עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alord,

יש לי שאלה האם רק ויסטה יודע לנצל 4G של זיכרון ? או ש XP ידע לנצל אותו גם? ובכלל האם להתקין ויסטה על מחשב חדש או XP?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by jooey,

אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. אהלן.. אתמול ככה בערב קיבלתי הודעה מהוינדוס שכללה את המילים הבאות proxy server אני לא זוכר מה עוד.. זה היה error לא הייתה לי ברירה חוץ מלאשר.. מאז התוכנת טורנטים שלי לא עובדת וגם האי מיול עושה בעיות וחוץ מיזה שכל התוכנות שכוללות בתוכן אינטרנט מופיעות ללא האייקון כאילו הוינדוס לא יודע איך להפעיל אותן.. והן באמת לא פועלות חוץ מהאקספלורר

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  4. שלום לכולם אחרי שהורדתי חבילה לשיפור המראה בוינדוס התקנתי אותה , עשיתי ריבוטט והופה מסך שחור אני לא רואה כלום ניסיתי דרך שורת הפקודה EXPLORER לא עולה , זה רושם EXPLORER IS NOT A VAIL WIN32 APPLOCATION אז אני נכנסתי דרך הדפדפן של האקספלורר למחשב ולתיקיות ניסיתי להוריד עוד חבילת סקינים אחרות לא הלך ב SYSTEM RESTORE אין אפשרות לשחזר אחורה ... לשחזר למקור לא כל כך הצלחתי ... עזרה בבקשה ! שבוע טוב ! מערת ההפעלה היא xp pro 64 bit [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by max2103,

חברה אני צריך דחוף סריאל לVISTA 84 BIT , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  6. שלום לכולם לחבר שלי יש תקלה שהוינדוס XP עושה ריסט כול כמה זמן .. המחשב יכול לעבוד שעות בלי ריסט אבל שהוא מפעיל למשל xplorer ומנסה ליגלוש המחשב פשוט עושה לו ריסט עכשיו אני זוכר שיש פקודה שאפשר לבטל שהמחשב יעשה ריסט ויראה חלונות כחולים כדי לזהות את הבעיה מישהו זוכר איך עושים? אבל אני יודע שיש גם פקודה שאפשר לראות את ההסטוריה של התקלות שהיו בוינדוס פשוט שכחתי מישהו יכול לרעננן את זיכרוני?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  7. נפתר. אבל עכשיו ההארד דיסק לא מזוהה ע''י הווינדוס. הסבר למטה בתגובה.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by mr. president,

יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by Lanzar,

התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..

10. יש איזה משהו שמנסה להתחבר אליי דרך נט באס וזה בגלל שיש לו את האיי פי שלי שאלה : אם אני משנה את האיי פי שלי האם הוא לא יוכל להתחבר אלי יותר ? יש לי את האיי פי שלו והספק שלו זה בזק בין לאומי ( ככה התוכנה שלי אומרת לי) האם בבזק יכולים לתת לי פאטים עליו לפי האיי פי שלו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by MasterDK,

היי רציתי לשאול מה דעתכם על XP SP3? האם כדי להתקין אותו או לא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by redead,

WINDOWS XP.. מחשב חדש מטורף אבל פתאום השבוע כול דבר נתקע לי בו.. אני פותח חלון של "המחשב שלי " והוא מחליט להיתקע..וזה יקרה אחרי ש10 פעמיים לפני זה הכול היה נקי וחלק.. ואותו הדבר לגבי הדפדפן אינטרנט ועוד חלונות שאני יפתח.. על כול כמה פעמיים שהכול עובר חלק וטוב פתאום זה נתקע בלי להודיע כלום.. ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ועוד שזה קרה לי אחרי שממש לא עשיתי כלום .. מישהו יודע מה לעשות?????

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by Guy950,

בזמנו כששידרגתי את המחשב האישי שלי לווינדוס 7, הכרתי את כל הדרייברים של המחשב בעל פה ככה כשהתקנתי את הווינדוס 7 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושאר חלקי המחשב בעצמי. לאמא שלי יש מחשב עם ויסטה 32bit אשר קנתה מHP, במסגרת ההנחה שלי כסטודנט החלטתי לקנות לה ווינדוס 7 פרו במחיר מוזל ולהתקין לה אבל נתקלתי בבעיה הפשוטה שאני לא מכיר את המחשב שלה ואני לא יודע אילו דרייברים עליי להתקין על מנת ליצור הורמוניה בין המערכת לשאר חלקי המחשב. מישהו יודע איך אני יכול לברר ולדעת אילו דרייברים להוריד למחשב שלה? אני גם די רוצה להעיף את כל המערכת שHP התקינה בגלל שהיא עושה כאב ראש.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  14. שלום לאחרונה המחשב שלי היה כשבוע (הייתי בחו"ל, אז לא באתי לקחת אותו) במעבדת מחשבים (חשוב לציין שבמעבדה עובד חבר טוב שלי ואני סומך עליו ב100%) בגלל בעיות שונות שלא היה לי כוח לגשת אליהן בעצמי (הארדיסק דפוק, פירמוט, בלוסקרין בstartup, ועדכון bios). אחרי שבוע שהמחשב היה במעבדה שבמהלכו הוא עבר בדיקות חומרה רבות וoc קל (q9300 ל3.0ghz). המחשב במעבדה לא קרס אפילו פעם אחת. אך כשהבאתי אותו הבייתה, והתחלתי להתקין תוכנות (לא הספקתי להתקין יותר ממסנג'ר, ממיר וידאו, אייטונס, דיסק וירטואלי וקודאקים לוידאו) התחלתי לקבל בלוסקרינים. עד ל5 ביום. הסרתי את כל התוכנות שעלולות להיות "חשודות", ניתקתי את המסך השני והארדיסק אחד. אך הבלוסקרינים המשיכו. לאחר ששלחתי dump לאותו חבל הוא הודיע שהבעיה נ…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו מחדש את מערכת ההפעלה. למחשב יש רשיון על Windows XP Professional SP1, אבל איבדתי את דיסק ההתקנה שבא איתו. האם אני יכול להשתמש בדיסק התקנה של SP2?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by sdyanir,

שלום לכולם, יש באפשרותי לקבל (באופן חוקי): Windows Vista Buisness 32bit או Windows XP pro 64bit . אני מתכוון להתקין את המערכת על מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: Kingston 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB בהתחשב בכך שהמחשב תומך ב 64bit, האם כדאי ללכת על ה XP ולהנות מיתרונות ה-64, או שבכל זאת כדאי את ה Vista, שהיא רק 32 (אין לי אפשרות לויסטה 64 ביט)? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום אני יודע שהנושא הזה כבר "נטחן" אבל עשיתי חיפוש קראתי חומרים במשך שעה אבל אני לא כל כך בטוח מה לעשות :-\ אין לי הרבה ניסיון בתחום הזה ומקווה שאתם תוכלו לעזור. הגעתי לאתר הזה דרך אחד הדיונים פה : http://www.nu2.nu/pebuilder/start/ עשיתי הכל לפי ההוראות צרבתי IMG אבל כשאני מעלה מדיסק הוא מגיע לי לווינדוס מדומה כזה שעולה כאילו מתוך הדיסק אבל זה לא מה שאני צריך . אני קצת פוחד מכל העסק הזה אבל חייב לעשות. פליז איך אני מגיע למצב דוס, מה, זה כל - כך מסובך ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by Tzion,

לפעמים קורה לי במדיה פלייר (גרסא 10) שאחרי ששיר נגמר הוא מתנגן שוב ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתנגן מהתחלה ואז ממשיך רגיל. אתמול פירמטתי את המחשב וזה קרה גם לפני הפירמוט? יש לכם רעיון למה זה קשור? יש מצב שלזכרון? ??? תודה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by High_Ping,

סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  20. במחשב שולחני מותקן חלונות 7 הום פרימיום.במחיצה כונן C. במחיצה כונן D ריק.האם אני יכול להתקין חלונות XP במחיצה כונן D או שצריך להתקין דבר ראשון חלונות XP ואח"כ להתקין חלונות 7? פעם קרה לי בעבר היתקנתי חלונות 2000 בכונן C ואח"כ חלונות XP בכונן D , והתקנה הייתה לא מוצלחת. כי היא רק התקינה חלונות XP ולא רואים חלונות 2000.אתם מבינים מה קורה? רציתי לדעת מה הדבר הראשון מתקינים חלונות 7 או חלונות XP? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. כמה זיכרון להקצות לזה?

22. Started by elikon,

שלום מסך הבחירה בין מערכת ההפעלה xp ל-7 לא עולה . זה עבד לפני מספר ימים . מערכת ההפעלה xp עולה כרגע. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by yossik17,

שלום אני מתכוון להתקין וינדוס 7. מצאתי את הדרייברים התואמים של הכרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה ולוח אם. עכשיו מה שחסר לי זה דרייבר למצלמה שלי אני מוצא רק דרייבר של ויסטה למצלמה. והכי חשוב זה שחסר לי דרייבר למודם כבלים THOMSON 425 ואני לא מוצא של ויסטה או 7. אז מה שמעניין אותי זה עם המצלמה תפעל על דרייבר ויסטה ואם אתם יכולים למצוא דרייבר של המודם.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

שלום אני רוצה להפוך את הוינדוס ברשותי לעיברית מאנגלית... הבנתי שאני צריך את הMUI הזה.. מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים עליו..(אני צריך לגרסת:XP:PRO SP2) כמה MB זה בערך? משהו השתמש בזה? איך זה? תודה רבה..(חשוב לי בעיקר לדעת כמה MB זה לגרסה שאני מחפש..) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך מתקינים את חבילת העיברית ל xp??

• 1 תגובה
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים