Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מוריד קבצים דרך האקספלורר (שמירה בשם), אני יכול להוריד עד 2 קבצים, שאני רוצה להוריד עוד יחד במקביל, כלומר שלישי ומעלה, הוא לא נותן לי את האופצהי של השמירה, אלא ממתין עד שאחד יסיים ואז הוא ניתן לשמירה. בקיצור- רק עד 2 קבצים במקביל. זו בעיה שמלווה אותי למעלה מ5 שנים, פעם זה מסתדר פעם זה חוזר, מפרמוט לפרמוט, ואז זה קורה שוב. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Windows XP PRO, וההתקנה נתקעת ב34 דקות האחרונות. ^כלומר הוא מגיע לי למסך של הגדרת השפות והאזור, אח"כ הוא מגיע לי לקבוע את הרשת, ואז נותרות לו 16 דקות, ובהן הוא נתקע. ^הדיסק שאני מתקין ממנו הוא דיסק מקורי ולא שרוט. בעיה ממש מוזרה, אני מודה מראש לכל עוזר, ואשמח לכל עזרה שתינתן. Raistelyn88. *אם נדרשים עוד פרטים על מנת לאבחן את הבעיה, אנא אימרו. **ניסתי לעשות כמו שכתוב ב-"שאלות נפוצות" , לא הצלחתי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, במחשב עם XP, יש צורך לפרמט דיסק (וירוסים) . המחשב הגיע עם מע. הפעלה מותקנת (xp) אך ללא דיסק התקנה. אינני יודע איך עושים ב XP דיסק הצלה. האם קיימת דרך לפרמט את הדיסק ולהותיר את מע. ההפעלה על כנה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
i wanted to know how to add hebrew support in windows xp professional ediotion ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחלק מהאייקונים שלי נהיה רקע לבן... והאיכות הכללית של האייקונים ירדה (אין וירוסים-טרויאנים-ספייבוטס-וכו') [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי בXP שני חשבונות בחשבון אחד הפוטושופ הוא בעברית בשני באנגלית בחשבון אחד בבבילון יש רק מילון אחד , והוא לא נותן לי להתקין עוד מילונים , בחשבון השני אין בעיה להתקין כל מילון למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. הכל הלך חלק, התקנתי ווינדוס וגם אז הכל היה בסדר, רק מה... יש לי בעיה בלראות עברית. אני יכול לראות עברית ברוב המקומות, אבל במקומות כמו נגיד ה-Start menu, פרטים באייסיקיו, File description ובעוד כל מיני אני לא יכול. הגדרתי את הכל ב-Regional and Language Options ל-Hebrew ועדיין אני לא רואה עברית באותם המקומות. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הכותרת אולי לא נוסחב כהלכה, השאלה היא, כיצד ניתן להתקין ווינדוס מחדש על מחדש כולל חלוקה חדשה של "פארטישנס"? בכל פעם שאני מתקין ווינדוס על הארד-דיסק שכבר מותקן היה עליו ווינדוס, גם אם אני אומר לו התקנה חדשה לגמרי (לא Upgrade, ולא Repair), כולל פירמוט, נשארים לי קבצים בהארד-דיסק. אני רוצה למחוק את הכל, פשוט הכל, שיהיה חלק ונקי והתחיל מ-0. כולל הגדרה מחדש של הפארטישנס. מישהו יוכל להסביר לי בקצרה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד סלרון 1.4 ג'יגה עם 256M ז יכרון אני רוצה להוסיף עוד 256 ? האם זה יהיה אפקטיבי או שכדאי להוסיף יותר ??
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
על המחשב שלי יש XP ובדיסק נפרד התקנתי WIN7, זה עבד בהתחלה ואז... נתקלתי בבעיה של WINLOAD.EXE שאני בטוח שמוכרת לאנשים, הבעיה ששום תיקון שאני מנסה לא מצליח, ניסיתי לפרמט את הדיסק עליו התקנתי WIN7 ולמחוק את BOOT ו BOOTSECT מה XP, ולנסות התקנה מחדש, לא עוזר... ההתקנה עושה ריסט לפני העליה הסופית ואז יש הודעה שהקובץ חסר או פגום...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תמיד מקבל תוצאה נמוכה יותר בבנצ'מרקים ב-XP (כ-500 נקודות הפרש ב 3DMRAK2001 לדוגמא) האם זה המצב אצלכם? מפרט : DURON 1000 GEFORCE 4TI 4200 256 SDRAM
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בס"ד אממ אני ממש חדשה פה ניראלי זה נושא ראשון שלי פה . אז אממ >< *להתחשב* לא מצאתי חוקים קיצור לעיניין יש לי מערכת הפעלה ת'אמת שאנלא מבינה בזה וכבר לא יודעת איזזה.. אני יביא לכם תמונה מקווה שזה יעזור.. קיצוור זה עושה לי הכל ב'גיבריש בעיות באנטי וירוס ולכבות ת'מחשב זה צריך דרך יוזר וכאלו S= ואנ'לא יודעת זה לא עושה יל בעיברית.. רק האופיס בעיברית קיצור תעזרו יל מה עושים. מקווה שזה לפה..
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקנתי win 7 ultimate 64bit ואני לא מצליחה להתקין תוכנות/דרייברים שמתאימים לגרסה הזו של הwin.אני מקבלת הודעת שגיאה שהגרסה לא תואמת. אפילו דרייבר של מדפסת לא הצלחתי להתקין :'( אני מצרפת את גרסת המערכת ואת הודעת השגיאה. בתודה מראש לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, איך אני מחבר מחשב נייד למקרן בויסטה הום פרימיום? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה השבוע מחשב עם מעבד Q6600 כרטיס מסך GEFORCE 8800 640 ו 2 ג'יגה זיכרון. איזה מערכת כדאי לי להתקין על מנת לנצל את כל היכולות של המחשב הזה? ומה ההבדל בין ויסטה 64 ל ויסטה 32 לויסטה ULTIMATE? והאם יכול להיות בכלל שעדיף XP? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם להישאר עם 7 או לעבור ל8 על מחשב שולחני שמיועד להכל (עבודה משרדית, עריכת תמונות ווידאו, מוסיקה, סרטים, משחקים (דיי כבדים) כרגע אני עם Windows 7 64Bit Ultimate ושוקל לעבור ל windows 8 בגרסה המקבילה (64Bit Ultimate). הבנתי שיש בעיה עם משחקים שהם רצים פחות טוב או משהו ולכן חשבתי על התקנה במקביל אבל אני לא הבנתי עם לשניהם יש גישה לאותם נתונים. מישהו שיודע יכול להגיד לי מה ההבדלים בביצועים? והאם זה שווה שדרוג? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נוצרה לי בעיה קלה. כנראה שהתקנתי משהו לא מוצלח. לא זוכר מה גם. והגדרות של אינטרנט אקספולר נעלה האפשרות של שימוש בדף ריק. איך ניתן להחזיר את הדף הריק. במקום לחצן השתמש בדף ריק מופיעה use new tab איך להחזיר את האפשרות השתמש בדף ריק. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק זה הייה מוצא את הווירוסים והייה לאנטי ווירוס הזה איזה כופסא.. ושאני נכנס לכפוסא רושם שם איזה ווירוסים הוא מצא ויש לי אפשרות לעשות איקס(לימחוק) איך אני מוחק עם התוכנה אזות ווירוסים? קאספירסקי(KASPERSKY)
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-