Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להשתמש באפליקציה של משימות מתוזמנות ב- xp אך המשימה לא רצה אלא אם כן דואגים של- user יש סיסמא, ואת סיסמא זו צריך לספק בעת הגדרת המשימה המתוזמנת. השאלה שלי היא בעצם- האם יש דרך להריץ את המשימה מבלי לספק סיסמא? אם לא, האם יש דרך בעת התחלת המחשב לעקוף את הצורך לספק סיסמא כדי לבצע login? (יש רק user אחד על המחשב) תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום ליכתוב את זה אבל... אז הבעיה שלי היא כזו הוא איטי יש לי 2 גיגה רם ו750-850 גיגה הרד דיסק יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 9500 GT אנוידיה המחשב בן 4 שנים יש אליו וינדוס 7 קניתי אוטו בזמנו ב4500 ש"ח כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא הכי אזר (הפירמוט בא אחרי חודש או משהוא כזה) וזה כך כבר חצי שנה ואכשיו זה נהיה עוד יותר גרוע כשאני מדליק את המחשב לוכך לו משהוא כמו 10 דקות אם לא יותר לעלות אם אני פותח משהוא אז לוכך לו הרבה זמן ליפתוח אותו ושלא נדבר אל האינטרנט אני עובד אל אלחוטי והוא הרבה פעמים מיתנתק או סתם עושה שתויות וכול הבעיות הללו היו לי ליפני שעברתי לוינדוס 7 בהתחלה היה לי XP וויסטה אני חושב שאני אם ה7 כבר חצי שנה הכיצר מאז שיצע לו הבטא ה3 ואכשיו יש …
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לוחץ קליק ימני ואז SAVE PICTURE AS והוא מראה לי : מה זה =S ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
משום מה אחרי שהתקנתי את הXP (מספר פעמים) גם נקייה וגם משדרוג, לחצן הכיבוי האוטומטי משום מה לא עובד בXP ונותן לי "it is now safe to...." ב98 לעומת זאת המחשב נכבה לבד מה עושים?! בתודה מראש נדב
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום אני עובד ב win xp המותקן אצלי במחיצה e. ברצוני להתקין web server שיריץ קבצי cgi. הבנתי שיש להכנס לתיקייה inetpub\wwwroot וליצור תיקיית cgi-bin ואח"כ להכנס דרך control panel-iis ל cgi-bin ולתת הרשאת הרצת קבצים. מה שעשיתי לא עזר. אני קורא בדפדפן ל www.localhost\cgi-bin\mycgi.cgi ומקבל הודעה שאין קובץ כזה או בקשה לרשום מי כתב את הקובץ ובאיזו שפה. מישהו יכול לפרט לי ברחל בתך הקטנה כיצד בונים מחיצת cgi-bin, כיצד נותנים לה הרשאות, כיצד מציבים שם קבצי cgi ואיך מעלים אותם ע"י הדפדפן ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט לכונן C בלבד והתקנתי את הווינדוס ( Windows XP HOME EDITION ) בגלל שתוכנת רוגלה קטלנית חדרה למחשבי... לא משנה..... עד כאן הכל בסדר... הווינדוס עולה כמו שצריך והכל טוב... אבל, כל שינוי קטן במראה של שולחן העבודה (אם זה שינוי של הרקע) שינוי בהגדרות השפה (הוספתי עברית, כי לא הייתה) כל שינוי הוא מייד שוכח... לדוגמא: כשאני מנסה להוסיף עברית לווינדוס, אני בוחר עברית מגדיר את העברית כברירת מחדל בוחר רצף מקשים למעבר בין שפות וברגע שאני לוחץ על ה"אישור", השינוי שעשיתי לא מתבצע וכשאני נכנס שוב לאותו חלון אני רואה שהוא חזר לקדמותו (בלי השינויים שעשיתי...) את הרקע הוא בכלל לא משנה... גם כשאני בוחר רקע מהרקעים של ווינדוס ועושה "החל" זה לא משנה פשוט.... ככה גם כשאני מנס…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב של הילדים שלו שכשהוא עולה (XP)במצב רגיל הוא עולה כל התוכנות נטענות בהתחלה..ואז הוא נתקע העכבר לא זז..כלום במצב בטוח הכל עובד כרגיל... מה ניתן לעשות לו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חבריי המלומדים שלום. מאוד פשוט-כשאני נימצא בדף כונן c-אני לוחץ כפתור ימני לראות כמה זיכרון בשימוש וכמה פנוי.. הוא אומר לי ש120 גיגה בשימוש. לאחר מכו אני ניכנס לכונן c-בוחר את כל התיקיות ופלא יש רק 60 בשימוש.. בעצם אני לא מודע ל 60 שנעלמו. עשיתי מספר בדיקות בתוכנות שהתקנתי ועדיין לא מבין. בבקשה חברים..
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח , הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה! אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמא אבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\ בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן. האם תוכלו להסביר לי איך אני מתקין WIN2K מדיסק שבטעות נעשה ללא בוט ? הפקודה SETUP (כמו ב 98)איננה מאפשרת התקנה בדוס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות כראוי וגם לא לאתחל את win 98 (לא se) כשאני מנסה לאתחל המערכת מודיעה windows is shutting down ואין איתחול כמו גם שלא מופיעה הכתובת "כעת ניתן לכבות את המחשב" אם מדובר בכיכוי. בעבר בכל היה בסדר, כעת אני חייב לכבות ולהדליק ידנית כדי לאתחל. יכול להיות שנמחק איזה קובץ? תודה מראש יוסי
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש.. חזק.. ואני מתלבט אם לשים XP64BIT או VISTA64BIT יהיה לי 4GB RAM וE8400 בכל מקרה.. איך אני מתקין את שני הווינדוסים בלי יותר מידיי סיבוכים? אני רוצה להשוות
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, תופעה מוזרה מאוד תקפה את המחשב של אשתי. כאשר אני מקליד, לא משנה מהי השפה שבחרתי (עם אלט-שיפט או מסרגל השפה עצמו) התוצאה היא הקלדה באנגלית. המחוון למטה מראה "HE" ועדיין, התוצאה היא תמיד אותיות באנגלית. רקע שאולי יכול להועיל: המקלדת שלה חדלה מלהגיב לפני פסח, זמן מה השתמשה במקלדת שלי, אח"כ במקלדת הוירטואלית ועכשיו קנינו מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, זהה למקלדת שלי. קשה לי להאמין שהבעיה היא מהמקלדת ולא ממע' ההפעלה, אבל בכל אופן מדובר במקלדת הזו של מיקרוסופט. אודה למי שיוכל לתת כיוון לפתרון...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור למישהו בתקלה עם המחשב כאשר בשורה התחתונה מדובר בכך שהCPU שלו נמצא בשימוש של 84% ומעלה בלי הספקה ביוזר הרגיל שלו וביוזרים אחרים על אותו מחשב אין בעיה כזאת והכל חלק. מבדיקה שלי ולהערכתי התקלה נובעת מהתקנה כושלת של Vista inspirat מסוג Bricopack או משהו כזה. הבעיה היא שאין קובץ הסרה, אין בהוספה/הסרה של תוכניות כניסה של ההתקנה וגם אי אפשר לבטל את ההתקנה של זה. התיקייה נמצאת בתוך תיקיית הWindows בל אני מנוע מלבצע מחיקה מכוערת שעלולה לגרום לקריסת המחשב כאשר הוא ינסה לטעון את קבצי הTHEME. האם יש דרך להסיר את המטרד הזה בביטחה? יש קובץ הסרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ב"הוספה והסרה של תוכניות" אין לי אפשרות להסיר את הדפדפן. אני רוצה להסיר אותו ולחזור ל-7.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התקנתי את הויסטה אולטימייט X64 ואחרי שסיימתי יש לי את המסך כניסה עם מין ריבוע זה של יוזר ורשום לי שם ANOTHER USER ואם אני לוחץ עליו אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה אומר לי שהם לא נכונות ואי אפשר להיכנס לווינדוס בדרך אחרת רק אם אני לוחץ על ANOTHER USER ואז אני צריך להכניס שם וסיסמא. במהלך ההתקנה לא היה לי שום שלב שבו הייתי צריך לתת לא משתמש ולא סיסמא. מה אני עושה ??
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודש ולא מוצא חבילת שפות שתהפוך את הXP שלי מעברית לאנגלית. אפשר בבקשה קישור/שם/מידע כל שהוא בנושא
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט את המחשב ולצערי אני לא מוצא את הדיסק של ויסטה ויש לי רישיון חוקי של VISTA HOME PREMIUM מה עושים? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-