עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי דודה שלי קנתה מחשב חדש ללא WIN בכלל,אם אפשר בשלבים מפורטים איך אני מתקין לה את הWINDOWS XP PRO SP2? שאלה נוספת: יש לי דיסק של WINXP PRO SP2 BOOTABLE איך אני משתמש בו? והאם ניתן להשתמש בו בשביל המחשב שלה?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. אני רוצה שיופיע המנהל משימות ולא התפריט שמופיע

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by shahar07,

אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by STi,

אני יודע שהנושא חוזר על עצמו כל פעם, אני םשוט מחפש את זה בנרות, מצאתי את ה-ophcrack הזה, נכנסתי לאתר, אבל הקטע שאני לא יודע איזה מהתוכנות להוריד או אטיזה קובץ ISO להוריד ואני גם לא יודע איך להשתמש בדיסק שמכינים מהקובץ הזה, או שזה פשוט וזה עושה את זה אוטו' אם אפשר אנשים לתת קישור ישירות ו להסביר בדיוק מה צריך להוריד תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

רציתי לדעת אם קיימת דרך עקיפה לקבוע THEME בXP במחשב שבו הרשאות מסוימות כך שבתצוגה מוסתרים ממני מספר טאבים במאפייני תצוגה כדוגמת הטאב עם האפשרות לקבוע THEME... פקודה כלשהי, דרך עקיפה... אשמח לתשובות תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. המקוריים של האתרים השונים תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by noambar,

חבר שלי קנה סוף סוף מחשב חדש "והשיג" Windows Vista Ultimate הוא התקין את המערכת עדכן את כל הדרייברים והעדכונים שצריך, וכשניסינו להתקין משחקים ותוכנות הוא אומר שחסרים קבצים וההתקנה מפסיקה באמצע, זה ככה בכמעט כל המשחקים ובחלק מהתוכנות, מה לעשות, זה קרה פעם למישהו, לא התקין טוב את המערכת???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה דיי מעצבנת,מע' ההפעלה XP לעיתיים מסרבת לעלות ונתקעת כשסרגל ה XP הכחול נע לצדדים.לאחר פעם או פעמיים RESET המחשב עולה ומתפקד מצויין. בדקתי זיכרונות בדקתי את הדיסק והכל נראה תקין,כמו כן נסיתי לעלות אימג' ישן יותר וגם שם הבעיה לעיתים מתרחשת. אודה לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות לפני שאני מחבר אותו לאינטרנט... ידוע לי שלהשאיר אינטרנט פתוח עם הפיירוול של xp זה רשלנות... לכן אני משתמש במחשב הישן בגירסה החינמית של zonealarm. הבנתי שהפיירוול בויסטה השתפר משמעותית, האם עדיין עדיף להתקין ה-zonealrm? ועוד שאלה, קניתי אנטי וירוס nod32, וכתוב על האריזה: "for windows vista" ובמקום אחר: "v2.7 - 64bit" הויסטה הוא 32 והמעבד 64, האם זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  12. יש לי שני מסכים ואני עובד כך שאחד מהם הוא Expend (הרחבה) של השני. האם אני יכול לגרום לתוכנה לעבוד על שני המסכים. כלומר האם אני יכול לעשות לה maximize ובמקום שהיא תתפוס מסך אחד היא תתפוס שני מסכים?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  13. יש בברירת מחדל אחד כזה אבל הוא נותן כותרות של מיקרוסופט

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. אהלן , יש לי על המחשב גם אקספלורר (גירסא 5 אני חושב) וגם FireFOx. אני מעדיף להשתמש בפיירפוקס אבל אבא שלי שגם ככה מתקשה יכול רק עם אקספלורר . הבעיה היא שיש מספר אתרים שמשום מה לא עולים לי על האקספלורר כמו Headbang.co.il והכי חשוב - www.hvr.co.il שאבא שלי נכנס אליו רבות. אין לי מושג למה האתרים האלה לא עולים לי עם האקספלורר , פעם הם דווקא כן עלו אבל משהו קשה ומאז פשוט כתוב לי "DOne" בתחתית המסך אבל הדף נשאר ריק לחלוטין. הבעיה היא שאי אפשר להכנס לאתר גם עם פיירפוקס. מישהו יכול לעזור לי? אולי יש וירוס? או אולי אני צריך לשדרג את האקספלורר? תודה.

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by veredaniel,

אני יודעת שאפשר להוציא את הcd key מXP השאלה היא איך מוציאים מ2003 server אה ומדובר במערכת חוקית

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by re5pect,

:'( :'( :'( צריך להתחיל לעבוד על אתר תיכנות בסביבת אינטרנט לבגרות.. אבל הIIS לא עובד. התקנתי אותו דרך הremove\add windows features. כשאני נכנס ללוקאל הוסט אני מקבל את ההודעה הבאה: Server Error in Application "Default Web Site" HTTP Error 404.4 - Not Found Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it. Error Code: 0x80070002 Notification: MapRequestHandler Module: IIS Web Core Requested URL: http://localhost:80/ Physical Path: C:\inetpub\wwwroot Logon User: Anonymous Logon Method: Anonymous Handler: Not yet determined Most likely causes: * The file extension for the requested URL does not have a handler configured to process t…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. החלטית להתקין את הויסטה כמערת הפעלה עיקרית ולהיפטר מה-XP. כרגע יש לי מערך RAID עם 3 מחיצות: 1- 30 ג'יגה של הויסטה. 2- 13 ג'יגה של ה-XP 3- מחיצה של כול הסרטים ושאר ירקות. עכשיו בכדי לא להסתבך עם DUELBOOT ושאר חרא עדיף לי : א- למחוק את המחיצה של הויסטה דרך ה-XP ואז בהתקנה של הויסטה למחוק את המחיצה של ה-XP וליצור במקומה מחיצה חדש אחת לויסטה ? איך אני מוודא שזה התהליך הנכון? מחכה לתשובות או הצעות. עידו

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by Joob69,

אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by Spider76,

שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by shai11,

התקנתי ויסטה עכשיו יש לי בעייה במיקרופון למי שיש ויסטה ומיקירופון שעובד שיגיד בבקשה ואולי יסביר גם איך הוא סידר את זה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by marlboro,

לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by stone cold,

אח שלי כנה מחשב ניד למי שרוצה מפרט זה המפרט- רק שהוספנו 512 זכרון לגיגה בסך הכל טוב תזכרו שזה וסיטה ביסיק בעברית ובלי תלת מימד ושטויות אחרות בינתים לקח הרבה זמן להתקין תמערכב אבל זה גם ביגלל שHP דחפה עוד תוכנות להתקנה כמו נורטון ל60 יום לדוגמה שמחקתי והתקנתי במקומו אנטיוירוס וחוסם תולעים חינמי בכל מיקרה לוקח זמן למערכת לעלות אבל יש גם יתרונות לקח לי רק דקה לחבר תמחשב לראוטר -ואני לא מכיר תמערכת בכלל והיא אומנם קצת איטית אבל לא ברמה קיצונית -וזה על מחשב ניד יש לי כמובן לבדוק עוד הרבה דברים כמו תוכנות בסגנון GIMP\אופן אופיס וכו וגם ליצפות בסרטים אבל בנתים המערכת לא גרוע יש חסרונות ויתרונות מול XP שרובם לערכתי יעברו אם הזמן שגירסאות חדשות של תוכנות יצאו ושמחשבים י…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה להכי אימג של גוסט אונברסלי .. שיהיו בו כול התוכנות שמעתי שצריך למחוק מהתקייה את התקייה של ASPI משהו כלומר את התקייה שיושבים שם הדרייבור של הכול המחשב הציפסט והכול .... שאחרי התקנת הגוסט המערכת תתחיל לזהות אוטמטית לבד התקנים איך אני עושה זואת ? : תודה רבה לכול העוזרים ... ;D

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.