עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מעבד: athlon64 3500 כרגע אני מריץ עליו את ויסטה 32, המחשב משמש למשחקים סרטים ושאר פעילויות פנאי.. האם שווה לי להתקין את גירסת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by wow,

האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?

3. Started by Belgia,

יש לי שני הארד דיסקים על המחשב: הראשון - מחולק ל-2 מחיצות,באחת מהן מותקן XP השני-מחולק לשני מחיצות,באחת מהן (שהייתה ריקה לחלוטין) התקנתי ווינדוס 7 (מבלי למחוק את ה XP ) כשהפעלתי את המחשב הייתה לי האפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ,ושנייהן עבדו. לאחר מכן,רציתי להסיר את ווינדוס 7 והפעלתי את המחשב דרך ה-XP ופשוט עשיתי פורמט למחיצה שהייתה מותקנת עלייה ווינדוס 7 (לא היה עלייה שום דבר אחר). ועכשיו,למרות שהמחיצה שווינדוס 7 הותקן עלייה ריקה (אפילו מחקתי ויצרתי אותה מחדש) עדיין מופיע לי המסך שמבקש ממני לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ (ומן הסתם לא ניתן להריץ את 7,הווינדוס בכלל לא עולה), אני משתמש עכשיו ב-XP. איך אפשר להעלים את המסך בהדלקת המחשב ? ווינדוס 7 מסומן כברירת מחדל,צריך לה…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by ShahafH,

יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך.. השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  5. מערכת הפעלה שלי היא ויסטה כמו שכתוב בכותרת והכונן עבד בלי בעיה עד שנפל מהמחשב{לא נפילה נפילה אלה שהכבל יצא ממנו ולא נחבט} והכבל של החשמל יצא ממנו. עכשיו חיברתי את זה למחשב רואים שהכונן עובד {אור פתוח בו} אבל במחשב שלי לא רואים את הכונן במנהל התקנים בבקרי אפיק אוניברסלי USB כתוב UNKNOWN DEVICE ניסיתי לכבות את חשמל והכבל של USB מהכונן למחשב אבל לא עוזר כמו כן גם ריסטרט לא עזרו בעניין ואני לא יודע מה לעשות יש למישהו פתרון כי יש לי הרבה מידע בכונן

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  6. Started by m100,

שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  7. אני משתמש בוירטואל בוקס של אינוטק. ואני רוצה להתקין דרייבר לכרטיס מסך כדי ללהשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך- 1680X1050 אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר. ניסיתי את הגרסא הכי עדכנית 163.69 וגם את מה שקיבלתי עם הכרטיס 93. משהו. והוא מביא לי את השגיאה שמצורפת (בשני המקרים אותה שגיאה) איך אני פותר את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  8. כאשר האי מיול פועל הוא מנטרל לי משום מה כל דבר אחר IE MOZILA MIRC ICQ ....... וזה לא בגלל האפלוד .....הוא רק על 2... הוא פשוט לא רוצה להתחבר לשום מקום כאשר הי מיול רץ כאשר סוגרים זה מסתדר (אפשר לגלוש .....אי סי קיו מתחבר...סקייפ והכל)..... איך אני מסדר את זה !!?? אני על סף פירמוט כבר !

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  9. Started by H A Q,

קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by POD,

היי, המשימות שאני יוצר מתחילות בזמן אך לא מפסיקות, למרות הגדרות כמו For duration of, Stop task if it runs longer than. מחיפושים באינטרנט יש רק פתרונות למשימות שלא מתחילות אך לא נתקלתי בבעיות של משימות שלא מפסיקות. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי שהמסך שלי יהיה מפוצל עם שני DESKTOPים? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  12. שלום לכולם, אני קצת מופתע שלא ראיתי את זה פה באיזה שהוא פוסט אבל נתקלתי בבעיה, ואני צריך להכין לעצמי דיסקט בשביל להתקין WINXP על דיסק SATA2 ולא ראיתי הודעה על זה אז אני קצת מופתע. לכן רציתי לדעת מאיפה להוריד את התוכנה שמכינה לי את הדיסק הזה, ואם יש לי פתרון לעשות את זה בלי פלופי כי כרגע יש לי רק מחשב נייד ואין לי איך להכין את הדיסקט. אני מתקין את המחשב מכיוון שהרכבתי משני מחשבים ישנים שלי ושל חבר מחשב אחד ועכשיו הוא מסכים לעלות רק ב SafeMode בנוסף רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה עדיף לי להתקין, יש לי כמה מערכות הפעלה אצלי ואני מתלבט בין 3 Xp Pro 32 Bit Xp Pro 64 Bit Vista Ultimate (for upgrade use only) וגם האם להתקין אופיס 2003 או 2007 מפרט המערכת CPU: AMD 3200 Board : Asu…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  13. יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by matan101010,

יש לי כל הזמן הודעות מהמסנגר סרביס בקשר לכל מיני דברים ונותנים לי קישורים ואני לא רוצה שזה יקרה כי זה סתם מקפיץ לי את ה-windows ומפריע לי, איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by cowpoxe,

יש לי בעיה קטנה בtaskbar יש לו רווח כזה שפעם לא היה... איך אני מבטל אותו? תמונה: http://www.jup.co.il/files/1796a7dd56.jpg

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  16. שלום, תוכלו בבקשה לתאר לי מה הצעדים שצריך לעשות כדי לקבל את כל האפשרויות שהמערכת מביאה? האם זה כך?: 1) פירמטתי את המחשב. 2) הכנסתי דיסק. 3) הופיע אשף התקנה ואני הולך לפיו. 4) מכניס סריאל 5) מסיים התקנה. ... מה הלאה? אני הבנתי שיש כל הזמן תוכנה שרצה ברקע ובודקת שהעותק שלך מקורי ומדווחת למיקרוסופט. איך היא עושה זאת? האם אני יכול להשתמש בדיסק שקיבלתי מחבר (אני די בטוח שמדובר בדיסק מקורי) ובסריאל שלו? האם אני יכול לרכוש סריאל בנפרד כדי שזה יהיה יותר זול? תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. היי אנשים.. אני כרגע עובד עם מסך CRT 19 רזולוציה של 1280-1024 בנוסף, מעל המסך מחשב יש מסך פלזמה 42. אני רוצה בעצם לגלוש\לעבוד על המחשב מהמיטה (סט אלחוטי) הבעיה היא שהפלזמה עובדת ברזולציה רחבה וקטנה משמעותית מהמסך מחשב. אז אם אני עושה EXTEND , קצת בעיה בשבילי, כי אני לא רואה את השורה של ההתחל על הפלזמה, רק על CRT, והוא דיי רחוק ממני. ואם אני עושה CLONE, אז אני רואה את כל ה DESKTOP על הפלזמה, שזה מצויין, אבל זה פועל ברזולוציה של ה CRT שהיא כמובן 1280-1024 וזה דיי בלתי אפשרי לקריאה. מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לעבוד במצב של CLONE, אבל שמסך הפלזמה יעבוד ברזולוציה שונה (נמוכה יותר) ממסך ה CRT. יש דרך? תודה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  19. משום מה אחרי שהתקנתי את הXP (מספר פעמים) גם נקייה וגם משדרוג, לחצן הכיבוי האוטומטי משום מה לא עובד בXP ונותן לי "it is now safe to...." ב98 לעומת זאת המחשב נכבה לבד מה עושים?! בתודה מראש נדב

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. ערב טוב ושבת שלום היה לי קצת באלגן עם המחשב החלטתי לפרמט אותו...עשיתי הכל כרגיל הכל היה יפה וטוב פרט לדבר אחד לאחר שפירמטתי אותו והכל עלה קיבלתי שגיאה על כך שההארד דיסק עם בעיה אני אציין ואומר שמצב כזה כבר היה לי והפתרון שלי היה לפרמט אני אציין גם שיש לי 2 HD אחד טיפה יותר ישן והשני טיפה יותר חדש זאת השגיאה שקופצת לי http://www. siz .co.il/my/jedwymqknzyn.gif *לא לשכוח להוריד את הרווח בין הנקודה לSIZ אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  21. יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. Started by VodViews,

שלום חברים כמה כמה חודשים קרה משהו למחשב שלי ופשוט כל דבר שנפתח בחלון זה אומר שאני צריך להוריד אותו כקובץ html הנה לדוגמאה- כשאני פותח לאנצר של איזהשהו משחק זה נותן לי ככה- אבל ברגיל זה צריך להיות ככה(מה שמסומן באדום זה מה שאומר שאני צריך להוריד)- אגב זה לא קשור למשחק הזה , זה ככה ברוב התוכנות לדוגמה הורדתי לפני כמה חודשים נגן וזה עשה לי את אותו דבר הנה תמונה-

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  23. המפרט רשום. היו בעיות של וירוס VUNDO ולא עזר כלום,רק פירמוט. 1.בוצע פירמוט מלא לכל הכונן הקשיח דרך HIREN. 2.הותקנה מערכת הפעלה כולל SP2 במחיצה נפרדת.כולל התקנה מלאה של דרייברים לוחM. 3.בדיקת ה-HD עם HDD REGENERATOR שוב מ-HIREN במשך 12 שעות ללא בעיות כלל. 4.בדיקת זכרונות MEMT86 במשך 3.5 שעות ללא בעיות(הבנתי שצריך לעשות 7 שעות,אחכה לתגובה בנושא). 5.טפ' מצויינות ומבוקרות כל הזמן. שאלות: 1.האם יש מצב למעבד פגום. 2.האם יש אפשרות לבדיקת מעבד EXTENDED כי אחרת המחשב יתקע. 3.מה עוד יכולה להיות הבעיה? עריכה:שכחתי דבר חשוב.. ב-SAFE MODE זה עובד בסדר גמור.לא נתקע ולא כלום.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by soika,

קנית מחשב חדש נייד עם Windows Vista® Home Premium Edition עכשיו מהן האפשרויות לראות בו עיברית? לא משנה לי עם הוא ישאר באנגלית אבל לפחות שאני אוכל לרשום בעיברית ולראות עיברית תודה רבה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. Started by tomer_m19,

אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים