Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-כותרת- תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם להציד את ההודעה כאן או בפורום תמיכה טכנית אז אני מתנצל מראש אם המנהלים יחליטו שטעיתי.... ביצעתי התקנה חדשה של windows xp , לאחר שאני מחבר את הsidewinder gamepad לתוך gameport של כרטיס הקול, מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותו אוטומטית ולהתקין את הדרייברים המובנים לג'ויסטיק. הבעיה שלי היא שהקבצים האלה כנראה פגומים שכן הוא מזהה לי "unknown device" שתצורת מנהל ההתקנים שיושב על gameport של כרטיס הקול ורושם לי כשהוא מנסה להתקין את הדרייברים "data is invalid"' ניסיתי למצוא את הדרייברים המקוריים או את הקבצים מתוך הדיסק של הwindows ולא הצלחתי למצוא שום דבר שקשור לזה. יש שני פתרונות מתבקשים 1. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש 2. לקנות איזה שהוא מתאם usb parralle אבל לפני כ…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפעמים שאני עוזב את המחשב לכמה רגעים, אני מעדיף להכניס את המסך ל - standby מאשר לכבות אותו. אבל הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך ה - Properties->Screen Saver-> Power. ולבחור שהוא ייכבה אוטומטית אחרי דקה. האם יש דרך יותר קצרה לעשות את זה ? בצורה מיידית ?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוכש מחשב חדש למרפאה שלו, וכמובן שאני מעדיף שתהייה לו מערכת הפעלה חוקית. התוכנה שאיתה הוא יעבוד דורשת Windows XP או Windows 7, לכן החלטנו ללכת על 7. השאלה היא מהם ההבדלים בין ה-Home לבין ה-Pro, והאם זה משהו שצריך לעניין אותנו לשימוש הזה? ההבדל במחיר הוא כ-200 שקלים לכן אם אפשר לחסוך אותם אז מה טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב. מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידון בתודה אבינועם
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת,אני צריך לכבות את הדיבאגר הזה,ואני לא יודע איפה להתחיל אפילו. עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הWINDOWS כותב שהוא אינו חוקי. איך מעלימים את זה? זה בשורת משימות תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בשעה שאני מבצע כיבוי מתקבלת ההודעה "אתחול קובץ dll נכשל התחנה כבויה (משהו בנוסח דומה) יש למישהו מושג במה מדובר??? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Acer, שקניתי לפני מספר חודשים. המחשב לא הכי מוצלח אבל זה לא העניין. מותקן לי עליו מערכת הפעלה Windows Vista (שהגיעה מותקנת עם המחשב), ופעם הראשונה שהדלקתי את המחשב עשיתי לו Recovery Disc לפי הוראות היצרן. אם אני משאיר את המחשב פועל ללא כל נגיעה בו במשך כחצי שעה, הוא פשוט נתקע, וכל שנותר לי לעשות הוא לכבות אותו ולהדליק, ובכל פעם מחדש הוא עושה ChkDisk. תוכלו בבקשה לתת לי פיתרון? (מבלי שאצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש עליו, אם יש כזה פיתרון כמובן עדיף) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לאחר התקנת pro על מחשב שהיה בו home. 1. איך אני מעביר את ההגדרות שהיו קיימות ב- Home ? הכוונה לתוכנות, דרייברים, סטרטאפ וכו. 2. איך אני מבטל את מערכת ההפעלה הישנה? הכוונה לחלון בהפעלת המחשב בו אני צריך לבחור בין ה- Home ל pro.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך התקנתי Windows Vista Ultimate 32 ביט, והיא עבדה מעולה, כמו שצריך... היום התקנתי משהו שדרש ממני לאתחל את המחשב, אך לאחר שאיתחלתי המחשב לא נדלק. כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע להודעת שגיאה מסויימת, משהו עם Error 14: Invalid or Unsupport executable format כשאני מנסה להגיע לסייף מוד, הוא לא נותן לי, וכשאני מנסה להתקין מחדש דרך הדיסק, הוא לא נותן לי, ומגיע לאותו Error... מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אחותי השאירה את המחשב שלה שמותקן עליו וינדוז 7 בטא רציתי לדעת האם האימות של וינדוס תקף לבטא או לא? כי רשום שהוא לא מאומת והמחשב עושה כל מיני בעיות מוזרות (אקספלורר מסרב להעלות עמודים, מסנג'ר לא מתחבר...) אז רק רציתי לדעת אם צריך לאמת איכשהו את הבטא או שהסימן של לא מאומת מופיע לכולם?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במחשב שלו. כשהוא מדליק אותו אז הWINDOWS עולה והוא רואה רק עכבר ומסך שחור. אמרתי לו לנסות להפעיל בSAFEMODE, LAST GOOD KNOWN CONF, בSAFE COMMAND ושום דבר לא עזר. יש לציין שזה קרה אחרי שהוא מחק מההוספה/הסרה של תוכנית כמה משחקים. יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן! החלפתי מחשב חדש והעברתי את ה-HDD מהמחשב הישן עם המערכת הפעלה עליו עכשיו ה-WIN לא עולה. הוא טוען ובאמצע הטעינה מבצע ריסט. מה שכן, ה-WIN עולה במצב SAFE MODE. משהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי שרת 2003 R2 ויש לי עליו PRINT MANAGEMENT ושם יש לי את כל המדפסות בארגון. עכשיו אני רוצה לנהל אותו מה XP שיש לי אז הורדתי את הקובץ pmcmgmt.exe התקנתי אותו ב XP והיתחברתי דרכו לשרת. כאשר אני רוצה לבצע פעולת ניהול אני שם לב שאין לי את האפשריות לדוגמא כאשר אני לוחץ קליק ימני על מדפסת אין לי PROPERTIES ואין לי גם אפשרות ADD PRINTERS ועוד הרבה דברים. אין לי בעיית הרשאות. ניסיתי לנהל מדפסות מקומיות אצלי ואותו הדבר קורה. יש ברשותי XP PRO SP3.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-