Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, היום כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי התראה כי אין מקום בכונן C לאחר חפירה ארוכה בכונן C גיליתי 3 קבצים מוסתרים בתיקייה c:\windows בשמות 5 , s , y מצ"ב תמונה scr1 הקבצים לפי התיאור הינם קבצי System ואיני מצליח למחוק אותם. גם כשמחקתי אותם ב-Dos, הם חזרו לאחר הפעלה מחדש למחשב. משבדקתי בתוכנה TaskInfo מה משתמש בקבצים ומונע ממני למחקם - נמצא Proccess בשם System שמשתמש בהם (מצ"ב תמונה scr2) למישהו יש רעיונות איך להיפטר מהקבצים האלו? לפני שהפעלתי עכשיו את המחשב, היה לי כמעט 4 ג'יגה פנוי, ועכשיו הם לקחו את זה! תודה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התקנתי ויסטה הום פרימיום 64ביט והכל הלך חלק. ברגע שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (Catalyst 8.6) הויסטה לא חוזר מהריסט יש מסך כחול והוא מאתחל.... לעד.... לא יודע מה הבעיה, הכל מחובר בפנים פיקס ניסיתי דרייברים מהאינטרנט ומהדיסק, אותה תוצאה. המפרט בצד <<<<<< אני באמת אודה למציל שלי
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם מערכת ההפעלה רק תבקש דיסק דרייברים, ותמשיך להיות מאוקטבת או שהיא תחת רשיון רואה ששיניתי את רכיבי הלוח (בזה שהחלפתי מחשב) והיא תגיד שנגמר לה וצריכה שוב איקטוב ? (מדובר על ווינ. 7 מקורית, שמותקנת כרגע אך ורק על מחשב אחד)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקל על חייה של אישה מבוגרת שהתרגלה לכך שבכל פעם שלחצה על אייקון האקספלורר נפתח גם החייגן והיא פשוט לחצה על "התחבר". עכשיו אחרי פירמוט האפשרות הזו כבר לא קיימת והיא צריכה להתחבר קודם עם החייגן ורק אח"כ לפתוח דפדפן. איך מסדרים את זה ? הכוונה איננה לחיבור עם ההדלקה וכו - אלא לחיוג שעולה עם הדפדפן. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מצאתי אתר עם התקנה של ויסטה אולטמט 64 ביט עם חמש לינקים עם פירוט על כול אחד: לינק אחד:המערכת עצמה(ויסטה) לינק שתיים:קראק(יש שני קראקים אומר להוריד את שתיהם) לינק שלוש:מדריך להאצת ויסטה לינק 4:עיברית לויסטה לינק:גרסאת 32 ביט אז אני צריך רק תמערת והקראקים אז איך ליצרוב את זה? לשים תקראקים והויסטה על אותו הדיסק ולהכניס לכונן של המחשב שבו אני מתקין?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי ראוטר חדש (D-LINK DI 704UP) המשמש גם כשרת מדפסות (יש לו חיבור USB למדפסת). התקנתי את התוכנה המצורפת לנתב המאפשרת לכל מחשב בבית להגיע למדפסת הרשת וזה עבד בלי בעיות למשך כמה ימים. (אני משתמש ב-Windows XP PRO sp2) המחשב הפסיק לתקשר עם המדפסת עקב בעיה בראוטר, חיברתי שוב את המחשב ישירות למדפסת (לא דרך הראוטר), מאז כמעט שלא ניתן להגיע לתפריט printers and faxes ב- control panel כדי לשנות את ההגדרות, מידי פעם אם אני מאתחל את המחשב אז יש אפשרות להגיע, אחרת החלון נתקע ב- NOT RESPONDING ולא מתאפשר לי להגיע לתפריט המדפסות. ניסיתי להתקין מחדש את הדריבר של המדפסת, החזרתי את המצב לקדמותו לפני התקנת הראוטר וזה לא עוזר. כמו כן, תוכנות אחרות מתחילות להתקע (בתדירות נמוכה…
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מקווה שניסחתי את השאלה נכון.. , כאשר אני מדליק את המחשב הדוס עולה ואז יש לי שתיי אפשרויות: windows XP Proffesional ו- windows XP Proffesional Setup איך אפשר להוריד את ההתקנה , כך שהמחשב יעלה אוטומטית על הווינדוס בלי שאני יצטרך לבחור... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש אפשרות בלי תוכנה חיצונית, או איזה תוכנה חיצונית קטנה לא גדול כמו פרטישן מג'יק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תיקיה בשם 89e0d4259df229aa39c1 וכשאני מנסה למחוק אותה אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות (אני ADMINISTRATOR ויוזר יחידי במחשב), אני חושב שהתיקיה נוצרה אחרי איזה התקנה או עידכון מסויים http://imageshack.us/f/5/unledafz.jpg/ איך אני יכול למחוק את התיקיה ? (אני עם WIN7 64 ביט)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי (יש בצד ימין את המפרט) אני יכול להריץ את וינדוס ultimate?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סמסונג שלפעמים הסאונד נעלם כדי שהוא יחזור צריך לעשות הפעלה מחדש. הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לכבות/להדליק את התהליך בווינדוס לא עזר. מאז שהיה עדכון לפני כ שבועיים +- הבעיה התחילה, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. ד'א - שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר אני משהה עליו את העכבר, אז קיצר זה לא עובד...(זה לא התפרון)
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
בשלושה החודשים האחרונים השתמשתי בוינדוס ויסטה . הכבדות של המערכת, הבאגים ושאר הירקות הביאו אותי להחלטה לחזור לאקס פי 64. התקנתי את אקס פי בתיקיה נפרדת . וינדוס ויסטה נשאר בתיקיה שלו. עכשיו שאני שוב באקס פי וסיימתי לסדר את הקבצים במחשב כמו שאני אוהב ,אני רוצה להפטר מהתיקיה של ויסטה.. לצערי הוא לא נותן לי למחוק לא את התיקיה ולא שום קובץ שנמצא בפנים עולה לי הודעת השגיאה הבאה: cannot delete fxsext.ecf :access is denied"" ובהמשך אני אתגרם בקצרה- בדוק שהדיסק לא מוגן מכתיבה ושהקובץ לא בשימוש" . עלה לי הרעיון להשתמש בתוכנה DELETE DOC" התוכנה ניסתה למחוק דרך הדוס וגם לא הצליחה... מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני פותח חלון חדש באקספלורר, הוא פותח לי אותו מוקטן כך שאני צריך להגדיל אותו בכל פעם. יש דרך לשנות את זה שיפתח לי ב-maximize?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP פרו וכולו באנגלית רציתי לדעת איך להפוך את כולו לעיברית במקום START שיהיה התחל וכד' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי הכל. יש לי ווינדוס XP פרו. התקנתי מחדש את העידכונים האוטומאטיים, התקנתי מחדש SP3, ב"שירותים" הפעלתי אוטומאטית וווידאתי שהשירותים AUTOMATIC UPDATE וBackground Intelligent Transfer Service מאופיינים "אוטומאטי" ומופעלים, הקשתי net stop wuauserv ואחרי זה net start wuauserv - וכלום לא עוזר! עדיין כל פעם שאני מנסה לעדכן משהו, אפילו את מאגר הנתונים של Windows defender אני מקבל שגיאת 0x80244016. חיפשתי אחריה ברשת ומה שלא מצאתי לא עזר לי. האם יכול להיות שזה טורג'אן?! האם יכול להיות שאני חייב לפרמט? לא מבין מה קורה. מה שמצחיק הוא שבהתחלה הווינדוס הציק לי כל כמה דקות שהעידכונים אוטומאטיים מכובים למרות שראיתי בבירור שהם מוגדרים על הפעל (אצוי) אוטומאטית.. אז בדקתי שוב ב"שירותים…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם מאגרי צלילים יפים לפעולות של הוינדוס בעיקר לצליל שעימו עולה וניכבה המחשב..... אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
:'( יש לי WINDOWS XP והמחשב שלי הראה סימני עומס ונתקע ולכן עשיתי לו RESTART ותוך כדי הנסיון לכבות נאלצתי לבחור בEND PROGRAM כמה פעמים עד שהוא נכבה ומאז כל פעם אחרי כיבוי בשלב האחרון לפני היציאה מהWINDOWS והסגירה הוא מקפיץ הודעת שגיאה בה הוא מודיע על ERROR בקובץ MSCC32.EXE והוא נותן אפשרות או של OK או של CANCEL כדי לעשות DEBUG אבל אף אחד מהם לא פותר את הבעיה בכל כיבוי הודעה זו מופיעה. ניסיתי גם לעשות RESTORE למערכת אבל זה גם לא עזר התופעה המשיכה. מה עושים? מישהו יכול לעזור לי? ???
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-