Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אתמול התקנתי ווינדוס מחדש אם לוח חדש ומה שקורה זה שיש בעיה אם הכרטיס רשת לוקח לווידנוס זמן לעלות מאז שהתקנתי אותו בלוח הקודם לא היה תבעיה הזאת ברגע שאני מבטל תכרטיס רשת הבעיה נפסקת ושאני מחזיר אותו חוזרת הבעיה מה זה יכול להיות?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
/http://img84.imageshack.us/img84/6261/uuhbsuxli1.jpg כלומר רק לציין ללא קובץ החלפה וכך אני לא משתמש בזכרון של דיסק . זה משפר בערך בכמה אחוזים את ויסטה 64 ???
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ב windows אמור לכבות את המחשב. אם, במקום כיבוי מתקבלת הודעה מעין: יש צורך לכבות את המחשב באמצעות המתג. האם קיימת אפשרות (תוכנה או חומרה) שהמחשב יכבה מאליו ?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום,בשעה טובה קניתי מחשב נייד,לפני שאני מתקין רציתי לדעת אם יש שוני כלשהו בהתקנת מערכת הפעלה (ויסטה) על המחשב נייד לעומת מחשב נייח. תודה רבה וחג שמח 8)
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה... הטקסט גדול מידי בווינדוס, מה עושים? הנה תמונה: אחים שלי שינו משהו, איך אני מחזיר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני עובד ב win xp המותקן אצלי במחיצה e. ברצוני להתקין web server שיריץ קבצי cgi. הבנתי שיש להכנס לתיקייה inetpub\wwwroot וליצור תיקיית cgi-bin ואח"כ להכנס דרך control panel-iis ל cgi-bin ולתת הרשאת הרצת קבצים. מה שעשיתי לא עזר. אני קורא בדפדפן ל www.localhost\cgi-bin\mycgi.cgi ומקבל הודעה שאין קובץ כזה או בקשה לרשום מי כתב את הקובץ ובאיזו שפה. מישהו יכול לפרט לי ברחל בתך הקטנה כיצד בונים מחיצת cgi-bin, כיצד נותנים לה הרשאות, כיצד מציבים שם קבצי cgi ואיך מעלים אותם ע"י הדפדפן ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכם.. בזמן שאחי שיחק לו במחשב.. הוא מיזער את המשחק וגילה שכל המראה הפך שחור לבן...וגם המשחק. זה לא משתנה לי.. ואני לא ממש יודע איך לשנות זאת.. יש לי WIN 7 גירסאת RC 7100 מה אני עושה כדי להחזיר את זה?. בינתיים אני עם ה XP שיש לי על ה HDD השני שלי...
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רצתית להתייעץ אחץכם איזה מערכת הפעלה לקנות לו.. vista /xp? אני ממש אבל ממש לא הולך להוציא 1000 שקל על המערכת הפעלה חשבתי משהו כמו 400-500 וגם זה רק כי עוזרים לי המפרט שלי הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 470 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 …
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כבר מספר שבועות מין כתם כזה על השולחן עבודה, כנ"ל גם על חלונות, בעצם על כל דבר חוץ מהסמן של העבר, בתחילה חשבתי שנשרפו לי פיקסלי במסך, אבל אחרי בדיקה פשוטה שעשיתי מסתבר שזו לא הבעיה, הכתם פשוט מסרב להעלם, יש לי תחושה שזה קשור לעידכונים האחרונים של האבטחה... אני לא יודע...שימו לב צירפתי תמונה פה, זה מופיע על התמונה, זאת אומרת שזו לא בעיה אצלי במסך...(מזל) תראו סימנתי את זה באדום http://img153.imageshack.us/img153/4836/printscreenmd8.jpg
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אני לא מבין מה הבעיה. כשהתקנתי לעצמי את הווינדווס לפני כחודש לא היו בעיות. היום התכוונתי לתת את המחשב הישן לאחיין שלי אז רציתי לדרוס חלק מהמחיצות מהכונן הישן ולהשאיר לו את מ"ה. המליצו לי על תוכנה כזאת ובסוף התברר שהיא מחקה את כל הדיסק. חבל כי היה שם ווינ' עם רשיון. ועכשיו אני צריך להתקין ווינדווס חדש. טוב, אם הכונן מפורמט אז לא צריכה להיות בעיה. הכנסתי את הCD ואכן האשף עלה. ביקשתי שייצור מחיצה של 10G ואז הוא התחיל בתקנת הקבצים. לאחר מכן הוא כותב שיש בעיה והוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה. כל הזמן הוא נתקע וכותב שיש בעיה. הבנתי שצריך לפרמט את הכונן שוב וזה מה שעשיתי. אבל מאז אני מקבל שוב ושוב את ההודעה שציינתי בכותרת. מה לעזאזל עשיתי לא בסדר…
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות כראוי וגם לא לאתחל את win 98 (לא se) כשאני מנסה לאתחל המערכת מודיעה windows is shutting down ואין איתחול כמו גם שלא מופיעה הכתובת "כעת ניתן לכבות את המחשב" אם מדובר בכיכוי. בעבר בכל היה בסדר, כעת אני חייב לכבות ולהדליק ידנית כדי לאתחל. יכול להיות שנמחק איזה קובץ? תודה מראש יוסי
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אצל חבר שלי כשהוא לוחץ ALT + TAB הוא רואה מעבר יפה כזה בין החלונות אצלי זה לא נראה ככה... אני יודע שאצלו יש גרסת הום ולי אולטימייט 64 ביט, זה קשור או שאפשר לשנות את ההגדרות איכשהו ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי חשבון ב OPENDNS.COM (למי שלא יודע זה שירות סינון אינטרנט שפועל על DNS) הגדרתי אותו בנתב אחד שלי שמחובר לכיתה מסויימת. השירות עובד טוב, רק בעיה אחת, אתרים שכבר נכנסו אליהם פעם עדיין אפשר להכנס אליהם(למשל ynet.co.il). הפעולות שעשיתי: ipconfig/flushdns מחיקת כל האפשרויות בהיסטוריה של IE8 הפעלת המחשב מחדש וכלום, עדיין הוא נכנס לי לאתרים שנכנסו אליהם בעבר. נכנסתי לNSLOOKUP ושם אני מקבל את הכתובת של החסימה כאשר אני נכנס לipconfig/displydns אני בכלל לא רואה שם את ynet.co.il למרות שלפני שניה נכנסתי עם הדפדפן לשם לי זה נראה כאילו הדפדפן שמר לעצמו את הכתובת של האתר והוא בכלל לא ניגש לDNS, אבל מחקתי מה שאפשר למחוק וזה לא עוזר. אם למישהו יש רעיונות - אני אשמח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן... לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואיתו התקנתי WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ביחד עם SP1... [פרטי המחשב בצד] הבעיה שלי, היא שהווינדוס משתמש בכמות אינטנסיבית של זיכרון... על מצב IDLE אחרי פתיחתו, ולאחר השארת תהליכים בסיסיים בלבד, הווינדוס משתמש ב800-950 MB RAM כעבור כמה שעות בהן המחשב דלוק, במצב IDLE הווינדוס משתמש ב1000-1300MB כשלקראת ערב זה כבר מגיע לקו ה-1500MB... בבדיקת תהליכים פתוחים אני לא מזהה שום דבר חריג, ולמעט AVG שפועל ברקע, אין משהו רציני שיכול לאכול ככה משאבים. אומנם יש לי 4GB RAM, אבל זה כבר מוגזם. להלן תמונה של תהליכים פועלים לאחר כ-5-6 שעות בהן המחשב פעל במצב IDLE נ.ב - אני מפעיל את הווינדוס על ממשק AERO. נ.ב2 - ברשימת תהליכים, כל מה שמחוק [מטושטש] - זה תהליכי…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שמתי לב שוינדוס 7 עושה גיבויים שונים ומיוחדים לוינדוס. השאלה האם אפשר לסמוך על זה או לעשות גיבוי פעם בחודש גם עם גוסט? אם אני משתמש רק בוינדוס 7 אבל יש בעיה והמערכת הפעלה בכלל לא עולה, איך אני משחזר את הגיבוי שוינדוס 7 עשו לי?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בימים האחרונים נוצרה אצלי בעיה שהסיסטם איידיל פרוסס פועל על יותר מ90 אחוז באופן תמידי ,וכשאני מנסה לפתוח קובץ לא קורה כלום. חוץ מזה הוינדווס עושה לעצמו ריפרש באופן עצמאי מדי כמה זמן ,כל זה התחיל רק בזמן האחרון . מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם... אני יודע שחלקכם יקפצו וירשמו לי חיפוש אבל חיפשתי ולא מצאתי מענה לבעיה הבאה: בכל פעם שאני מכבה את המחשב דרך ה-XP הוא לא נכבה אלא אחרי שאני מחכה קצת ולוחץ על הכפתור פתיחה של ה-CD ROM. את הסידי אני התקנתי בעצמי(יש לי אותו בנוסף לצורב די וי די שהתקינו לי בחנות). כמו כן אין לי שום התנגשוית חומרה או משהו כזה. תודה רבה לכל מי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp OEM מותקן על המחשב. מסיבות כאלו ואחרות, אני רוצה לחזור להארדיסק אחר שיש לי, שעליו מותקנת אותה מערכת הפעלה בדיוק. האם אני פשוט יכול לעשות זאת, או שאני צריך להתקין מחדש את ווינדוס כדי לבצע activation שוב? החשש שלי הוא שאולי מיקרוסופט יוצרים איזה "מספר סידורי" בכל אקטיביזציה, ואם מזוהה שימוש בהתקנה ישנה יותר מהאחרונה, אז זה מתפרש כ"שימוש באותו רישיון על גבי מספר דיסקים קשיחים"... התקשרתי למיקרוסופט, ונציג התמיכה לא יכול היה לתת לי תשובה חד משמעית, אלא "תנסה ולא חושב שתהיה בעיה"... מקווה שהבנתם את השאלה שלי
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-