Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ברישום שלא נתנת למחיקה משום מה.שתי התוכנות החינמיות שלי מזהות אותה,מציעות תיקון אבל בסריקה הבאה היא מופיעה שוב. האם איפוס עוזר או יש פתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מחשב חדש בא ואיתו באו כל הבעיות... המערכת הפעלה מאוד לא יציבה, התהליך EXPLORER קורס לפחות פעמיים בכל פעילות של המחשב, כאשר אני יוצא ממשחקים בצורה מסודרת קופצת לי הודעת שגיאה, שגיאת 623 כאשר אני מנסה ליצור חיבור אינטרנט ועוד שלל תקלות משונות... אבל מה שבאמת מציק לי, הוא הריסטים הפתאומיים שקורים לי לפחות פעמיים ביום, ללא כל סיבה נראית לעין. זה יכול לקרות בזמן שאני משחק, וזה יכול לקרות סתם תוך כדי גלישה באינטרנט... כמו כן, לאחר הריסט כאשר הוא טוען את מערכת ההפעלה ומגיע למסך ה Welcome הוא מבצע שוב ריסט, ובפעם הבאה ה WIN מוכן לעלות. לאחר שה WIN עלה קופצת הודעת שגיאה משהו Unexpected... בקיצור ממש מוזר! צירפתי לפה את הקובץ MINIDUMP שהוא יוצר לאחר הריסט, אני אודה מא…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
AMD הודיעה כי מערכת ההפעלה החדשה גורמת לירידת ביצועים של עד 15 אחוז במעבדי החברה, כשהפגיעה גדלה ככל שהמעבד חזק יותר ... https://www.gadgety.co.il/280800/windows-11-amd-hurts/
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי נכנס טרויאן שמונע ממנו להגיע לשולחן עבודה באקס פי שאלתי מישהו והוא אמר שאפשר להתקין בסמוך לאקס פי גם 98(בכונן אחר כמובן) עכשיו הבאתי את הדיסק של ה-98 ואין בעיה להעלות ממנו התקנה, אבל במסך ההתקנה הוא כותב שהוא זיהה שהאקס פי מותקן על המחשב ולכן התקנה של 98 תחליף את הקבצים כמו autoexec.bat בכונן שעליו האקס פי מותקן, לקבצים ישנים יותר של ה-98 השאלה שלי היא איך ניתן להתקין את ה-98 בכונן אחר בלי שיתנגש עם האקס פי? ואז תהיה אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה להעלות את המחשב האפשרויות היחידות שהוא מציע לי בהתקנה זה החלפה של הקבצים או יציאה מההתקנה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט כבר זמן רב מהו הוינדאוס שכדאי לי להשאר איתו עכשיו לתווך ה"ארוך" אפשר לומר. אני שחקן כבד של המשחק המוכר "Microsft Flight Simulator X" וכמו שרובכם יודעים הוא אחד המשחקים הכבדים ביותר כיום.(למי שרוצה להנות מהמשחק בצורה הרצינית).הייתי רוצה לדעת איזה וינדאוס אתם ממליצים לי: 1)Vista Ultimate 64 2)Windows Xp 32 המראה לא כל כך משנה לי למרות שלא הייתי מתנגד למראה של ויסטא<. (אני עומד לפני פורמאט זירו והייתי רוצה לדעת מה כדאי להתקין) תודה רבה מראש לעוזרים ???
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פעם הכנתי,ושכחתי איך... התוכנה לצריבה שאני משתמש בה היא DeepBurner 1.9 האם כל מה שצריך הוא לעשות burn לקובץ iso וזהו?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)" ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר.... אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד. מקווה שתעזרו לי תודה אלון נ.ב התלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Microsoft_Reminds_No_Vista_SP1_This_Year/1184861572 תראו מה זה!, אני כבר פיתחתי ציפיות :-[. מה מסתבר?, הכתבת שאמרה ש-SP1 הבטא תצא השבוע,והגירסה המלאה בנובמבר, - סתם אמרה,לא שהיה לה מקור אמין או משהוא.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
אני מקבל שגיאה כזו כל פעם שאני מנסה להפעיל סירטון (-יש לציין שהסירטון עבד לפני כמה שבועות ) שגיאה נוספת שאני מקבל גורמת למחשב לעשות לעצמו מעיין ריסט שמתבטא בכך שכל האייקונים שלי נעלמים וכל החלונות ניסגרים... מה הבעיה?! חסרים לי קידודים??
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט לגמרי אחרי שהווינדוס נידפק , ואני עדיין לא יודע את הסיבה המדיוקת לדפיקה של הווינדוס ... אז התופעה היייתה שיום אחד ניכנסתי לווינדוס וה Welcome Screen שקופץ בהתחלה היה תקוע , כלומר היה פשוט תקוע במסך הזה ... רציתי להיכנס לSafe Mode וגם שם המסך ההתחלתי גם היה תקוע ... בקיצור ניסיתי עוד פעם להיכנס לווינדוס רגיל ולתת קצת זמן ... אז שעבר איזה חמש דקות רק נישמע הסאונד ורואים את הWallpaper רק בלי שום דבר עליו ובטח עם הייתי נותן עוד איזה 10 דקות אז היה מופיע משהו , אבל כבר לא היה לי סבלנות ... פעם ראשונה אני ניתקל בזה ואני לא יודע מה בדיוק הגורם , אבל אני דיי חושד ב9 DirectX ... אני התקנתי אותו איזה יומיים לפני שזה קרה , יכל להיות שזה ה DirectX9 ....? או מיש…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה הזאת :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501457.0 אני רוצה להתקין IE8 אבל הווינדוס רושם שבמחשב מותקנת גרסה חדשה יותר אז הוא לא מתקין...
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
השעון של הMCE מכוון לשעה יותר מהמערכת הפעלה...איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי היום סיימתי להוריד סרט, אחרי שאי מנסה לפתוח את התיקייה שבא הוא נמצא, ישר המחשב הותן שגיאה שאיכשהו קשורה ב explorer.exe... על הבעיה הזאת אפשר להיתגבר(פשוט לא לוחצים "אישור") אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הסרט זה נותן שגיאה בנגן... ניסיתי את winamp\media player\vlc\mv2player אבל בכולם יש אותה בעיה!!!! אני כבר לא יודע מה לעשות אם יש דרך להציל את הסרט...אז בבקשה תרשמו אותה.! תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אחרי התקנה בפעם רביעית התיאשתי, אבל עדיין לא הבנתי למה זה קורה? הפרטים בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב חדש עם מעבד בסדרה של core 2 duo , האם אפשרי שאשאר עם WINDOWS XP 32bit , או שחובה לעבור למ"ה 64bit?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן לשמור נקודת שיחזור ספציפית מנקודות השיחזור של וינדוס XP, לתמיד (אולי אפילו לצרוב אותה איכשהו), האם ניתן הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד כמפורט למטה: יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מריחה של חלונות בעת גרירה מזעור וכו' בממשק הוינדוס כמו כן שאני משתמש למשל בראפיד מנג'ר אחרי זמן רנדומלי לגמרי התוכנה לא מתעדכנת מבחינה גרפית - למרות שהיא ממשיכה לרוץ כרגיל ורק אם אני מזיז את החלון או ממזער ומגדיל היא מתעדכנת פעם אחת ואז ממשיכה לקפוא גרפית. בקיצור יש בעיות של גרפיקה דו מימדית בממשק הוינדוס חוץ מזה תלת מימד וכאלה עובד מצויין. אני משתמש בRIVA TUNER ולא חושב שזה קשור לזה (אוברקלוקינג) נסיתי להוריד את זה והלחליף דרייברים למסך 100 פעם וזה לא עובד יש מצב שזה קשור לזכרון של הכרטיס מסך או לזכרון RAM מה לעשות ? אם אין פתרון אז איך אפשר לאבחן את זה ? l.lodel Name j Satellite P200 …
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-