Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, במחשב שלי ישנן שתי מחיצות - C ו-D. תיקיית My Documents נמצאת במחיצה C ואני מעוניין להעביר את היעד שלה למחיצה D. תודה רבה על העזרה, מתחילון.
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כותרת. ניסיתי עם UNLOCKER ולא עזר
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה גם בפורום תמיכה טכנית אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סיר…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, שאלה כניראה מאוד פשוטה. יש לי HD של 200 ג'יגה. על מחיצה C יש WIN XP והיא מחיצה של 10 ג'יגה (נשאר לי במחיצה הזאת 400K פנויים - כלומר - בעיה גדולה! ). על הHD יש רק עוד מחיצה אחת מוגדרת של 140 ג'יגה. כלומר, יש עוד 50 ג'יגה פנויים לגמרי... איך אני יכולה להגדיל את המחיצה של C. האם צריך להתקין את המחשב מחדש? או באמצעות אפשרות כולשהי בWIN פשוט להגדיל אותה? תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב של הילדים שלו שכשהוא עולה (XP)במצב רגיל הוא עולה כל התוכנות נטענות בהתחלה..ואז הוא נתקע העכבר לא זז..כלום במצב בטוח הכל עובד כרגיל... מה ניתן לעשות לו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שתי מהדורות מקוריות של VISTA כן כן מקוריות HOME PREMIUM ו BUISNESS אז אני אתקין את ה HOME עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)תיהיה לי בעיה במציאת דרייברים 2)זה בהתקן הזה של מייקרוסופט אומר שצריך 40 GB קיבולת ויש לי 120 אבל מכיוון שפיצלתי את זה למחצות יצא לי 39.9 GB זה באמת ישנה משהו? צריך לעשות משהו כמו לאחד את הכוננים? 3)בכלל שווה לי עכשיו להתקין את ה VISTA ? אם אני גיימר ומשחק במשחקים כבדים? ולמיקרה שצתרכו המיפרט שלי: פנטיום 4 3 GHZ 1 GB זכרון כרטיס מסך X1950 GT 256 MB 4)אם יש לי צורך בדיסק חדש במקום 32 ביט לדוגמא 64 או שהדיסק נשרט אני יכול לקבל חדש כמובן בהצגת הרשיון או ו תמונות של הקופסא + הרשיון? אז בבקשה תענו לי
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין מחדש אני צריך להתקין מחדש כמה דרייברים כי הxp לא מזהה אותם.. ונמאס לי : אז אולי יש אפשרות כמו שמעדכנים את הxp לsp2 וצורבים אז אם אפשר לעשות משהו דומה רק לדרייברים
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
Hello there after rebooting my computer the quick launch bar is disappearing any idea what to do :-[
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
I am using StyleXP ... i downloaded few themes and i dont know how to apply it... sounds funny but i just cant for some reason. Thnx ...
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היום כאשר התיישבתי במחשב שלי בבוקר לאחר שקמתי, ראיתי כי חלק מהסמלים על שולחן העבודה נעלמו ממנו. נאלצתי לבצע שחזור מערכת, על מנת לשחזר את הסמלים שנעלמו. מה הסיבה לבעיה? יש לציין, כי במהלך הלילה המחשב היה מופעל ו-Chkdsk בדק את מחיצות C ו-D. האם יש קשר בין הפעלת Chkdsk להיעלמות הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Home גרסה עברית ואני רוצה לשנות את כלללללללללל המראה של הווינדוס שייראה כמו גרסה אנגלית. זאת אומרת שבמקום שיהיה "התחל" בצד ימין למטה אני רוצה "start" בצד שמאל למטה, את כל התפריטים כל השמות הכל באנגלית. איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי במדיה פלייר (גרסא 10) שאחרי ששיר נגמר הוא מתנגן שוב ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתנגן מהתחלה ואז ממשיך רגיל. אתמול פירמטתי את המחשב וזה קרה גם לפני הפירמוט? יש לכם רעיון למה זה קשור? יש מצב שלזכרון? ??? תודה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
לחבר שלי יש נוטבוק eeepc של asus עם windows 7 starter. אחרי העדכון האחרון של windows update כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק(לא מתחבר לחשבון או משהו, רק נכנס לאתר עצמו) המחשב "קופא" אחרי פחות משניה והפתרון היחידי הוא לעשות hard reset. ניסיתי גם עם כרום וגם עם פיירפוקס ואותו הדבר קורה(בפיירפוקס אפילו יותר מהר, מספיק שלוחצים אנטר בשורת כתובת, האתר אפילו לא נטען). בדקתי עוד מספר אתרים שחשבתי שאולי יגרמו לאותה הבעיה(youtube לדוגמה) אבל זה קורה רק עם פייסבוק. עוד מישהו נתקל בבעיה? חיפשתי בגוגל כבר(facebook crashes windows 7) ולא מצאתי משהו רלוונטי. עריכה: אם כבר פתחתי כבר דיון, מה הקטע של asus שהם מביאים מחשב כל כך חלש עם מערכת הפעלה שדורשת יחסית הרבה כמו windows 7? לפי מה שאני יודע …
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו בשעה טובה סוף סוך לווינדוז 7 תודה לאל שאין יותר ויסטה! אז קודם כל, ה-side bar שהיה בויסטה לא קיים ב-7? ה-uac ב-7... איך מבטלים את זה? אם יהיו עוד דברים נשאל.... תודה בינתיים.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בשעה שאני מבצע כיבוי מתקבלת ההודעה "אתחול קובץ dll נכשל התחנה כבויה (משהו בנוסח דומה) יש למישהו מושג במה מדובר??? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אופציה לשנות את ברירת המחדל של ויסטה לגבי מיון התיקיות. יש אופציה להוסיף מיון לפי גודל סוג ותאריך שינוי אך כל הזמן זה מאתחל את עצמו לברירת מחדל תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
האם אני יוכל לעשות רשת אלחוטית בין מחשב עם XP למחשב עם VISTA? ולא יהיה בעיות.. מה כולל בתוכו הAERO?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-