עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מכירים את המשחק NBA נכון? יש לי כאן את המשחק NBA95 התקנתי אותו נסיתי להפעיל אותו הוא עלה עד לרגע שנכנסים למשחק ללחוץ Play הכוונה להתחיל לשחק ואז הוא יוצא בחזרה ל-Windows. יכול להיות שזה בגלל שמותקנת מערכת הפעלה WinXp Pro? אם כן, מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק זה? חייבת להיות דרך כלשהי נכון? תודה לתומכים

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  2. אז ככה: איך מבטלים את ההודעות האפורות האלו שקופצות לי? שזה סוג של מסנג'ר מובנה, שכחתי איפה.... איך משנים את האותיות של הכוננים? כאילו, מיזה D, ומיזה F וכ'ו...... ועוד כמה דברים, כשאני אזכר, אני אשאל. בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  3. גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?

4. נכנסתי לשרת ה-FTP שלי דרך האפשרות: open FTP site in windows Explorer וכל מה שאמור להיות בעברית רשום בג'יבריש http://i32.tinypic.com/dlt1yt.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  5. לפעמים שאני עוזב את המחשב לכמה רגעים, אני מעדיף להכניס את המסך ל - standby מאשר לכבות אותו. אבל הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך ה - Properties->Screen Saver-> Power. ולבחור שהוא ייכבה אוטומטית אחרי דקה. האם יש דרך יותר קצרה לעשות את זה ? בצורה מיידית ?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by coben,

מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  7. שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. ?. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש סקריפט שאיתו אני יכול ליצור למשל 15 יוזרים בפעם אחת ע"י העתקת יוזר קיים שיש לו כבר תיבת דואר, קבוצות, DESCRIPTION וכו'... אני יודע שאפשר לעשות משהו דומה עם CSVDE אבל לא כ"כ יוצא לי לכן אני מבקש עזרה ציירתי גם תמונה בשביל להמחיש את מה שאני מחפש http://img708.imageshack.us/img708/9833/21334944.jpg

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  10. נכנס לי SPY מסריח וגם אחריי שהעפתי אותו עדיין יש לי את אותה הבעיה. פתחתי משתמש אחר ואז הTASK MANAGER כן עלה אבל אני צריך שהוא יעלה במשתמש שלי מין הסתם. זה כותב לי: Task Manager has been disabled by your adminstator איך אני מכוון את זה בחזרה שזה יפעל? זה דיי דחוף לי אז בבקשה ממכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by אבינועם ג,

שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב. מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידון בתודה אבינועם

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  12. שלום בימים האחרונים המחשב כולו תקוע, שום דבר לא זז, לוקח לו המון זמן לעלות, הקו למטה עם הstart תקוע ואי אפשר ללחוץ שם על כלום לכל תוכנה לוקח המון זמן לעלות, לאינטרנט לוקח המון זמן להיפתח, ואני בקושי כותב פה עכשיו.. הפעלתי במחשב על spybot ואת adaware ואת מה שהם מצאו מחקתי. יש לי נוד32 לא ממש מעודכן שלא פועל ממש טוב. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אני לא רוצה לפרמט את המחשב בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  13. אני משתמש בוירטואל בוקס של אינוטק. ואני רוצה להתקין דרייבר לכרטיס מסך כדי ללהשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך- 1680X1050 אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר. ניסיתי את הגרסא הכי עדכנית 163.69 וגם את מה שקיבלתי עם הכרטיס 93. משהו. והוא מביא לי את השגיאה שמצורפת (בשני המקרים אותה שגיאה) איך אני פותר את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  14. שלום לכולם, אני קצת מופתע שלא ראיתי את זה פה באיזה שהוא פוסט אבל נתקלתי בבעיה, ואני צריך להכין לעצמי דיסקט בשביל להתקין WINXP על דיסק SATA2 ולא ראיתי הודעה על זה אז אני קצת מופתע. לכן רציתי לדעת מאיפה להוריד את התוכנה שמכינה לי את הדיסק הזה, ואם יש לי פתרון לעשות את זה בלי פלופי כי כרגע יש לי רק מחשב נייד ואין לי איך להכין את הדיסקט. אני מתקין את המחשב מכיוון שהרכבתי משני מחשבים ישנים שלי ושל חבר מחשב אחד ועכשיו הוא מסכים לעלות רק ב SafeMode בנוסף רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה עדיף לי להתקין, יש לי כמה מערכות הפעלה אצלי ואני מתלבט בין 3 Xp Pro 32 Bit Xp Pro 64 Bit Vista Ultimate (for upgrade use only) וגם האם להתקין אופיס 2003 או 2007 מפרט המערכת CPU: AMD 3200 Board : Asu…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by pssheba,

ב windows אמור לכבות את המחשב. אם, במקום כיבוי מתקבלת הודעה מעין: יש צורך לכבות את המחשב באמצעות המתג. האם קיימת אפשרות (תוכנה או חומרה) שהמחשב יכבה מאליו ?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. שלום, שאלה כניראה מאוד פשוטה. יש לי HD של 200 ג'יגה. על מחיצה C יש WIN XP והיא מחיצה של 10 ג'יגה (נשאר לי במחיצה הזאת 400K פנויים - כלומר - בעיה גדולה! ). על הHD יש רק עוד מחיצה אחת מוגדרת של 140 ג'יגה. כלומר, יש עוד 50 ג'יגה פנויים לגמרי... איך אני יכולה להגדיל את המחיצה של C. האם צריך להתקין את המחשב מחדש? או באמצעות אפשרות כולשהי בWIN פשוט להגדיל אותה? תודה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by orengreen,

Ok Guys, I need your help urgently!!! A few weeks ago, I started to get blue screen crashes with KERNEL_STACK_INPAGE errors After a few crashes, the computer stopped booting, and sometimes the BIOS didn't even recognize the Hard-Disk (It's a WD SATA HD) I took it to the shop, and they said that a virus changed the HD from NTFS to RAW, and they did a low-level format and everything was fine 3 weeks have passed, and now I'm starting to get the same thing!!! I did a memory diagnostic - OK, I did a HD diagnostic (both symantec and WD apps) - it's OK also. I always have firewall and antivirus. Also, the problems are not sudden, but they gradually get worse and worse. I really …

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by VodViews,

שלום חברים כמה כמה חודשים קרה משהו למחשב שלי ופשוט כל דבר שנפתח בחלון זה אומר שאני צריך להוריד אותו כקובץ html הנה לדוגמאה- כשאני פותח לאנצר של איזהשהו משחק זה נותן לי ככה- אבל ברגיל זה צריך להיות ככה(מה שמסומן באדום זה מה שאומר שאני צריך להוריד)- אגב זה לא קשור למשחק הזה , זה ככה ברוב התוכנות לדוגמה הורדתי לפני כמה חודשים נגן וזה עשה לי את אותו דבר הנה תמונה-

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  19. התוכן למעלה תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by Natan_Rozen,

שלום, ישנה בעיה במחשב שפתאום קרתה לי ולא ידעתי איך לתקן אותה, המליצו לי לשאול על הפורום הזה. כשאני נכנס למחשב שלי אז מופיעים לי שם כמה כוננים. אחד מהם הוא כונן C והשני הוא כונן D. (כונני דיסקים קשיחים) הבעיה אצלי כרגע היא בכונן D, כשרואים מהמחשב שלי את כונן D הוא לא כמו שאר הכוננים אלא מופיע כקובץ לא מזוהה תמונה להמחשה- כשאני לחצתי עליה לפני כמה ימים זה רשם לי שגיאה ואני הצטרכתי לחפש קובץ של התקנה שהוא בעצם בשם install.exe. וכמובן שלא מצאתי ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. כשהדלקתי היום את המחשב הופיעה לי שגיאה האומרת שאני צריך לעבור ללוח בקרה לשם התקנה וקביעת תצורה של רכיבי המערכת, כדי להראות לכם את השגיאה אז הנה תמונה להמחשה- http://img215.exs.cx/img215/5293/wi…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  21. Started by beeryr,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול שאלה זו: אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESSIONAL לאחרונה גיליתי כי המעבד עובד ב-100% תפוקה ללא כל אפליקציה פתוחה !!! כלומר , אני נמצא ע"ג שולחן עבודה , אף תכנית אינה עובדת (אפילו אנטי-וירוס מנותק) ובכ"ז המחשב מראה כאילו המעבד עובד ב-100% תפוקה !!! איך ראיתי שזה 100%? הקשתי CTRL+ALT+DEL בחלון שנפתח יש אפשרות לראות CPU USAGE רציף על 100%... מה זה יכול להיות? האם זה תקין? אנא עיזרו - תודה... BEERYR ??? ???

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  22. פתרונות חוץ מפרמוט והתקנת המערכת מחדש? מדובר במחשב נייד אם זה עשוי לעזור. מצב בטוח לא עובד..

23. 1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  24. אהלן חבר'ה,ברשותי הארד דיסק חיצוני של 500GB,עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין את הוינדוס 7 על ההארד דיסק החיצוני ולדוגמא כל פעם אם אני אלך לחבר עם ההארד דיסק החיצוני יהיה אפשר להפעיל את הוינדוס דרך הבוט? תודה רבה!

25. יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה.. (מחשב חדש) והשאלה אם יש וינדוס שאפשר לפרמט איתו את הויסטה ואחר כך להתקין עליו את הXP. (דיסק שמועדכן עם דרייברים חדשים לניידים) אם יש כזה אשמח לקבל לינק .. ואם לא .. יש איזה דרך פשוטה למחוק את הויסטה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים