עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DJ GuyGIvant,

אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.

2. כשאני מכבה את המחשב הוא נתקע בשלב של ה-Windows is shutting down. עשיתי חיפוש וראיתי מה רשמתם אבל יש לי רק Power Options ואין לי שם שום דבר שקשור לACPI. בבקשה תעזרו לי... וחוץ מזה יש לי עוד בעיה.. כל פעם שאני מנסה להריץ במחשב פקודה של shutdown -s -t30 וכאלו או לבטל הוא רושם לי הודעת שגיאה. למה זה?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

מקור - http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15340&catid=3 סוף סוף!, אבל לחכות שנה שלמה?... זה די מבאס! :-[

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by udi,

בעבר התקנתי את התוכנה במחשב ומחקתי אותה וכיום כאשר אני רוצה להתקין אותה שוב היא רושמת לי בעת ההתקנה שיש גירסה של התוכנה בWINDWOS אשר לא הספיקה להמחק כראוי ויש לעשות איתחול למחשב כדי להשלים את המחיקה. עשיתי איתחול מאה פעמים וזה לא עוזר התוכנה לא רשומה לא בREGEDIT ולא בהתקן והסר שאלתי את אותה שאלה בפורום של "תוכנה " והם לא מצאו פתרון בשבילי אז אני שואל כן אולי לכם יש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by contA-,

שלום לכם (נראה לי שזה הת'רד הראשון שאני פותח פה.. סוף סוף..), תוכלו לומר לי אם הSP2 מכביד על הWindows יותר מSP1? אם כן,בהרבה? ועוד משהו,הSP2 הוא חיוני ממש כפי שמייקרוסופט עשתה ממנו או שהוא יותר אופציונלי ולא ממש הכרחי? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין בנוסף לXP ווינדוס נוסף. יש לי 2 שאלות: מה עדיף? WINDOWS 7 או ויסטה? והאם יש אפשרות להתקין אותו במקביל על כונן C מבלי למחוק את הישן? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by uriya,

שלום לכולם ברגעים אלו אני מנסה להתקין מערכת הפעלה, חוקית יש לציין, על המחשב אך הוא נותן לי שוב ושוב את ההודעה הזו: windows is unable to find system volume that meets its criteria insallation יש לציין כי רכשתי דיסק חדש baracuda 500GB מה יכולה להיות הבעיה? אוריה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. שלום, יש לי בעית תצוגה בווינדוס, אין לי מושג מדוע היא התחילה וכיצד לפתור אותה. כשהפעלתי את האיטנרנט הבחנתי שכאשר אני גולל את העמוד למטה העמוד מצייר את עצמו מחדש, כל פעם נמוך יותר במקום לבצע גלילה רציפה. אותו דבר חזר על עצמו גם בוורד. השתמשתי במסייע של ווינדוס ובעקבותיו הגדרתי את המחשב שיפעל ללא האצת חומרה. הבעיה נפתרה אבל, חוכמה גדולה, עכשיו יש לי בעיה אחרת, משחקים שונים עובדים בצורה פחות חלקה. כשאני מפעיל את המשחק בכל זאת עם האצת חומרה מתקבלת לי הודעת שגיאה של ATI, שנעשו שינויים שבכדי לשמור אותם יש לבצע ריסט. השאלה הינה- כיצד אני מתגבר על הבעיה ויכול לראות את התצוגה באופן שוטף באינטרנט ובוורד אך גם במשחקים בלי לשחק כל פעם בהגדרות האצת החומרה. תודה מראש וחג שמח, אופק.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by eldadmo,

יש לי את הכלים ל XP אבל משום מה איפוס בקרים בויסטה לא ממש עוזר... אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מנסה להוריד את עדכוני האבטחה הבאים: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=4a9e584f-a8af-43cb-b0c7-4fcbfebf85d3&displaylang=he http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c24cac03-578d-49a2-a722-ea8903f4db82&displaylang=he כדי לעדכן מחשבים ברשת פנימית ללא גישה לאינטרנט. שאני לוחץ על המשך כדי לבצע את האימות אני מגיע לאתר Download Center של מיקרוסופט שם אני מחפש שוב את מה שאני רוצה להוריד (KB2633952) וברגע שאני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לעברית אני שוב נתקל בעמוד הקודם שהייתי בו שמבקש ממני לעבור אימות, אני שוב לוחץ על אימות והוא שוב מפנה אותי ל Download Center וככה למעשה אני תקוע בלופ מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by glassmoon,

הי איך יוצרים בwin xp, קיצור דרך עם command parameters? ניסיתי ליצור אחד והופיעה הודעת שגיאה: The name '...'' specified in the target box is not valid

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Rhx,

שלום,המחשב מאז אתמול לא עולה לי,שאני נכנס לווינדוס הוא עושה לי כמה שגיאות עם הקובץ SHELL32.DLL עכשיו נראה לי הוא נמחק או משהו אז מצאתי לינק לקובץ הזה עכשיו הקטע שאני בכלל לא יכול להכנס לווינדוס ובסוף הוא מבקש ממני לעשות ריסטרט או להכנס ל Administrator , איך אני נכנס ל Administartor? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by roeesnir,

שלום. ב"חוכמתי הרבה" מחקתי את הערך userinit מהרג'סטרי. עכשיו אני מגיע למסך הפתיחה של הXP, ולא יכול להיכנס. איך אפשר לשחזר ערך של רג'סטרי מבלי להיכנס למערכת ההפעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב חדש ולהעביר מידע. אחרי שחיברתי את הכאבלים במארז, מה אני צריך להגדיר בביוס ? ואיך אני ניגש לכונן האורח ? ועוד שאלה על הדרך, יש לי נסיון רק עם WIN98, לפי מה שהבנתי בדיסק התקנה של XP יש את האפשרות לעשות FDISK, זה אומר שאני לא צריך להשתמש בזה שהשתמשתי ב-WIN98 ? והאם אין צורך ככל בכונן דיסקטים כשאר מתקינים WINXP, ז"א הוא עושה ישר BOOT מה-CD ונותן לי את כל הפאשרויות שאני צריך, כולל פורמט וFDISK? תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by I_Dont_Know,

שלום. יש לי במחשב מותקנים שני ווידוסים: בכונן C XP PR ובכונן D XP HOME איך אני מוחק אץ ההתקנה של XP HOME מבלי לפרמט את הכונן ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  16. Started by Vidati,

החלטתי שאני רוצה לקנות מערכת הפעלה חדשה VISTA. עכשיו עבדתי תקופה של חודש + עם גירסאת ULTIMATE והיא עבדה בסדר גמור. כל עוד פעלו 2-3 תוכנות המערכת עבדה יציב בלי להתקע, מעבר לזה הורגשו ירידה בביצועים וכו... האם יהייה שיפור בביצועים לעומת גירסאת ULTIMAT בגירסאת PREMIUM? מפרט למטה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. Started by POD,

היי, המשימות שאני יוצר מתחילות בזמן אך לא מפסיקות, למרות הגדרות כמו For duration of, Stop task if it runs longer than. מחיפושים באינטרנט יש רק פתרונות למשימות שלא מתחילות אך לא נתקלתי בבעיות של משימות שלא מפסיקות. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by kobibo,

ברשותי ויסטה (מקורי) ומידי פעם המע' פשוט קופאת ולא ניתן להזיז ואו להפעיל כלום ורק ריסט עוזר. הויסטה הינה עם SP1 אבל תופעה זאת קרתה לי גם ללא ה SP1 . שמתי לב שב EVENT לפני הריסט אני מקבל הרבה הודעות של 4226, נסיתי כמה פעמים להשתמש ב Patch שאמור לסדר בעיה זאת אבל הבעיה שכל פעם שהרצתי אותו המערכת לא עלתה והייתי אמור לבצע Repair למערכת. לפי מה שאני ראיתי התופעה מתרחשת שהאימיול גם פעיל.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  19. שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  20. Started by Ramboli,

שלום לכם, אני משתמש במערכת Windows Vista Ultimate SP1 32bit בעברית. כשיצא העדכון SP2 בגרסאת הבטא, התקנתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש לאחר ההתקנה. רגע לפני עליית המערכת, הופיע מסך כחול. הפעלתי שוב את המחשב ושוב הופיע המסך הכחול. הפעלתי את המחשב במצב בטוח, הWINDOWS זיהתה שהSP2 לא הותקן כראוי והיא הלה בתהליך הסרה וחזרה לSP1. לאחר התלהיך הייתי יכול להשתמש במחשב במצב רגיל והמסך הכחול לא מנע ממני להשתמש במחשב. לאחר זמן מה, שוב הופיע המסך הכחול, למרות הסרת העדכון. רק שהוא לא מופיע באופן תמידי אלא לעיתים. אם הוא מופיע, זה בדרך כלל כמה שניות לאחר עליית המחשב, העכבר נתקע ומופיע המסך הכחול. (כמובן שזה אותו אחד כמו שהיה בSP2). תמונה של המסך הכחול מצורפת להודעה. אני מצרף לכם גם את קוב…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. אני רואה שגם באופיס יש גרסאות 64 ביט ? מה זה אומר ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by tomer*m1,

שלום, יש לי בעיה בעדכונים האוטומטיים של ויסטא שזה עושה לי שגיאה ואני לא יכול לקבל עדכונים... הנה השגיאה: זה כותב לי -"ל-WINDOWS" לא היתה אפשרות לחפש עדכונים חדשים". "שגיאות שנמצאו: קוד 80072f8f" מה אני יכול לעשות זה ממש דחוף לי כי ממש חיכיתי לחבילת העדכונים של ויסטא שהגיעה אתמול... אז בבקשה משהו שיוכל לעזור לי! חג שמח וללא מריבות בליל הסדר![br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 13:01:00 יש הצלחתי פשוט התאריך של המחשב היה לחודש מרץ והייתי צריך לשים אותו על התאריך הנוכחי אז זה מה שגרם לבעיה מצטער שהטרחתי אפשר לנעול אבל רק עוד דבר קטן עכשיו שבדקתי עדכונים זה מצא לי רק שתי עדכונים ואין שמה את החבילה שכל כך חיכיתי לה.... צריך להוריד אותה עצמאית או שזה בא בעדכונים האוטומטי…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  23. יש לי רשת מחשבים שכולם נמצאים על אותו WORKGROUP. לאחד מהם יש מדפסת. במחשב שלי הוספתי את המדפסת בקלות, פשוט בחרתי אותה מהרשימה של המדפסות רשת, הוא ביקש להתקין DRIVERS אמרתי OK, ואז היא הופיע ולא היה בעיה להשתמש בה. לעומת זאת, ב LAPTOP, ברגע שאני מסמן אותה הוא מבקש סיסמא (אחרת אומר ACCESS DENIED), כאשר אני עושה בדיוק מה שעשיתי במחשב שלי (וזה עבד)... ניסית להכניס ADMINISTRATOR וכו', אבל הוא לא מקבל אותם, למישהו יש פתרון, וגם הסבר למה זה שונה בין המחשבים ?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by muam,

היי, חבר שלי נתקל בבעיה עכשיו. המובי מייקר לא עבד לו אז הוא עשה ריסטרט למחשב. כשהמחשב נדלק מחדש עלה המסך של בחירת יוזר, והוא ראה שהיוזר שלו נעלם ורק יוזר בשם Admin נשאר והוא לא יודע את הסיסמה אליו. למישהו יש מושג איך היוזר נמחק פתאום ? והאם כל הקבצים שהיו ביוזר ובמחשב נמחקו ביחד איתו ? ואפשר לפתוח יוזר חדש דרך מסך בחירת המשתמש ? ה-Windows שלו לא מקורי, יכול להיות שזאת הבעיה ? יכול להיות שזה וירוס ? אשמח לתשובות, נועם

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.