עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Y-T-M,

שלום לכולם! יש לי בעיה בזמן האחרון זה התחיל רק בזמן האחרון שאני לא רואה סרטונים לדוגמא באתר וואלה אני רוצה לראות תקציר של משחק את זה: http://sports.walla.co.il/?w=/166/1101009 הוא אומר לי ready אני לוחץ על פליי וזה נשאר מסך שחור לא קורה כלום חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by dror_gh,

שלום חבר שלי התקין וינדוס XP על כונן C (שהוא הכונן הראשי) והתקין ויסטה על D בתחילת המחשב היה לו את האפשרות לבחור איזה מערכת להעלות לפני כמה ימים הוא פירמט את D בלי להסיר את הויסטה עכשיו בתחילת המחשב הוא עדיין נותן לו לבחור אבל כמובן שהוא בוחר ויסטה זה לא נותן לו להעלות. השאלה היא איך לבטל את האפשרות בחריה? ש XP פשוט יעלה בלבד תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 16:06:29 מישהו יכול לעזור ??? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by avidan28,

שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by Semyon171,

שלום יש לי ויסטה חוקי,כל פעם שאני מנסה להיכנס לאקספלורר כתוב לי שעל Com Surrogate להיסגר ואז לא קורא כלום הוא כביכול נסגר אבל הדבר הזה מעצבן כי זה כל פעם שאני נכנס לדיסקים הקשיחים! מישהו יודע משהו על דרך הפתרון של הדבר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by finish,

המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by amitaiz,

המחשב עולה ועושה בוט מהדיסק. בשלב הראשון של ההתקנה שאמורים לבחור שפת התקנה וכו' המחשב מפסיק להגיב. ניסיתי עם כמה דיסקים של ויסטה וקורה אותו דבר, דיסקים מקוריים וגם לא. מיהו מכיר את הבעיה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי!, כאשר היה לי מדיה סנטר של ויסטה בגרסאת הRTM והבטות, כאשר הייתי מנגן סרט וממשיך לדפדף בספריות האחרות הסרט היה מתנגן כטפט, בגרסא הזו שיש לי של ויסטה הסרט מתנגן בצד שמאל בקטן, מישהוא יודע איך אני משנה את זה בחזרה לכטפט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by ofir667,

בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by aviz,

אני מנסה להקים רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר אני רוצה ככה שאחד המחשבים יתחבר לשני וממנו יהיה לו גישה לאינטרנט במחשב שיש לו אינטרנט בהתחלה כשנכנסתי לחייגן בשביל לאפשר זאת והייתי נכנס לadvanced האקספלורר היה קורס ובגלל זה הכנתי חייגן חדש שעכשיו לא עושה בעיות הנה תמונה מההגדרות המתקדמות של החייגן (זה שונה מהתמונה במדריך): אבל הכרטיס רשת עושה בעיות הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות רשת : עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לסדר את זה מבלי לשחזר מן הסתם אני רוצה לציין ששתי המחשבים מזהים אחד השני אבל אינטרנט ;\ עריכה::: מצאתי את זה באתר של מיקרוספט : http://support.microsoft.com/kb/823775 הבעיה היא שאני לא רוצה לשחזר ומצד שני כשאני רוצה להתקין את הוינדוס אין לי אפשרות…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by kobibo,

כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by ofir667,

יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  14. קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. מותקנים אצלי במחשב 2 windwos ואני רוצה למחוק אחד מישהו יודע איך מוחקים?!!?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  17. היי חברים, החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה. אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  18. תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. רציתי לדעת אם כונן של 32 גיגה יספיק להתקנת הVISTA ולאחריה כשהיא תגדל... וגם אני מתכננן להתקין שם את כל התוכנות שלי אז אפשר להוריד מה32גיגה איזה 5-7 גיגה גג לכל התוכנות... דרך אגב, כל התוכנות שעכשיו מותקנות אצלי בXP אפשר להתקין אותם גם שם? או שצריך גרסאות אחרות.. כמובן שאני לא מצפה ממכם לדעת מה מותקן אצלי, פשוט מעניין אם התוכנות הרגילות שעד עכשיו השתמשתי בהם מתאימות ל64, כאילו יש דרישה שונה אצל 64 או שזה רגיל כמו ה32?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofirn2,

מה זה X86 בכללי? ומה זה X86 בסידרה של WINDOWS VISTA ULTIMATE והאם CORE 2 DUO תומך ?

• 15 תגובות
    • 7.3k צפיות
  21. שעושים כיבויי בחלונות לא תמיד המחשב מתכבה, לפעמים כאילו המחשב מתעלם , איך ומה לעשות כדי שוינדואוס יכבה מהפעם הראשונה תודה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  22. כמה שחיפשתי דרך בAppaerance לא מצאתי אפשרות. אני רוצה לשנות את זה לשחור במקום לבן

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by crik,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה אשר כאשר עולה הווינדוס יש בדר"כ משהו כמו 2 שניות של מסך שחור לאחר שיש את המסך של הווינדוס XP... אצלי זה נתקע במסך השחור בערך כ 5-10 דק אך לפעמים יותר.... הבעיה נוספת שברגע שזה קורה ואני רוצה ללחוץ על אחד המשתמשים לוקח לווינדוס זמן להגיב... האם מישהו יודע מה הבעיה/או נתקל ויודע את הפתרון (נ.ב נורא חשוב לא לפרמט את המחשב הזה.. יש חומר יקר ערך שלא ניתן לגיבוי) תודה, משה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by superorking300,

שלום אני חדש בפורום (לא באתר) ורציתי לשאול האם רק ויסטה יפעיל כרטיסי מסך תומכי DX10 אם כן אז אכלתי אותה מקווה שתענו לי מהר. תודה ;)

• 6 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.