עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yaron1000,

אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by assaf990,

חבר רכש רשיון+דיסק XP HOME אבל לא השתמש בו מעולם. האם אני יכול להתקין אותו אצלי במשרד למרות שהרשיון הלך לאיבוד? (נשאר רק הדיסק עם ההלוגן)

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by summer69,

אני הבנתי שווינדוס XP תומך עד 3 GB זיכרון... אבל אם אני שם 4 סטיקים של 1 ג'יגה במחשב עם ווינדוס וויסטה 32Bit למשל, אז זה לא יעבוד? שמעתי ש4 GB זיכרון לא עובד עם OS 32Bit אלא רק 64.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by FatallChill,

יש לי process כזה שקוראים לו java.exe ואני לא מצליח לכבות אותו הוא לוקח 20-30 mb מהזיכרון בלי שום סיבה איך אני מכבה את זה ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי עותק חוקי של Win XP Professional. יש לי CD מקורי. לאחרונה החלטתי לרכוש מחדש חדש, ואת הישן להשאיר לאשתי. המחשב הישן אמור לשמש רק עבור יישומי Office, ולהיות מנותק מהאינטרנט. כאשר באתי לחנות לרכוש מחשב חדש, המוכר טען שבגלל שזו גרסת OEM (יש לי מדבקה על המחשב, וכך גם רשום על ה CD שקיבלתי), הרי שאני חייב לרכוש שוב את מערכת ההפעלה, אלא אם אצליח לשכנע את מייקרוסופט ישראל לאפשר לי אקטיבציה נוספת. זה נראה לי ממש מטורף!! אשמח לעצות מבעלי נסיון מה צריך לומר להם? ואולי בכלל לא תהיה לי בעיה לבצע אקטיבציה פעם אחת נוספת? בתודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אהלן, אני חדש פה. מצטער שככה אני מצטרף עם בעיה פשוט הבעיה הזו דחופה לי להיום והמליצו לי על הפורום הזה לתמיכה טכנית. אז ככה: כל קובץ - ואני ממש מתכוון שכל קובץ במחשב של אחותי לא ניתן לצריבה. אני מנסה כל דבר אפשרי אבל אי אפשר לעשות כלום! אני מנסה לצרוב דיסק עם התוכנת דיפולט של המחשב (מה שמקבלים עם הווינדוס) - אבל זה מראה לי את השגיאה הזו: וברגע שאני פשוט צורב את זה עם נרו (במקום להשתמש בתוכנת הדיפולט של המחשב), אני מצליח לצרוב אך שאני מנסה לקרוא את הדיסק אני מקבל שגיאת מערכת. הבעיה מתרחשת בכל קובץ קיים במחשב, יש פתרון לזה?! אני באמת חייב תשובה לזה כי אני צריך לצרוב משהו דיי דחוף להיום ודווקא שאני צריך זה פשוט לא עובד! תודה ענקית מראש לכל העוזרים --עריכה: זה צורב…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by omershak,

שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by shainov,

שלום לכולם, איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???שיניתי כבר כמה דברים דרך הTUNE UP UTILITIS 07 אבל אני רוצה לקנפג גם את האקספלורר למען גלישה מהירה והפעלה יותר טובה של ויסטה ועוד טיפים של מה ניתן להוריד גם בויסטה ובכלל למען חיסכון בזיכרון ומערכת יותר מהירה. ועוד שאלה איך עושים בויסטה את המעבר ל3D של האתרים והחלונות הפתוחים??תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. אם אני יעשה שיחזור מערכת זה יחזיר לי גם את כל מה שהיה לי בכונן D למצב שהיה? הכוונה אם אני עושה שיחזור חצי שנה אחורה לדוגמא כל התמונות/שירים/סרטים כחולים וכו' ימחקו לי במידה והרק בימים האחרונים שמתי אותם שם? או רק לכונן c של מערכת ההפעלה זה ישפיע תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. Started by Press,

פירמטתי את ה-Windows XP שלי והכל עובד תקין חוץ מהאינטרנט, נתחיל בזה ששתי המחשבים הקטנים האלה שאמורים להופיע ב-System Try, בכלל לא מופיעים. בכניסה לאקספלורר הוא שואל אותי אם להתחבר או להמשיך לעבוד Offline, אנילוחץ להתחבר ואז הוא אומר שאי-אפשר, ניתן רק לעבוד Offline. אם זה עוזר או משנה, יש לי רשת ביתית וכל שאר המחשבים מחוברים לאינטרנט והכל עובד, איך אני מגדיר את הגדרות האינטרנט והרשת מחדש? תודה רבה לעזרים!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by idan23,

אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by AdamS,

שלום, יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה. בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows. אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום. אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא? ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה... תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  15. אהלן, המחשב הוא E6600, 8800GTS, מחשב חזק יחסית.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט.. לדעתכם כדאי ויסטה או שזה מיותר?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי לפני שבוע ויסטה על המחשב בהתחלה נראתה סבבה עבדה חלק אפילו התעלמתי מזה שמלא דרייברים חסרים לי (מקלדת ועכבר , פלאפון וכו'...) ומלא תוכנות אבל אחרי יומיים התחילה לקרטע פשוט לא יאומן איך מערכת הפעילה יכולה להוציא בנאדם משפיות ..כמעט זרקתי את המחשב מהחלון (ואני גר בקומה שמינית ;D)... כל מה שניסיתי לעשות נתקע ולא עבד אפילו ריסטרט לא עשתה כל פעם העלתה חלק מהתוכנות בהפעלה וחלק לא בקיצור חירפנה אותי...למזלי השארתי על הדיסק השני את הxp שלי ועכשיו אני כותב ממנו ומתחיל להעריך את המערכת הפעלה הזאת יותר...טוב בקיצור יש לי שתי שאלות: 1. איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן ) ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הויסטא (כחומר למחי…

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by tini,

פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by M-a-T-a-N,

יש לי WINDOWS XP SP1 בעברית עכשיו שאני מפעיל את העידכונים האוטומטיים אני לא מצליח להתקין את SP2 למה ככה? עד עכשיו היה מבוטל אצלי בגלל העידכון אוטומי רק עכשיו פתחתי אותו הכל התקין את כל העידכונים חוץ מ SP2 מה אני צריך לעשות בדיוק כדי להתקין טוב את ה SP2 ?

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  19. אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. אהלן , לפני כשבועיים חבר שלי קנה מחשב חדש (מצטער , לא זוכר את המפרט). הוא טוען כי Windows XP SP1 בלתי ניתן להתקנה על המחשב שלו. הוא יכול להתקין רק Windows XP SP2 או Vista. אני בקרוב מתכוון לרכוש מחשב חדש , ואני רוצה רק Windows XP SP1 בלבד. זה קשור במפרטים מסויימים , או שכל המחשבים החדשים כיום כבר לא תומכים Windows XP SP1 ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by yotamavi,

האם המדיה סנטר 2005 מגיע עם XP או רק המדיה סנטר עצמו?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.