עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by max2103,

חברה אני צריך דחוף סריאל לVISTA 84 BIT , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by Adirz0,

התחילו BSOD בנייד ורציתי לנתח את קבצי הדאמפ אבל משום מה התיקיה minidump ריקה (למרות שסימנתי: write an event to the system log וגם: write debugging information - complete memory dump) אני לא מצליח למצוא את קבצי הדאמפ בשום מקום, איפה הוויסטה שומר אותם? ועל הדרך- הניתוח של הקבצים עובד באותה צורה כמו ב- XP (תוכנת ניתוח דאמפים). תודה.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. בכל פעם כשאני נכנס לתיקיה מסויימת(איפה שיש לי כל מיני הורדות מהאימיול ומהביטורנט) נפתחת לי ההודעה הבאה וכל החלון נסגר. עשיתי סריקה עם האנטי וירוס 2004 ולא מצאתי כלום. מה זה יכול להיות? עריכת המודר: כותרת שונתה למשהו יותר ענייני. להבא קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  5. Started by בנימין,

יש לי מחשב עם וינדוס 98 שכמעט ולא פועל בכלל יש לי גם וינדוס אקס פי על דיסק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב ריק איך אני מוחק את הינדוס הישן ומתקין את החדש מעריץ של התוכנית בני

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. עכשיו הבנתי שצריך לפני ההתקנה ללחוץ F6 כדי להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA 2 יש לי לוח של MSI וכשהמשכתי הלאה ללא הליחצה על הF6 להתקנת הדרייברים אז הוא זיהה לי את הכונן 160 GB עכשיו השאלה שלי האם להמשיך להתרין את הווינדוס רגיל כיאילו לחק את הכונן נגיד לשתי מחיצות או להתקין ללכת לאחור ולהתקין את הדרריברים מישהו בבקשה כי הסתכלתי בביוס ולא ראיתי שרשום ליד איפה שהוא מזהה את ההארד דיסק את ה SATA2

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. נפתר. אבל עכשיו ההארד דיסק לא מזוהה ע''י הווינדוס. הסבר למטה בתגובה.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  8. היי חברים, החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה. אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה. כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה. הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך: 1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies) 2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני. אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך? יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? תודה מראש, A…

10. הקובץ הזה יאפשר לכם להריץ יישומי DOS בעברית, במסך מלא בWindows XP! פשוט כנסו לcmd, הגדילו למסך מלא (ALT + ENTER) ופתחו את הקובץ המצורף!! (אחרי שחילצתם אותו כמובן...) זה עובד כמו גדול במסך מלא!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by Dr.Shon,

האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. שלום חברים, הופיעה לי בעיה בזמן האחרון, כאשר אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לHD נייד או להיפך, יוצא מסך כחול, מתחילה ספירה עד 100 בקפיצות של 5, נדמה לי שזיהיתי שכתוב בתחתית המסך dumping memory או משהו דומה לזה. יש למישהו מושג מה יכול להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html מישהו ניסה להתקין את כל העדכונים ביחד? עשיתי ריסט אחרי הראשון ולא הצלחתי להתקין את השניים האחרונים. הוא כותב לי "העדכון לא חל על המערכת שלך" יש לציין שהווינדוס ויסטה שלי הוא בעברית. עוד מישהו נתקל בזה?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  14. מכירים את המשחק NBA נכון? יש לי כאן את המשחק NBA95 התקנתי אותו נסיתי להפעיל אותו הוא עלה עד לרגע שנכנסים למשחק ללחוץ Play הכוונה להתחיל לשחק ואז הוא יוצא בחזרה ל-Windows. יכול להיות שזה בגלל שמותקנת מערכת הפעלה WinXp Pro? אם כן, מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק זה? חייבת להיות דרך כלשהי נכון? תודה לתומכים

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by baruchiro,

הגדרתי שתהיה התראת שולחן עבודה, אבל לא הייתה שום התראה כשקיבלתי מייל... מה יכולה להיות הסיבה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by adam99,

שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by zidan32,

קצת נסחפתם הייתי אומר,בכל מצב מצאתי פתרון,אפשר למחוק תדיון

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by ag43,

אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. Started by KANFER,

נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  21. Started by RayZ,

ישנה תופעה חדשה ודיי מוזרה בווינדוס אקס פי (פרופסיונל בלבד) עדיין לא הבנתי אם זה וירוס,באג,או שזו סתם קריסה נפוצה. זה קרה כבר ל 5 ששמעתי מהם ואתמול תיקנתי מחשב של דוד שלי שבו היית התופעה. תיאור התופעה: * קבצי ווינדוס נעלמים לגמרי * הווינדוס XP פרופסיונל מחליף שפה (מאנגלית לעברית ולהפך מכך) * כתחילה,לפני שאתם רואים זאת,אתם מקבלים שגיאה מווינדוס שקבצים פגומים (וזו לא הבעיה,בדקתי. זה איזשהוא באג או וירוס או.. נחקור אחר כך.) ורק אחרי ריסט תוכלו ליראות את התוצאות. אז מצאתי פיתרון טוב, שיחזור מערכת. תוכלו ליקרוא עליו בת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94337.0 בהצלחה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  22. נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  23. זאת הגרסה כולם להוריד Microsoft.Windows.7.*********** ויש גם nui עיברית להורדה מי שרוצה שיגיד לי אשמח לעזור

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by אבינועם ג,

שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב. מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידון בתודה אבינועם

• 7 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.