עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט כאשר אני נכנס למשחק כלשהו הוא יוצא לי החוצה ונותן לי הודעה שהתוכנית נסגרה וווינדוס מחפש פיתרון כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. משהו יכל להסביר לי איך מתקינים סקינים/ גאדג'טים חדשים למחשב? ואם אפשר אתרים שלהם בבקשה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא רוצה לעבור לויסטה בנתיים, אבל לא אכפת לי להשתמש בה בנוסף ל XP, כך שיהיה לי גיבוי

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום. אז כמו שאמרתי הבעיה הזו לא הופיעה לי אף פעם בשום התקנת DX כלשהי. הבעיה מופיעה בצורת פופ-אפ שמודיע על ERROR. מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג מה זה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by noam25,

קניתי מחשב INTEL QUAD Q8400 4 גיגה זיכרון מה המערכת הפעלה האופטימלית?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. רקע: לאחר חצי שנה עם Windows 7 public beta רציתי לעבור ל-Windows 7 Ultimate הסופי. לאחר שגיביתי את כל החומר על כונן WD Passport חיצוני של רבע טרה, יצרתי אצלי על המחשב מערך RAID 1 משני כונני 640GB והמערך נבנה באופן מושלם. סדר העלייה היה: 1) FLOPPY 2) RAID1 של שני הכוננים 3) CD ROM כאשר לאחר הכנסת דיסק Windows 7 64 bit לכונן החל ההפעלה, הגעתי למסך של בחירת על איזה כונן אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה. ברשימה היה מן הסתם רק הכונן הבודד (הוא נראה בודד כי RAID 1 אומר שמידע מועתק בו זמנית לשני הכוננים ושני כונני 640GB נראים כ-640GB בודד). השגיאה שקיבלתי הייתה: "setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition" http://img91.imag…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tzahi16,

מה זה שירות ה SPYNET ? איך זה עובד בכלל ? ואיזה תועלת אני יכול להפיק ממנו ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by ofir667,

בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום חברים לפני שבועיים בערך קניתי מחשב לנובו חדש אחלה מחשב, רק מה? הגיע עם חלונות 8 לדעתי, חלונות 8 היא מערכת נחמדה עבור מחשבים מבוססי מסך מגע אבל היא פשוט קטסטרופלית עבור מחשבים שולחנים או לפטופים רגילים ללא מסך מגע החלטתי שאני מעיף את 8 ומתקין 7 אולטימט 64 ביט קיבלתי ממיקרוסופט את דיסק ההתקנה המקורי של חלונות 7 64 ביט בכדי שההתקנה תצליח יש להתחיל את המחשב כשחלונות 7 עולה ישירות מתוך דיסק ההתקנה עד כאן הכל סבבה אלא מה? לנובו נעלו את האפשרות להתקין תוכנות ומערכות הפעלה ישירות מדיסק התקנה גם כששיניתי בBIOS את סדר האתחול כך שקודם כל המחשב ינסה להתחיל מהDVD זה לא עזר, אמנם אחרי ביצוע ריסטרט המחשב אכן ניגש לכונן הDVD לפני שהוא ניגש להרדדיסק אבל הוציא הודעת שגיאה ACCESS DENID…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zekk,

פרמטתי מחשב שנמצא אצלי כבר כמה זמן, עכשיו שמרתי כמה קבצים על 2 כוננים נפרדים (F ו E קבצים של 100 ג'יגה בערך) ו C עצמו זה שאני מפרמט ומתקין עליו מחדש תווינדוס קיצור אחרי כל הקטע עם המסך הכחול, הוא בא פותח תווינדוס, ובהרצה של המסך איפה שהכחול רץ, הוא נתקע אחרי 5 פעמים שהוא רץ יש למישהו תשובה למה זה עושה את זה ?? יש קשר לכוננים ? זה לא יכול להיות הדיסק דפוק או משהו, ניסיתי עם 2 דיסקים שונים שבעבר פירמטתי איתם הרבה פעמים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by siin,

האם DirectX9 מתאים לכל סוגי חלונות? מה הן המגבלות ומתי לא כדאי/רצוי להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. קניתי לפטופ של HP שזכאי לשדרוג ל7 בחינם אבל שאני הולך לHP אני רואה שאפשר לשלם על המשלוח רק בכרטיס אשראי באינטרנט ואני לא רוצה לעשות את זה יש דרך אחרת? גם אם זה כרטיס אשראי לא באינטרנט **מצטער אם זה לא שייך לפה אני לא הייתי בטוח אם זה לפה או לפורום מחשבים ניידים אם טעיתי תעבירו בבקשה**

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by or_doc,

לא משנה לנעול

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by Burned,

המיקרופון עובד לי בXP אבל בויסטה לא. כשאי נכנס ל: נהל התקני שמע > הקלטה יש שם Microphone אבל המיקרופון לא משפיע עליו בכלל

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. איכן נמצאת התיקייה שאליה יורדים העידכונים האוטומטיים של ?windows update

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by d pro,

בהתקנה בבחירת מחיצות לחצתי על דילייט במקום פירמוט יש הבדל? חיפשתי את הקבצים הקודמים או גודל דיסק והכל בסדר.. אז הדילייט גם עושה פירמוט ? המערכת בסדר חוץ מפעם אחת שהמחשב נכבה לבד וללא רישום באיוונט

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by RayZ,

יש לי הרד דיסק. מותקן עליו 98. ידוע לי שה98 לא יכול לעבוד כי הפרמוט לא יצא נכון. אז התחלתי לפרמט ב FDISK דרך דיסק BOOT. בקיצור, בהתקנת 98 הוא אומר שישנה מערכת קבצי NT. אז אני יוצא,אני רואה שהכל מפורמט. בסוף אני רואה תיקית קבצים בשם Network . אני מנסה,אי אפשר לפרמט אותה.. יש למישהו אולי פתרון?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים אחד amd ואחד אינטל בamd64 3000 המחשב אף פעם לא עושה scandisk דרך אגב ההרדיסק הוא sata במחשב של האינטל פרסקוט 2800 המחשב כן עושה scandisk שם ההרדיסק לא sata אלה ide מישהו יודע למה זה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. אני רוצה שאקספלורר יראה לי אייקון של ".." (up one level) ברשימת הקבצים, כמו שזה נראה בfilezilla למשל (בתמונה). אני די בטוח שזה אפשרי, פשוט לא מצליח לחפש את זה בגוגל כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by asaf-g,

היי כשאני מנסה להיכנס ל-XP דרך Safe mode, אני מגיע עד השלב שבו רואים את הרקע ברזולוציה גבוהה, ואז הכל "קופא" ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה..

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by benor,

פתאום אני מפעיל את המחשב וההודעה הזאתי קופצת: עוד פרטים מצורפים בקובץ.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by mMmSaK,

העלתי מלא תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה ל one drive. הבעיה שזה בכונן C ועכשיו אין לי מקום לכלום אפילו לא לעדכון של מערכת ההפעלה או כל תוכנה אחרת שאני צריך. בקיצור איך מעלים דברים לענן הזה בלי שזה יקח מקום מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.