Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אפשר כבר להתקין מודם USB עליו או שהמערכת עדיין לא תומכת / לא תתמוך ? כי שמעתי שיצא עידכון חדש. אפשרי לעשות רשת ביתית מויסטה לווינדוס XP ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ום, לפני חודשיים כל פעם שעשיתי ריסט למחשב, ווינדוס היה עולה(שמעתי את הסאונד ש הדסקטופ) והייתי רואה את הסמן של העכבר אך שאר המסך היה שחור, ואחת להרבה מאוד איתחולים הייתי מגיע לדסקטופ כמו שצריך. אז התקנתי שוב ווינדוס 7 SP1 והבעיה נפתרה, עד לפני שבוע. עכשיו כל פעם שאני מאתחל זה שוב קורה, אבל אם כן אני בחור באופציה של last known configuration. יש דרך פתור זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שהתנסה כמה זמן בשימוש בוינדוס 10, להגיד לי מה עדיף להתקין על המחשב החדש: וינדוס 7 הישן והטוב או וינדוס 10 ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. כשאני פותח את My computer, מופיעים הכוננים הקשיחים שלי, נכון? ואז, double click על הכונן אמור להראות את כל התיקיות שיש באותו כונן, נכון? אז זהו, שאצלי זה לא קורה... יש לי 3 כוננים, )C;D;E) וכשאני לוחץ double click על כוננים C ו D, במקום לפתוח אותם - הוא פותח חלון ששואל באיזה אפליקציה אני רוצה להשתמש כדי לפתוח אותם. מה לעזאזל קרה כאן, ואיך אפשר לפתור את זה? כונן E נפתח רגיל והכל סבבה איתו... לא זכור לי שהתקנתי משהו... אההה... התקנתי אפליקציה של סוני, עבור המצלמה שקניתי - אבל אנ'לא יודע אם זה קשור. תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איך אני עושה דרף XP כתובת של אתר שונה זאת אומרת נניח אם אני אכנס לאתר facebook זה יהיה walla?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לפני כמה דקות, בזמן עבודה רגילה במחשב, לחצתי בהיסח הדעת על צירוף מקשים כלשהו (מקש חלונות + אחד מ-F1-F4, נדמה לי) והמחשב הוציא אותי מחלונות XP וכיבה את המסך. מאז איני יכול להיכנס לחלונות שכן בזמן האתחול, אחרי הלוגו, המסך נכבה. כשאני מדליק אותו אני רואה את אות ה-RGB ואחרי כמה דקות הוא נכבה שוב וחוזר חלילה. קרה לי דבר דומה פעם במחשב אחר ושם נעזרתי ב-SYSTEM RESTORE במצב בטוח (שבו אני נמצא כרגע) לחזור למצב תקין. במחשב הנוכחי זה לא אפשרי לצערי. מישהו מכיר את התופעה או יודע איך לפתור אותה? בתודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה עם הווינדוס. יש לו אקס פי... כל פעם שהוא מדליק את המחשב אז מופיע לו ההודעה הבאה: , "When trying to update a password, this return status indicates that the value provided as the current password is not correct." האירור הזה הוא בא lsass.exe ואחרי ההודעה הזאות המחשב עושה ריסטארט. זה גם במצב בטוח ככה. יש למישהו רעיון לפתרון? והוא לא ממש מסכים לפרמט את המחשב. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
yoga 3 14'' התלבטות קשה אם לעדכן חחח המערכת כבר יותר יציבה? או שכדאי להשאר עם וינדוס 8?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי ריסטור 100 פעמים ל1000 תאריכים שונים (כן זה מופעל ותופס לי מלא מקום) הוא פשוט עושה איזה 5 דקות Restoring files ואז עושה ריסט לאחר הריסט הוא אומר שזה לא עשה כלום, בלי שום סיבה. סתם מעצבן למה? יש תוכנות חלופיות? קניתי את GoBack שבאה עם הסיסטם וורקס היא טובה?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
-
בימים האחרונים נוצרה אצלי בעיה שהסיסטם איידיל פרוסס פועל על יותר מ90 אחוז באופן תמידי ,וכשאני מנסה לפתוח קובץ לא קורה כלום. חוץ מזה הוינדווס עושה לעצמו ריפרש באופן עצמאי מדי כמה זמן ,כל זה התחיל רק בזמן האחרון . מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לחבר עם מחשב מופיעה לפעמים ההודעה הזאת.המחשב אומר לו שאין לו תמיכה בזה. מע' הפעלה XP/SP2. אינטל D805. בוצעו סריקות ווירוסים,מחשב מטופל.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האקספלורר מנחש לבד את הכתובת שאתה אליה אתה רוצה להכנס ברגע שהוא מנחש את מקיש enter ו אבל בחלק מהאתרים שאני מנסה לעשות את זה הוא מעלה את הכתובת www.ignkeywords.com ואח"כ את http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cs איך נפטרים מהז?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
טוב אחרי שראיתי את ויסטה רצה בסדר במחשב הניד של אחי התקנתי בעצמי בסך הכל בהתקנה היו כמה בעיות מעצבנות של חיפוש דריוורים מתאימים ולכך לי המון זמן להתקין כרטיס טלוויזיה מיושן (אני התקנתי אותו לנצל מסך 20 אינטס שקניתי ולהוציא תטלוויזיה מהחדר) גם כל העניין שצריך לעשות הפעלות מיחדש כמו בXP וWIN98 מעצבן -חשבתי שיתקדמנו מאז אבל בסך הכל התוכנות שהתקנתי עובדות והמערכת נחמדה אני ימשיך מחר אם הסקירה שאני יתקין עוד דברים ומשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה : כיצד מהחפש אני יכול לרשום פקודה לפתוח את השליטה מרחוק כמו למשל פקודה של eventvwr יפתח לי את הדף אירועים של המחשב אז מחפש לדעת מה הפקודה של שליטה מרחוק ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמא ואז עולה המחשב אבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עוברים מאחד לשני וההיפך ? תתעלמו מזה שזה אחד עברית והשני אנגלית [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם ...מדי פעם שאני מחייג לאינטרנט VISTA נותן לי מסך כחול שאומר driver_irql_not_less_or_equal. ורשום בהמשך גם netio.sys קראתי קצת פה בפורומים והבנתי שיש קשר אולי לדרייבר של הכרטיס, עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אבל נראה לי שזה לא ממש מצליח הוא אומר שיש לי כבר את הדרייבר הכי עדכני, מישהו יכול לעזור לי ? הכרטיס רשת שלי הוא RTL8169/8110 family gigabit ethernet nic תעזרו לי בבקשההההה....
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את Windows 8 על גבי ה Windows 7 שלי, וההתקנה עברה חלק ובלי בעיות. בחרתי לשמור את כל ההגדרות והתוכנות שלי ובאמת הכל נשמר. אחרי ההתקנה, אני מצליח להוריד אפליקציות ולשמוע רדיו מהאינטרנט מאפליקציית ה TuneIn, אבל אם אני מנסה לגלוש בכרום או ב IE10 אז הוא כותב שהוא לא מצליח לפענח את הכתובת של האתר (כנראה בעיה ב DNS) כל ההגדרות בסדר ועובדה שהאינטרנט עבד חלק ב Win7. למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות ואיך לתקן את זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Ctrl + Alt + Delete אמור להיפתח חלון הtask MANAGER, הבעיה שלי היא כאשר אני לוחץ את השילוב הנ"ל נפתח לי חלון בלי טאבים. החלון שנפתח מראה את השימוש של המחשב שלי בCPU וגרף שמתאר את זה, בלי טאבים בלי אפשרות לסגור תוכנות שנתקעו. תמונה של הבעיה : איך אני מחזיר את הtask manager הרגיל עם הטאבים ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם האם ישנה פקודה שניתן למחוק מישחקים כגון דמקה, שולה מוקשים ,והיתר שבאים עם xp home תודה לכם שניתי את ההודעה שרשמתי...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-