Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לאמא שלי מצלמת רשת של מייקרוסופט Lifecam HD 3000. לפני כמה שבועות המצלמה הפסיקה לעבוד על המחשב שלה. דרך הdevice management ראיתי שיש לה שגיאה עם קוד 1 בדרייבר של המצלמה. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין מחדש ללא הצלחה. חשבתי בהתחלה שהמצלמה פשוט התקלקלה- אבל אז ניסיתי אותה על המחשב שלי והכל עבד כמו שצריך. כשחיפשתי פתרון עלה לי חשד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך- כי נראה שהמצלמה הפסיקה לעבוד בדיוק כשהחלפנו לה את אותו במחשב שלה. העיניין הוא שאבא שלי דאג להתקין את הדרייבר העדכני לכרטיס מסך כשהוא התקין אותו. הבעיה יכולה להיות באמת הכרטיס מסך? איך בודקים דבר כזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ברגע שני סוגר את החלון של הקספלורר או כל חלון אחר במערכת הפעלה ופותח אותם שוב הם נפתחים בצורה קטנה כיצד אני מגדיר אותם שהם יפתחו לי בצורה גדולה על כל המסך בלי לשנות כל פעם את הגודל? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח מאד אם לדעת כיצד ניתן להעביר תיקיות המצויות בכונן C לכונן D. אני מתכוון בעיקר לתיקיות שיתוף קבצים ותיקיות שתופסות המון מקום והתוכנות שלהם מותקנות על כונן C. האם יש דרך לעשות זאת מבלי לפגום בתוכנה, כלומר שהתוכנה שמעביריה לאותן תיקיות קבצים תמשיך להעביר לשם את הקבצים כאילו היו מותקנות בכונן C. ואם כן האם לאחר פירמוט והתקנת התכונות מחדש כגון תוכנות שיתוף קבצים, האם התוכנות יקשרו בין התיקיות שהעברתי ל-D או שיש צורך בהגדרות חדשות. בקיצוראשמח אם מישהו מכיר דרך אלגנטית לעשות זאת, כרגע כונ C מלא לחלוטין ו D כמעט ריק. הדרך החידה והבטוחה שמצאתי היא פשוט להעביר משם קבצים לתיקיות חדשות שיצרתי על D אבל אז התוכנות כמובן לא מקשרות את התיקיות הללו לשיתוף הקבצים למשל וחבל תודהלכל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מבלי להוריד את הרזולוציה? תודה רבה מראש. :]
-
- 2 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שלום רב חברים תמיד היה לי מיתוס לגבי כך שעדיף להתקין מערכת הפעלה בשפה האנגלית מאשר בעברית כי זה מסתדר טוב יותר עם העבודה במחשב ועם אפליקציות!! האם זה באמת כך או שזה סתם מיתוס?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשתף אתכם בבעיה מוזרה עם מחשב חדש: קניתי מחשב חדש (מפרט בהמשך) ויש לי בעיית התחברות מוזרה אני מתחבר לאינטרנט גולש והכל בסדר, ואז נאמר משאיר את המחשב לילה או שניים דולק( פרקי הזמן שבעקבותם זה קורה אינם קבועים), וכשאני חוזר למחשב לגלוש שוב, אין לי חיבור לאינטרנט וקופצת ההודעה: "host process for windows services stopped working and was closed" מה שלא אעשה כולל אתחול המחשב לא עוזר. הדבר היחיד הוא לכבות המחשב, להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולהחזירו לאחר דקות מספר, להדליק המחשב והכל חוזר להיות בסדר עד הפעם הבאה. בתמיכת ספק האינטרנט נאמר לי שייתכן וחשמל סטטי גורם לבעיה. החלפתי מודם וגם זה לא עזר. חיברתי המחשב לשקע אחר(גם בביתי וגם בבית של חבר) וגם לא עזר. אני עובד…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב. היום, לאחר אי שימוש במחשב לזמן מה והשארתו דלוק, כאשר חזרתי אליו, נדהמתי לגלות כי נמחקו לי משולחן העבודה חלק מקיצורי דרך סתם כך פתאום, ללא סיבה נראית לעין. שחזור מערכת החזיר את מצב שולחן העבודה לקדמותו. מה גרם לבעייה? (יש לציין שהפעלתי Chkdsk על מחיצת D, לפני כן, ובסיום הפעולה, עוד הופיעו כל הסמלים. אז עזבתי את המחשב, אבל לאחר שחזרתי אליו, גיליתי שנמחקו חלק מהסמלים)
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב מדגם dell inspiron 3542. המחשב כבר איטי ואני מעוניין לפרמט אותו ולשדרג גם לwin 10. דבר ראשון ממה להתחיל מהשדרוג לwin 10 או לפרמט אותו. דבר שני איך מפרמטים אותו ? מחשב נייח אני יודע לפרמט . בנייד של dell הבנתי שזה קצת שונה . ומצאתי שני מדריכים שאני לא סגור על פי איזה מהם לעבוד אם בכלל 1. http://www.dell.com/support/Article/us/en/04/DSN_336966/EN 2. http://www.dell.com/support/article/us/en/04/SLN153569?c=us&l=en&s=bsd&cs=04 אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. בתודה מראש hagayben
-
- 5 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה וקניתי גירסאת שידרוג והתקנתי את המערכת הפעלה. בעת ההתקנה ההיתי עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד i5 3570k)hd4000 ) השבוע התחדשתי בכרטיס מסך gigabyte gtx660 oc 2gb חיברתי אותו והורדתי מאנוידיה דרווברים הכי עדכנים. המשחקים פועלים טוב אבל הממשק מטרו לא פועל כשורה הכל לחיץ ופועל אבל בתפריט מטרו הראשי ישנם המון חלקים במסך הופכים להיות שחורים וחוזרים לעצמם באקראי (הריבועים המתעדכנים לייב, לא האיקונים) ובנוסף שאר הממשק (נגיד בהגדרות) הושחר באקראיות ולא רואים את כל הפריטים במסך וכאשר עוברים עם העכבר זה ״נפתח״ בקיצור באג רציני כמו כן אין עידכונים בוינדוס אפדייט שלא בוצעו כיבתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס וזה לא עוזר , בשום אופציה אשמח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרוסופט מכריזה על פיתרון אבטחה באמצעות וירטואליזציה, שאמור להפוך את הדפדפן שלה לבטוח הרבה יותר עבור ארגונים וגם משתמשים ביתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אקבל את המחשב הישן של בת דודה שלי שעליו אוכל סוף סוף אוכל להתאמן איך אני מתקין windows,מורח משחה טרמית מפרק OC וכ"ו. עכשיו-איך בדיוק מפרמטים? איזה תוכנות מומלצות בשביל הגיבוי לפני (דרייברים,ריג'סטי וכ"ו) מאיפה מורידים דיסק של windows בשביל זה? האם כשאומרים "פרמוט" מתכוונים למחיקת כל הקבצים ואז להתקין את המערכת הפעלה מחדש או פשוט לעשות rapair מהדיסק של windows וכ"ו. כל הפעולה הזאת היא בשביל אימון שאדע איך אני עושה את זה-אין פה "סכנה" שאני מתעסק אם דברים שאני לא מבין. אני לא צריך שום דבר על המחשב-אבל אני רוצה לדעת איזה תוכנות שימושיותל כי אני מתכנן לעשות פרמוט למחשב אחר בקרוב. תודה רבה לעוזרים! נ.ב.-המערכת היא XP.
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי. אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64) אז ככה: א. מה ההבדל באמת בין שניהם? ב. מה יותר טוב? ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64? בתודה! נ.ב. תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הסרט עובד לאט במחשב שלי, במחשב של חבר שלי (יש לו מחשב יותר חלש משלי) הסרט עובד מצויין אפשר לשלול את הבעיה של וירוס ועומס על הווינדוס בגלל תוכנות שעובדות ברקע... מקווה שתעזרו לי... יש לי מחשב כזה: p4 2.6gh ram 254mb כרטיס מסך g force 4mx 400 win98 windows media player 9 תודה לכל מתייחס
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן. כשאני מנסה להעביר קבצים לכונן C אני מקבל את ההודעה הבאה: "You'll need to provide administrator permission to move to this folfer" ואז כמובן אני נדרש לבחור בין ביטול\להמשיך כאדמינסטור\לדלג. הבעיה היא שאני רוצה להעביר חלק מהמשחקים של steam שנמצאים בכונן אחר לכונן הזה, והסטים לא מאפשר לי לפתוח תיקיה שם. יש לי חשד סביר שזו הסיבה לבעיה (הסטים אגב מודיע לי "failed to create a folder, this drive is read-only" ולחבר אחר שניסה הוא כן אפשר) הכונן הוא intel ssd 330 , מותקן עליו win7 ul 64bit הצעות, רעיונות, תמיכה נפשית ואוכל טעים יתקבלו בברכה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אפליקציה שעם הפעלתה דורשת הרשאות אדמין מסיבה זו או אחרת.. האם ישנה דרך למנוע את ה PROMPT שמבקש לאשר אותה, בלי לשנות את ההגדרות של ה UAC לכלל המערכת. כרגע זה מוגדר שם על הברירת מחדל. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שקורה זה שלאחר הדלקה ראשונית של המחשב הוא מגיע למסך הפתיחה רק שהוא שחור. אני יכול להזיז את הסמן של העכבר ואני יכול לעשות LOG OF, להכנס למצב שינה או לעשות ריסטרט. ז"א שהמסך לא קפוא. רק לאחר הריסטרט הוינדוס עולה בצורה תקינה. קראתי מעט שזו בעיה מוכרת יש למישהו פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-