עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Cupid Me,

אהלן, אני מנסה להתקין SP3 דרך MICROSOFT UPDATE, חלון ההתקנה עולה ולאחר שאני לוחץ על ACCEPT ההתקנה נכשלת. למישהו יש מושג למה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by roee01,

האם אפשר להתקין ubunto ו win7 על אותו מחשב ככה שהמחשב עולה אני בוחר לאיזה מערכת הפעלה לעלות? אם כן כיצד? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by idan1836,

יש לי את הSP1 מותקן במחשב ואני מעוניין להתקין את הUSB2 ונכנסתי למנהל התקנים, ועשיתי "עדכון מנהל התקן..." והוא רשם שלא ניתן להתקין את החומרה בגלל שלא מצא את הדרייבר כנראה! איך אני אמור להתקין את הUSB2? ד"א: הדיסק של הלוח אם היה בכונן בזמן ניסוי ההתקנה אבל ההתקנה בכל זאת לא הצליחה. תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by tront,

עוד חודש אני קונה מחשב חדש למשחקים ורציתי לדעת אם כדאי להתקין VISTA מכמה בחינות. האם הגרפיקה במשחקים תיהיה שונה בצורה משמעותית? האם יש חסרונות בVISTA שיפגעו בי כמשתמש? והאם בכללי כדי להתקין VISTA?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by croetro,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם שווה לי להתקין ויסטה 64 ביט למפרט שלי שרשום בצד ? 2. האם יהיה שיפור בביצועים? אם שווה להתקין אז: יש לי 2 פארטישנים באחד מותקן WINDOWS XP כל המשחקים שלי מותקנים בכונן השני. כשני אפרמט את הכונן של הוינדוס אקספי יכול להיות שהמשחקים שמותקנים לי בכונן השני יעשו לי בעיות למרות שהם מותקנים בכונן לא של הוינדוס? דרך אגב, אפשר לעשות בהתקנה של הויסטה כמו UPDATE על האקספי ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. התקנתי היום Vista Ultimate 32 Bit, בצורה כזאת: 1. התקנתי את ה Vista. 2. מיד אחרי ההתקנה, עשיתי חיבור לאינטרנט, ועשיתי Windows Update. 3. התקנתי דייברים לכ. מסך, לוח אם, וכרטיס קול. 4. ביטלתי את ה UAC. 5. עכשיו אני הולך להתקין אנטיוירוס (הייתי צריך מוקדם יותר, מיד אחרי החיבור לאינטרנט) 6. ואחרי זה להתקין DX 9. שכחתי משהו?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by neovo,

קיבלתי נייד HP חדש 6760 והוא מכיל בתוכו מערכת הפעלה VISTA HOME PR 32 ביט יש בנייד 4 גיגה זכרון שלא מנוצלות בגלל מגבלת מערכת ה 32 ביט עכשיו לשאלה : יש לי דיסק VISTA ULTIMATE אורגינל RETAIL עם שתי גרסאות 32 ו 64 האם אני יכול להתקין את גרסת ה 64 ביט של הריתייל ולהכניס לו את הקוד של ה HOME PRO שקיבלתי בנייד ואז יהיה לי מערכת 64 ביט חוקית האם הזנת קוד של HOME PRI בהתקנה בדיסק של ה ULTIMATE יתקין את ה JOME PRO ???

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by moshel7,

יש לי XP באנגלית עים MUI בעיברית האים אני יכול להתקין את הVISTA עליו? והאים אפשר לעשות התקנה נקייה של ה-VISTA מבלי לשדרג?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום, יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE . יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה . יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט? תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by moshel7,

האים ניתן להתקין את הוויסטה גירסת UPGRADE בעיברית על XP באנגלית והאים ניתן לעשות התקנה נקייה של הוויסטה מבלי לעשות UPGRADE ?

12. Started by haimon_v,

שלום, אני מעוניין לבחון את ויסטה. הבנתי שאפשר להתקין אותה על מחיצה אצלי בדיסק הקשיח מה המשמעות של זה? אם אני נכנס לויסטה - אין למעשה שם שום תוכנה שקיימת עכשיו אצלי ב XP? אם יש לי משחק וכו' אצטרך להתקין אותו גם (או רק) על ויסטה? עוד דבר - האם ההתקנה הזאת תשפיע על ביצועי המחשב כשאני עובד על ה-XP? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by Meir787,

אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by sbf80,

שלום! יש לי דיסק של Windows XP מהמחשב הנייד הישן שלי (HP zt3000). האם זה מספיק בשביל התקנה נקיה של Vista Ultimate 64bit גירסת Upgrade על מחשב חדש (נייח) ?? כמו כן, האם ניתן להתקין Office 2007 32bit על Vista 64bit ?? תודה!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by roma4k,

בוקר טוב, ברשותי דיסק של VISTA ULTIMATE שמסרב לעשות BOOT במחשב החדש. (המפרט בצד..) על המחשב מותקן XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין ויסטה. ה DVD הוא הרכיב הראשון שממנו נעשה ה BOOT. המחשב כאילו "פוסח" על הקריאה של הדיסק ולא מציג את האפשרות של "לחץ על מקש כלשהו כדי להתחיל..." אלא ישר מעלה את ה XP. ניסיתי לשנות אפשרויות בביוס ושום דבר לא עוזר. הבעיה גם חוזרת במחשב הישן ורק בנייד המערכת עולה בלי שום בעיות ככה שאני לא מאמין שהבעיה בדיסק עצמו. נ.ב. אני רואה שניפתח נושא דומה אבל הבעיה שלו מעט שונה משלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  16. שלום, מותקנת לי על המחשב גרסת הבטא של ווינדוס 7 שהתוקף שלה עומד לפוג. קניתי במבצע דיסק שידרוג של ווינדוס 7 אולטימייט, אך לצערי גיליתי שאני לא יכול לשדרג את הגרסת בטא, אלא רק ווינדוס XP או VISTA. העניין הוא כזה, היום קניתי דיסק חדש של ווינדוס ויסטה, במטרה להתקין אותה ומיד לאחר מכן לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט. שאני מכניס את הדיסק של ויסטה ולוחץ על "התקן כעת", מופיעה לי שגיאה שהנוסח שלה הוא כזה: במחשב זה אין די שטח עבור קבצים זמניים. התקנת WINDOWS דורשת שטח של 492 מגה-בתים (MB) לפחות במחיצה כלשהי עבור קבצים זמניים. כדי להתקין את WINDOWS, פנה די שטח והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: 0x80070103 אני מניח שזו הודעה שקשורה לעובדה שאני מנסה להתקין ווינדוס ויסטה על ווינדוס 7, ולא לעו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ish,

היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by guysfa,

אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by 3d7,

שלום! הזמנתי את הצורב LiteON LH-20A1S Black x 20 SATA DVD±R/RW, שלפי מה שהבנתי מההמלצות בפורום, הוא הצורב הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין איתו את ויסטה מבלי לשלב דרייברים של SATA לדיסק התקנה של ויסטה.

20. Started by erezMASTER,

שלום, תגידו כשאני מתקין VISTA אני חייב שקודם יהייה לי מותקן XP? כי אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע אם אני חייב קודם XP בשביל להתקין עליו VISTA. אפשר פשוט להתקין את ה- VISTA על מערכת ריקה, כלומר, אין מערכת הפעלה מותקנת?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by TZuKi,

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Gosha,

1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by poremba,

שלום למשתתפים, אני משתמש כרגע בגרסת RC 7100 של WIN 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לעבור לגרסה הרשמית (הנמכרת). יש איזה אפשרות לבצע את זה ללא פירמוט הדיסק? בנוסף, בגרסת ULTIMTE יש תמיכה בעברית אנגלית ושפות נוספות. גם בגרסת PRO יש אפשרות לעבור בין עברית לאנגלית? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Thant,

קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by Digitalx,

מזה כמה ימים שאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה ומשום מה אחרי שעולה מסך ההתקנה הראשון בו עליי לבחור שפה וכו' המחשב ניתקע ולא מגיב בכלל גם המצביע עכבר וגם המקלדת לא מגיבים. בניסיון קודם שלי להתקנת מערכת ויסטה קרה לי את אותו הדבר האם זה בגלל שיש לי מעבד P4 2.8 (זיכרון זה לא יכול להיות כי יש לי 1וחצי גיגה DDR2 1066 וכרטיס מסך ATI Radeon 3650) ואם לא יש איזה קצר או בעיית מתח? כי חוץ מזה המחשב שלי מריץ טוב את המערכת הפעלה XP אפשר לומר שאני גם מעלה משחקים כבדים\תוכנות הכל חלק... למה זה קורה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.