עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Mentally ill,

שבת שלום וערב טוב, אני מנסה להתקין xp sp3 על WD 320 sata. בלוח יש חיבור ל-sata, אממה.. הביוס מזהה אותו כ-scsi, חפרתי מעט וראיתי מה הסיבה - ושאני אמור בעת ההתקנה להשתמש בדיסקט שהכנתי מראש וללחוץ F6, איפה לעזאזל אני מוצא את הדרייברים הנחוצים כדי להתקין את את ה-Xp? אשמח לתשובות מהירות, תודה!

2. שלום, האם ניתן להתקין דיסק קשיח פנימי בנפח של 250G ומעלה בחלונות XP ללא SP בכלל? האם חלונות תזהה את הנפח האמיתי של הדיסק הקשיח? לוח האם שלי תומך ב- SATA (מצורף צילום מסך מהמדריך של לוח האם). תודה.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by POD,

איך יכול להיות שהצלחתי להתקין XP על HD SATA מבלי להכניס לו דיסקט של הדרייברים של ה-SATA בהתחלה? המחשב עובד כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by The Un4givN,

אוקיי אז התקנתי ווינדוס 7 X64 והוא לא מזהה את הרייד קונטרולר של אינטל ראיתי ברשת שזה רעיון רע להתקין דרייברים של רייד אחרי שהתקנת ווינדוס... אז השאלה שלי היא איך אני מתקין את הדרייברים של הרייד לפני הווינדוס?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by zsmi,

[שלום, יש ברשותי נייד ובו מותקנת מערכת הפעלה Vista Home Premium SP1 בעברית. בכל פעם שאני מנסה להתקין IE8 מקובץ IE8-WindowsVista-x86-ENU או Online ההתקנה הולכת בסדר. כאשר אני מגיע לשלב של איתחול מחדש, אנ מקבל הודעה כי אי אפשר היה להתקין את העדכונים והמערכת חוזרת למצבה הקודם דהיינו IE7 אודה לכולם באם אוכל לקבל עזרה. בתודה zsmi

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by itays333,

התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by freakagnux,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין IIS על אקס פי הום?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by godisme171,

בXP הוא מגיע בלי JAVA אז צריך להוריד אותו אז הוא מקפיץ לי הודעה שצריך להוריד אז אני לוחץ OK ואז הוא אומר לי שממיקרוסופט כבר לא תומכת בהורדה או משהו כזה ומקיצור אני צקיך להוריד או ואני לא יודע מאיפה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by MishaK,

יש דרך לעשות את זה? איזה טריק חמוד שיעזור לי להתקין את הלינדוס על ה-D שלי שהוא FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DarK_NaF,

האם יש בעיות מסויימות בהתקנה שעליי לדעת עליהן כשאני מתקינה את זה כ CUSTOM?....

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by BigDragoon,

כשאני מנסה להתקין את הגרסא Nero.v7.9.6.0, הוא טוען שאין לי גרסא עדכנית של Direct X ורוצה שאני אתקין DirectX 9.0C. למה הוא רוצה גרסא ישנה יותר? (אני עובד עם VISTA 64BIT) האם לאשר לו להתקין??

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. Started by bluemail,

איך אני משיג תוכנה הזאת??? אם היא באה אם xp אם לא אז מאיפה???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי Office 2010 HEB אני מנסה להתקין אותו על Win Server 2008 Eng ומקבל הודעה: The language of this istallation package is not supported by your system יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by omrij,

גירסת ULTIMATE אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by goodspeed,

שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. Started by blitz,

אפשר להתקין את SP1 או SP2 לא ע"י WINDOWS UPDATE . אם כן מאיפה אני מוריד ואיך אני מתקין.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by amitey,

קניתי מחשב חדש והתקינו לי עליו XP . כאשר אני בא להוריד עידכונים אני לא מצליח להוריד והוא כותב שהמס"ד לא נכון (של התוכנה). כנראה שמכרו לי תוכנה לא חוקית... יש דרך לעקוף זאת? - המחשב לא מתקין לי את ה USB 2 בגלל זה. (אני חושב).

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by moshel7,

האים אפשר להתקין sp1 לוויסטה בעיברית לאחר הוספת חבילת שפה באנגלית

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by mtng,

קניתי מחשב, התקנתי ווינדוס ורציתי להתקין את הSP1 אבל הוא לא נתן לי בגלל בעיות שזה דיסק צרוב.. האם אפשר לעקוף את זה? אני צריך את הSP1 בשביל הדרייברים החדשים של הלוח אם (גיגהבייט) וזה לא נותן לי בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, דבר ראשון לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או לשאול את השאלה בדיון של SP2, אבל עיינתי בדיון וראיתי שמדובר בו בעיקר על דעה בנוגע לחבילת העידכונים ולא על בעיות לגבייה אז פתחתי נושא חדש. הנה הבעיה: לחבר שלי יש מחשב, די ישן - עם מעבד Celeron, והוא התקין SP2, טוב בסדר, התקין ואז המערכת הפעלה לא עלתה, כאשר ראו את הלוגו של Windows ואת הפס מתחתיו, הפס נתקע. טוב הוא אמר לי בוא תפרמט, פירמטי והבאתי לי דיסק עם Windows XP Pro ו- SP2 מובנה, כמו שיש במדריך שבראש הפורום. גם אז ה-Windows סירב לעלות, מערכת ההפעלה לא עלתה אפילו פעם אחת לאחר הפירמוט ולמרות שההתקנה עברה חלק היא סירבה לעלות.... למזלי, היה לי גם את הדיסק הישן של SP1, התקנתי לו אותו והוא עבד... אבל מה גורם ל-SP2 לא לעבוד ? …

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by bariko,

שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by ehud101,

שלום, אני הולך להתקין win xp רגיל ומייד לאחריו להוריד את sp3. האם לפני כן עלי להוריד את sp1 ו sp2 או ש sp3 כבר כולל את שניהם?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Elad87,

איך אני מתקין את ה SP3? נראה העדכונים ב windows אצלי סגורים וזה לא מראה לי שאני צריך להתקין.. יש לי גירסה לא מקורית של הווינדוס במידה ואני אתקין SP3 זה יעשה בעיות?? זה מעצבן כי אני לא יכול לשחק GTA 4 בלי ה SP3

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by אבי11,

שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה

• 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.