Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום פורום יש לי בעיה בPROCESSES יש לי 30 שהם AD AWERE AND SPY AWERE לא עזרו גם AVAST לא עזר במחיקת הקבצים אני לא יוגע מה לעשות בבקשה עזרה http://img489.imageshack.us/my.php?image=302kb.jpg
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח שזו בעיה ממש באקספלרר אבל יש אתרים שאני נכנס אליהם נכנס אליי טוריאן למחשב אני משתמש גם בפיירפוקס אבל יש אתרים שאינם תומכים בפיירפוקס אז אני משתמש באקספלורר ואי אפשר לגלוש ככה זה איזשהו מין פופ אפ והאנטי וירוס שלי מזהה אותו כטוריאן והוא פשוט תוקע את כול המחשב שאני צריך לחכות 5 דקות אז שהמחשב יעבוד נורמאלי אז אני שואל אתכם מה אני יכול לעשות עם איזו תוכנה אני יכול להסיר את הטרויאן כי אני פשוט לא מוצא כלום וזה קובץ html
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי, אני מדליק את המחשב הכל עולה כרגיל כעבור דקה אחרי שהמערכת וכל התוכנות עלו עולה הודעה כזאת: A critical Error has been prevented אחרי עשר שניות שהעודעה לא נסגרת או נעלמת, המחשב נכבה! זה לא וירוס, אד,רוגלה או כל שטויות אחרות... לפי דעתי זו בעיה במחשב עצמו או בדרייברים שלו
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקיי , היום בבוקר הכל עבד בסדר ואחרי שעה אחרי ריסטרט המחשב פתאום לא העביר את האינטרנט למחשב השני , שאני מנסה להפעיל ICS הוא כותב לי "The Dependency service or group was faild to start" ואין לי מושג מזה אומר , ניסיתי לחפש בGOOGLE פתרון לבעיה אבל לא מצאתי , מצאתי תאקד אחד שאמר איך אבל לא הבנתי מילה ממה שאמרו שם. בבקשה עזרה! ניסיתי כבר RESTORE וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קראתי את זה: http://aumha.org/win5/a/xpvm.htm ובאמצע יש כל מיני פיסקאות על ה-RAM, ושם מוסבר ש-WINDOWS תמיד ידאג שה-RAM לא ישאר ריק . האומנם? הרי אם זה כך אז המעבד תמיד צריך להיות על 100% עבודה, לא?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאלה: צריך לאסר על משתמש לחזור על סיסמאות קודמות לפחות במשך שנה. זכרון מקסימלי לסיסמאות אחרונות, שאני יודע, זה 24 סיסמאות. האם אפשר להגדיר איפהשו אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי Windows XP Pro+SP2 והוספתי את החבילת עברית משום מה חלק מהווינדוס עדיין נשאר באנגלית ולא הכל כתוב בעברית.. למה? הלכתי להגדרות שפה סימנתי הכל עברית - לא עזר עדיין. נגיד במקום שיהיה כתוב "המסמכים שלי" כתוב עדיין מיי דוקיומנטס וכאלה... לא מבין מה הבעיה פה ולמה זה לא הופך את כולו לעברית.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב, אני מנסה להתקין xp sp3 על WD 320 sata. בלוח יש חיבור ל-sata, אממה.. הביוס מזהה אותו כ-scsi, חפרתי מעט וראיתי מה הסיבה - ושאני אמור בעת ההתקנה להשתמש בדיסקט שהכנתי מראש וללחוץ F6, איפה לעזאזל אני מוצא את הדרייברים הנחוצים כדי להתקין את את ה-Xp? אשמח לתשובות מהירות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 (ULTI) הכול טוב ויפה שאני מריץ משחקים שהם לא ברזולוציה של הווינדוס חצי מהמסך שחור ובאמצע אני רואה את המשחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן! אני מחקתי עכשיו את ווינדוס 7, ועדיין במסך הדלקה יש לי את האפשרות לבחור. אני זוכר שפעם היה פה דיון על זה, ומשהו אמר שהפתרון הוא לשנות משהו באיזה קובץ מערכת והביא תוכנה מויחדת ואני לא מוצא את זה! אם משהו מכיר/זוכר אז אני אודה לו אם הוא יתן פה את השם שוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי .. כולם, אני לא אחפור יותר מדי ואגש ישר לבעיה: במחשב שלי מחובר רק כונן CD (בלי DVD) ואני צריך להתקין ויסטה. ניסיתי פעם את הגרסה המקוצצת שנכנסת בCD (לייט כזו שהורידו בה ת'משחקים ושטויות) אבל זה היה לא משו. חשבתי אולי אם יש אפשרות אחרת להתקין אותה בלי כונן DVD, אולי מתוך ההארדיסק עצמו (יש לי שני הארדיסקים אם זה עוזר). תודה אגב - על הדרך תמליצו על איזו תוכנת אנטיווירוס טובה (שאפשר להתקין ולפרוץ בלי שתציק לי על זה שנחסם לי המפתח .. )
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני כיומיים נכנסתי לחשבון שלי ב- WIN XP וקיבלתי DESKTOP כאילו של משתמש חדש בלי כל ההגדרות שלי. הוא אפילו הקפיץ לי הודעה של לעשות סיור היכרות ב- XP. מבדיקה ראשונית נראה לי שה- PROFILE שלי נדפק איכשהו ובתוך ה- Document and Settings נוצרה לי תיקייה חדשה בשם TEMP.{Name}.000 והיא למעשה ה- Profile החדש שלי. תיקיית ה- PROFILE הישנה קיימת אבל הפסיקה להיות בשימוש. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לבטל את אפשרות החיפוש במחשב עם מערכת ווינדוס XP. תודה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
יש בעיה בוינדוס במחשב של אבא .. הוא התחיל להתיקע במסך הפתיחה , כשהוא נכנס עשיתי סריקת וירוסים והסרתי אותם .. אבל הבעיה לא נפתרה . עשיתי "רייביאר" מהסידק של הוינדוס גם לא הצליח . כשאני נכנס לוינדוס הוא רושם לי שיש תקלה חמורה והוא צריך להתכבות , אחרי כמה דקות הוא עושה ריבוט עצמאי . מה זה יכול להיות ?? אפשר לתקן את זה בלי להתקין וינדוס חדש ?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-