Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היה לי HDD נוסף אבל עכשיו אין, זה אולי התקלה, אבל זה די מוזר http://i14.tinypic.com/441m4bn.jpg אחרי שמאשרים זה נסגר... מה אנשים אף אחד לא נתקל בזה?!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי שני יוזרים, ואחרי זמן מסויים שאינ לא נוגע במחשב, זה יוצא אוטומתי למסך WELCOME ואז שאני חזור אני רואה שכל ההגדרות התאפסו האיטנרנט התנתק וכו'? איך אני מבטל את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ויסטה Home premium רשמית עשיתי הדקנה בצורה של דואל בוט (שתי מערכות על אותו דיסק) כש אני מסיים עבוה בויסטה ולוחץ על כפטור סגירת המחשב הוא "חושב" כדקה או יותר עד שנסגר לאומת xp נסגר מהר בהרבה האם ניתן לשנות בהגדרות משהוא (מערכת עולה בסדר ועובדת ללא בעיות) תעזו לי בבקשה מחשב: asus p5b deluxe, p core duo 6600, 2gbram, hdd-250, dvd-rw, leadtek 7950gt
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם התקן הקול,עשיתי שיחזור מערכת והוא כתב לי שהפעולה ניכשלה. אחרי שעשיתי ביטול שיחזור ונאמר לי שהפעולה הצליחה,הצלחתי לשמוע עם הרמקולים,דבר שלא עבד קודם. רציתי לדעת אם שיחזור המערכת מומלץ ואם כדאי לעשות את זה,ולמה כתוב לי ששיחזור המערכת בוטל,אם ביטלתי אותו רק פעם אחת?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הבנתי אני חושב בערך מה זה עושה המדיה סנטר רק דברים אחרים לא הבנתי, כמו: האם זה תוכנה נפרדת? או שזה גרסה מיוחדת של ווינדוז ויסטה? האם זו רק תוכנה? או שזה איזה מחשב/נתב אלחותי או לאדע מה של מייקרסופט? לא ברור לי כל הדברים האלה..
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
when i write in hebrew in forums, search bars and any things like that the words go like this: ??י???י??גג????י????י???י??? what i need to do to fix it? tnx windows XP SP2
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
עכשי היתקנתי את ויסטה 64 ולא מוצא אנטי! יש המלצות? ???
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש בוייסטה וברגע שאני רוצה להפעיל מוזיקה או סרטים,הוא מראה לי את השגיאה הבאה: עד היום לא הייתה שום בעיה והיום שהדלקתי את המחשב זה קרה,אין לי מושג ממה זה נובע,חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל לא יודע אם זה כדאי. אפשר עזרה בבקשה? כשלחצתי על העזרה באינטרנט קיבלתי מידע על בעיה בהתקן השמע,אז כניראה בעיה בסאונד,אבל שהלכתי לפי ההוראות הבעיה לא ניפתרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי והוא לא בא עם דרייבר לויסטה, איך אני יכול להיות בטוח שאני יכול לשדרג לויסטה ושהוא יעבוד לי?
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-