עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gnome,

יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. יש לי ווינדוס(XP) מקורי ואני כבר כמה זמן מקבל התראה שיש סרויס פק 3 להוריד(עכשיו אני עם 2) אבל בהתקנה הוא מציע לי לגבות קבצים עכשיו אני באמת צריך לגבות קבצים והם ימחקו או שלא באמת צריך לגבות?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by talb21,

אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  4. ויש לי XP זכור לי שמצאתי טוריאן בקובץ הזה ומחקתי אותו, נדמה לי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by tooten28,

שלום לכם יש לי בעיה שאני מפעיל את מחשב מחדש ,הוא שאל אותי איזה WINDOWS לבחור ,הראשון WINDOWS העובד ושני לא עובד, צריך להפעיל מחדש את מחשב ואז לבחור את ראשון. אך אני מוחק את WIBNDOWS השני ?. האם אני מפרמט את משחב זה עוזר??

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by בני סלע,

AMD Althon XP 2500+ 1.8GHz 1024MB Memory DDR 512x2 512MB NVIDIA GeForce 7600 GS- AGP8x ASUS M.Board מה אתם אומרים וויסטה תעבוד לי על המחשב?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE 64 ביט ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד ולהתקין כל תוכנה בלי בעיה או שאני צריך לבחור בגירסה שמותאמת ל64 ביט; ושאלה נוספת בכונן C שלי יש PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES*86 למה יש לי שניים כאלו ומה זה אומר? אשמח לתגובה תודה

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by אנדי,

שלום לכולם, בעת לחיצה ימנית על קובץ כלשהו, מופיע לפנינו תפריט תלוי הקשר שבתחתיתו מופיעה האפשרות 'מאפיינים'. בכרטיסיית המאפיינים ניתן לראות באיזה תאריך נוצר קובץ מסויים. זה לפחות מה שאני מבין. לאחרונה ביצעתי התקנה נקייה של חלונות (עקב קריסת הדיסק של המחשב) והתקנתי מספר תוכנות. החלטתי לבדוק באיזה תאריכים נוצרו קבצים אחדים של מערכת ההפעלה, וראה זה פלא - לא היתה אחידות בתאריכים! יותר מזה - מתברר שלחלק מהקבצים יש תאריך קדום בהרבה מהתאריך האמיתי שבו התקנתי את המערכת (לפעמים הפער הוא שנתיים אחורה)!! החלטתי לבדוק האם זה מה שקורה גם בקבצים של תוכנה כלשהי ובדקתי את תאריכי היצירה של קבצי ה'מיול'. גם כאן, מתברר, אין אחידות. בפועל, אם כך, איני יכול לקבוע באיזה תאריך התקנתי תוכנה מסויי…

10. Started by ShahafH,

יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך.. השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  11. מערכת הפעלה שלי היא ויסטה כמו שכתוב בכותרת והכונן עבד בלי בעיה עד שנפל מהמחשב{לא נפילה נפילה אלה שהכבל יצא ממנו ולא נחבט} והכבל של החשמל יצא ממנו. עכשיו חיברתי את זה למחשב רואים שהכונן עובד {אור פתוח בו} אבל במחשב שלי לא רואים את הכונן במנהל התקנים בבקרי אפיק אוניברסלי USB כתוב UNKNOWN DEVICE ניסיתי לכבות את חשמל והכבל של USB מהכונן למחשב אבל לא עוזר כמו כן גם ריסטרט לא עזרו בעניין ואני לא יודע מה לעשות יש למישהו פתרון כי יש לי הרבה מידע בכונן

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by yoxo,

אני מעוניין ליקנות את WIN 7 גרסאת הום פרמיום אבל לפני שאני מוותר סופית על XP אני רוצה לדעת מה בידיוק הביצועים של WIN7 VS XP מבחני ביצועים במשחקים כל מה שמצאתי בגוגל זה VISTA VS 7

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  13. כאשר האי מיול פועל הוא מנטרל לי משום מה כל דבר אחר IE MOZILA MIRC ICQ ....... וזה לא בגלל האפלוד .....הוא רק על 2... הוא פשוט לא רוצה להתחבר לשום מקום כאשר הי מיול רץ כאשר סוגרים זה מסתדר (אפשר לגלוש .....אי סי קיו מתחבר...סקייפ והכל)..... איך אני מסדר את זה !!?? אני על סף פירמוט כבר !

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  14. לצערי כשעשיתי פורמט לפני די הרבה זמן והתקנתי ויסטה לא חשבתי אני אשאר איתה הרבה זמן אז הקצתי לה רק 33 GB .. היום אני מצטער על זה כי אני אשאר עם ויסטה ככל הנראה אבל אין לי מקום על המחיצה שבה VISTA מותקנת . ואני רוצה "להלוות" ממחיצה אחת למחיצה של VISTA ... האם ישנה דרך לעשות זאת ללא פורמט ? מדריך א ותוכנה ייתקבלו בברכה ..

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  15. היי יש לי במחשב WIN7 אלפי תמונות שאני מגבה על דיסק חיצוני של WD תמיד השוותי בין התוכן של הספריות על המחשב לאלה שעל הדיסק החיצוני עם BEYOND COMPARE וגיביתי את מה ששונה, היום ראיתי להפתעתי שהגודל של כל התמונות שגיביתי בעבר שונה - כלומר שהתמונות שנמצאות על המחשב קטנות במספר קטן של בייטים לעומת אלה שמגובות בדיסק החיצוני למרות שהתאריך שלהם זהה. לפי מה שאני רואה שני הדיסקים הם NTFS וממה שאני בדקתי נראה לי שהקבצים שהשתנו הם אלה שבחשב אבל אני לא בטוח ב 100 אחוז, האם יכול להיות שהתקנה של תוכנה כמו פוטושופ או פיקסה ישנו את הגודל של תמונה ( למרות שאני לא ערכתי או עשיתי איתם שינוי ) מה יכול לגרום לזה ?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. Started by liav12,

אני משתמש בוינדוס אקס פי ואני לא מצליח למחוק את הוירוס הזה, אנטיוירוס לא מזהה שקיים בכלל, וגם כן הפיקס שלו לא מזהה אותו, ובסריקה אני רואה שהוא קיים(lsass), גם במנהל משימות לא ניתן להפסיק את פעולתו, יש למישהו מושג איך מוחקים אותו? רק שאני נכנס לאינטרנט הוא מתחיל לספור 60 שניות

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by cowpoxe,

יש לי בעיה קטנה בtaskbar יש לו רווח כזה שפעם לא היה... איך אני מבטל אותו? תמונה: http://www.jup.co.il/files/1796a7dd56.jpg

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by desert,

יש לי 98 , יש לי את ה ISO של ה 2000 על המחשב , אני יכול לשדרג ככה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  19. עכשיו הבנתי שצריך לפני ההתקנה ללחוץ F6 כדי להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA 2 יש לי לוח של MSI וכשהמשכתי הלאה ללא הליחצה על הF6 להתקנת הדרייברים אז הוא זיהה לי את הכונן 160 GB עכשיו השאלה שלי האם להמשיך להתרין את הווינדוס רגיל כיאילו לחק את הכונן נגיד לשתי מחיצות או להתקין ללכת לאחור ולהתקין את הדרריברים מישהו בבקשה כי הסתכלתי בביוס ולא ראיתי שרשום ליד איפה שהוא מזהה את ההארד דיסק את ה SATA2

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  20. לא עולה לי איך אפשר לשחזר שגם ה7 יעלה ושתהיה אפשרות לבחור בו. תודה לכל הצופים ואם תוכלו גם תגיבו תודה!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  21. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין שני הארד דיסקים שונים פיזית (לא מחיצות) אני מקבל את ההודעה הבאה data error : cyclic Redundancy check בדיקת CRC הבעיה היא רק בקובץ הזה , ואפשר להעביר בתוך ההארד דיסק עצמו

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by finish,

לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה

24. ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?

25. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך מבטלים את תוכנת ההשלמה האוטומטית של WINDOWS

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים