Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK פירמטתי את המחשב, אבל הוא עדיין עם זמני טעינה נמוכים נראה לי, והCPU לפעמים עולה לאחוזים גבוהים עד ל60 ככה מה אפשר לעשות? אני משתמש בAVG בתור אנטי וירוס דפדן AVANT עדכונים עדיין לא התקנתי, אולי יש לך המלצות שקשורות גם לעידכונים...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני יכול להתקין כל גרסה שאני רוצה ויש לי מחשב חזק(תסתכלו במפרט). לפי Windows Vista Upgrade Advisor מומלץ לי על גרסת עסקים. אני רוצה להתקין אולטימיייט (32 ביט) אבל לאור תגובות בפורומים שונים הבנתי שיכולות להיווצר בעיות עם תוכניות,משחקים ויישומים שונים. כמו כן אחרי בדיקה של המחשב נאמר שיכולה להיווצר בעיה עם נרו. אני משתמש הרבה במשחקים הכי חדשים שיש,וגלישה באינטרנט ותוכנות תחזוקה למחשב. כרגע אני עם XP PRO SP2 ולא יודע האם לעבור לויסטה או לא. יכולה להיות סיטואציה שהמחשב יפעל פחות טוב? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה? המסך עולה בכל פעם שאני מעלה את ווינדוס מחדש (XP SP2)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מבטל את ה UAC עבור קובץ ספציפי? בכל פעם שאני מפעיל את הקובץ הספציפי הוא מבקש "לאשר" את התוכנה מחדש...
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה שהכחול מאחורי האיקון יעלם. איך אני עושה את זה? http://img441.imageshack.us/img441/525/52437456tq7.jpg
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום זה המפרט מחשב שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK עכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט... ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע הפעלה אוטומטית מתוזמנת של המחשב בכל יום באותה שעה אם בכלל? אני משתמש XP SP2.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
איזה אפשרות אני שם בביוס כדי שהווינדוס יעלה לי מהבוט מהזכרון USB פלאש?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE אשר תומכת בAERO. כאשר התקנתי לראשונה את המערכת, כל התצוגה התלת מימדית הופיעה כרגיל אבל כשהתחלתי להתקין דברים זה נעלם.. אמרו לי להגיע לחלון שמשנה צבעים וכאלה בPERSONALIZE אבל לא הופיעו לי שום צבעים ולא התפריט שכביכול היה אמור להיות.. תעזרו לי בבקשה להחזיר לAERO.. תודה
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה חלונות XP וכשהייתי אמור להכניס משתמש ראשון לא הכנסתי כך שהוא התחבר ישירות לAdmin. בינתיים התקנתי תוכנות עדכונים ודרייברים על על משתמש Admin, ואח"כ יצרתי משתמש חדש ראשון עם הרשאות של Admin ועוד משתמשים נוספים עם הרשאות מוגבלות. הבעיה היא שמערכת ההפעלה מתחברת ישר למשתמש Administrator ולא מציגה לי את מסך הבחירה למרות שסימנתי בהגדרות שיוצג מסך בחירה בין כל המשתמשים אך עדיין הוא מתעקש להתחבר ישירות למשתמש Administrator. ניסיתי לשים סיסמא למשתמש ואז כשאני מעלה את מערכת ההפעלה הוא רושם שאין באפשרותו להתחבר למשתמש ואז אחרי לחיצה על אישור הוא מראה את מסך הבחירה ללא ADMINISTRATOR. מה לעשות, איך לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, התקנתי איזה התקן IRDA USB עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים שלו בגרסא אחרת אבל כל פעם שאני עושה עדכון דרייברים או הסרה שלו והתקנה מחדש עם הדרייברים החדשים הוא מזהה אותו עם השם הישן של ההתקן ודורש את הדרייברים הקודמים איך אפשר להעיף התקנים לתמיד מהמחשב אחרי התקנה אחת? ניסיתי ברג'יסטרי ולא ממש הלך.. מחקתי כל מה שקראו לו כמו ההתקן אני מצרף פה בכתוב את הקובץ דרייברים שהתקנתי אוליי תוכלו לעזור לי לנקות לפי הקובץ את כל השינויים שהוא הכניס למחשב שלי? מקווה שהבנתם בכלל מה אני רוצה חחח תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי קובץ בשולחן עבודה שאני לא מצליח למחוק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי השגיאה בתמונה השם של הקובץ זה המספר המוזר הזה שרואים בהודעת שגיאה איך אני מוחק אותו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך חודש חודשיים מחשב עם רשיון oem של ויסטה הום פרימיום. מלבד הקטע שמותר למכור oem רק עם מחשב חדש, יש עוד הבדלים בין oem לגרסה רגילה שקונים במחיר גדול פי 3? האם יש הגבלות על פירמוט? האם אפשר להעביר למחשב אחר? ומה קורה עם קורס המחשב, אפשר להתקין מחדש? ואני יכול להתקין את הגירסה בעצמי, או שבחנות חייבים להתקין?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-