עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by et_gershon,

אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by mama,

איך שולפים את מספר הרשיון של WINDOWS 95 שאינו עולה אפילו בSAFEMODE

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כשאני מדליק את המחשב מחדש ומזיז את הסמן על כפתור ה- START מופיע שעון חול כ- 5 דקות... מישהוא יודע מה בעיה??? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. כ5 שנים ללא פרמוט (המערכת היא XP מן הסתם). אני לא רוצה לפרמט מכמה סיבות שאחת מהן היא שפשוט יש לי יותר מדיי דברים חשובים מותקנים ואין לי זמן וכוח להתקין הכול מחדש.האם יש דרכים רלוונטיות שפועלות על מנת לשפר את מהירות מערכת ההפעלה וזמן העלייה שלה? ניסיתי כל מיני תוכנות כגון tuneup utilities 2009,אבל הן לא עזרו גם לאחר שעשיתי דפרגמנט להארד דיסק וגם לאחר שניקי רג'יסטריי וחסמתי כמה תוכניות מעלייה יחד עם המערכת.יש לכם רעיונות\עצות? תודה רבה

5. Started by Morfix,

היי יש לי windows xp pro, הגדרתי ססמא למשתמש שלי. אני רוצה שכשאני אלך מהמחשב אני אוכל ללחוץ על windows key+l או נעילה כדי לנעול את המחשב. הקטע שכרגע זה עובד לבד אם אני לא נוגע במחשב כ5 דקות הוא ננעל לבד ואז אני צריך ללחוץ על המשתמש ולהקיש ססמא כיצד אני מבטל את זה? אנני רוצה לנעול לבד בצורה ידנית מתי שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 18.7k צפיות
  6. Ok, i got into the msconfig and i saw the "UpReg.exe", what is this service? by the title it has connection to the registry, but the question is if it so important or can i take the V off? Thanks!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by bogdant,

תגידו איזה גירסה של הVISTA תהיה הכי טובה לגימר (משחקים) Windows Vista Ultimate או אולי משהו אחר ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה קרה לי פתאום שאני מדליק את המחשב! מה לפרמט ולהתקין מחדש? לא הגיוני? CHKDISK /R יעזור? או שיש דרך אחרת להעתיק את הקובץ ממחשב אחר? ענה עיזרו לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by Amir Ch,

שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by tzahi16,

איך נכנסים ל GROUP POLICY בויסטה והאם אני יכול להיכנס מכל גירסה של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TP,

יום אחד אני לא מוצא את הכונן פלופפי במחשב שלי.. (יש לי חלונות אקספי) ניסיתי לחבר אותו יותר חזק זה לא עזר.. ניסיתי למחוק אותו ושהווינדאוס יזהה אותו וזה לא הלך.. לא נרהא לי שהוא מקולקל.. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by isotoper,

היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by adam99,

שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by achiya1,

לילה טוב אנשים. יש ברשותי מחשב נייד של דל והוא לא מגיע אל הווינדוז כשאני מדליק אותו יש לי תאופציה ללחוץ r אחרי שזה כותב שהסיסטם לא נמצא או שהוא פגום משהו כזה.. וגם ל safe mode זה לא נכנס ! זה כותב את אותו דבר בכל מצב.. מה זה הדבר הזה מה אני עושה?! תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  15. זה נכון ? אם זה נכון היה לי פעם מדריך להוריד את זה מישהו יודע ?

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by chito,

אהלן הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה? הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת. אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by omerba,

בתור סטודנט אני זכאי לרשיון חינם מהאוניברסיטה לגירסת הMSDN. מישהו יודע במה היא שונה מהגירסא הרגילה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. Started by Wingedbull,

למה ה-CPU USAGE אצלי נמצא על 100%? זה קצת מוזר ומפחיד. הוא נשאר תקוע על 100 למעשה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by noamc,

יש לי windows לא חוקי.אתמול התקנתי את servise pack 2 של windows xp.כל שלב ההתקנה היתה בסדר עד שהמחשב עלה ונפתח חלון של הפעלת מוצר windows .ואז קיבלתי משפט שאומר שהתוכנה כבר הופעלה ויש ללחוץ על כפתור האישור ליציאה.לאחר מכן עולה רבוע של שם משתמש ורשום שההגדרות נשמרות ולא נעשה כלום והמחשב לא עולה. יש למישהו פתרון לבעיה זאת ולא על ידי פירמוט.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Elrond,

למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by tembo,

שלום, ברשותי רשת של כמה מחשבים (XP) ואני מעוניין שכשאר משתמש יבצע LOGOUT יופעל קובץ BATCH. כיצד אני עושה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by yuval_cohen,

שלום... לחבר שלי יש ווינדוס XP מחשב לא ככ ישן... (נראה לי מהפנטיום 4 הראשונים.. לא בטוח) בקיצור.. כשהוא עושה כיבוי לווינדוס.. זה עושה את התהליך של הכיבוי ולאחר מכן במקום לכבות את המחשב לבד הוא כותב לו its now safe to turn off the computer (כמו במערכות הפעלה הישנות...) מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.