עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Shbd,

היום קמתי בבוקר לבדוק מה מצב ההורדה של משהו וראיתי שהמחשב לא מגיב. הפעלתי מחדש ושוב פעם לא מגיב, הפעם אחרי דקה, ה- windows פשוט "קופא" ואי אפשר לעשות כלום. ניסיתי להכנס ל- safe mod לבדוק קבצים חשודים או דברים, גיליתי winlogon.exe בתייקית ה- windows מה שלא נראה הגיוני. הקובץ הזה הוא רק ב- system32 מה גם שהוא לקח 100 אחוז CPU וידעתי שמשהו לא בסדר, הצלחתי למחוק אותו, אבל עדין לא נפתרה הבעיה. רק ב- SAFE MOD ה-windows לא "קופא". היתה בעיה כזאת לחבר שלי גם לפני חודש וגם שם התיאשתי ופירמטתי. האם גם במקרה הזה אין מה לעשות ופשוט לפרמט? (ד"א אין בעיה חומרתית או משהו זה בטוח!) חשוב לציין שהכל היה כשורה במחשב ועבד מצויין והשארתי אותו דלוק כמו כל יום ופשוט פתאום הוא החליט "לקפוא".

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך עזרה, לפני כחודש וחצי קניתי בשביל חברה שלי מחשב: ‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ על ALiveNF6G-DVI אז ככה, התקנתי עליו XP64 ולאחר מספר ימים המערכת קרסה להם, כשהפעילו את המחשב הוא היה עושה מסך כחול וRESET ישר (עוד לפני שהיה טוען את הXP) לאחר בדיקה שלי הצלחתי להגיע למסך של DOS שאומר שחסרים קבצים בSYSTEM32. פרמטתי את המחשב התקנתי קיצר נדפק ההארד דיסק, אז החליפו לי לאחד אחר בחנות. לאחר שקיבלתי את המחשב שוב פעם, התקנתי מחדש XP ואז שוב פעם אחרי מספר ימים הוא קרס, הגיע למצב שחסרים קבצים, ניסיתי לעשות דרך התיקון של ההתקנה, הגעתי לתוכנת הדוס, ודרך שם ניסיתי לעשות DIR לכונן C הוא התחיל ואז עצר ואמר שיש בעיה כלשהי ולא הצליח למצוא בכלל א…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  3. בהקשה לכניסה לכתובת שעלתה בגוגל,בתוך הגוגל, ניפתחת לי במקומו ,פורטל הפנייה מסחרי לשלל אתרים בניהם כלכלה סקס וכו.בכל פעם פורטל שונה אך חוזרים על עצמם. לדוגמא camouflageclosingonline.com,goodbookmarket.com,וכו כל תוכנות הנקיון לא עזרו אודה לפתרונות

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by puuma1,

הווינדוס התחיל להראות לי כל רגע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. יש לי קובץ דאמפ שאני לא יודע אך לקרוא אותו ומה הבעיה. אם מישהו יוכל לעזור לי אז תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. יש לי במחשב ווינדוס 2000 ואני צריך להחליפו לווינדוס 98 בגלל הדוס.אמרו לי כי העלאת מערכת הפעלה דרך סי.די.חיצוני היא שונה,מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
    • 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. אני כנראה קונה מחר מחשב נייד והוא בא עם ויסטה אם הוא לא תומך בDX10 איזה יתרון יש לויסטה על הxp? כי כמעט כל המחשבים הניידים היום באים אם ויסטה אז כנראה יש לה יתרון כלשהו לא? ואם אין לה אז עדיף xp כי יש לי אפשרות לקבל את המחשב עם xp במקום הויסטה תודה יואב

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  7. חבר'ה יש לי בעייה בתצוגה היא התחילה משלשום והבעייה היא שרואים ממש ממש בהיר הכל וזה ממש כואב בעיניים להסתכל אפילו שיש מסך שחור רואים קווים ממש חלשים אבל אפשר לראות אם מתקרבים, עכשיו זה לא בעיית חומרה 100% כי כאשר הווינדוס עולה רואים מעולה פתאום אחרי דקה הכל הופך לבהיר, עכשיו למשל שאני במשחקים רואים רגיל בלי הבעייה הזאת רק בווינדוס רואים ככה ואני משתמש בווינדוס ויסטה. עכשיו יש לי איזה משחק רשת שברגע שאני נכנס אליו ויוצא הכל חוזר לרגיל, אבל זה מעצבן כל פעם שאני נכנס למחשב להכנס למשחק הזה ואז לצאת ממנו כדי לסדר את הבעייה. אני משתמש בווינדוס ויסטה גרסת 64 ביט. אם מישה קרה לו הבעייה או שיודע מהי הבעייה בבקשה שיגיב כי זה משגע אותי, תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by euphoria,

שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. (שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. אני רוצה למנוע מתוכנות זדוניות לנסות ולהוציא שיחות פקס מהמחשב שלי. חשבתי על רעיון: להגדיר למחשב שיעשה עוד איזה פרוצדורה לפני שהוא מאשר לחייג, וכך אולי למנוע גניבת שיחות. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנסים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס- SENT לא מצאתי את מיקום התיקיה בה הם נשמרים וגם לא קיימתד דרך להעבירם באמצעות EXPORT הכוונה של כל הסיפור היא לגבות את הפקסים ששלחתי מחוץ לכונן C במקרה של תקלה וכד' , כמו שב- OUTLOOK אפשר לגבות את המיילים היוצאים באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיעה אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה OUTLOOK? אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (שאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו מכיר…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by Grim Reaper,

לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו. מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול. מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13 כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קושם כל שלום לכולם, יש לי ויסטה אולטימה מותקן במחשב,הפכתי עולמות נשבע לכם אני רוצה סקינים ערכות נושא לויסטה??? לא סקינים של ויסטה למערכת הפעלה xp ,אלה סקינים וערכות נושא לויסטה החדש. העם יש כאלו העם יצא אני אוהב לשנות עיצוב במערכת הפעלה אני לא ממש מתלהב מהארו שיש בתוך הויסטה וזה הכי נורמלי . עם יש למישהו קישור או כל דבר אחר שיש ערכות נושא וסקינים למערכת הפעלה של ויסטה אני ישמח לקבל. כי כל מה שאני רואה בזמן האחרון שכולם יש מערכת הפעלה xp ומחפשים סקינים של ויסטה לxp וסקינים של חדשים לויסטה אין ?????? בבקשה אני ישמח לתגובות בנושא :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by superman19,

כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב עולים לי 3 אופציות כניסה לWindows הבנתי מתכנאי שזה התקנה של Windows על Windows, איך אני מפרמט בצורה כזאת שעולה לי אוטומטית ה Windows בלי לבחור בין ה3 אופציות ???

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by a_a_aa,

מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by Vafel,

אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by matanyaniv,

בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by eegg,

יש לי וינדוס xp על המחשב וכשאני פותח את המחשב הוא מתחיל לפתוח ובחלון טעינה של וינדוס הוא עושה ריסטרט למחשב. כרגע אני עובד על דיסק לינוקס ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן את המחשב מבלי למחוק את כל המידע?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

שלום לכולם! יש לי בעיה כאשר אני מנסה לראות נגיד תקציר של שערים באתר ערוץ ספורט 5 אני לא רואה הנה הקישור: http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=21595〈=he הוא כותב לי conecting to media ואחר מכן לא קורה שום דבר ררסומות פלאש באתר כמו וואלה אני רואה רגיל!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by hedva,

שלום המדיה פלייר התחיל להפעיל סרטים מסוימים בהילוך איטי. זה כנראה התחיל כשהפעלתי במקביל גם את הנגן של קריסטל. בינתיים מחקתי את הנגן הנוסף והפעלתי מחדש, אבל זה לא עזר. לגבי האקספלורר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לגרום לו לא לעלות אוטומטית בזמן ההפעלה של המחשב (בלי להסיר, רק שיעבוד כשאני אפעיל אותו)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כשאני מפעיל את הרמקולים שלי ואין לי שום ישום פתוח אני שומע רעש מהרמקולים כאילו של מצלמה וזה מחרפן אותי איך בודקים האם מישהו פרץ לי למחשב? תודה מראש swg

• 4 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.