Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך ניתן לשמור נקודת שיחזור ספציפית מנקודות השיחזור של וינדוס XP, לתמיד (אולי אפילו לצרוב אותה איכשהו), האם ניתן הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
dont know what happend but suddenly i cant write in hebrew it writes lite this ?גגגגג ?א? ?? ???? ?ך ?? HELP!!!!!!! i have XP pro and i tried everything nothing works
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב המחשב עושה RESTART . שאני מגיע לשולחן עבודה יש error משהו של הווינדווס. מישהו יודע איך לתקן ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני שעה עבד לי הויסטה מצוין הפעלתי מחדש את המחשב קורה לי הבעיה הבעה המחשב עולה עד למסך שחור ויש תמסך שזה טעון תויסטה זה ניתקע על המסך הזה איזה רבע שעה ואז מפעיל מחדש את המחשב הוא לא ניכנס לווינדוס ניסיתי לעשות על מצב בטוח גם כן זה טוען דברים ואז ניתקע רבע שעה ומפעיל מחדש תמחשב מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי XP באנגלית עים MUI בעיברית האים אני יכול להתקין את הVISTA עליו? והאים אפשר לעשות התקנה נקייה של ה-VISTA מבלי לשדרג?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
צריך להעביר למישהו תיקיות מתוך האאוטלוק אקספרס שמלאות במכתבים למישהו יש מושג איך עושים זאת???
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
סיימתי לעבוד על המחשב ולחצתי התחל>כיבוי כאשר ליד כפתור הכיבוי מופיע הסמל שאומר שהוא הולך להתקין עדכונים. ראיתי שהוא מתקין איזה עדכון, יצאתי מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהוא מנסה לעשות system repair כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, בחרתי בstart windows normaly, הוא הגיע למסך הטעינה ואחרי כמה זמן פשוט איתחל את עצמו. הפעם בחרתי באופציה start system repair ואחרי דקות ארוכות התייעשתי. כיביתי את המחשב ושמתי לייב דיסק של אובונטו. הכל עלה בהצלחה. מישהו יודע אולי מה לעשות? אם צריך לתת לsystem repair איזה שעה שעתיים תגידו אני פשוט לא יודע כמה זמן יכול לקחת לדבר הזה ואין לי כוח לחקות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזו של הסקין לויסטה(http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Replacements/Vista-Customization-Pack.shtml) עכשיו איך אני מוריד אותה מהמחשב? כי היא עושה בעיות ומאיטה את המחשב
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
החלפתי כונן קשיח (SSD מהקבוצתית) והתקנתי את המערכת הפעלה המקורית שהייתה לי - home premium. הורדתי את קובץ ההתקנה מאיזה בלוג שהומלץ כאן בעבר: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html העניין הוא שהמערכת שהייתה לי בשפה עברית, אבל התקנתי את האנגלית. קראתי מהתמיכה של וינדוס שרק גרסאות premium או Professional מקבלות אפשרות להתקנת שפות נוספות, וה - Home Premium לא מקבלת. בקיצור, איך אני מתקין את המערכת הפעלה בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה רגעים כשהפעלתי את המחשב הנייח שלי, הווינדוס לקח לו המון זמן לטעון. וכשהוא עלה לבסוף, הוא אומר שיש בעיה בטעינת הפרופיל ולכן יש פרופיל זמני. כשזה קרה לי במחשב הנייד פשוט עשיתי ריסט וזה עבד, אבל בנייח לא משנה כמה םעמים עשיתי ריסט - וכיביתי את המחשב מהספק לכמה דק', זה לא עובד. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה לאבד את המידע, אני רוצה שהוא יחזור. מדובר בווינדוס XP. תודה לעוזרים, הילה. הממ, למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עצירה ללא תוכנת טוויק כל שהיא? XP HOME SP3 EN
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אם יש לי וינדוס 7 ואני לא מפרמט אותו ועליו אני מתקין את וינדוס 8.1 אז שאני אדליק את המחשב תהיה לי אפשרות בחירה בין וינדוס 7 לבין וינדוס 8.1 ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש... ועכשיו יש לי קצת בעייה עם העברית. בגדול אני יכול לכתוב ולקרוא אבל בהגדרות של הכרטיס מסך והשמות של האנשים באיי סי קיו מופיעים במקום עברית כסימני שאלה. דוגמא: ???? ??????? ?? מי שיכול להגיד לי איך גורם לסימני שאלה להפוך לשפת הקודש (עברית או פסקל קשה להליט מי יותר ישן), שיגיד לי בבקשה. בתודה מוומווו
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב פנטיום 4 3000 זכרון 512 לאחרונה מתרחשת תופעה ממש מוזרה. מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש בעיה באקספי. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום יתר של המחשב. ניקיתי את המאוורר והתקנתי עוד מאוורר. כמה ימים המסך הכחול לא היה מופיע. אבל מאתמול זה שוב קרה לי פעמיים. מה זה יכול להיות? רעיונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה, כשאני במצב של IDLE בוינדוס XP משום מה המעבד מנוצל הרבה יותר מידי ממה שאמור להיות (ניכר ב cpu usage). מלבד זאת, אחרי שאני נכנס לישום כלשהו ויוצא הזכרון שבו השתמשתי לא תמיד מוחזר ויוצא מצב שאני מוכרח לעשות ריסט כל יום (לצורך הענין, יש לי 256 DDR333) או לאחר שימוש ארוך בתוכנה\משחק כבדים. תודה מראש לעוזרים :-\
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הסמל של עצמת הקול נעלם לי משורת המשימות. יש ווליום, שומעים איפה שצריך, רק הסמל נעלם לי. איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה... הטקסט גדול מידי בווינדוס, מה עושים? הנה תמונה: אחים שלי שינו משהו, איך אני מחזיר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם ויסטה. עשיתי מחיצה ורציתי להתקין שם XP. שמתי את הCD , הוא העתיק את כל הקבצים, אתחל ואז כתב :DISK READ ERROR BOOTMR IS MISSING" הקטע הוא שאחרי זה גם הויסטה סירבה לעלות והציגה את הודעת שגיאה, למרות שלא נגעתי בה. את הויסטה סידרתי, אבל אני עדיין לא יוכל להתקין את XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי חברה... אני כבר חודשים מחפש ברשת גירסה ל"וינדוס ויסטה אולטימט עברית 64 ביט"..!!!(WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 BIT **HEBREW) האם למישיהו יש מושג איפה אפשר להשיג ברשת גירסה כזו ?? תודה לכל מי שעוזר :
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-