NVIDIA שרוצים להרשים את כל העולם שילבו תמיכה במגוון שפות בדרבריים הרשמיים שלהם. השאלה שלי היא האם נתן להתקין את הדרברים הרשמיים (כמו למשל 23.11) בלי שהשפה שלהם תשאר אנגלית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי XP ושם זה עובד מצויין אבל משום מה בווינ'7 בנייד אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. יכולים לעזור? ב-XP זה נמצא ב-arrange icons by > show in groups
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
בדקתי היום שכל העדכונים שלי הצליחו בהיסטרית העדכונים שמתי לב לעדכון שלא הצליח לכן הסרתי והתקנתי אותו פעמים, שאני רוצה למחוק את הישן כי עכשיו הוא הצליח פעמים אני רואה אותו בהיסטוריה אבל הוא לא מופיע בעדכונים מותקנים ככה אני לא יכול למחוק אותו, העדכון הוא KB2864058 איך אני מסיר את הישן שרשום לידו נכל ניסיתי כבר בעדכונים מותקנים.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
איך אני מתקין iis על המחשב שלי, ואיך אני רואה את היוזרים על המחשב שלי בכלי הניהול? יש לי מחשב במשרד ששם היה לי את היוזרים כאשר לחצתי כפתור ימיני על המחשב שלי ואז ניהול ושם בכלי מערכת היה לי יוזרים, למה המחשב הביתי אין לי? אה, ועוד משהו, באותו מקום יש לי את "תיקיות משותפות->מיקומים משותפים", איך אני מוסיף שם תיקית משותפת? כנ"ל, אין לי במחשב הביתי שום אפשרות של הוספה ובמשרד יש לי.... תודה מראש לעוזר!
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תיראו מה זה ... תמונה ממנהל התקנים: זה ממש מעצבן אני תקוע ככה כבר יומיים ... עריכה : עכשיו יש לי כבל כחול עם מתאם לבן מישהו אמר לי שביגלל הכבל הזה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה... ושאני אני צריך כבל DVI לHDMI ... זה נכון ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד מוחקים ווינדווס XP כאשר מותקנים אצלך 2 ? בבקשה עזרו לי ! היה לי וינדווס מותקן, רציתי להתקין חדש אבל בכונן אחר, אבל מה שיצא זה שהותקן וינדווס נוסף ואת הוינדווס הישן אני רוצה למחוק... מה ואיך עושים??? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס 7, יש לי בכונן D סביבות ה-700 ג'יגה בכללי וסך כל הקבצים שם זה 62 ג'יגה (כולל החבויים), מה שדפוק זה שהמחשב מראה שרק 2 מגה פנוי לי, לא מבין למה. ניסיתי CC CLEANER, מחקתי קבצים שלא צריך, נקודות שחזור של ווינדוס, לא הצליח כלום. מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מחרפן! ועוד המקום בדיסק ממשיך לרדת אין לי מושג למה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים: WD Caviar 10gb Maxtor D740X 40gb וחילקתי את ה MAXTOR לשני Partitions ככה: Partition 1: 37gb Partition 2: 3gb ואת ה WD השארתי שלם. רציתי להתקין Win98 SE על הפרטישן הקטן ו XP על הפרטישן הגדול. התקנתי קודם את ה SE וראיתי שהכל עובד ואז התקנתי XP. כשאני רוצה להפעיל את ה SE מהתפריט כשמעלים את המחשב פשוט מופיע מסך שחור עם הסמן המהבהב של ה DOS ולא קורה כלום. ה XP עובד מצוין. אני חושב שהבעיה היא בקובץ boot.ini שכתוב שם שה- SE נמצא בכונן C - מה שלא נכון, הוא נמצא ב E. תוכן הקובץ boot.ini : [boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)partition(1)\windows [operating systems] multi(0)disk(0)partition(1)\windows="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetec…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי firmware חדש שמתאים WIN 7 שזה מה מותקן לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת firmware וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בעידכון, זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, 1) קניתי מחשב חדש ואני עומד להתקין עליו windows רציתי לדעת כיצד כדאי לחלק את הדיסק הקשיח (PARTITIONS). הדיסק בגודל 320G 16MB הדיסק ישמש עבור כל התוכנות הבסיסיות (windows, office, antivirus), תכנת שיתוף קבצים ומשחקים כבדים. 2) היכן ניתן לראות את כל ביצועי המחשב (ניצול זיכרון, כרטיס מסך, חום מעבד ורכיבים נוספים וכו') 3) האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום win98? תודה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול להגיד לי מהם הפונטים ברירת מחדל הגודל והכל של notepad. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מסיר את מסך הפתיחה בווינדוס איפה שרשום השם משתמש שלי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום אני ניסיתי לראשונה את Windows 2000 לפני זה היה לי XP וטח איזה מהירות אני פותח את האיסיקיו האיסיקיו כבר עלה ואחריו הקול של הקטר.. המלצה שלי עם אתם רוצים ביצועים דומים ל מערכות 9X אז תתקינו 2000+ SP3 זה כדאי!
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-