עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by galCool,

1. כמה Windows professional שוקל? 2. יש לי מחשב חדש למשחקים אני מתקין אותו לבד.. אבל אני לא יודע איך לחלק את המחיצות? למי לתת יותר מקום לWINDOWS או למשחקים? תודה@!#

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני רוצה לבצע ניקוי רציני ל Windows אך בד"כ אחרי פעולה כזאת כל ההיסטוריה של ההאתרים שאני בד"כ נכנס נעלמת. אין לי כח תמיד מחדש לרשום את כל האתרים וישנם כאלו שאני שוכח. היכן נשמרת ההיסטוריה של האתרים בהם אני משתמש עלמנת שאוכל לגבות אותה לפני פעולת הניקוי?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב, לפני שהוינדווס עולה, המקלדת שלי מנוטרלת. מז"א- אם אני מכניס דיסק ווינדוס להתקנה, המערכת רושמת לי: לחץ על מקש כלשהו להתקנה, אני לוחץ אבל המחשב לא רואה את זה. כמו כן כשיש את תפריט ה SAFE MOD אני לא מצליח לרדת, לעלות או ללחוץ על אנטר לבחור את המצב. החלפתי את הסלוט USB של המקלדת לא עזר, וליתר בטחון החלפתי את המקלדת, גם כן לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב יש לי ווינדוס XP

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. שבת שלום חג שמח לכולם! התקנתי את WIN 8 אתמול ויש לי מספר שאלות: יש את המסך החדש הזה שדומה למסך של האקסבוקס איך משתמשים בו? אני יכול להוסיף לשם קוביות כאלה שהיו תיקיות? נגיד תיקיית "תוכנות" "משחקים" וכו?? או להוסיף לשם נניח גוגל כרום? ובעצם להפוך אותו לשולחן העבודה שלי? או שזה לא ניתן? אפשרי להוריד ולהתקין שפה עברית לווינדוס 8? לגבי שולחן העבודה: איך אני שם שם אייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי גוגל כרום ובקיצור איך אני מסדר את השולחן עבודה שלי? עוד שאלה אחרונה אני חושב אין התחל ב WIN 8? ובכללי אם יש לכם העצות לשיפור או איזה מדריך למתחיל כזה אשמח לקבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה בהרד דרייב התקנתי וינדווס ויסטה ועכשיו כל פעם שאני מתקין משהו הוא שומר לו כמה GBים כדי שיוכל להתפרס כשהוא נפתח אבל הבעיה היא שגם כאשר הוא לא פתוח הוא עדיין שומר אותם ובגלל זה על כול תוכנה שאני מתקין יורד לי GB בכמויות , מה אני יכול לעשות, הבנתי שזה קשור לדחיסה והתקבצות אבל אני לא ממש יודע מה לעשות, עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by SuB,

לפני כמה שבועות התחילו לקפוץ אצלי חלונות לא באקספלורר אלא ככה פתאום כשעולה המחשב ב-windows, ובאמצע משחקים.. החלונות האלה מוציאים אותי ממשחקים ומוציאים את ה-Fucos מכתבן ו-WORD כאשר אני כותב בהם, אפשר להשתגע! הפרסומות הם בעיקר של חברת פלאפון ו-New offer For you.. היום זיהיתי שתי שירותים זרים המופיעים אצלי: RkmSYif9.exe TcjS0R6.exe כאשר אני מסיים אותם, הם חוזרים שוב. הרצתי כמעט את כל תוכנות ה-Spyware שיש בפורום, ואני משתמש קבוע של התוכנות Spybot ו-Ad-Aware 6.. למרות כל מה שהם מצאו הם לא הסירו את החלונות הנ"ל.. ד.א- חשוב לציין שזה לא חלונות קופצים מהמסנג'ר. מה אני עושה לעזאזל? היש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by haifaboy,

יש לי לוח של אינטל H87 עם מעבד I7-4770 אחרי העדכון ל 8.1 הופיעה לי על ה desktop הודעה " secure bios is not cofigured correctly " אחרי שקראתי קצת על הנושא נכנסתי ל BIOS והפעלתי את האופציה הזאת ולאחר האתחול המחשב לא עולה . אני מדליק את המכשיר הוא מהבהב אחר כך נכבה ואחרי שניה עולה , מהבהב נותן שני צפצופים ואחר כך עוד שניים , הנורות בפנל הקדמי דולקות וזהו , אין אפילו לוגו של אינטל על המסך. ניסיתי ללחוץ על F2 או F8 או DEL אבל אין תגובה . זה נראה כאילו המכשיר מחכה לעדכון BIOS דרך ה USB . מישהו יכול לעוץ עצה ?? אני רוצה לציין שאני אפשרתי את אופציה של fast boot לפני כן . הבנתי שיש ג'מפר על לוח האם שמאפשר איפוס BIOS . אשמח לקבל פרטים.

8. מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  9. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. כל יום לפחות נכבה לי המחשב ואין לי מושג למה מישהו יכול לעזור לי תודה מראששששש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by loki2111,

שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by gulshannegi,

I just bought a new motherboard, RAM, and CPU and wanted to reuse all my other existing hardware (GPU, power, DVD drive, hard drive). I hooked everything up and Windows would not boot off the hard drive. I pulled out my laptop and learned that this is normal when the hardware changes. I want my new computer to work but do not know what to do to get Windows to boot. I also learned that my new motherboard does not support IDE DVD drives so I will likely have to buy a new one. Is there an easy way to get Windows 10 to boot on the new hardware without having to reinstall everything? to boot on the new hardware without having to reinstall everything?

13. שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by gshhar,

לא לגרור את הקובץ אלא ממש ליצור אותו אז יש איזה פקודה שצריך לרשום. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by lipa,

אני לא מתכוון לגירסת הבטא , השאלה היא כללית איזה שיפורים מציעה הויסטה למשתמש ביתי ממוצע ? בקיצור למשתמש ביתי , האם כדאי לעבור לויסטה ? , (כאשר מערכת ההפעלה הנוכחית עובדת מצויין)

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. לצוות הפורום שלום יש לי WIN2000 שעבד כשורה במשך שבועיים רצופים ללא בעיה עד שגיליתי שאני לא יכול לרשום באתרים [ מנועי חיפוש בעיקר עברית] כל פעם שאני מקליד אני רואה גיבריש כמבן שחיפשתי פה במנוע חיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי ללכת לREGOINAL OPTIONS ןלמאפינים של הדפדפן ידעתי גם מקודם . אני רוצה לציין שאני רואה עברית יכול להקליד עברית בוורד אקסל ובאתרים מסוימים באינטרנט הבעיה שלי היא רק במנועי חיפוש כמו גוגל וואלה ששם ברגע שאני מקליד עברית אני מקבל גיבריש תודה על המאמץ שלכם

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by SimonSays,

עשתי פירמוט למחשב והתקנתי ווינדוס מחדש, אך בתיקיה של Document and settings נשאר התיקיה של ה-DESKTOP של המחשב הישן ושם יש קובץ ממש ממש חשוב שאני צריך, אבל כשאני מנסה לפתוח זה אומר לי Access denied. מה אני עושה? [מצטער שזה בפורום הזה אין לי מושג איפה לשים את זה]...

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. שלום שמעתי שתי דעות סותרות ואני חייב להבין איזו מהן נכונה: יש לי מערכת הפעלה XP 32BIT ואני מתקין במחשב 4Gb זיכרון. מה באמת יקרה ? אופציה 1: מערכת ההפעלה תראה את כל ה-4 גיגה ותוכל להשתמש בהם, אבל לא תוכל להקצות ליישום בודד יותר מ 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה). אופציה 2: מערכת ההפעלה תראה ותשתמש רק ב- 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה) ותתעלם לגמרי מכל השאר. איזו משתי האופציות נכונה (בבקשב ה רק מי שיודע, ולא משמועות או מחבר של חבר של חבר) ? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  19. בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. כאשר אני עובר את מצב הטעינה של הווינדוס מופיע לי מן סריקה על כונן c לפעמים d שנותנת לי 10 שניות לעבור אותה איך אני יכול לבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום אני מעוניין ליצור מחיצה דרך ווינדוס בכדי לחלק את הזיכרון בכונן הקשיח לשני כוננים נפרדים.. כיצד לעשות זאת? מדובר בווינדוס XP HOME

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Imtheman,

לפני שבוע שאלתי פה את השאלה הזאת אבל משום מה control userpassword2 לא פותח לי כלום !! למשהוא יש דרך אחרת לבטל את המסך המעצבן הזה??

23. Started by e.N.m,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וכל כמה שעות(אין לי מספר מדוייק) הוא מפעיל עצמו מחדש או עובר למסך של משתמשים. זה קורא מתי שאני לא מולו. היום בבוקר התעוררתי והוא היה בכלל מכובה. המחשב הוא Q9450, EP45-DS3, 4870HD ווינדוס VISTA Ultimate 64bit. תודה לעוזרים, אלן.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by Slavikik,

עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by mDs,

בעיה זו אצל חבר שלי במחשב ולכן אני זה שכותב לכם ( הוא לא מבין בגרוש במחשבים) דף הבית שלו -נעול- על האתר הביתת הזה..http://mysearchnow.com/ והוא לא מליח לשנות אותו. הייתי אצלו וגם אני לא הצלחתי .. משום מה זה תמיד חוזר לאתר הבית הזה. ניסתי הכל (יש לי ידעה במחשבים) רק מה שאני לא יודע לעשות ואני בטוח שזה יפתור את הבעיה זה לשנות את זה דרך regedit.. אם מישהו יודע בבקשה להגיב .. תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.