עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by bigbosf,

שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by contA-,

שלום לכם (נראה לי שזה הת'רד הראשון שאני פותח פה.. סוף סוף..), תוכלו לומר לי אם הSP2 מכביד על הWindows יותר מSP1? אם כן,בהרבה? ועוד משהו,הSP2 הוא חיוני ממש כפי שמייקרוסופט עשתה ממנו או שהוא יותר אופציונלי ולא ממש הכרחי? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by A1eX,

ערב טוב, השאלה היא כזו: כיצד ניתן לעשות שבעת כניסה למצב המתנה יכבו כל המווררים במארז בנוסף להרדיסקים והספק?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי ווינדווס אקס פי SP2 במחשב הנייד שלי (של אל ג'י) התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק, שמתי את התוכנות שמסביב (אנטי וירוס, אד אוואר וכ'ו...) ולאחרונה שמתי לב שמסך ה welceome מסתיים להטען רק אחרי דקה... מה יכולה להיות הסיבה או יותר נכון, מה כדאי להתחיל לעשות?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by david86,

http://img188.imageshack.us/img188/2826/085icm.jpg אייזה שגעיות המסך הכחול הזה אומר?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  10. שלום לכולם... הכנתי דיסק בעזרת NLITE עם התקנת UNATTEND. כאשר אני רוצה להיכנס עם שם משתמש סיסמא שפת ברירת המחדל יצא לי עברית. איך אני יכול לשנות את שפת ברירת המחדל של מסך הלוגין? אני מתאר לעצמי שזה שינוי של ערך ברג'יסטרי, אני ישמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הערך, ומה הוא צריך להיות בשביל שברירת המחדל יהיה אנגלית. תודה רבה לכל מי שיעזור. צחי. עריכה: הכוונה היא לשפת ההקלדה, ולא שפת הממשק.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. השעון של הMCE מכוון לשעה יותר מהמערכת הפעלה...איך אני יכול לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  12. לא יודע למה בפורומים ובעוד אתרים אני לא מצליח לראות את התמונות... גם בפורומים אני לא רואה את כל הסמיילים את החתימות.. ואת כל השורה שיש בה את ה"נושא חדש" וכל אלה.. מי שיודע שיעזור בבקשה.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 01:32:27 טוב פתרתי את הבעיה...מחקתי את האינטרנט אקספלורר דרך "הוספה/הסרה של רכיבי windows" והתקנתי אותו מחדש מאותו המקום.. וזה יסתדר...

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by huber,

שלום. יש לי בעייה די מטרידה. כשאני פותח סיפרייה במחשב אני אוהב שהיא מסודרת בתצורת תצוגה שנקראת DETAILS. נכנסתי לאופציות ואמרתי לו להציג תמיד ככה (TOOLS---FOLDER OPTIONS---VIEW---APPLY TO ALL FOLDERS). הבעייה שהבחירה הזו לא משנה לויסטה כלום והיא מחליטה על דעת עצמה לשנות את התצוגה רנדומלית (או ככה זה נראה לי - לא מצאתי מחזוריות קבועה) כשבחלק מהסיפריות היא פותחת בתצוגת DETAILS, בחלק בתצוגת LIST ובחלק ICONS. יש דרך לאלף את הסוררת?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by lilshtig,

היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by kobibo,

ברשותי ויסטה (מקורי) ומידי פעם המע' פשוט קופאת ולא ניתן להזיז ואו להפעיל כלום ורק ריסט עוזר. הויסטה הינה עם SP1 אבל תופעה זאת קרתה לי גם ללא ה SP1 . שמתי לב שב EVENT לפני הריסט אני מקבל הרבה הודעות של 4226, נסיתי כמה פעמים להשתמש ב Patch שאמור לסדר בעיה זאת אבל הבעיה שכל פעם שהרצתי אותו המערכת לא עלתה והייתי אמור לבצע Repair למערכת. לפי מה שאני ראיתי התופעה מתרחשת שהאימיול גם פעיל.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  17. תמיד יש צריכת מערכת של 100 אחוז בידי הישומים svchost.exe ו system. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  18. שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  20. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  21. איך אני מתקין ווינדוז XP על HD בלי למחוק את הקבצים הישנים שלו? כדאי לבחור באופציית REPAIR במקום התקנת WINDOWS? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  22. התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by bg1987,

אני יודע שאין (וכנראה גם לא יהיה) תמיכה בIPX\SPX על ויסטה, השאלה אם יש דרך לעקוף את הנושא (אולי VIRTUAL MACHINE?) או שאני חייב לעשות DUAL BOOT?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מגדיל את החלון של כול דבר במחשב שלי אני לא יכול לראות את ההתחל ואת שורת המישמות למטה... הינה תמונה של הבעיה http://img383.imageshack.us/my.php?image=24389127sh8.jpg כמו שאתם רואים הדף טעינה של ה firefox עד סוף המסך שלי ואני לא מצליח לראות את ההתחל כאשר אני מגדיל את החלון לגדול הכי גדול.. יש לי xp sp3...ובישן יש לי xp sp2 וזה לא ככה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. למרות שהאימיול,מסנג'ר,ICQ,ווינדוס מדיה פלייר,קספרסקי שבקושי תופס מקום והפיירפוקס עובדים ?? http://img226.imageshack.us/img226/5952/taskmangu0.jpg

דיונים חדשים בפורומים