Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי משחק והוא אך שהוא שניה את הפונט בווינדוס. ועכשיו אין לי מושג אך לשנות חזרה ניסיתי דאך הDISPLAY PROPERTIES וזה אין שם אך לשנות חזרה.שמתי תמונה שאולי תסביר טוב יותר
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שאני מנסה לסרוק התוכנה מודיעה לי שחסר הקובץ.מאיפה אני יכול להוריד אותו ולאיזה תיקייה הוא אמור להיכנס?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
What programs are recommended in order to save the whole comp in good shape...? I mean in each and each area.. registry, comp cleaning, defrag.. give me the names or links to the needed programs i really want to avoid the possibility to make format Thnx !
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
i reinstalled my xp and now i cant write in hebrew ?can u tell me then how exacly how am i gonna fix this
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי על המחשב של אח שלי השתלט איזה spyware בשם WToolsS.exe ואי אפשר להסיר אותו כי הוא בשימוש של המערכת. אני רוצה להסיר אותו במצב של דוס, ואני פשוט לא זוכר איך לרשום בדוס את שם התיקייה:Program Files ! אני זוכר משהו כזה ~ וגם מקס' 11 תווים... מישהו יכול לעזור לי עים זה?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום , אני לא כל כך מתמצאת , אך שמעתי בעבר ש -service pack 2 אינו כה מוצלח ואינו חף מבעיות ועדיף להשאר עם 1 ..אז נשארתי . עכשיו , אני גם לא מעדכנת מאתר מיקרוסופט (מסיבות מובנות...) ומורידה קבצי עדכון ידנית (אבטחה וכו') מאתר : www.softwarepatch.com מס' שאלות: 1) אם מה שאני עושה זה מיותר ועדיף כבר להתקין את service pack 2\3 וזהו ולהוריד עדכונים ממקירוסופט (רק איך לבטל את ה-WGA או איך שקוראים לזה..) . 2) אני יודעת שהחבילה 2 מגיעה עם פיירוול מובנה ואני רוצה להשאר עם ה-SYGATE וה- NOD ANTIVIRUS במקום הDEFFENDER .במידה ואני אתקין חבילה 2\3 ,תהיה אפשרות לבטל את שניהם ? (את חומת האש אני יודעת לבטל ). 3) במידה ולא , לא תהיה בעייה בהתקנת תוכנות \ עדכונים לתוכנות בעתיד (לאחר…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום מישהו נגע לחבר שלי במחשב כנראה בטעות ועשה לו סיסמת כניסה למחשב מכאן הבעיה : איך אני עושה שחזור סיסמא או מבטל אותה כי לSAFE MODE הוא לא נכנס הוא מעלה את הפקודות בדוס ונתקע שם לפני הSAFE MODE מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום.. אני מתהצל אם זה לא המקום להודעה הזאת אבל יש לי תקלה ממש ממש מוזרה: יש קבצים שכשאני מנסה להתקין אותם כותבים לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין אותם כי WINDOWS INSTALLER לא מותקן כראוי זה לא ככה בכל ההתקנות אלא רק בהתקנות שמשתמשות בו... אין לי מושג מה לעשות בבקשה תעזרו לי מהר רועי
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הודעה לפורום... קובץ... תמונה כל דבר שהוא ! למה? את זאת ממש במקרה הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו. רוב המשחקים שאני משחק אחרי 5-1-5 דקות קופץ מסך המוות הכחול ושניה והמחשב עושה ריסט. זה קורה לי בGRWA2, BIOSHOCK, MOA AB,911 - First Responders וכו'... האם יש פיתרון? מפרט מחשב בצד. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשיחים כל אחד מהם 250GB הראשון במערכת הפעלה רגילה XP והשני ריק וחדש ורציתי להתקין ויסטה והתקנתי ...... שמתי שם משתמש וסיסמא ..... והויסטה מוכנה ושמתי סיסמא בשביל להכניס למערכת וזה שומר ת'הגדרות ונכבר לבד ... ופיתאום נוצא בעיה גדולה שרשום BOOTMGR IS COMPRESSED וניסיתי להתקין מחדש ת'הויסטה ויוצרה אותו הבעיה ??? האם זה גם קורה לכם ת'הבעיה כזאת?? תעזירו לי זה די דחוףף בתודה מכל לבי
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין תווינדוס דרך הדיסק שהוא עולה מתי שעושים אתחול ואז יש אפשרות ללחות על איזה מקש ואז מתחילה כל ההתקנה של הווידנוס בלה בלה בלה....... אתם מכירים עכשיו נראה לי ששי בעיה שצריך להגיד תזה שהמקלדת תעבוד בזמן האתחול כי נראה לי שהיא לא עובדת כי היא לא מגיבה לשום מקש חוץ מDELTE שאז עולה לי הביוס עכשיו מה אני צריך לשנות שם בהגדרות של ה-POWER כי נסיתי כל מיני אפשרויות שם בביוס ולא הולך לי נראה לי שהבעיה מתחילה משם לא...?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני הייתי כזה מפגר(למרות שבכל זאת הרגשתי שזה יום חרא) והחלטתי להתקין את החבילה שמשנה את המראה של הווינדווס XP למראה של VISTA. בינתיים הכל בסדר. אני מכבה את המחשב והולך לשיעור. אני חוזר הכל סבבה. הבעיה מתחילה שהחלטתי לנסות תמונה של BOOT של VISTA ויצא לי שזה צבעים מגעילים. טוב, אני פותח את המחשב ומחליט שאני מוחק את כל המראה המגעיל הזה ופתאום מה אני רואה??????? שהווינדווס שינה לי את כל הסדר של האייקונים ותבינו שכל המסך שלי מלא באייקונים ואני הייתי רגיל לזה חצי שנה. אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( אני כל הלילה בכיתי ואני מנסה למצוא פיתרון. ואין לי שום גיבוי על המחשב. אני עומד להתמותת. :'( :'( :'(…
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודש ולא מוצא חבילת שפות שתהפוך את הXP שלי מעברית לאנגלית. אפשר בבקשה קישור/שם/מידע כל שהוא בנושא
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ויש בפי כמה שאלות: 1. איך מבטלים את הUAC הזה שגורם להרבה כאבי ראש? 2. אם אני משנה בהגדרות של התצוגה שזה יפעל ב32 ביט האם תוכנות שלא עבדו במצב של 64ביט יתחילו לעבוד? אני אוסיף עוד אם אני אזכר..תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי vista home pre 64 והורדתי bittorrent בגירסתו העדכנית ביותר... כל פעם שאני מפעיל אותו המחשב נתקע לאחר כמה דקות ויש לרסטו.... זה קורה לי גם כשאני נכנס לmyspace אבל אני לא חושב שהבעיות קשורות... מישהו יכול לחשוב על סיבה או פתרון?
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב נייד עם הארד דיסק 320 כאשר החלוקה בו היא : הכונן הראשי (C:operation system) מכיל 283 ג'יגה בייט והכונן המשני (D:recovery) מכיל 14.5 ג'יגה בייט. לי אישית החלוקה הזאת לא נוחה ומה גם ששמעתי שהכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (C:operation system) צריך להיות כמה שיותר פנויי ומומלץ לא להתקין עליו תוכנות או כל דבר אחר חוץ מדרייברים ומערכת הפעלה (פה גם נשאלת השאלה האם זה באמת נכון או שאלה רק "שמועות") על המחשב מותקן אצלי WIN7 וכרגע אני רוצה לחלק מחדש את הכוננים ע"י הקטנת הכונן הראשי לגודל של כ-100 ג'יגה ואת כל שאר המקום "לספח" לכונן המשני ועליו להתקין משחקים תוכנות מוזיקה וכ'ו.. הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל ולכן אני לא יודע איך לעשות את זה והאם אפ…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-