עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB). בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבורים היא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה). אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון. האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב??? נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת..... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by MOR$),

היי!! ניסיתי לעשות system restore בגלל בלגן במחשב, אך לא משנה איזה תאריך אני בוחר, הפעולה אינה מבוצעת והמחשב נפתח בלי restore איך אפשר להתגבר על הבעייה? תודה מראש משה

3. Started by shon,

יש לי אימיול והפיירוול של ה widwonds xp. איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול תודה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by yan,

תמיד שאני מתקין מחדש אני צריך להתקין מחדש כמה דרייברים כי הxp לא מזהה אותם.. ונמאס לי : אז אולי יש אפשרות כמו שמעדכנים את הxp לsp2 וצורבים אז אם אפשר לעשות משהו דומה רק לדרייברים

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. שלום רב, אני רוצה לפרמט לWINXP אבל אני נתקל כל פעם מחדש כשאני מקבל את הסכם הרישיון -הפירמוט אז אני רוצה ללחוץ על F8 וזה לא לוחץ לי ובגלל זה אני לא יכול לפרמט ולהתקין XP,לעומת זאת הולך לי חלק בהתקנת WIN7 . מה הבעיה בהתקנת XP? יש לי את הדיסק המקורי,צרבתי עוד דיסק וכל ההתקנות לא יכולות להמשיך הלאה לאחר ה.F8 . אם אני רוצה לצאת מההתקנה אני לוחץ על ESC ואז זה סוג של טיימר לריסטרט למחשב - כרגיל כזה. מה הבעיה עם ההמשך של ההתקנה? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום פירמטתי את המחשב. וברגע שאני נכנס ל windows update כדי לעדכן את המערכת, יש לי הודעת שגיאה - The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. [Error number: 0x80070424] זה כבר ככה כמה ימים. יש לציין שביופ הפירמוט המערכת כן עודכנה לי, ולאחר כמה ימים הופיע לי השגיאה. מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  7. בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. לא ידעתי איזה כותרת לעשים .. אז ככה לחבר שלי יש בעייה שפתאום צצה לו.. הוא עושה מקש ימני בשולחן עבודה סתם כדי לעשות רענן וזה מופיעה לו באנגלית יש דרך לסדר את זה לעברית? שאלתי אותו עם הווינדוס שלו באנגלית או שזה סתם קרה פתאום הוא אומר שזה פתאום התחיל.. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש:]

9. Started by idoaa,

שלום לכולם פרימטתי את המחשב, התקנתי מחדש את win xp pro sp2, ועשיתי windows update, אולם לאחר שהעדכונים ירדו, מערכת ההפעלה נתנה לי הודעת שגיאה, שלא ניתן להתקין את העדכונים, אשמח לקבל פתרונות בהקדם האפשרי. ביי

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by liiight,

לאחרונה הסרתי איזה אפליקציה. היא זרקה לי כמה הודעות על פונטים, אבל לא ממש הסתכלתי. עכשיו חסרים לי הפונטים הבסיסיים של VISTA... מישהו יודע על איזה שיטה לשחזר אותם בלי לעשות התקנה מתקנת?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. עשיתי F8 מלא פעמים הגיע לאיזה מסך כחול שהיו שם 3 אפשריות משהו ARAD DISK ועוד 2 אבל לא משהו שרשום שם BOOT או SAFE MOOD יש איזה פקודה לעלות את הסייף מוד כשמחשב דלוק סתומרת דרך פקודה בהפעלה ??

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by mazgan,

שלום קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש לי בבית XP כשאני מגיע להתקנה ומגיע לתווית ה- Paratition המחשב מזהה שיש לי 131 גי'גה , למרות שיש לי HD של 500 הוא מבקש ליצור paratition , אני יוצר והוא מראה לי בparatition size כ-131 ג'יגה וב-unparatition space מראה לי 8 מגה לאן נעלם כל שאר המקום? כאשר אני עולה בביוס המחשב מזהה שיש לי 500 ג'יגה בHD לדעתי זו איזושהי בעיה בביוס , אשמח לעזרה , המון תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  13. ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  14. איך פותרים תבעיה הזו בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. רציתי לדעת אם במערכת הפעלה הנוכחית(XP PRO SP2) אפשר להגדיר תיקיה מסוימת(שיש בה כמה מאות תקיות) שתמיד תיהיה הגדרה של "תמונות ממוזערות" ? (אתם יודעים, קליק ימני, תצוגה--->> תמונות ממוזערות) לא בשביל תיקיה מלאה בתמונות.. משהו אחר. תיקיות עצמם של אלבומים נניח, שיש תמונות שם..... וזה מעצבן כל פעם להיכנס לתיקייה תיקייה ולעשות קליק ימני תצוגה תמונות ממוזערות..... ואני מפחד לקבוע תיקיה שלמה כברירת מחדל של תוכן מסוים(מוזיקה/תמונות) כי אחרי זה הוא יכול לדפוק לי אותה תמונה על כל תיקיה יש אפשרות מהירה לעשות זאת ? תודה[br]פורסם בתאריך: 9.12.2008 בשעה 20:32:33 ?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2008 בשעה 18:33:04אף אחד לא יודע?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  16. http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by bratwa_tut,

שלום התקנתי היום וינדוס 7 עכשיו היה לי ליפני זה וינדוס XP עשיתי פורמת ל C (ה XP עמד שם) והתקנתי עליו את וינדוס 7 היה לי הרבה סרטים ב דיסק D עכשיו זה לא נותן לי לא ליראות את הסרטים לא לעתיק אותם רק למחוק זה רושם שאין לי הרשאה אליהם ושאני מנסה לעשות הרשה זה רושם לי לא ניתן לערוך הרשאות לקובץ הזה מה פתרון לבעיה ? תודה לעוזרים

18. Started by liorbm,

שלום לכולם. היום לפני כמה שעות הייתה לי בעיה במחשב, ולכן פרמטתי את המחיצה שבה ישבה הווינדוס שלי והתקנתי ווינדוס חדש. הבעיה היא שעכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי אפשרות בחירה בין הגרסה החדשה שהתקנתי, לזאת הישנה, שלמיטב הבנתי הסרתי כבר. יש דרך כלשהיא מתוך הווינדוס עצמה להסיר את ההתקנה השניה? הגרסה החדשה והתקינה היא 32 ביט, בזמן שהישנה יותר (שניסיתי למחוק ) היא 64 ביט. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  20. שלום, תופעה מוזרה מאוד תקפה את המחשב של אשתי. כאשר אני מקליד, לא משנה מהי השפה שבחרתי (עם אלט-שיפט או מסרגל השפה עצמו) התוצאה היא הקלדה באנגלית. המחוון למטה מראה "HE" ועדיין, התוצאה היא תמיד אותיות באנגלית. רקע שאולי יכול להועיל: המקלדת שלה חדלה מלהגיב לפני פסח, זמן מה השתמשה במקלדת שלי, אח"כ במקלדת הוירטואלית ועכשיו קנינו מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, זהה למקלדת שלי. קשה לי להאמין שהבעיה היא מהמקלדת ולא ממע' ההפעלה, אבל בכל אופן מדובר במקלדת הזו של מיקרוסופט. אודה למי שיוכל לתת כיוון לפתרון...

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by צפיד,

אחרי שקראתי כאן שהגירסא זאת מומלצת למחשב כמו שלי(בעל חומרה חזקה+) התקנתי את הויסטה ULITMATE 64 BIT. והאמת ככל נראה שעובד הרבה יותר מהר,אני לאוו דווקא יכול להגיד שזה בגלל מערכת ההפעלה היות והגדרתי מערך RAID 0 עבור מערכת ההפעלה. מספר שאלות ברשותכם: 1.איך אני מבטל את כל ההודעות המעצבנות האלה בדבר פתיחת קובץ וכ'? 2.האם אתם יכולים להמליץ על ה MEDIA CENTER בגירסא הזו? 3.אלו הם קודקים מומלצים למערכת הפעלה הזו?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה. כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה. הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך: 1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies) 2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני. אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך? יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? תודה מראש, A…

23. Started by TheWave,

שלום! יש לי ווינדוס אקס פי. כמות הזיכרון שלי אינה מספיקה להפעלת הווינדוס כראוי (128MB). ניסיתי להתקין ווינדוס ME אבל הווינדוס אקס פי ידוע שעושה בעיות להתקנת גרסה קודמת של ווינדוס. (לא הלך לי...) מישהו יודע איך להתקין שבבקשה יעזור לי אם יש מדריך גם טוב (עברית או אנגלית) [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים [/glow] ;D

• 14 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by avimorp,

טוב אז ככה אני פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הווידוס XP לעומת זאת אני כן מצליח להתקין את WIN98 ואני לא רוצה את הווינדוס הזה ואני גם לא מצליח לעשות רפיר(תיקון) לXP ולא מצליח לשדרג אז מה אפשר לעשות במצב כזה בבקשה תעזרו לי אני בלי מחשב וזה משגע אותי!!!???

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  25. לפעמים שאני עוזב את המחשב לכמה רגעים, אני מעדיף להכניס את המסך ל - standby מאשר לכבות אותו. אבל הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך ה - Properties->Screen Saver-> Power. ולבחור שהוא ייכבה אוטומטית אחרי דקה. האם יש דרך יותר קצרה לעשות את זה ? בצורה מיידית ?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.