עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Ewingum,

בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by yair35,

יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by POD,

מה עושים ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by SEangel,

יש לי WIN2K עם SP4 וכל העידכונים כשאני לוחץ על הלחצן הימני האקספלורר קורס וכותב את ההודעה הבאה: Explorer has generate errors and will be closed by windows. You will need to restart the program. An error log has being created. מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה …

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום כול פעם שאני מפעיל את windows המקלדת מסומנת ב device manager עם תמרור ועז אני מתקין אותה מחדש והיא פועלת, כך זה כול פעם שאני מדליק את המחשב :\ איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by apelzig,

יש לי קובץ AVI מעצבן שהורדתי לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח למחוק אותו. בכול פעם שאני מנסה למחוק אותו קופצת הודעה שטוענת שתוכנה כלשהי משתמשת בקובץ הזה ויש לסגורה לפני ניסיון המחיקה. כיבוי והדלקת המחשב מחדש אינו עובד... אלו סתם 700 מגה נוספים על הארד דיסק (דרך אגב, גם לראות את הסרט אני לא יכול...) קיצר, יש שם איזושהי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה, אולי אתם? בתודה מראש, אסף.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by yoram111,

אני מתנצל על הבורות, אבל אם לא אשאל, לא אדע... במערכות הפעלה XP ו-7? ניכנסתי ל- REGEDIT, יש אפשרות לראות את כל הפרמטרים ברג'סטרי וגם למחוק ו/או לשנות. יש אפשרות לבצע גיבוי לרג'יסטרי, אבל איפה הקובץ נימצא פיזית? יש שם לקובץ? זה קובץ אחד או מספר קבצים (אולי לפי נושאים?) באיזו תיקיה או תיקיות זה נימצא? יודעי דבר, אנא החכימו אותי בנושא... תודה!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by Haflo,

1. איך אני מבטל את ה Autorun לכונני CD-ROM ? 2. איך שולחים/מקבלים פקס ? 3. יש לי מספר תופעות מוזרות לאחרונה ב WinXP, מישהו יודע על בעיות שיכולות להיווצר כתוצאה מ Cloning? יש לי Ghost Clone של ה Boot Disk על השרת ואני בזמן האחרון משחזר משם(דיי הרבה לצערי )

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by assaf990,

אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by FlipM0de,

קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by yaniv26,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by iDrA,

אוקי, הרקע לבעיה - היה לי מחשב אנתיקה, עם מערכת הפעלה Xp בעלת שני משתמשים A וb. למשתמש B היתה סיסמא. לפני לא מעט זמן המחשב הפסיק לעבוד וקנינו מחשב חדש. עכשיו, חיברתי את ההארדיסק הישן (שמערכת ההפעלה הישנה מותקנת עליו) (כמובן אחרי שהגדרתי אותו כסלייב) בכדי להעביר את הקבצים הקריטיים למחשב החדש. את הקבצים מהמשתמש A העברתי בלי בעיה, ברוך השם.. אבל - לקבצים שנמצאים על הדסקטופ של המשתמש B אני לא יכול להיכנס, אין גישה פשוט. ניסיתי להגדיר אותה כתקיה שיתוף - לא עובד, ניסיתי להוריד את סמן ה"קריאה בלבד" - לא עובד, ניסיתי לגרום למחשב לעלות ממערכת ההפעלה של ההארדיסק הישן - לא עובד. מה אפשר לעשות בכדי לגבות את הקבצים מהדסקטופ הישן? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by th£»Light,

אז ככה... לא יודע מה קרה... אני מדליק היום תמחשב פתאום הוא מתחיל להקפיץ לי את החלון "חיפוש" עשרות פעמים,וזה לא מפסיק ואני לא יודע מה לעשות... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם מעבד intel core 2 duo e7300 2.66 penryn ו4 גיגה זיכרון כמובן שלפי כל מה שקראתי באינטרנט ובפורום הזה - התקנתי ויסטה 64 - התקנתי גם sp1 ועידכנתי בכל העידכונים אבל העתקת הקבצים איטית להחריד לפעמים אפילו באמצע ההעתקה החלון נתקע ויש צורך להפסיק את explorer.exe ולהפעיל אותו מחדש מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת איך מאבטחים תקייה אני רוצה שלא יכנסו לי לתקייה ואני רוצה לעשות סיסמא לתקייה ואני לא יודע איך אז אם משהו יודע שיגיב תודה!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Kirma,

יש לי Vista ultimate Sp1 64bit וה Windows Aero נעלם .. ניסיתי לעשות שחזור מערכת ועדיין לא עזר חשוב לציין שהצבעים הם 32 סביות המסך ברזולוציה טבעית + קצב רענון טבעי אגב, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים.. אם לא אז תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. מאיפה אני יכול להשיג עדכון xp לכרטיס מסך מסוג AGP-V7700 Pro deluxe geforce 2 gts pro בתודה מראש :saint:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.