עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ilay22,

מסתבר ששני שליש מהתוכנות שהשתמשתי בהן בXP לא מתאימות לויסטה, כולל פירוול, אניטיוירוס, נגני מדיה (חוץ מ WINAMP) איפה אני מוצא את התוכנות שמתאימות כבר לויסטה? למה שום נגן וידאו חוץ מהמדיה פלייר לא עובד?ולמה יש תוכנות שמתנהגות כל פעם כאילו זאת הפעם הראשונה אני מפעיל אותן? איך אני עושה קיצור לחייגן, או עושה שהוא יתחבר אוטומטית? למה ההתקנה של של נגן הפלאש לפיירפוקס קורסת? (מיקרוסופט מנסה למנוע שימוש בדפדפנים אחרים? ) משחקים אמורים לרוץ על ויסטה כמו על XP או שהם מושפעים מהמערכת?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. שלום רב. בנסיוני הקודם קניתי WIN98 בקופסא עם מס' קוד מודפס, ואחר זמן רב איכשהו גילתי שמס' הקוד לא היה בלעדי והוא מופיע באחת ההורדות שהורדתי שאלתי היא במידה והקנה WIN חדש מישהו יכול לערוב שמס' ה WIN לא פרוץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by ag43,

אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by creed111,

אני רוצה להשתמש באפליקציה של משימות מתוזמנות ב- xp אך המשימה לא רצה אלא אם כן דואגים של- user יש סיסמא, ואת סיסמא זו צריך לספק בעת הגדרת המשימה המתוזמנת. השאלה שלי היא בעצם- האם יש דרך להריץ את המשימה מבלי לספק סיסמא? אם לא, האם יש דרך בעת התחלת המחשב לעקוף את הצורך לספק סיסמא כדי לבצע login? (יש רק user אחד על המחשב) תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. אני משתמש בוירטואל בוקס של אינוטק. ואני רוצה להתקין דרייבר לכרטיס מסך כדי ללהשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך- 1680X1050 אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר. ניסיתי את הגרסא הכי עדכנית 163.69 וגם את מה שקיבלתי עם הכרטיס 93. משהו. והוא מביא לי את השגיאה שמצורפת (בשני המקרים אותה שגיאה) איך אני פותר את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אני לא מבין מה הבעיה. כשהתקנתי לעצמי את הווינדווס לפני כחודש לא היו בעיות. היום התכוונתי לתת את המחשב הישן לאחיין שלי אז רציתי לדרוס חלק מהמחיצות מהכונן הישן ולהשאיר לו את מ"ה. המליצו לי על תוכנה כזאת ובסוף התברר שהיא מחקה את כל הדיסק. חבל כי היה שם ווינ' עם רשיון. ועכשיו אני צריך להתקין ווינדווס חדש. טוב, אם הכונן מפורמט אז לא צריכה להיות בעיה. הכנסתי את הCD ואכן האשף עלה. ביקשתי שייצור מחיצה של 10G ואז הוא התחיל בתקנת הקבצים. לאחר מכן הוא כותב שיש בעיה והוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה. כל הזמן הוא נתקע וכותב שיש בעיה. הבנתי שצריך לפרמט את הכונן שוב וזה מה שעשיתי. אבל מאז אני מקבל שוב ושוב את ההודעה שציינתי בכותרת. מה לעזאזל עשיתי לא בסדר…

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  7. my system won't go into hibernate by its own after a preset time המחדב לא נכנס תמיד למצב זה אחרי 10 דקות שקבעתי. יש לי XP SP2 על מחשב חדש, מה יכולה להיות הסיבה ???

8. Started by maor6,

שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. שלום, יש לי Windows Vista עם MUI בעברית (עדיין לא מותקן) מערכת ההפעלה באנגלית אבל אני רוצה להפוך רק את שפת ממשק ה- Vista Media Center לעברית. אני משוכנע שיש תוכנות שמאפשרות לך לעשות סלקציה על איזה יישומים להפעיל את ה-MUI או לעשות איזה שהוא שינוי בקבצים . . .אני פשוט לא מוצא תשובה לזה באינטרנט אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. נכנס לי SPY מסריח וגם אחריי שהעפתי אותו עדיין יש לי את אותה הבעיה. פתחתי משתמש אחר ואז הTASK MANAGER כן עלה אבל אני צריך שהוא יעלה במשתמש שלי מין הסתם. זה כותב לי: Task Manager has been disabled by your adminstator איך אני מכוון את זה בחזרה שזה יפעל? זה דיי דחוף לי אז בבקשה ממכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי! בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3.. יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3. למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  12. אני כנראה קונה מחר מחשב נייד והוא בא עם ויסטה אם הוא לא תומך בDX10 איזה יתרון יש לויסטה על הxp? כי כמעט כל המחשבים הניידים היום באים אם ויסטה אז כנראה יש לה יתרון כלשהו לא? ואם אין לה אז עדיף xp כי יש לי אפשרות לקבל את המחשב עם xp במקום הויסטה תודה יואב

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום רב לכם ! יש ברשותי מחשב דיי ישן שמריץ XP. כשאני מדליק אותו, באמצע הBOOT הוא דורש ממני " PRESS F1 TO CONTINUE " אני לוחץ על F1 והכל בסדר אבל למה זה קורה ?? איך ניתן לשנות את זה ?? תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by saar,

היי אנשים, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בבעיה הבאה: לאחר הסרה של תוכנה כלשהי מהמחשב, נפתח חלון אזהרה של האנטי וירוס (Kaspersky) עם הודעה שיש פגיעה כלשהי ב-explorer.exe. מבלי לשים לב ובקלות דעת, לחצתי בטעות על Quarantine והאנטי וירוס פשוט "כלא" את הקובץ הזה בתוכו. כאשר עשיתי ריסטרנט למחשב, עלה רק הטפט של שולחן העבודה וזהו.. לא אייקונים ולא כלום. ניסיתי בעזרת new task לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה. ניסיתי גם להסיר את האנטי וירוס, אבל אין לי אפשרות לעשות זאת משם וכל דרך להתקין את האנטי מחדש נתקלת בהודעה שצריך קודם לסגור את הקיים... האם יש למישהו רעיון איך אפשר לשחרר את ה explorer.exe לחופשי? תודה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by zam,

מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by frank31,

שלום לכולם התקנתי ויסטה על כוננן D כאשר את XP התקנתי בכונן C . אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב בעיה של זיהוי דרייברים יש לוח אם של gigabyte ga-m55plus-s3g( כרטיס קול וחיבור לאניטרנט ). האם פירמוט של כונן D לשם הסרה יפגע בהתקנה של XP. תודה .

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  17. Started by taschi,

אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל לכל המבינים ניסיתי להחליף דרך מנהל ההתקנים אות כונן של צורב בדיוידי שלי ולא הצלחתי וכך גם בהרד דיסק השני שלי כזכור לי זה היה אפשרי בחלונות 98 ??? אם מישהוא יודע מה לעשות אודה לו מאוד ... בתודה מראש!!!

18. Started by d3vil,

לילה טוב, תרתי באינרטנט בעיקר בגוגל בניסיון למצוא איך אפשר להוסיף קישורים שלי לסרגל התיקיות בסייר הקבצים, הכוונה למקום שמוצג שם: "המסמכים שלי" "המחשב שלי", "שכני הרשת" "סל מחזור" וגם ספריות שמופיעות על שולחן העבודה עצמו. חיפשתי רבות ולא מצאתי איך אני יכול להוסיף לשם קיצורי דרך שלי. מישהו מכיר איזה טוויק או דרך? d נ.ב. - אני עובד על ווינדוס2000

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by overload,

-שלב אני יודע ראשון אני מכניס את כתובת הדוא"ל שלי, שקיבלתי מהספק ( NETVISION ) -שלב שני הוא שואל-" שרת הדואר הנכנס שלי הוא שרת" |POP3\IMAP| (תיבת בחירה, מה לבחור?) "שרת דואר נכנס (POP3 או IMAP)" ____________ (תיבת טקסט מה לכתוב?) " שרת דואר יוצא (SMTP)" ___________ (תיבת טקסט לכתוב?) בבקשה תעזרו לי למלות את השלב השני, את ההמשך אני יודע כבר לבד.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

הורדתי מה-IMESH איזה קובץ, וכשפתחתי אותו (התקנה) אז המחשב נתקע באמצע ההתקנה. המחשב נתקע לגמרי אז עשיתי לו RESET. הבעיה היא שאחרי שהווינדוס עלה - הקובץ התקנה פשוט נעלם! התאדה באויר! חיפשתי אותו בכל מקום - ידנית ודרך החיפוש ואין! יש לי ווינדוס XP. הסברים?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by Variety,

היי. התקנתי Windows 2000 pro והוא עושה לי בעיות עם עברית בכמה תוכנות. בmIRC: העברית הפוכה. בICQ: אני רואה שמות שבעברית כסימני שאלה וכשאני משנה זה כותב אותם כג'יבריש. דבר נוסף זה שבאינטרנט אקספלורר - הכותרות של הדפים כתובות גם הפוך. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. איך דוחסים 5 וינדוסים בדיסק אחד כמו שהרבה מפיצים winxp 5 in1

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. Started by __MIKO__,

בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. Started by blitz,

אפשר להתקין את SP1 או SP2 לא ע"י WINDOWS UPDATE . אם כן מאיפה אני מוריד ואיך אני מתקין.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.