עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by day-walk34,

מחשב חדש לוח אם ASUS P4 800D בבקשה אם משהוא יודע איך מקווה שהשאלה בפורום הנכון נ.ב יש לי 120 גיגה איך אני מגדיר את המחיצות בהתקנה לפני או אחרי איך אבוד עצות עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. Started by klips,

ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Zinger777,

שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by eyal,

האם שווה להתקין את הXP החדש שמלא באגים ובעיות מוזרות או להישאר ב98??? מה אתם אומרים? %D

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

לפני הפורמט האחרון היתה לי מחיצת FAT32 והייתי מפרמט אותה דרך דיסקט פירמוט בדוס, אחרי זה שיניתי אותה לNTFS ועכשיו אני רוצה לעשות פורמט וזה לא נותן לי לפרמט את המחיצה בדוס. איך אני מפרמט NTFS?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by gil_hazan,

שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by ליטל נדב,

אני מנסה לפרמט לבן דוד שלי את המחשב. הוא קנה דיסק מקורי לפני שנתיים של windows xp. הקוד של הwindows נעלם לו.. ולכן אין לי דרך לפרמט את המחשב. הדיסק הוא מקורי. אין לי אפשרות לאתר את המספר דרכו? מודה לעוזרים, ליטל.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by IlanF,

איכשהו קבעתי שיהיה אייקון מסויים לקבצי .ICO במקון שיהיה את האייקון שיש בקובץ עצמו. איך אני מתקן את זה שלכל קובץ ICO יהיה את האייקון שצריך ליהיות לו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. נתקלתי במהלך חיפושי באינטרנט, שמערכת ההפעלה XP Home Edition אינה מנצלת (באופן חלקי או מלא) מעבד כפול ליבה. האם זו יכולה להיות הסיבה שהקיובייס שלי נתקע ברגע שאני מעלה דרכו מספר פלאגינים (VSTi) ? האם עקב סיבה זו אני חייב ללכת ולקנות עכשיו את גרסאת ה Professional (למרות שהבנתי שלא מוכרים יותר XP (?), אולי יש עדיין במלאי זרוק בחנות של חבר), או שכבר עליי לשדרג לויסטה ? הרבה שאלות והרבה סימני שאלה, אודה לכל עונה! תודה. סטס. נ.ב המפרט שלי הוא: intel E6300 1.8GHz gigabyte 945P-S3 2GB ram

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פעם הייתה תוכנה של מיקרוסופט (שהיה ניתן להוריד אותה חינם) שהשם שלה היה REGCLEAN והיא עשתה את העבודה די טוב עכיוש משום מה מיקרוסופט "הפסיקו" אותה ז"א איאפשר להוריד ואין גירסאות עדכניות ישנה עוד תוכנה שנקראת CLEANSWEEP של NORTON שעושה את העבודה בצורה טובה אבל האם אתהם מכירים תוכנות אחרות שתומכות בוינדוס XP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה איך אני יודע אם הגירסה שברשותיי היא הגרסה האחרונה של הויסטה? בתודה lidor_Abo

14. Started by eh123,

יש לי WIN 98 וסרגל הכלים למטה משמאל (תוכנות פעילות) לא יציב בזמן האחרון הוא קופץ , נמחק ושוב חוזר מה הסיבה תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bv_beaver,

כל פעם שאני מתחיל את המחשב רגיל זה כותב שיש בעיה עם אחד הדרייברים וללחוץ על כפתור כדי שהוא יתחיל Scan Disk ואז הוא מתחיל ואז שהוא מסיים את ה Scan Disk הוא פותח את הסריקה הגדולה שלוקחת מלא זמן וככה כל הזמן :'( עזרה!!!! :'( ???

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Shizel,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by ag43,

האם את פעולת פענוח המדיה עושה המחשב ששולח את המידע או המקבל?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת ה - task manager, regedit, msconfig נפתחים ונסגרים מייד. כאשר אני עולה ב Safe mode אז אין בעיה. ה - NAV2003 לא מצא כלום. ברור שיש תוכנה שגורמת לבעיה, אבל לא מצאתי אותה עדין. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  20. היי, יש לי פה מחשב נייד ישן שאני צריך להכינס אליו דרך Safe Mode with networking. איך אני עושה את זה? (חחח שכחתי..) תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב. משתמש בווינדוס 10 בשפה האנגלית. (כלומר, שפת התצוגה של הווינדוס הוא באנגלית עם כתיבה בעברית כמובן) הגדרתי את האיזור ל > ישראל את התאריך והשעה > לפורמט עברי ישראלי (שעון של 24 שעות) בחלונות עצמו השעון מופיע לי בשורת המשימה כמו שצריך בפורמט עברי של 24 שעות (לדוגמה השעה עכשיו היא: 19:40) אבל במסך כניסה לחלונות, השעון מופיע בפורמט של AM PM והוא מציג עכשיו ככה את השעה : >> 7:00 פעם הכל היה בסדר במסך הכניסה לווינדוס והשעון היה מראה פורמט ישראלי של 24 שעות. פתאום זה השתנה. איך אני מסדר את זה ? מצורפים תמונות של ההגדרות בווינדוס. תודה מראש

22. Started by vn19179,

בפתיחת כונן ולחיצה על תקיה כל התקיות שמוצגות נצבעות בכחול ואם אני עושה דבל קליק כל התקיות נפתחות במכה.הוצאתי את המקלדת(חשבתי שאולי הSHIFT או CTRL תקועים) והבעיה נשארה.החלפתי עכבר USB וגם PS2 ונשארה הבעיה יש למשהו רעיון? חשבתי אולי וירוס והרצתי AVG ולא מצא כלום.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  23. חברה התקנתי לאחרונה ויסטה אולטימייט 32 ביט עכשיו היא עובדת מצויין עם רישיון והכל קורה לי לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב פתאום אני מקבל מסך כחול ל3 שניות בערך וכתוב בו כל מיני שטויות ואז זה עושה ריסט למחשב ורק אז עולה לי הווינדוס... עכשיו אם זה היה חד פעמי לא הייתי שואל פה אבל זה כבר קרה לי איזה 3 פעמים.... מה עושים?

• 54 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by cohenkobi1,

אני רוצה לשלוח קובץ בmsn messenger, וכשאני מתבקש לבחור את הקובץ אותו אני רוצה לשלוח, אני צריך לחפש בתקיות במחשב, יש למישהו דרך לשנות את התקייה שבה זה נפתח אוטומטית? אפילו תוכנת tweak תהיה בסדר. תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. אני רוצה לפרמט מחשב ולהתקין ווינדווס אבל ממש לא ידע איך עושים את זה ומה צריך לשם זה ,מה גם שאני לא כל כך מבין במחשבים איפה אני יכול למצוא מדריך מפורט בנושא הזה???? אשמח לקבל כמה הצעות או מדריכים תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.