עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DAnT3,

מישהו יודע איך עושים שאני לא יצתרך כל פעם לרשום את הסיסמא. אני רוצה להגיע למצב שאני שם את החייגן ב- Startup וכאשר ה- Windows עולה הוא פשוט יהיה Online אוטמטי כבר. פעם ידעתי איך לעשות את זה עכשיו שכחתי... יש לי ADSL ו- XP. תבורכו!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. נוצרה לי תקייה בתוך תיקייה הוינדוס בשם MINIDUMP ובתוכה קובץ! שאלתי היא מה תפקידה של התיקייה והאם בטוח למחוק אותה ואת תוכנה כי היא לא הייתה קיימת לפני! בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by rafi100,

תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים

5. מכירים את המשחק NBA נכון? יש לי כאן את המשחק NBA95 התקנתי אותו נסיתי להפעיל אותו הוא עלה עד לרגע שנכנסים למשחק ללחוץ Play הכוונה להתחיל לשחק ואז הוא יוצא בחזרה ל-Windows. יכול להיות שזה בגלל שמותקנת מערכת הפעלה WinXp Pro? אם כן, מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק זה? חייבת להיות דרך כלשהי נכון? תודה לתומכים

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  6. השארתי הודעה בטריידזון ומשיהו הגיע אליי למייל עם מספר פלאפון ומחקתי בטעות גם מהInbox וגם מDeleted items! יש דרך להציל את זה?? כי אני ממש רוצה ליצור קשר עם הבנאדם! תודה רבה לכל המגיבים!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

I am using StyleXP ... i downloaded few themes and i dont know how to apply it... sounds funny but i just cant for some reason. Thnx ...

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש

9. Started by hagay21,

איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  10. ויש לי XP זכור לי שמצאתי טוריאן בקובץ הזה ומחקתי אותו, נדמה לי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by lipa,

יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. Started by gforce,

שלום, כאשר אני מנסה להעתיק קובץ (על קובץ שקיים כבר) לשרת הקבצים שלי הוא נותן לי הודאת שגיאה כאשר אני מנסה למחוק את אותו קובץ הוא לא נותן לי ואומר שיכול להיות שהוא בשימוש נכון שהקובץ בשימוש אצל אנשים אחרים אך כשאני מעתיק קובץ לשרת אחר (כאשר הקובץ פתוח ע"י משהו) הוא לא נותן לי שגיאה כנראה שזה בהגדרות של השרת או משהו כזה משהו יודע ??? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. מה בעיה אינטרנט לא עולה...אני לא מצא בעיות וגם תוכנות סורקים ועוד..... הפעלה windows 98 se. אני אצל בת דודה שלי.... בבקשה פתרון מהיר....

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. Started by Avi952,

מסיבה לא ברורה המסך שלי ננעל על 4 סיביות ורזולוציה 640x480. מדובר בצ'יפסט 405. בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by rafiisak,

שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by bigbosf,

שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום חבר הביא לי מחשב של הילדים שלו שכשהוא עולה (XP)במצב רגיל הוא עולה כל התוכנות נטענות בהתחלה..ואז הוא נתקע העכבר לא זז..כלום במצב בטוח הכל עובד כרגיל... מה ניתן לעשות לו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  19. 1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by Rulez,

היי אני משתמש יחסית חדש בווינדוז 7 וניסיתי לאחרונה כמה גירסאות של האולטימט וכרגע אני משתמש באנטרפרייז החלפתי כמה פעמים עקב בעיית חומרה במחשב בכל מקרה... שתי שאלות איך יכול להיות שבאולטימייט דירוג המעבד שלי (אינטל דואל קור אי 7300) היה 6.5 ובגירסא הזאתי הדירוג הוא 5.1 אבל מה שיותר מטריד הוא הביצועים הגרפיים אני משתמש ב-אנבידיה ג'יפורס ג'יטיאס 250 והביצועי משחקים מקבל 6.8 שזה סבבה אבל הגרפיקה לווינדוז מקבל רק 2.9 המחשב שלי רץ ממש באיטיות ואני לא ממש מבין מה הבעיה למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. כלומר אם קונים מחשבים מארה"ב עם גרסה אמריקאית של Win7 Home האם בארץ אוכל רק לכתוב ולקרוא עברית? אני יודע ב100% שבגירסת הProffesional זה אפשרי. 10x ליודעי דבר

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by tzahi16,

שלום לכולם..... יש לי שרת 2003 R2 ויש לי עליו PRINT MANAGEMENT ושם יש לי את כל המדפסות בארגון. עכשיו אני רוצה לנהל אותו מה XP שיש לי אז הורדתי את הקובץ pmcmgmt.exe התקנתי אותו ב XP והיתחברתי דרכו לשרת. כאשר אני רוצה לבצע פעולת ניהול אני שם לב שאין לי את האפשריות לדוגמא כאשר אני לוחץ קליק ימני על מדפסת אין לי PROPERTIES ואין לי גם אפשרות ADD PRINTERS ועוד הרבה דברים. אין לי בעיית הרשאות. ניסיתי לנהל מדפסות מקומיות אצלי ואותו הדבר קורה. יש ברשותי XP PRO SP3.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by VoliSuS,

סתכלו אני עכשיו מהמחשב של אח שלי יש לי מחשב הכל טוב עובד וזה.. עכשיו קיצר התקנתי עליו ויסטה לא מזמן זה לא קשור רק שתידעו לא יודע אם זה יעזור קיצר רציתי למחוק את כל D למה סתם הוא עמד לי אז קיצר לקחתי את התוכנה הזאת: נערך ע"י multicore - פרסום WAREZ אסור בפורום. ולא יודע לחצתי שמה על איזה משו ואני כמו טמבל המחשב יעני עשה ריסט וזה עכשיו לא עולה שאני פותח זה עולה לי כאילו הכונן ריק וזה עולה לי ללחוץ על ctrl+alt+del Hעני לעשות עוד פעם ריסטרט.. קיצר יש לי את הדיסק התקנה של הווינדוס ויסטה עכשיו אני מפעיל את המחשב יש לי מחשב של DELL אני יודע איך להיכנס לביוס אבל לא יודע כאילו אין פה ביוס אני מפעיל את המחשב יש לי את אפשרויות אבל אף אחת מהם זה לא להיכנס לביוס אין לי מושג מה…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by elior021,

שלום לכולם לא אני לא ממש יודע לאיזה נושא בפורום הבעיה שלי קשורה אני חושב שלכאן מצטער אם אני טועה. אז ככה יש לי תיקיה במחשב שהקבצים בתוכה לא נפתחים לי כבר שבוע. יש בתיקיה קבצים של וורד קבצים, של ווינדוס מדיה פלייר ועוד. שאני מנסה להפעיל אחד מהקבצים שנמצאים בתוך התיקיה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין למשתמש זכויות גישה לקובץ. עלי לציין שאין לי עוד משתמשים במחשב רק אני וזה משתמש שמתפקד כמנהל מחשב שעליו אני מחובר תמיד ויש אחד שנקרא גוסט שהוא לא פעיל. את התיקיה הזאת אני יצרתי מזמן והיא עד היום עבדה כמו שצריך. שחכתי לציין שיש לי ווינדוס XP תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by er0101,

חשבתי שראיתי את כל התקלות המוזרות אבל קרו לי עוד: 1. במחשב של אחותי הופיעה הודעה server excution error בnetwork and sharing center. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס WIFI כמה פעמים והתייאשתי. לפני כמה שעות גיגלתי קצת ומסתבר שהיה צריך להוסיף את local service לgroup של administrators בwindows. כאילו הווינדוס חוסם את עצמו! פשוט טמטום. 2. במחשב שלי לא הצלחתי להתקין את המדפסת שמחוברת למחשב Windows Fundamentals ברשת. קצת גוגל ומתברר שצריך להפעיל את הUAC (שהיה מבוטל), להתקין את המדפסת, ואז אפשר לבטל את הUAC חזרה! מסקנה: תמיד כשחשבתם שראיתם את כל התקלות המוזרות ואתם יחדעים לפתור, הווינדוס מפתיע

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.